Warhammer 40K - In Nomine Imperatoris

Started by Rounin, 2006-06-01, 12:04:42

Previous topic - Next topic

Melyik a kedvenc "fajod" a Soulstormban (és előbbiekben)?

Chaos
Elda
Imperial Guard
Necron
Ork
Space Marine
Tau
Sisters of Battle
Dark Eldar
Nincs kedvencem/több is van
Bocs, nekem van pénzem TT-re :hehe:

Draconire

Mostantól minden harcot így írj le.  :smile:
+1

Lazzaret

Quote from: Gmer on 2006-07-01, 18:28:09
Mostantól minden harcot így írj le.  :smile:
+1

:merci: És igyekezni fogok :D


www.arkangyalok.uw.hu

Lythis

Részemről is +1. :jee: Még egy kis gyakorlás, és ezt fogom olvasni a Watson regények helyett...

Lazzaret

#213
Megint hadjáratra küldött minket a Császár. Feladatul kaptuk egy Niewn nevű bolygó lázadóinak a leverését. Az ostobák elárulták az Isten Császárt ezért meg kell bűnhődniük. Mi, a Császár vadászai, könyörtelenül elpusztítjuk azokat, akik megzavarják a békét az univerzumban.
A Fregatt lassan közeledett a bolygóhoz, amikor a védelmi ütegek tüzet nyitottak ránk. A kapitány azonnal útnak indította a vadászokat a Gunshipekkel. Ezékiel elvesztése nagy csapás volt számunkra. Helyére Artemis könyvtáros került. Még fiatal volt, de már kiérdemelte azt, hogy velünk tartson a hadjáraton. A Gunshipek hamarosan elérték a légteret, és erősen rázkódni kezdtek a külső atmoszféra súrlódásától. Folyamatosan figyeltem a kijelzőn jelzet képeket. A mellettünk levő Gunshipet egy lézernyaláb érte el és fényes villanás kíséretében a hajóval együtt nyoma veszet. Újabb húsz gárdista esett martalékául a halálnak. A Gunshipek hamarosan elérték a földet a közeli Meyervin város közelében. A titkos szolgálat információi szerint innen irányították az egész undorító lázadást. A feladat egyszerű volt. El kellett pusztítanunk a helytartót és új a Császárhoz hű embert állítani a helyére. Hamarosan minden egység leérkezett és megkezdődött a kíméletlen harc a Vadászok és az eretnekek közt.
Csapataim lassan haladtak előre a romos területen, sokáig semmilyen ellenállásba sem ütköztünk. Amikor elértük a várost erős védelmi vonalba futottunk. Valószínű itt gyűjtötték össze a fő erőiket. A vadászokat 3 ezred alkotta. Az egyik a város északi felén szállt le és onnan próbált behatolni, a másik tartalékosként a város keleti pontján várakozott. Ők főleg motorosokból, rohamosztagosokból és Land Speederekből álltak, hogy bárhova könnyen eljuthassanak. Az én ezredem egy 10 km széles szakaszon próbált betörni a déli oldalon. Az én századom Artemis segítségével a fő csapás mérés volt az elsődleges feladat. Ha lehetet minden eretneket le kellett vadásznunk. A csapatomat háromfelé osztottam, a Predátorok és a Land Raider volt a jobb szárnyon a veterán osztaggal és Artemissel. A kettő csapatszállító Rhino tíz-tízfős taktikai egységgel alkotta a balszárnyat. Középen én és a rohamosztagosaink álltak lesben egy épület mögött Cerverus lépegető kíséretében. A taktika egyszerű volt. A balszárny előre indul, és magukra vonják a figyelmet. Amint elérik az előttük levő romos épületet, kiugranak, és a nehézfegyverekkel megpróbálják szétzilálni a fegyelmet az eretnek gárdisták között. Ekkor elindul a bal szár és szétlövi az ellenség tüzérségét, majd tovább nyomul előre és fedező tüzet adnak a Land Raidernek. Mi ekkor kiugrunk és ugró hátizsákainkat bevetve, közelharcban felmorzsoljuk őket. Addig is Cerverus fedezz minket a rohamgépágyújával minket.
A gárdisták teljesen beásták magukat. Amint megjött a jel a Rhinok megindultak, az ellenség azonnal tüzelni kezdett rájuk, de kárt nem tudtak benne tenni. A Rhinok a füstgránátjaikat is kilőtték, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Hamarosan elérték a romokat. Ekkor megindult a jobb szárny is teljesen megzavarva az eretnekeket. Hamarosan három tüzérségi ágyút is elpusztítottunk. Ekkor halottam meg az ismerős hangot, amit egy Baziliszkusz ad ki amint tüzel. Pontosan a taktikai osztagokat vették célba. Hamarosan erős tűz alatt voltak. Hirtelen a semmiből bukkant fel még két gárdista Leman Russ tank. Ők tűz alá vették a Predátorokat, és az egyiket megsemmisítették. Apró darabokra szakadt szét a találat nyomán. Azonnal beleordítottam a telekomba, hogy a maradék egy Predator viszonozza a tüzet a két Leman Russ tank ellen. A lézerágyúk fénydárdái szétolvasztották az egyik Leman Russ első páncélját és hatalmas robbanással darabokra robbant. Sok eretnek gárdistát vitt magával a halálba a robbanás ereje. Eddigre a taktikai osztagok is folytatták a tüzelést a romokból megtizedelve a gárdisták sorait. A Land Raider is előre tört és tűz alá vette a másik Leman Russt. Az egyik lövése levitte a toronyágyút, a másik pedig a lánctalpakat tette tönkre. Ekkor mi is kiugrottunk a fedezékünk mögül és rohamra indultunk. Ekkor megint megszólalt a Baziliszkusz hangja és telibe találta a romos épületet, ahol a taktikai osztagok voltak. Elsöprő erővel szinte a földel tette egyenlővé a területet. Még a két Rhino is felrobbant a repeszektől és a törmelékektől. A teljes balszárny oda lett. Hamarosan tűz alá vettek minket a beásott gárdisták. Vrexum őrmester mellettem eset el. Még a Leman Russ sem adta fel a harcot és az oldal fegyverével szétlőtte a másik Predatort is. Ekkor értük el a vonalaikat. A Land Raiderből is özönlöttek ki a veterán gárdisták Artemis vezetésével. A Land Raider, amint elhagyta az utolsó Veterán is, minden fegyverét a Leman Russ felé fordította. Egyszerre tüzeltek a lézerágyúk és a nehéz sorozatvetők. Irtózatos erejük elöl nem volt menekvés. Hatalmas krátert hagyott maga után emlékül az utókornak miután felrobbant.
Végre elértük őket. Mielőtt még beugrottunk volna a kiépített védelmi állások mögé, valami megfoghatatlan erő vonzotta el a tekintetem az ellenségről. Artemis hatalmas erejét használva haragos vihart küldött az ellenségei felé, amely hatalmas hipertéri őrvényt kavart. A túlvilági őrvény a betonfalaktól kezdve a gárdistákig mindenkit elnyelt. Hatalmas pusztítást vitt végbe a soraik között. És végre mi is megbosszulhattuk a Császáron és elesett bajtársainkon esett. A fegyvereink hatalmas öldöklést vittek végbe és a végére még Cerverus is odaért. Elesett társai láttánk teljes őrjöngésbe kezdett, és aki elé került, abból jó, ha néhány darab testrész megmaradt. Hamarosan többen is futottak amerre csak láttak. De aki kitartott az mind elesett. A végén senki sem maradt állva ellenünk. A Land Raider is felfedezte a Baziliszkusz helyét, és ronccsá lőtte az egészet. Már csak egy parancsnoki Chimera volt hátra de elmenekültek előlünk.

Pár óra elteltével a Császár vadászai dicsőséges győzelmet arattak Meyervin városában.


/Ezt ma sikerült lejátszanom az egyik rokonom ellen, akinek sehogy sem sikerült megfognia a Gárdistáival :D/


www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Szegény Ezékiel mindig megszívja. Ezért ne bízd soha a csatát egy könyvtárosra.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lazzaret

Rounin ha kell még a Macragge alapcsomag szólj mert akkor a hét vége felé megrendelem.


www.arkangyalok.uw.hu

Rounin

Quote from: Lazzaret on 2006-07-04, 18:26:21
Rounin ha kell még a Macragge alapcsomag szólj mert akkor a hét vége felé megrendelem.

Természetesen _KELL_!^^
Az írásaid nem kommentáltam, féltem tőle, hogy megszakítalak ;p
Hm... mondjuk Watson _helyett_ csak azért olvasnálak, mert ingyen vagy, de mellette simán elférsz ^^. Szeretem az ilyen jellegű csataleírásokat. Folytassa, kérem.

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-07-05, 00:43:59
Szeretem az ilyen jellegű csataleírásokat. Folytassa, kérem.
Word! Lazzaretnek megint +1 (de kéretik jobban figyelni a szóismétlésekre :ejnye: )

Lazzaret

Quote from: Lythis on 2006-07-05, 15:15:26
Quote from: Rounin on 2006-07-05, 00:43:59
Szeretem az ilyen jellegű csataleírásokat. Folytassa, kérem.
Word! Lazzaretnek megint +1 (de kéretik jobban figyelni a szóismétlésekre :ejnye: )
Soha! :hehe: :D Na jó majd igyekszem. CSak ne lennék hulla fáradt :)


www.arkangyalok.uw.hu

Feldin

bekontárkodhatok? blood bowl valaki? :)
mégcsak szemezem vele :) majd lesz ismerőstől szabálytanulás.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Lazzaret

Blod Bowlt láttam már hogy játszottak vele de engem nem igazán fogott meg akkoriban. De lehet hogy beruháznék ebbe a mókába is :) Ahoz képest hogy egyszer már eltünt a sűlyesztőben újra fénykorát éli :) Nekem a mocskos O'kok kellenek :D


www.arkangyalok.uw.hu

Feldin

Quote from: Lazzaret on 2006-07-05, 21:43:26
Blod Bowlt láttam már hogy játszottak vele de engem nem igazán fogott meg akkoriban. De lehet hogy beruháznék ebbe a mókába is :) Ahoz képest hogy egyszer már eltünt a sűlyesztőben újra fénykorát éli :) Nekem a mocskos O'kok kellenek :D
bezony :) feltámad :) játékmenetet még csak fogom látni :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Rounin

Hát eleinte húzódzkodtam tőle, de Energy-sama meggyőzött (kezembe nyomta a szabálykönyvet, majd felvetette a lehetőségét, hogy dark elf sárkányt is irányíthatok következő ütközetben :D) és meg kell mondjam, az alapján FUN!

Játszani még nem játszottam, és nem is láttam sajna :).

Lythis

Anno a risk-et kaptam meg ahelyett, mert ősök képtelenek voltak beszerezni, azóta nem érdekel különösebben sajna, pedig a vámpír csapat tetszett, főleg h szivornyálják a közönséget :D

Lazzaret

#224
No holnap kapok fizut és remélem nem lesz túl rossz. Majd holnap délután adom le a rendelésemet a wargammers felé Rounin.

Na leadtam a rendelést és remélhetőleg a hét vége felé vagy jövőhéten meg is érkezik.


www.arkangyalok.uw.hu

Rounin

=) Már alig várom, hogy megkapd (mögöttes szándék, tumtetum :angyali: ).
Az én fizum abszolút nem volt rossz, csak ugye a költségvetési deficitem kezd erősödni :ejj:

Draconire


Lythis

Quote from: Gmer on 2006-07-12, 14:34:55
Tau Commander
Tau Economy
The Tau friggin RULE! hands down! Broadside battlesuits FTW!! Ez még az XV-88 vagy ez már újratervezett parancsnoki változat?

A gazdaság rész: Tudtam hogy nem bírják ki Kroot-ok berakása nélkül... :(
de a Krootok legalább alázzák az orkokat közeéharcban :D

Draconire

Quote from: Lythis on 2006-07-12, 15:14:43
Quote from: Gmer on 2006-07-12, 14:34:55
Tau Commander
Tau Economy
The Tau friggin RULE! hands down! Broadside battlesuits FTW!! Ez még az XV-88 vagy ez már újratervezett parancsnoki változat?
Bár nem vagyok annyira jártas a témában, de ahogy most rákerestem az XV-88 -ra, az másként néz ki mint a fentebb látott.
/ha hülyeséget mondtam előre is sorry  :D/

Lythis

Miért lenne hülyeség?
Nem tudom ennek a vértnek a sorszámát, azért kérdeztem, hátha valaki nálam avatottabb esetlegesen tudja.
Egyébk:
XV25 Stealth Suit
XV8 Crisis Battlesuit
XV88 Broadside Battlesuit
Commander O'shovah (szerintem ez még egy modolt XV8-as)
Commander Shadowsun (lehet hogy őt kapjuk meg a játékban majd hősként?)

Lazzaret

Taukhoz még nem volt szerencsém. Versenyen láttam már de nekem nem tetszettek.

Rounin ugy tünik majd talán a jövőhéten jön meg a rendelés :(


www.arkangyalok.uw.hu

Rounin

Quote from: Lazzaret on 2006-07-13, 22:32:53
Taukhoz még nem volt szerencsém. Versenyen láttam már de nekem nem tetszettek.

Rounin ugy tünik majd talán a jövőhéten jön meg a rendelés :(

Próbáld ki a Fire Warriort és megtetszenek valamennyire ^^".
Hm, hát nem baj, jó lesz úgy is..talán kibírom :p

Lythis

Az egyetlen ok, amiért nem vagyok oda értük teljesen, az az, hogy ott vannak az ocsmány Kroot-ok, meg azok a repülő izék is...
(amellett persze, h nincsenek Pariah-jaik, és Harlequinjeik...)

Pr3d4k1ng

Quote from: Gmer on 2006-07-12, 14:34:55
Tau Commander
Tau Economy
Tau Commander: KICSIT POFÁTLANUL IMBA!!! 3shoota boyz + 1 Killerkan nem tudja megölni!!! Ugyan azért kiváncsi bagyok arra is ,hogy valyon a commandernek mennyi HP-ja maradt.

Tau Ecenomy: Azért kiváncsi vagyok , hogy egy Possesen marinenok mennyir érnek.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-07-13, 22:39:47
Az egyetlen ok, amiért nem vagyok oda értük teljesen, az az, hogy ott vannak az ocsmány Kroot-ok, meg azok a repülő izék is...
(amellett persze, h nincsenek Pariah-jaik, és Harlequinjeik...)

Come, join the clown side of the force :__devil:

Btw imo krootok nem is annyira ocsmányak. Van bennük valami kecsesség.

Edit:

Preda, a videók még szerintem nem actual game-balance alapján készültek, csak látványnak vannak.

Lazzaret

Igazán azért nem tetszik mert annyira protosoknak tünnek nekem. Sosem tudtam őket bele tenni a 40K világába.


www.arkangyalok.uw.hu

Lythis

Pred: Tau commander: új fajok hősei, törődj bele. (egyébk sztem már upgrade-elve van)
Economy: semmit, lelövik őket, mielőtt lőtávba érnek :D

Those clownz don't have WARSCYTHE(tm)-s (plus their models kinda sux0r)...
egyébként azért lol, hogy a Kroot-ok hogy alázzák meelee-ben az orkokat :D W00T (de ez nem menti fel őket az alól, hogy kajolnak az elhullott ellenfélből... milyen büdös lehet már a pofájuk - viszont jópont, h a játékban is nyamiznak)

Lazzaret

ROUNIN!!! VÉGRE MEGJÖTT :D :D :D Holnap megyek átvenni. Péntek délután megyek fell pestre ha olyan du 7 körül találkoznánk a Nyugatinál az lenne a legjobb. Akkor át tudnám adni a packot.


www.arkangyalok.uw.hu

Lythis

Bwááá, pedig annyira megnéztem volna élőben is azokat a Tyranidákat...

Rounin

#239
Quote from: Lazzaret on 2006-07-17, 17:50:20
ROUNIN!!! VÉGRE MEGJÖTT :D :D :D

Ehhez nekem mi közöm? :o

QuoteHolnap megyek átvenni. Péntek délután megyek fell pestre ha olyan du 7 körül találkoznánk a Nyugatinál az lenne a legjobb. Akkor át tudnám adni a packot.

Ja, hogy AZ!^^""""
Tökéletesen megfelel az az időpont. A Nyugatinál _hol_ egész konkrétan? Mert ez így most még _túl_ sokféleképpen értelmezhető ^^"

(ma éjjel született egy novella 40k-ban.. délután ba..piszkáljatok, hogy gépeljem be O_o)