Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Én

#1
Anime / Valkyria Chronicles
2009-04-13, 23:26:37
anidb
Réges rég, bőség volt mindenből a világon, és az emberek jólétben éltek. Azonban egyetlen kapzsi ember rombadöntötte ezt, az éhségtől szinte sírtak az emberek. De jött egy bátor harcos, aki legyőzte ezt az embert, és a rend helyreállt: A kapzsi neve Darksen volt, a harcosé pedig Valkyria.
Sokkal később járunk már, és a Birodalmi Sereg egy Bruhl nevű kis városkára támad. A kémnek hitt biológustanonc, Welkin Gunther kénytelen együtt harcolni a helyőrséggel a saját életéért is...

Ahogy láttam követjük páran ezt az animét, és jobb ha itt tárgyalunk róla mint az új animék topicban :)

2. rész: Megjelent a csatatéri hangulat, bár elég egyszerűen el lett intézve az imba tankkal... Viszont a rész vége elég jó lett. Úgy érzem, most fog csak igazán elkezdődni a történet, ezt a felvezetést lezavarhatták volna 1 részben is.
Oh, and: Alicia is mai waifu :redface:
[spoiler]2000 GET! :whoah:[/spoiler]
#2
Manga / Bitter Virgin
2008-02-20, 14:17:12
Elég sok rajongója van ennek a mangának is itt, és úgy láttam jobb ha nem az aktuális topicot szemeteljük tele minden úja chapternél. :smile:

A plot röviden: főhősünk (Suwa) a helyi középiskola nőcsábásza, viszont nem igazán szerelmes egyik lányba sem, csak szórakozik velük. Célja, hogy kikerüljön a kisvárosból, ahova született, csakúgy, mint a nővére. Azonban van egy lány (Aikawa), aki nem ugrik a karjaiba, aki halálra rémül minden férfi közelségétől... Vele nem is próbálkozik Suwa. Azonban, mikor egy templomba menekül 2 őt üldöző lány elől, bemegy Aikawa is, aki elől Suwa a gyóntatófülkébe menekül, és tesz egy vallomást: itt következik a nagy "poén", amit nem lövök le... A találkozás megváltoztatja mindkettőjük életet.
A történet nagyon szomorú, tele van tragédiákkal (főleg az utóbbi részekben), de a romantikus szál is remek, összességében egy kiváló manga. Legutóbbi chapter a 24., még fut.

Apropó, 24: tetszett ez is, bár kicsit kevés dolog történt benne véleményem szerint... Az utolsó 6-7 oldal meg :wtf: :wtf: :wtf:

Egy szó mint száz: aki még nem tette, kezdjen bele. :D