Main Menu

Kekkaishi

Started by chilip, 2009-12-13, 13:09:03

Previous topic - Next topic

chilip

Kekkaishi



2 család őrzi a karasumori területet (amin most jelenleg egy iskola áll) a démonoktól, mivel ha egy démon bejut a területre akkor az ereje hihetetlen mértékben megnő és elszabadul, ezenkívül karasumori egy város közepén van így rengeteg áldozata lenne egy ilyen esetnek. Yukimura és Sumimura családok őrzik a területet és tagjaik képesek a teret manipulálni. Egyszerű pár-chapteres esetekkel kezdődik az egész ahogy bemutatják a 2 család tapasztalatlan kiválasztottját ahogy minden este védelmezik a területet és tapasztalatot szereznek, és időnként az iskolai életet is. Később egy szervezett démoncsoport akik karasumorit akarják elfoglalni, és emellett egy világméretű speciális képességekkel rendelkező egyéneket magába foglaló szervezet is bejön a képbe.

Karakterek jól fel vannak építve, főhős se annyira hax (eleinte legalábbis :P ). Akik kedvelik a shounen cuccokat érdekes világgal és humorral azoknak ajánlom. 51 részes anime is készült belőle.

NLZ

Quote from: chilip on 2009-12-13, 13:06:56
sztem meg alapból megvan neki a seb, az is lehet hogy tényleg harmatgyenge harcban csak nagy a belső ereje és azt szipkázzák :D
Milyen seb? A belső erő = harci erő, ez mindig is így volt. Az a faszi ott a saját vérében pusztán a helyi bizarr dolgok egyike.
[reserved]

chilip

majd fordítással megtudjuk, csak ne jönne ilyen rohadt lassan....

NLZ

Reméljük azért A-Team tisztességesen fogja csinálni.
[reserved]

chilip

na kinn a chapter ^^ hát tény hogy sumiko (asszem így hijják yosi anyját) eléggé érdekesen viselkedik de a végén a kérdés kicsit azért durva volt hozzá

NLZ

Nem volt durva a kérdés, csak a mami értelmezte úgy át. A kérdés/kérés csak az volt, hogy legyen részletezve a teljes történet. De a mami feje alapból sunyi, szal bátran lehet akármit feltételezni. :)
[reserved]

chilip

mikor nincs sunyi feje?

NLZ

Úgy értettem, hogy általánosságban.
[reserved]

chilip

288 RAW - na a mester körvonala megvan már :D [spoiler]úgynézki egy gyerek lesz  :zomg:[/spoiler]

chilip

és tényleg egy gyerek lett

Tokine arckifejezései elég durvák... mikor rájön valamire olyan arcot vág mintha gyomron döfték volna egy nagy késsel...

chilip

t-t-t-TRIPLE POST!

ez azért elég könnyen ment :) kiváncsi vagyok hova viszik a lord-ot

NLZ

Az egyértelmű disznóság egyértelmű. Azért jó kis kétszemélyes topicunk van. :D
[reserved]

chilip

291 RAW: lol most már minden chapterben van Tokine surprise face összeszűkül pupillákkal... egyébként yoshi elindult egyedül az anyjával az útra

chilip

d-d-d-d-DOUBLE POST

bakker az anyja milyen durván tolja, shikigamit küld az ereje 1/7-nék az erejével és az is feltehetően erősebb mint ami most yosimori igazi ereje.

NLZ

Csak nekem van az az érzésem, mint ha Karasumori az Tokimori fia lenne? :D
[reserved]

chilip

hát ez most nagyon badass rész volt

chilip

hát nem semmi arcok vannak az urakainál, mind leszar mindenkit maga körül, csak saját maga érdekli. :D én is elpusztítottam volna a főgenya helyében a bandát :D

NLZ

312 - Hehe, durva volt. :) Jah, és beigazolódott a sejtésem.

Azért vicces, hogy csak mi ketten olvassuk, pedig azért elég jó manga ez. :)
[reserved]

Bishop

én olvasnám csak lusta vagyok belekezdeni  :D lehet annak az anime-jét is le kéne már szedni úgy mennyi oldallal könnyítem meg az olvasást? ^^"

NLZ

#19
Én az animével kezdtem szintén, és nem bántam meg. De az animével is csak az első harmadát tudod lespórolni. :P

Hmm, most látom, hogy az anime vége kicsit máshogy van, lehet itt több eltérés is. Bár eddig nem zavart, szal ezután se fog hiányozni.
[reserved]

chilip

egy kis eltérés volt, mert behoztak valami filler-karit 2 rész erejéig az eggyik csatába  ::) mert mangában túlélte az eggyik démon a csetepatét, de hogy meglegyen a bosszú ezért animébe előbb kellett halnia. asszem naggyából ki is merült benne, és sztem van ez csak az 1/4-e.

NLZ

313 fejezet van eddig és a manga az első 121et tartalmazza. Így a harmad, nem pedig történetre.
[reserved]

chilip

nu megvolt karasumori története :) végre visszatérünk a jelenbe :D

Zelda

Na élesszük fel a topicot :D
Baddass manga ez, nekem a kedvenceim közé tartozik...
ch 335 Nichinaga meg a tesója már elpatkolhatnának, mert kezdem unni a fejüket, és jó lenne tudni a landlord válaszát Tokine kérésére... Na meg megmutathatnák Yoshi hol is tart.

chilip

há ja, yoshit 1000 éve nem láttam :D

Zelda

Na 336...
Most már tényleg nem tudom eldönteni, hogy ki melyik oldalon áll, a jó, a rossz, vagy a legrosszabb...
De most legalább tudjuk, hogy Yoshi közeledik xD
Ez a törölte az emlékeim duma Nichinaga-tól... De legalább Suigetsu entry-je hatásos volt  :)

Zelda

341 Yoshimori kenzan!
Vajon mikor fog rájönni, h. át lett baszva? Az előző földet mondjuk tökjól eltörölte, és télleg szép fehér lett minden, de Tokimori nem azt mondta, hogy khm... A művelet a végletekig kiszipkázza Yoshi erejét? De azért remélem ebből nem lesz never ending series, mert akkor a falba verem a fejem...

NLZ

Jah, hát igen, kiváncsi vagyok, hogy innen hova tovább. Meg ugye Yoshi mondta, hogy az ő döntése lesz, el akarja-e zárni a kölyköt.

Azért pislogtam, ahogy lecsapta a szeles gyerek az istenüket. Nem igazán rémlik, hogy harag is volt ellene, vagy csak pusztán kellett a hely?
[reserved]

chilip

az egész szeles család az istennő markában volt :P lényegében az istennő adta az erejüket még régen, cserébe a szolgálatukért az örök időkig. kis taknyosnak meg nem tetszett :D meg mintha a legerősebb tagja a családnak hozzámenne az istennőhöz?

NLZ

[reserved]