Main Menu

Akame ga Kill!

Started by Isley, 2014-10-25, 11:40:35

Previous topic - Next topic

Junchi

#30
Quote from: Isley on 2014-12-01, 10:38:09
(1) Kurome mintha már nem tűnne olyannak, akinek ez a harc feltétlenül szükséges.

Dettó ezt érzem, főleg a 48-as ch után, egyrészt a reakcióiból (mikor Akame felbukkant előtte), másrészt, amit mondott neki, hogy "mi Jagerek levadászunk mindenkit, aki zavarja a békét" (vagy valami ilyesmi), a "nee-chan, most megdöglesz" helyett.

Szerintem ez az egész Akame-Kurome dolog egészen máshogy alakul majd mangában, mint az animében. Azt sem tartom kizártnak, hogy ő és Wave végül átkerülnek a Night Raidhez. (Bár ezzel meg az a gond, hogy az NR válogatás nélkül öldöste a társaikat, szal nem tudom, hogy ilyen szempontból kérnének e belőlük...)

Btw az animével ellentétben a mangában - személy szerint - Mine halála helyett Leonéét látom magam előtt. Egyrészt most, hogy nincs Lubbock, bukta a regen képességét, másrészt fájdalmasan jelentéktelen karakter, szal a sztori kvázi _semmit_ nem vesztene azzal, ha ő kiesne. Még Najendára tippelek, valami önfeláldozás közepette.

Btw a vasárnapi anime rész egyetlen értékelhető képkockája.


Dreamcleaver

Quote from: Isley on 2014-12-01, 10:38:09
Az utóbbi eset azt eredményezné, hogy Wave és Kurome is átállna. Vagy Runhoz hasonlóan ők is belülről segítenének megváltoztatni a birodalmat.

Wave ok. Kurome-nek viszont sztem meg kell halnia. Ne próbáljunk már meg minden elmebeteg gyilkost megváltani, csak mert fájdalmas a múltja és kawai. A tetteknek viselni kell a következményeit. Ezzel az erővel a mangaka foghatta volna magát és Seryu-t is átállíthatta volna egy kis rábeszélés után...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Megmurdel

Most volt csak szerencsém elolvasni az "új" fejezetet és meg is vagyok lepődve, mert egyáltalán nem halt meg senki. Ami kicsit fura is elvégre a legerősebb duóval néztek szembe. Jó Mein most fekszik az ágyon és néz ki a fejéből üres szemekkel, mint egy hal, de attól függetlenül még él.

Isley

Az utóbbi fejezetekbe nem igazán tudtam magam beleélni. Zavart Tatsumi egész csatákon át tartó, érthetetlen power-upja. Esdeath elleni harca kész röhej volt. Semmivel sem magyarázták meg, hogy miképp volt képes ellenállni a téridő lefagyasztásának. Budo két vállra fektetése szintúgy. Kb. olyan mintha Lubbock meghalt, s emiatt lett bőven erősebb Tatsumi... Mine is no komment, de legalább már sok vizet nem zavar a továbbiakban. A birodalom is romokban, épp mint az anime befejezésben. Annyi pozitívum, hogy most már Esdeath nem fogja visszafogni magát. Valamint úgy tűnik, még Tatsumi sorsában is várható egy az animéjéhez hasonló befejezés. Legalábbis a doktor véleménye szerint.

Junchi

Ch60

Wild Cunt kiiktatva,
jövő hónapban hiátuson a manga,
final arc starts next ch. (Csak ne az animét kövesse.)

Isley

Örülök, hogy a Wild Hunt harcok lementek, mert nagyon irritáló volt az összes. Esdeath-re vagyok már kíváncsi. Remélem a végső arc jó lesz.

Junchi

Mióta véget ért ez a Wild Huntos baromság, egész korrekt vonalon halad ismét a cucc. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy végre olyan karakterek vannak fókuszban, akik érdekelnek is.

Az ehavi fejezetben szerintem el is kezdődik végre a sisfight.

Megmurdel

66
A fejezet pontosan arról szólt amire nem számítottam, de rettentően örültem neki!  :jee:

Junchi

Quote from: Megmurdel on 2016-01-10, 09:54:15
66
A fejezet pontosan arról szólt amire nem számítottam, de rettentően örültem neki!  :jee:

De a 67 RAW-ban már kukkol utánuk egy csapat valami, szal kurvára remélem, nem készül a mangaka semmi baromságra.

Megmurdel

Igen, olvastam most már a fordított ch-t, de nem is értem minek. Ennyi erővel Mein is mennyen a francba. Amúgy is az elvesztett csapattagok között ugrott föl a kép róla. :D