Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

chilip

eddig pozitív csalódás a játék de van pár zavaró dolog

az egyik fő az a respawn, leölök egy banditát, lépek 1et és az arcomba respawnol újra :mad:
a másik fő baj meg a túl gyakori eventek, minden 2. percben banditák támadják meg a malmot? ugyanmár

amúgy szép a játék meg jópofa :)

NLZ

Csak én nem tudok karaktert választani?
[reserved]

Dreamcleaver

Quote from: chilip on 2012-06-09, 00:37:34
eddig pozitív csalódás a játék de van pár zavaró dolog

az egyik fő az a respawn, leölök egy banditát, lépek 1et és az arcomba respawnol újra :mad:
a másik fő baj meg a túl gyakori eventek, minden 2. percben banditák támadják meg a malmot? ugyanmár

amúgy szép a játék meg jópofa :)

Jah, "dinamikus" eventek.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

White SeeD

Jam megemelték a dinamikus eventek gyakoriságát. Inkább ez mint hogy órákon át ne legyen semmi.

A spawnt is. Gondolom sokan húzták be hogy túl egyszerű a game, így nehezítettek rajta. Egyes helyek már kényelmetlenül nehezek. Pl Ascalon ami már alapból is túlzsúfolt volt.

50mb-s updattel kezdődik a nap, remélem kevesebb lesz a crash :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Dreamcleaver

Ezért volt fail ötlet a persistent world. :(

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

#785
Quote from: White SeeD on 2012-06-09, 07:54:12
Jam megemelték a dinamikus eventek gyakoriságát. Inkább ez mint hogy órákon át ne legyen semmi.

A spawnt is. Gondolom sokan húzták be hogy túl egyszerű a game, így nehezítettek rajta. Egyes helyek már kényelmetlenül nehezek. Pl Ascalon ami már alapból is túlzsúfolt volt.

50mb-s updattel kezdődik a nap, remélem kevesebb lesz a crash :smile:

inkább órákon át ne legyen semmi és rakjanak be több questet, mint ez. tolonganak az emberek, 5 mp respawn stb pont úgy néz ki az egész mint egy normál MMO-ban, sőt sokkal kaotikusabb az egész. nagyon gagyin néz ki mikor a földeken 100an tolonganak a kukoricásban és meteorokkal bombáznak mindent mert úgyis ott lesz valamilyen ellenség 2 mp-en belül

negatív szó éri még a párbeszédeket, mert kurva sziruposak az elején
"csak te segíthetsz, az isten legyen veled"
"menj a közembereknek segíteni, biztos jó dolgod látják" - azt kimész a földekre kukoricát locsolni karddal az oldaladon...
stb.

a kevesebb az néha több, és itt pont kevesebb az több lenne, megoldhatták volna guild wars 1-esen is, pont azért volt egyedi mert tied volt az egész pálya és nem tolongtál senkivel semmiért. kicsit több "közös területet" csinálnak guild wars 1-es módra sztem sokkal jobb hatás ért volna el. így egy tucat MMO kis érdekes felütéssel meg szép grafikával

ed.: hmm ahogy látom vannak egyedi map-ok is, ami jó :)

ed.2.: csökkentették az eventek gyakoriságát is, ami még jobb  ^^

kada

Quote from: chilip on 2012-06-09, 12:28:49inkább órákon át ne legyen semmi és rakjanak be több questet, mint ez. tolonganak az emberek, 5 mp respawn stb pont úgy néz ki az egész mint egy normál MMO-ban, sőt sokkal kaotikusabb az egész. nagyon gagyin néz ki mikor a földeken 100an tolonganak a kukoricásban és meteorokkal bombáznak mindent mert úgyis ott lesz valamilyen ellenség 2 mp-en belül
Sounds like WoW  ^^"

chilip

tegnapi tapasztalat beszélt belőlem a post írásakor, most sokkal jobban fest a helyzet ( bár az ízlésemnek még mindig gyakori az event de ez van :P ) eddig vevős a cucc

White SeeD

Jam, már elkeveredtél a kezdőterületről, és nincs az a nagy tömeg, nincs is annyi event ;) Bár felsőbb területeken is néha túl nagy néptömeg gyűlik össze. Ennek köszönhetően néha összejön 1-1 legyőzhetetlen boss. (Bár rájöttem, hogy necróval ilyenkor kell átváltani lifesteal buildre így tökmind1 mennyi az armorja. Már csak arra kell ügyelni hogy ne haljak meg 1 ütéstől.
Necrót sajna nerfelték. A healelő minion kilövése mostmár gyak semmit sem gyógyít.
Végre unlockoltam elit skillt. Sajna a Avatar of Melandru már csak törpefává alakít át.
Viszont a Summon Flesh Golem hozza a várható szintet.

Én viszont sajna végeztem. lv32, Az új map 100%on végighúzva. A többi 95%-on. Ha hinni lehet a mostani kiírásnak akkor ez a teljes világ 23%-a.
Ahhoz képest hogy lv25-35 ig van, csak lv31ig vannak a questek és az eventek. Jelenleg most az LA előtti falu kalózinváziójára várok, azt szívesem megcsinálnám :frown:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

#789
ugyanúgy kezdőterületről beszélek :P tolvaj kaszt nagyon teccik, full játékban is az lesz a main-em

ed.: crafting marha jó lett, dye-ok is. eddig nagyon meg vagyok elégedve a játékkal (11es szint)

White SeeD

#790
Kezdőterület nálam lv5 ig tart ;)

Most viszont keményen összeomlott valami. Az eventek sorra akadnak be. A karaván már 1 órája ott dekkol a hídon, míg egy erődöt végtelen hullámban támadják a zombik közel 2 órája :ejnye:

Viszont a double szerver megtette a hatását. 30an vagyunk az erődben mindenki tolja ami a csövön kifér és semmi lagg. :jee:
És a vidkari is 100%on pörög ahogy kell.

craftingot most én is kipróbálom, csak gáz hogy az elején még nem tudtam hogy a matikat 1 gombnyomással át lehet küldeni a ládába bárhonnan így törlésre/eladásra került minden és nincsenek kezdő cuccaim, miközben lv20-tól felfele roskadozok a nyersanyagoktól
Jah meg a zsákokat sem bontottam ki amik szintén tele vannak crafting cucokkal.

edit: kipróbáltam mystic forget. beraktam 4 jó cuccot kiadott egy vacakot :frown:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

queensdale vagy mi kivégezve 14es szinten szép lassú tempóban, jó dolog hogy jutalmazza a nagyon alapos játékosokat, amint meglett az összes points of interest, összes skill pontos hely, összes waypoint stb amiket számol a térképen, kaptam:
- 30 ezüst
- 2 kék tárgy
- 1 zöld set csizma
- 40 db leatherworking alapanyag ugyanabból
:) 14es szintre értem el ezt 2 nap alatt

White SeeD

Magasabb szinten mégjobb lesz. Transmutation stone, mystic key. Az LA feletti mapon mind a 4 reward zöld volt.

Most viszont kardomba dőlnék legszívesebben, mert lemaradtam a mocsári Behemótról. De nem is értem, mikor odaértem még félig volt, mire beleértem volna már meghalt.  :falba: :zomg: :aaa:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

NLZ

Annyira nem vagyok elájulva, de azért vannak jópofa dolgok. Pl most betévedtem valami barlanga, ami se POI, se semmi, csak ilyen platformokon kell ugrálni, néhol szörnyeket lecsapni és köldösődő madarakat meg medvéket kell kerülgetni, különben leesel és kezdheted előről (meg lend verekedhetsz gyíkokkal). A végén csak egy láda volt, gagyi kék csizmával, de szintben fölötte is voltam.
[reserved]

chilip

BÉTÁs véleményem eddig:

igazából annyira nem lenne kiemelkedő ez a játék (bár meg kell hagyni sok jó ötlet van benne egy jó rendszerrel) ha havi fizetős lenne. de mivel 1x kell csak fizetni így nagyon csábító játék azoknak akik MMO-zni szeretnének, és emellett nagyon igényes is eddig

eddig a gyenge pontja a játéknak a sztori de azt nagyon nem tudom megítélni még lévén az alapterületen vagyok és azt fejeztem be :P +a végére már kezdte összeszedni magát ilyen téren is

NLZ

Az zavar, hogy ha bossoknál azzal töltöm az idő nagy részét, hogy a játékosokat és az npc-ket vakarom fel, akkor bronzra itéli a teljesítményemet, holott golyófogók nélkül végünk lenne, mint a botnak.
[reserved]

Zen

Fura, én kaptam már ezért goldot.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Akkor dögöljön meg,

Hehe, találtam egy kis bugot:
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Chronus

Jelentsd. Felül az utolsó gomb a Bug Report.

NLZ

Jah, jelentettem, meg még pár más dolgot is. Egyik az volt, hogy majdnem tele inventoryval nyitottam ki a mystic chestet, mire feljött az ablak, hogy elvetem a potit, vagy sem. Erre a 2h staffom helyett megpróbáltam 1h+offhandet felvenni, de a staff eltűnt, meg az egyik 1h is, amit először fel akartam venni. Szal felvettem kézbe a fegyvereket, csak épp a lecserélendő nem mászott vissza zsákba. :)
Meg még pár apróság, mint pl craftolhatok nyakláncnak valót 25-ön, de első használatához már 50 kell, vagy hogy az egyik ékkőnek 50 kell, míg a többinek ugyan olyannak 25.
[reserved]

White SeeD

#800
Ha nem tetszik a story lehet választani. Haver és Én ember voltunk, teljesen más beállításokat választottunk kezdéskor, teljesen más lett a story.
Engem egy szekta üldözött, korrupt minisztert aláztam le, majd megtaláltam elveszett szüleimet.
Ő a helyi bűnözőkkel számolt le, majd megmentette a várost a cirkuszosoktól :D

A mostani betaval elégedett vagyok. Rengeteget javult minden. Végül sikerült összefutnom a behemottal is. Bár nem értem miért olyan kevés a hp-ja. Egy veterán kis bizbaszt sokkal nehezebb leszedni mint őt. ::)

A záróevent kicsit fail lett, későn kezdték, így nem fejeztük be mire ledobott a szerver. Viszont legalább látszott hogy mennyit javult a dolog. 50-60 ember gyűlt össze egy helyen és még játszhatóan ment minden. Persze nem volt 60 fps, de legalább lehetett célozni rendesen és mozogni mikor kellett.

Az új map nagyon jó, sokkal dinamikusabb mint az eddigiek. Élmény teli mikor a zombik/kentaurok körül veszik a várat, betörik a kaput vagy lerombolják a fal egy részét és beözönlenek. Miközben tartjuk őket aleventként ki kell mennie pár embernek az ostromgépeket szétkapni. 
A kalóztámadás sem rossz, bár hiányoltam a raid eventet a bázisuk ellen (aztán lehet hogy csak le van tiltva. 25-35 map, de 32 után elfogynak a szívek. Még kezdőhelyen is e vannak tiltva dolgok)
Sajna a dungira nem sikerült elég embert összeszedni (kevés volt a magas szintű player) így azt nem tudtam megnézni.


A craft kiválló. Olyan mint az FF14-é (csak továbbfejlesztve), csak itt ellentétben azzal nem kell tízezer szarságot legyártani hogy lv up legyen. Egy komoly kabáttal több szintet is lép az ember, a felfedezéssel meg mégtöbbet. :jee:

edit
jah igen el is felejtettem
kipróbáltam a Sylvarikat is:
http://norad2.uw.hu/gw189.jpg
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Zen

Craftingon sokat dobna ha a félkész matikat is el lehetne raktározni. Azért elég tré h úgy kellene recepteket felfedeznem h a gyártható dolgok 1/3-a se fér el az inventorymban, de azért kezdjem el őket kombinálgatni.

A záróevent mi volt? Also, Sylvari honnét?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

white seed akkora fan hogy már a klienst is feltörte  :D

Chronus

#803
Quote from: Zen on 2012-06-11, 15:54:22A záróevent mi volt?

Major lag spike.

Quote from: Zen on 2012-06-11, 15:54:22Also, Sylvari honnét?

Volt pár beszivárgós kémküldi. Olyankor más fajok alakját vetted fel. Ugyanaz mint GW1-ben Blacktide Den meg Pogahn Passage.

White SeeD

Záróevent: Sárknykristálymérgezés.
Elvileg akit megfertőzött playert az ellenség lett. Kapott saját skilleket is. Így a bossokon kívül a playerek ellen is menni kellett.
Jobb lett volna mint a múltkori csak túl rövid volt.
(Én is meg akartam fertőződni, de a kristályok iszonyat sebességgel semmisültek meg. Mire odaértem már nem volt mi fertőzzön :frown:) A pár szerencsés fertőzöttet meg elég hamar levágtuk.

Sylvari: Extra juttatás a loyális GW fanoknak ;)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Felsmuk

Konsziderálom a játék megvételét, de 30 eurónál olcsóbban nem láttam CD kulcsot. Ismer valaki valami oldalt ahol lehetne beszerezni?
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

White SeeD

Azzal a 30 eurós kulcsal úgy vigyázz hogy sokan megszívták már vele. GW-sek nem szórakoznak, ha többször próbálják aktíválni a kulcsot letiltják és kész. Utána bármit csinálhatsz, nem fogják újra aktíválni.
Persze ha dobozban kapod felbontatlanul annyiért, akkor no problem.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Chronus

Quote from: White SeeD on 2012-06-18, 14:39:10
GW2 fullmap here

Ez közel se full. Játékon belül nevesített volt a world map-on a Ring of Fire islands meg az Islands of Janthir (északnyugat), illetve az a kis tó is a Maguuma dzsungel feletti hegyekben. Elég sok hely ami ezen nincs rajta.

White SeeD

Lehet nevesítve vannak, de valószínűleg nem lesznek benne az első körbe. A ring of fire-ről hallottam hogy nem lesz elérhető.

De ha bennelesz tuti kikerül majd ide is.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6