Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Úgy tűnik, ideje lenne behozni a lemaradásomat. :haha:

kada

Quote from: chilip on 2016-02-10, 17:09:46dat ass: the chapter :D
Quote from: SaiyaGin on 2016-04-14, 20:57:54Úgy tűnik, ideje lenne behozni a lemaradásomat. :haha:
+1
dem cheeky...
Quote>Hitsugaya's true bankai was to turn into Ichigo.
Well I'll be.
És tényleg  :eek:

Isley

680

THE END 2... Meddig fog tartani ugyan a vég? Ez lesz az új Deicide és lesz vagy húsz fejezet, én erre gondolok. Mindenesetre, úgy tűnik, hogy most már nemcsak duma, hogy itt lesz a vég a Bleach-nek.

NLZ

[reserved]

Isley

Quote from: NLZ on 2016-06-30, 14:53:04
Szóval a power of friendship nem jött be?

Azt már ellőtték. Azért vicces volt, ahogy az előző fejezetben voltaképpen Yhwach-n keresztül Kubo azzal magyarázta az eddigi összes plotkait ("a harcokat, melyeket nem nyerhettél volna meg, Ichigo"), hogy én (Yhwach) nem voltam ott. Őt is le kell nyomni, de tényleg kíváncsi leszek, hogy miképp. De az már most látszik, hogy fel kell kötnie a gatyát Kubonak, ha ebben a pár fejezetben még érdemi szinten akar foglalkozni a többiekkel. Pl. Grimmjow power-upja, a még be nem mutatott bankaiok stb.

NLZ

Nem kell aggódni, mindent lerendez, mint Kempachit is
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: Isley on 2016-06-30, 13:50:48
680

THE END 2... Meddig fog tartani ugyan a vég? Ez lesz az új Deicide és lesz vagy húsz fejezet, én erre gondolok. Mindenesetre, úgy tűnik, hogy most már nemcsak duma, hogy itt lesz a vég a Bleach-nek.

Ennyi szereplővel simán lehet 20 fejezetnél több is. ^^


Isley

681

Mivel ez már az utolsó öt fejezet egyike, ahogy arra lehetett számítani, minden hamar megoldódik.
[spoiler]Nem is meglepő, hogy egy fejezeten belül megjelennek a Fullbringerek, Ichigo zanpakuto-ját megjavítják, Haschwalth rájön, hogy segíteni akar Ishidának, miközben Yhwach-hoz is hűséges, és már mehetünk is Yhwach ellen.[/spoiler]

A harc sem hiszem, hogy sokáig kitart, de mégis mi fog beleférni négy fejezetbe?


chilip

1. ichigo smug, gets taken out by 1 shot

2. ichigos friends in a pinch, will ichigo stand up? aizen suddenly

3. aizen trolls johann sebastian bach but fails, ichigo friendship powerup

4. ichigo 1shots bach with final getsuga bankai tenshou ultima THE HEARTH

kada

Quote from: chilip on 2016-07-07, 15:37:33
[spoiler]1. ichigo smug, gets taken out by 1 shot
2. ichigos friends in a pinch, will ichigo can stand up? aizen suddenly
3. aizen trolls johann sebastian bach but fails, ichigo friendship powerup
4. ichigo 1shots bach with final getsuga bankai tenshou ultima THE HEARTH
[/spoiler]
Lemaradt a spoiler tag.
[spoiler] :hehe:[/spoiler]

Isley

682

Ennek a Yhwach vs Aizennek még értelme is lenne, de Ichigo belépője...

[spoiler]Egyből széttörik a kardja. Megint.[/spoiler]

Mi értelme volt?

Dirk

Hogy valami más über brutál tech-et mutasson be ahelyett, amit meg se mutattak :D

LuckyDingo

Ichigo kardja megunja a széttörést és a végén egybe fog olvadni Ichigo-val. Végül Ichigo megkapja a The World Stand-ot és leállítja az időt, így Ywach nem tudja megjósolni, sem átírni a jövőt. Más megoldás nincs.

Isley

683

Mit számít a jövőbelátás és a jövő (át)atakítás képessége, ha...

[spoiler]az ellenfeleid között ott van Aizen Sousuke. Kyouka Suigetsu ereje nekem is mindig is felsőbbrendűbbnek száímtott egy kis időmanipulációnál.[/spoiler]

Yhwach ereje nagy, de szerintem nem is lesz erőltetett, ha legyőzik. Működhet ez.

Isley

684

Kinek tetszett? Kinek tetszhetett ez? Most valahogy érzem, hogy Kubot sietették és belekényszerítették ebbe, ami gusztustalan. Hogy lehet egy ekkora mangát mint a Bleach, ilyen elsietett befejezésre kényszeríteni? Annyi mindent kellene még bemutatni, és most már hivatalosan jövő héten jön a mangalezáró fejezet.

Dirk

Bleach 685

[spoiler]Először azt hittem vmi bach skill de aztán csak nem, elég részletes, tényleg ennyi lett volna a vége? :D mintha közben kivágtak volna vagy 10 ch- a végéről. Komolyan mondom a hatalmas csirkével többet szenvedtek, még a kézzel is mint a fő ellenséggel. Kubo kemény! Csak csináljon valami szép lezárást az egésznek. Ichigo meg Aizen akkor a mennyekben vannak? :D[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: Dirk on 2016-08-05, 11:53:44
Bleach 685

[spoiler]Csak csináljon valami szép lezárást az egésznek.[/spoiler]

:ejnye:
[spoiler]

Kivéve, ha Kubo a fenti panelt azért rajzolta, hogy ezzel csináljon hírverést, és az utolsó fejezet végén kapunk egy értesítést arról, hogy szeptemberben indul Kubo új mangája, a Bleach THE HEART.[/spoiler]

SaiyaGin

Nos, kedves Hölgyeim és Uraim, úgy tűnik, 686. fejezettel a Bleach valóban véget ért.
[spoiler=tényleg spoiler!!!4]Yhwachnak valóban vége, Ichigo és Aizen túlélte az összecsapást, utóbbi viszont nem kapott amnesztiát, továbbra is székhez kötve ücsörög.
Emberi szereplőink jól elvannak, Chad profi boxoló lett, a szerelmi szálak (már ha a Bleach esetében beszélhetünk ilyesmiről) lezárására pedig Kubo a Toriyama Akira-féle megoldást választotta: a jó öreg timeskip intézményét. Ichigo+Orihime=Kurosaki Kazui, Rukia+Renji=Abarai Ichika.
(Rosszmájú megjegyzéseim: a gyerkőcök miatt nem kizárható egy folytatás az új generációval a főszerepben, valamint az is elég furcsa volt, ahogy Kubo Aizen elejtett megjegyzésével megpróbálta valamelyest tisztábbra mosni Yhwachot.[/spoiler]




Quote from: Isley on 2016-07-29, 11:47:57
Most valahogy érzem, hogy Kubot sietették és belekényszerítették ebbe

Az utolsó 10-15 fejezetet én is eléggé összecsapottnak éreztem, tényleg olyan volt, mintha a WSJ szerkesztéséből valaki odaszólt volna, hogy Kubokám, legkésőbb augusztusban be kéne fejezned a Bleachet. ::)

(Most pedig indulhat a könnyes szemű nosztalgia...)

kada

Quote from: SaiyaGin on 2016-08-18, 20:02:05Nos, kedves Hölgyeim és Uraim, úgy tűnik, 686. fejezettel a Bleach valóban véget ért.
1) Kideríteni hogy érdekel-e egyáltalán.
Ám legyen.

2) Kideríteni legutóbb, amikor valaki rávett hogy bepótoljam a lemaradásom, hol hagytam abba.
Folyamatban

Isley

686

Kellett egy nap, hogy megemésszem ezt...

Nem szoktam a Narutoval dobálózni, de ez annyira hasonlít a Naruto befejezéséhez, hogy azt már nem lehet nem észrevenni. Timeskip, Ichigo rövid haj, összeállt párok, házasság és gyerekek. A nagy bejelentés pedig a live action movie...

Az zavar, hogy ennél összecsapottabb nem is lehetett volna. Ezernyi karakter, még csak nem is szerepelt. Nem láthattuk a Bankai-jukat kb. egy tucat karakternek. Emellett: minek hozta Grimmjow-t, Halibelt és Nelielt vissza ezért? De ahogy írtam korábban, én belekényszerítést látok ebben. Nem hiszem, hogy Kubo így akarta volna lezárni Bleach-et.

Bicskei

Elrontott lezárás akárcsak a narutoban, marad a never endignek: OP, FT és persze a Berserk
Ultras liberi

Dirk

Én speciál sajnálom hogy véget ért, rengeteg minden lehetett volna még ebbe de Kubo-nak amúgy is csak ilyen fél ötletei voltak végig, ami persze mindenkit nagyon fel is csigázott!

Gondolok csak a kapitányok bankai-ira, később az Espadakra.  Rengeteg kurva jó ölet. Már amikor csak felálltak a kapitányok úgy ahogy le voltak rajzolva közösen külön beállásokkal egyszerűen COOL volt.  De az Espada-k is ahogy ki voltak találva már aki ki volt... azok nagyon jó kis karakterek voltak.  Aizen Gin Tousen nagy gonosz hármas is egész jó fő ellenségek voltak.
Na igen ott kellett volna még egyet csavarni a történettel bemutatni a bankai-okat még meg a kimaradt dolgokat amiket  fel se tudok sorolni, nem is emlékszem már rájuk így vissza tekintve hány év is? :) . De Valahol ott kellett volna abba hagyni.

Ez a quincy arc az eleje volt maximum kitalálva, utána ezek az ellenségek. A kéz meg a hatalmas csirke összehasonlítva egy Barragannal vagy egy Noitorával viccnek is rossz :D

De legalább kapott lezárást! A mai hirtelen kaszás világban még ez is jó!
Az animét Aizen legyőzéséig bátran fogom ajánlani mindenkinek. A könnyes szemek azért túlzás, de én elvoltam vele :)

kada

Saját súlya zúzta agyon.

Nagyon sok karakter gyűlt össze, egész jó munkára vall hogy sok karakter volt valaki kedvence (vagy épp ellenkezője, lényeg hogy érzelmeket váltott ki az olvasókból), de következésképp iszonyat meló lett volna mindenkinek méltó lezárást adni.
Nem is sikerült.  ^^"

SaiyaGin

Quote from: kada on 2016-08-19, 17:16:06
Saját súlya zúzta agyon.

Nagyon sok karakter gyűlt össze, egész jó munkára vall hogy sok karakter volt valaki kedvence (vagy épp ellenkezője, lényeg hogy érzelmeket váltott ki az olvasókból), de következésképp iszonyat meló lett volna mindenkinek méltó lezárást adni.
Nem is sikerült.  ^^"

:tezsvir:

blackronin

#9295
Soha életben nem hittem volna, hogy valaha visszatérek ebbe a topicba, ehhez a mangához...  :eek:
Múlt héten olvastam, hogy Kubo visszatér a Bleach-el, amivel kapcsolatban azt hittem, hogy egy olcsó marketing húzás csak az új anime-hez.
Kijött a fejezet most angolul és beleolvastam, gondoltam "Miért is ne?"

https://onepiecechapters.com/manga/bleach-special-one-shot-new/

És meglepő módon végigmentem rajta pont úgy, mint a régi szép időkben, amikor még a Bleach-et a kedvenc mangáim közé soroltam.
Egyszerűen élveztem az egészet, jó volt látni a szereplőket, igaz kicsit megváltoztak, de az elfeledett hangulat visszajött mégis.
Nehezen hittem el, de a fejezet végén újra előjött a régen tapasztalt, múltbéli várakozás, ami régen jellemezte nálam a Bleach-et:
"Vajon mi fog történni? Mi lesz a folytatás?"

Kubo döntéseit és hozzáállását sokszor lenéztem, de legalább egy fejezet elejéig mágis képes volt visszarepíteni a gondtalan, középsulis időkbe.
Ez pedig olyan eredmény, amit nem lehet félvállról venni.
Milyen időket élünk!?  :zomg:

Isley

Ezt érzem én is. Visszarepített a régi időkbe, és jött az érzés, hogy akár ezt még folytatni is lehetne. Nagyon jó kis történet volt, meglepően minőségi tartalommal. Élvezetes és hangulatos speciál a régi csapatról, de egy kis kedvcsináló az újakhoz (Kazui és Ichika).