Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Chidori

QuoteBeleesik a diktátorok azon hülyeségébe, hogy természetesen mindenki feláldozható a célért, kivéve a jelenlévők.

Sajnos így van. Megrészegítette a hatalom. Pedig jó célért küzdött volna, de sajnos... És ő a főszereplő, a néző szurkol neki, de a túloldalon meg ott van egy Suzaku, akivel szintén rokonszenvezek és hát 1-1 összecsapásuknál nem igazán tudom, hogy kinek drukkoljak.  :confused:

Member

Suzaku-t szívlapáttal ütöttem volna, szóval nekem nem volt nehéz. :D Lelouch is mondjuk baromira irritált, ha Nunnally a közelében volt.
A legjobb szereplő Mao volt, el is pazarolták gyorsan.

Chidori

QuoteA legjobb szereplő Mao volt, el is pazarolták gyorsan.

Aki folyton tapsolt?

[spoiler]

[/spoiler] 

:muhahah:

Igen, ő tényleg nagy karakter volt. Suzakuban annyi a rossz, hogy minden parancsot teljesít és igazából ő sem látja át a dolgok lényegét, csak megy a parancsok után. De emberileg talán ő ott a legjobb.

Bishop

#8493
Quote from: Wangood on 2010-12-30, 03:04:45
Tenjou Tenge nagymonológ

Én a helyedben adnék egy esélyt a manganak, most egy ideje nem láttam de a quality szerintem első osztályú, amit talán hibának mondanék az az hogy nagyon sok benne a mindfuck és a végére sakkmesteri logika kell a plot kigubancolásához. Az animet meg felejtsd el tényleg se füle se farka, ha megy még vagy 26 részt akkor sem fért volna bele sok minden.

Quote from: Member on 2011-01-02, 15:16:10
Suzaku-t szívlapáttal ütöttem volna, szóval nekem nem volt nehéz. :D Lelouch is mondjuk baromira irritált, ha Nunnally a közelében volt.
A legjobb szereplő Mao volt, el is pazarolták gyorsan.
Most komolyan Mao? általában egyet értek a karakterek terén az ízléseddel, kivétel most ^^" Mao gyerekes szerelme a végére már nagyon irritálóvá válik nekem, addig volt ő is jó még ki nem derült hogy mit hallgat egész nap...ment volna heavy metal mint Justinnak a Soul Eaterből biztos sokat dobott volna a karakterén...Pedig lemertem volna fogadni hogy a riporter a kedvenced :D
Lelouchal is úgy vagyok mint Lightal, addig bírtam még össze nem omlott teljesen.

kösz hogy mondod a tapsolást :D meg van mi volt ami végleg megutáltatta velem, az ilyen szokásoktól rosszul vagyok, főleg a nyelv nyújtogatós meg ajak nyalogatós karaktereket utálom de ez a tapsolgatás hasonló ellenszenvet váltott ki belőlem....

Darkstar

Quote from: Member on 2011-01-02, 15:16:10
A legjobb szereplő Mao volt, el is pazarolták gyorsan.
That's not Loyal Orange-kun
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

#8495
A Code Geassben ezek a nyálas részek így is-úgyis bénák voltak, de Mao-nak volt az egyik legtutibb képessége és szerintem fél sorozaton át szopathatta volna a szereplőket, ha CC nem lövi agyon.

EDIT: Nem is emlékeztem a riporter csajra. :haha:

Quote from: Bishop on 2011-01-02, 15:32:33
ment volna heavy metal mint Justinnak a Soul Eaterből biztos sokat dobott volna a karakterén...
Most mondjam azt, hogy Justin a mangában a legelsz*rtabb karakterré lépett elő? :)

Bishop

Quote from: Member on 2011-01-02, 16:05:41
Quote from: Bishop on 2011-01-02, 15:32:33
ment volna heavy metal mint Justinnak a Soul Eaterből biztos sokat dobott volna a karakterén...
Most mondjam azt, hogy Justin a mangában a legelsz*rtabb karakterré lépett elő? :)
:tezsvir:

pedig a kedvencem volt :(

Cobra

A riporter nem nő volt, hanem a hosszú szőke hajú hapsi, aki állandóan Zero után mászkált.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Cobra on 2011-01-02, 16:58:40
A riporter nem nő volt, hanem a hosszú szőke hajú hapsi, aki állandóan Zero után mászkált.
Rá főleg nem emlékszem, nem ma volt. :D

Próféta

Quote from: Chidori on 2011-01-02, 14:55:10
Amúgy tudtok még ilyen típusú animekat? Tehát ahol a főhős valami jó célért küzd(vagy akár rossz), de a kilétét nem fedheti fel?
Öööö kb. az összes nyugati szuperhősös történet?
Amúgy Holdtündér, FMP, Scrapped Princess, Jin-Roh, Mai-Hime (asszem... már nem nagyon emlékszem), Kenshin, stb. stb.
De ha egy jó tanácsot elfogadsz, ne ugyanazt az animét akard újra és újra megnézni; keress valami mást! (Ne is feltétlenül animét.)

ogre

space battleship yamato revival
sajna a sorozatot nem láttam, de régóta szemezek vele, így kifejezetten megörültem a múvínak.
alapjában véve szép, a plot nem valami bonyolult, de nem is baj.
a zenéért külön plusz pont, mert nem divat a komolyzene, de nagyon jól illik a csatajelenetekhez. ennek ellenére bizonyos darabokat zavaró volt hallani harmadszor is, amikor hasonlóan patetikus és erős zenéből annyi van, hogy dunát lehetne velük rekeszteni.
mínusz:
[spoiler]hogy ha már a szétrobbanó bolygókba, meg űrhajókba annyi energiát öltek, miért ismétlődik harc közben ugyanaz a belső kép a berobbanó enemy fighterről?
az meg egy vicc, hogy amikor szétlövik az enemy barriert, akkor az széttörik, és leesik. mágnesmező az űrben... lahlah[/spoiler]
szóval vannak itt hibák, de összességében nagyon jó darab.
8,5/10

Cobra

Volt egy kis időm hétvégén meg ma, szóval megnéztem pár új filmet:
Macross Frontier Movie 1: Kicsit módosítva lett a történet pár ponton a sorozathoz képest, de így is nagyon élvezhető volt, főleg Sheryl új előadásai. Grafikán ugye nem nagyon lehetett mit fejleszteni, talán kicsit pontosabb volt a kivitelezés, de ugyanúgy 10/10, mint a sorozat. A történet a sorozat kb 2/3-át dolgozza föl, a lezárás a következő filmben lesz.

Nanoha Movie 1: A Fate-es történetet kapjuk kicsit összesűrítve nagyon jó grafikával (meg persze egy kis extra fanservice-szel). Nekem tetszett, ez se lett úgy összecsapva, mint a FSN Movie (igaz itt is csak kb 12-13 részből kellett filmet csinálni). Grafikailag tényleg nagy előrelépés, remélem marad a színvonal a többi filmhez is (nagyon remélem a teljes sorozatot megcsinálják filmként, illletve pár dolgot is a mangából, ami csúnyán kimaradt a 2. és 3. sorozat között).

Trigun Movie: Gyönyörűen hozta a sorozat hangulatát és még a grafikai stílus is maradt, viszont 21. századi minőségben. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szerette a sorozatot. A cselekmény valahol a sorozat alatt történik, ahol már ismeri egymást Vash és Wolfwood (ugyanis ő is szerepel a filmben).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

nikici

Hú, de rég írtam ide, és közben jópár sorozat kifutott azokból amiket néztem. :D Na de csak röviden.
Katanagatari: Néha kicsit sok volt a szöveg, de attól még tetszett nagyon. A végső harc nagyon tetszett. Bár [spoiler]Shichika új útitársa[/spoiler] tényleg furcsa fordulat volt. Azt nagyon bírtam, mikor egyik részben beharangozták Shichika ellenfelét, hogy milyen erős, aztán végül a harcból nem mutattak semmit. XD
Mirai Nikki OVA: Érdekes volt, egy sorozatnyit megnéznék belőle.
Densetsu no Yuusha no Densetsu: Ezt a sorozatot nagyon szerettem. Érdekes, látványos, a karaktereket is nagyon megkedveltem. De a vége...tényleg mintha csak egy bevezető lett volna az egész sorozat.
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai: Ennél csak a férfi főszereplő hangja tartotta bennem, hogy végignézzem. Az ilyen teso-love dolgok amúgy se jönnek be, de itt még pluszban a főszereplő csaj az egyik legidegesítőbb jellem, akit eddig animeban láttam. :falba:
MM!: Amilyen jól indult az első résszel, utána olyan gyenge lett.
Soredemo Machi wa Mawatteiru: Ezt majdnem dobtam pár rész után, de jó, hogy végül nem. :D Csak bele kellett rázódni. Kon-senpait nagyon bírtam benne. Meg szegény Sanadat sajnáltam mindig, hogy szívja. XD A végén [spoiler]a mennyország meg csúcs volt. XD Ötletes volt az a fotóautomata.[/spoiler]
Togainu no Chi: Jáj, nagyon gyenge volt. De legalább a grafikában lehetett volna gyönyörködni, vagy vmi, de nem. XD Egyre rondább lett, ahogy haladt. Az utolsó rész, az utolsó harc meg vicc volt. XD
Otome Youkai Zakuro: Ezt nagyon szerettem. :) Nagyon kellemes kis sorozat volt. Hétről hétre mindig nagyon vártam az új részt.
Iron Man: A két filmet nagyon szeretem, de ez meg sem közelítette. Se a sztori, se Tony Stark karaktere, semmi.
Shiki: Izgi kis sorozat volt. :D Meg ahogy haladt, egyre durvább. Érdekes volt, hogy a végére már nem nagyon lehetett eldönteni néha, hogy ki is az igazi gonosz. Épp ezért engem a vége sem zavar, hogy olyan amilyen.
Kuragehime: Egyik kedvencem 2010-ben. :whoah: Folytatást nem bánnám, de ha más nem is, a manga ott van. :D
Arakawa Under the Bridge x Bridge: Én akkor is nagyon szeretem ezt a sorozatot. :D A szereplők, a helyzetek, a poénok. A 2. évadban sem csalódtam.
Shinrei Tantei Yakumo: Ezt is elnézegettem volna még egy évadon keresztül minimum. Asszem ebből is mangaolvasás lesz. :D

Leara

#8503
Quote from: nikici on 2011-01-04, 03:43:33
Shinrei Tantei Yakumo: Ezt is elnézegettem volna még egy évadon keresztül minimum. Asszem ebből is mangaolvasás lesz. :D
+1, bár a mangaolvasás nálam már meg is volt, jöhetne már a következő fejezet :D.

Chrome shelled regios: az elején nagyon bejött, de aztán kicsit meguntam, de nem tudom miért. Ettől függetlenül jó volt, csupán annyi a bajom vele, mint sok más light novel alapján készült animével: a végén érezni, hogy a sztoriban még milyen sok van, de a folytatás nem valószínűXD. A kedvenc karakterem Leerin volt. Eleinte Fellit is nagyon bírtam, de aztán már idegesítő volt, hogy mindenért rugdosta Layfont  ^^". 7/10
MAL

chilip

a végét átírták teljesen a chrome shelled regiosban.... olvastam a novellát míg kinn van

Leara

Ó, azt hittem, hogy ezt is csak elvágták valahol, ahogy szokásuk :D. Kár, hogy nem szeretek hosszabb szövegeket gépen olvasni, különben lehet elolvasnám a novelt is.
MAL

Chidori

QuoteAmúgy Holdtündér, FMP, Scrapped Princess, Jin-Roh, Mai-Hime (asszem... már nem nagyon emlékszem), Kenshin, stb. stb.
De ha egy jó tanácsot elfogadsz, ne ugyanazt az animét akard újra és újra megnézni; keress valami mást! (Ne is feltétlenül animét.)

Igen, mondjuk ezek közül már sokat láttam. Mindenesetre igazad van, kell a változatosság, szóval ezt az anime stílust egy ideig jegelni fogom, aztán belefogok azokba amiket itt ajánlottál és még nem láttam.  :smile:

Leara

Lupin III: The Castle of Cagliostro: hát ez nagyon jó volt, ráadásul a szinkron is remek lett. Az elején mondjuk fura volt Molnár Levenetét Lupinként hallani, de olyan jól hozta a szerepet, hogy 10 perc után már imádtam :D. A sztori jó volt és az is érződött, hogy Miyazaki rendezte :). Ez a harmadik Lupin movie, amit láttam, de eddig ez a kedvencem. A sorozathoz és a többi movie-hoz is meghozta a kedvem :D.
Amúgy remélem az Animax a jövőben több movie-t is műsorra tűz :3.
MAL

Junchi

Quote from: Leara on 2011-01-04, 21:13:04
Amúgy remélem az Animax a jövőben több movie-t is műsorra tűz :3.

+1

Legalább volt valami értelmes és jó műsor a csatornán, ha most eltekintek a LoveComtól. :D

Btw nekem ez a második Lupin mozim volt, és jobban is tetszett mint a korábban látott Fuma Conspiracy. Épp csak annyira vette magát komolyan, amennyire szerettem volna. :D

Pr3d4k1ng

Quote from: Leara on 2011-01-04, 21:13:04
Lupin III: The Castle of Cagliostro: hát ez nagyon jó volt, ráadásul a szinkron is remek lett. Az elején mondjuk fura volt Molnár Levenetét Lupinként hallani, de olyan jól hozta a szerepet, hogy 10 perc után már imádtam :D. A sztori jó volt és az is érződött, hogy Miyazaki rendezte :). Ez a harmadik Lupin movie, amit láttam, de eddig ez a kedvencem. A sorozathoz és a többi movie-hoz is meghozta a kedvem :D.
Amúgy remélem az Animax a jövőben több movie-t is műsorra tűz :3.
:tezsvir:
Quote from: Junchi on 2011-01-04, 21:21:57
Quote from: Leara on 2011-01-04, 21:13:04
Amúgy remélem az Animax a jövőben több movie-t is műsorra tűz :3.

+1

Legalább volt valami értelmes és jó műsor a csatornán, ha most eltekintek a LoveComtól. :D

Btw nekem ez a második Lupin mozim volt, és jobban is tetszett mint a korábban látott Fuma Conspiracy. Épp csak annyira vette magát komolyan, amennyire szerettem volna. :D
LC után a full Vampire Knight  lesz.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

nikici

Beelzebub Jump Super Anime Tour Special: Ez nagyon poén cucc volt. :rotfl: A történet ötletes, a szereplőket pedig pár perc után már imádtam. Jöhet a TV sorozat! :whoah:

Selmo

Noein - Mou Hitori no Kimi e (24 rész): A kvantumfizikához értőknek biztos érthetőbb a történet. Akit érdekelnek a párhuzamos univerzumok, az nézzen csak bele, mert könnyen lehet dobni :wtf: fejjel. A CGI rondán látszik, a rajzolás elnyújtott, a történet meg ööö..., lásd fent.

A tökéletesség unalmas.

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2011-01-03, 17:21:12
Volt egy kis időm hétvégén meg ma, szóval megnéztem pár új filmet:
Macross Frontier Movie 1: Kicsit módosítva lett a történet pár ponton a sorozathoz képest, de így is nagyon élvezhető volt, főleg Sheryl új előadásai. Grafikán ugye nem nagyon lehetett mit fejleszteni, talán kicsit pontosabb volt a kivitelezés, de ugyanúgy 10/10, mint a sorozat. A történet a sorozat kb 2/3-át dolgozza föl, a lezárás a következő filmben lesz.

:tezsvir:

LuckyDingo

Otome Youkai Zakuro -
Vegyünk egy szelet szép grafikát, aprítsunk bele pár half-spirit csajt, majd tegyünk hozzá pár kötelező férfiszereplőt is.
Majd az egészet keverjük össze egy halovány, de hatásos történettel és a végén tegyünk a tetejére egy [spoiler]"happy end" cseresznyét.[/spoiler]
Összességében 6,5/10. Kiemelném a harci éneket, ami nekem bejött :)

ogre

Michiko to Hatchin

nem egészen azt kaptam, amit vártam. nem is igazán baj. valami black lagoon utánérzésre számítottam. az eleje nagyon pörgős, aztán bejön egy komolyabbnak tűnő maffia szál, ami szerintem teljesen értelmetlen, fillernek meg elég fura egy sztoriba... ehhez képest inkább a két főszereplő kalandjairól és személyiségfejlődéséről van szó. már amennyire :) Michiko azért végig megmarad badass-nek. ami meglepett, hogy Hatchin nem volt totálisan idegesítő.
a zene elképesztően jó. nagyon sokat dobott az animén.
a sztori langyos, teljesen egyenes vonalban halad, a vége nem meglepő.
mérhetetlenül örvendetes, hogy a 22 rész alatt nem egy váltás ruhában flangálnak a szereplők. ettől mindig agybajt kapok.
azt még mindig nem sikerült felfognom, hogy a japók mi a fenéért képtelenek rendes arányú járműveket rajzolni. Michiko robogója nagyobb, mint az őket üldöző bogárhátúak, amik kellően amorfak.
nem volt igazán rossz, de nem hiszem, hogy még egyszer megnézném.

7/10

Cobra

Bakuretsu Hunters

Argh, eddigi legszörnyűbb anime élményem (P&S-ot nem néztem). Induláskor kb olyan, mint a Slayers, aztán átmegy Pokemon stílusba (monster mage of the week). Szerencsére a fő történeti szál csak kb 6-7 részben van (a 26-ból), a többi filler, amik között van pár egész élvezhető rész is.
Lényeg, hogy nagyon nem ajánlom a sorozatot, mert időpocsékolás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

LuckyDingo

Shinrei Tantei Yakumo - detektív story szellemes fűszerezéssel. Yakumo karakterét nem tudtam megkedvelni, de valszeg nem is ez volt a lényeg. Lényegében a 13 rész alatt egy befejezett történetet kaptam, ami egészen szórakoztató volt, legalább is felüdülés a sok agyhalott marhaság mellett, amit nézek. :D
7,5/10

ogre

Quote from: Ymir on 2011-01-14, 14:01:40
Casshern Sins

[spoiler]Leda "életcélja" szerintem pont nem vált valóra. két dolgot akart. gyereket, meg hogy ő legyen a legtökéletesebb robot a világon. ezeket mind bukta.
ha megnézed a robot hunter casshan ovát, akkot kiderül, ki is az a Braiking Boss.
Luna helyzete amúgy érdekes, mert az ovában teljesen más. emellett a sorozatból akárhány megnézés után sem derül ki, hogy ki és hogyan, mint ahogy Ringóról sem. az egészben az a fura, hogy amit Casshern, Dio és Leda kellett volna, hogy beteljesítsen valahogy, az valahogy Ringóval sikerült. ebben Braiking Boss komoly szerepet játszott, még ha nem is fejtik ki.[/spoiler]

ogre

Quote from: Ymir on 2011-01-14, 16:44:53
[spoiler]Ringo Leda lánya volt, felismerte mikor találkoztak, ugyanolyan volt a haj- és szemszínük.[/spoiler]

Megnézem az OVA-t is, kösz:)
[spoiler]hát nekem ez nem jött le :) akkor miért akart gyereket, és miért volt depressziós miatta, hogy nem jött össze? de majd megnézem megint, amikor ezen emóznak. meg akkor Oji hogy a pitlibe találta volna meg egy robotba rejtve? Leda minek rejtette volna el a gyerekét, ha ő a 3 legerősebb robot egyike, és Dio-t is a markában tartja?
mondjuk az egész sztori timeframe-je lyukas, de nem zavaró.[/spoiler]

hargharg

Quote from: SaiyaGin on 2010-12-28, 23:06:46
Quote from: Xzone on 2010-12-17, 05:31:26
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu

[spoiler=HNNNGG][/spoiler]

Quote from: chilip on 2010-12-26, 18:47:08
1. fél óra: uncsi
2. fél óra: ha ez így megy tovább a végén shift+del és az égbe kiáltom (közbe pörögve távolodik a kamera): "hova lett 3 óra az életembőőől!"
3. fél óra: fuck yeah VALAMI történik
4. fél óra: holy shi...
5. a maradék: kyon kun, túl sokat pofázol...  ::)

Valahova a két vélemény közé tenném a sajátomat.

Kyon dramazasat leszamitva az elejen egyetertek Xzone-nal.
rofl