AMV = Anime Music Video

Started by VASH, 2003-09-10, 20:27:57

Previous topic - Next topic

AMV?

HAGGYÁ BÉKIBEN:D
9 (9.5%)
AMV=Megnézem, de ennyi...
29 (30.5%)
AMV for Prezident
57 (60%)

Total Members Voted: 94

SaiyaGin

Quote from: Soul on 2008-04-09, 21:07:45
Köszi, nézegetem is megfele őket.Kíváncsi leszek mennyi marad meg a  winyón  :smile:.

Némelyiket már rég láttam, nem emlékszem mindre, azokból linkeltem be, amire 4-et vagy 5-öt adtam amikor megnéztem.

smash++

Quote from: Christian on 2008-04-06, 12:16:11
Hm...hát elkészültem [spoiler]idén is az Animeconra szánt AMV-vel. Kicsit érezhető rajta a Spoil hatás (Celldweller ftw, dehát ha egyszer illet rá a lyrics) :) Próbáltam egy GANTZ féle hangulatot teremteni az egésznek. Szóval amennyire lehetett vittem bele egyediséget, sztorit és úgy mindent. Valamelyest asszem ez össze is jött mert a sztori megállja a helyét és a képivilágot is sikerült megvalósítani nagyjából ahogy akartam.[/spoiler]

The Game

Röviden.Nekem is nagyon tetszett és nagyon jó lett! A zene:nagyon jó, a megvalósítás:szerintem "egyedi"
Volt pár effekt ami nem jött be (pl az a szines az elején 00:24,00:26) és alapvetően nem hasonlít az amv-kre amiket gyűjtök, de ez is bekerült a kedvencek közé (saját mappába) :)

Ha minden igaz a Tales of Nobodies, The life, The only Ichigo láttam eddig ezelőtt. Szerintem nagyon látszik a fejlődés.

Christian

#1862
Nos örülök,hogy tetszett. Meg annak is ,hogy van aki emlékszik az amvimre XD Igen , nagyjából ezek voltak, meg volt egy gyenge lip synces Gay Bar,egy akciós Bleach (Cant Get My Head Around You), meg egy első amvm ami Death Notes. Ezeket annyira nem szoktam reklámozni :)

Soul

Betudnád linkelni az előző amv-idet?Kielemezném  :smile:.


Soul

Na most jutottam haza, és első dolgom volt hozzá látni (cigi és kajálás után persze :))

Dn amv: Igen lehet látni első amv-d lehet, az elején amikor végig megy a képsor a shinigami világon ahoz passzol a zene sztem, de amint fel veszi Light a dn-t utánna már valahogy nekem nem passzolt a zene a képsorokhoz.Igen nem volt spec effekt, de a zenére lassan történtek pl az események sztem.Első amv-nek sztem jó ;).

Bleach - the only: Hasonlókat írnék ide is mint a dn amv-hez.De míg a DN amvnél tetszett az eleje, itt valahogy semmi nem fogott meg.Ha jól láttam itt már próbálkoztál effektezéssel.

Bleach - cant get: Nah ennél már elég sok javulást láttam :).De nálam megint itt a  de, valahogy az Offspring-el nem lett elég Bleaches sztem az amv, vagy hogy mondjam nekem nem passzolt össze a zene a képsorokkal.De vágás és effektezés téren sok-sok javulás, és ezért grat.

Gravitation - gay bar: - :D

Chrno Crusade - tales of: Majdnem jók a villogások, de sztem sokszor nem jókor villan a kép.Nekem úgy tünt mintha ennél az amv-nél csak arra koncentráltál volna, hogy villogjon a ritmusra a kép oszt jóvan.Épp ma gondolkoztam el milyen mansonos amv-t csinálnék pl a holywood albumról :), és végül arra jutottam hogy én nem tudom amv alá a manson számokat elképzelni a holywoodról :).Ez se jött be valahogy, lehet azért is mert a Chrno mint anime se jött be.

The life: Nah mint vegyes amv nem rossz.Elején kicsit furcsák voltak a kép rezgések a szememnek, de utánna jól váltakoztak a képek.Nehéz igazán jó vegyes amv-t össze vágni.Szal itt már rendbe voltak a dolgok.De itt is de, és ez nem a te hibád, valahogy a zene maga nem ragadta meg a lelkemet vagy hogy írjam, olyan szürke volt nekem.Jah és olyan hírtelen lett vége a the end szöveggel hogy hírtelen fel se fogtam, és hiányoltam az outro-t belőle.

Végszó, aki sztem végig nézi ezeket az amv-ket, egy szép kis fejlődési "útvonalat" fog látni, persze nézzék meg a The Game amv-d is :).Lehet látni a sok fejlődést.Azóta még (jó)párszor megnéztem a The Game c. amv-d és így utólag meg kell hogy mondjam tetszik, pár megnézés után megszoktam a "fekete kitakarást" :), úgy voltam vele mint pár zenével, így hírtelen elsőre na ne, aztán meg belerágja magát a fülembe :).Így össze hasonlítva az amv-id a legutolsó lett a  legjobb.Elnézést ha nagyon lehúzó voltam, de a kritikákból lehet igazán fejlődni.Én várom a következő amv-id, linkeljed majd amint kész vannak :).

Christian

#1866
Izé..Tales of Nobodiesnál pont a sztorin a hangsúly:) A képek meg nem villanhatnak rosszul mert hanghullám alapján szoktam beat syncelni:) (Amit az új amvknél tök fölösleges mert az after effects magától beat syncel, ha értessz hozzá :) ). Igazából én lyrics synces amvket szoktam csinálni, angol tudás nélkül alapból nehéz is nekik állni.

Bleach Cant Getnél meg pont el vannak az effectek rontva :) Vagyis, túl sok, és nem mindig az ami kéne stb :)

The Life....vegyes amvt nem nehéz csinálni, marha könnyű, annak értelmet adni és úgy megvágni,hogy a rajzolások miatt ne essen szét a képivilág már sokkal nehezebb. Ez egy lightos vegyes amv az életről.

Legközelebb amúgy tessék elolvasni az amvkhez csatolt szöveget is :) Meg a lyrics se véletlenül van ott ;)

Egyébként köszönöm a kritikát természetesen ;)

Utólag meg egy kis közérdekű
AMV Art 2.0

Soul

Quote from: Christian on 2008-04-17, 01:17:22
Utólag meg egy kis közérdekű
AMV Art 2.0

Ez marha jó  :smile:.De hogy fogod megölni Riuk-ot?  :D
(Lesz mp4 vagy avi verzió?)

RedPriest

Quote from: Soul on 2008-04-16, 22:12:53
[...]Azóta még (jó)párszor megnéztem a The Game c. amv-d és így utólag meg kell hogy mondjam tetszik, pár megnézés után megszoktam a "fekete kitakarást" :), úgy voltam vele mint pár zenével, így hírtelen elsőre na ne, aztán meg belerágja magát a fülembe :).[...]

Én is pont így voltam a The Game-el, bár a kitakarás az nekem elsőre is tetszett. :smile: Az eleje volt furcsa, de mint ahogy írtad, pár megnézés után már megszoktam, sőt, még biztos megnézem párszor. :smile:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Én

#1869
End of Eva - Spieluhr
Amikor megláttam, nagyon féltem, mit fogok csinálni, ha az egyik kedvenc számomból és kedvenc animémből készült AMV-t elbasszák, de elég jó lett. Az eleje tetszett, aztán a közepéig elég szar a második fele viszont kurvajó. :jee: imho.
Némettudást persze ne várjunk.

Soul

Yuotube-on olyan f*s amv-zni.Ha tudsz mondjuk 1 amv.orgos linket adni hogy letudjam szedni, úgy esetleg érdekel.

Én

#1871
Hereyago fella
Elég kicsi :) De csak így találtam meg.
Basszameg... Megcsináltuk, hogy azt a részt, amikor a keresztek elöntik a Földet, később kezdtük, mikor elkezdi az éneket. Végig sokkal faszább úgy, kár, hogy nem figyeltek rá...

Soul

#1872
Köszi a linket.Hát nem mai gyermek 2001es :).Valahogy nekem nem jött át az amv, érted.Lehet hozzá szoktam már az agyon effektelt cuccokhoz és amibe nincs effekt az már meg nem nagyon köt le.

De viszont ma vagy holnap Christian amvje szerepelni fog a conon, szurkoljunk neki  :smile:.

upd.:Kucz is szerepelni fog 1 új amv-jével amit ide még nem linkelt, kiváncsi vagyok mennyire sokkolja vele a közönséget  :smile:.Azé neki is hajrá, de tuti nem fogja a közönség díjazni, érzem előre.

Én

Remélem mindketten olnap,a kkor látni is fogom. :D Amúgy az általam linkelt AMV nekem gondolom azért tetszett nagyon, mert kedvenc animém kedvenc számommal, és azért valamennyire igényes. Nem vagyok effektekhez szokva, szóval az nem volt gond nálam (persze nem baj ha vannak. :D )

Soul

Párnapja néztem a programot, de má nemtom ma vagy holnap lesz a verseny.Előkeresni meg lusta vagyok :smile:.De sztem kapunk élmény beszámolót majd.

Soldier

Ha valki talalkozna egy Petite Cossette SakuraCon-os AMV-s linkel ossza meg itt velem(ünk) /en nem talaltam meg sehol sajnos/ köszi~  :redface:

Én

Quote from: KuCz on 2007-12-28, 01:29:30
kucz régebben postolt amv-je
Egyből leszedtem, de csak most néztem meg ^^" Igen faszás, bár a vegyes amv-ket nem szeretem, ez tetszett. Grat így későn is. :cool:

Zen

Quote from: Soul on 2008-04-19, 20:56:32
upd.:Kucz is szerepelni fog 1 új amv-jével amit ide még nem linkelt, kiváncsi vagyok mennyire sokkolja vele a közönséget  :smile:.Azé neki is hajrá, de tuti nem fogja a közönség díjazni, érzem előre.
Nem tom, nekem tetszett az első.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Christian

Merő morbid kíváncsiságból, mikor a közönség díjas amvt kijelölték conon, jött egy ötlet. Tudom űberelni 3 óra alatt? :) Tehát egy IronChefes időt kitéve magam elé, egy full amvt összevágtam.

Randomization of the Puchuu


Én


Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Christian

Na ezt szeretném megosztani az itteni emberekkel. Lévén nagy CC fan vagyok, meg a dráma amvket is szeretem, meg úgy minden. Egy szerintem a conra jogtalanul nem bekerült dráma amv:
Suffer

chilip

Quote from: Christian on 2008-04-21, 02:23:41
Na ezt szeretném megosztani az itteni emberekkel. Lévén nagy CC fan vagyok, meg a dráma amvket is szeretem, meg úgy minden. Egy szerintem a conra jogtalanul nem bekerült dráma amv:
Suffer

hát ha nem került be con-ra, bekaphatják.

Soul

Quote from: Zen on 2008-04-20, 21:05:12
Nem tom, nekem tetszett az első.

Na várj mert elvesztettem a fonalat.Van az itteni belinkelt videoja, de elv egy másik videoval nevezett.És arra írtam hogy amivel nevezett, azt sztem nemfogja annyira díjazni a közönség.A Change persze atom jó  :smile:.

Quote from: Christian on 2008-04-21, 02:23:41
Na ezt szeretném megosztani az itteni emberekkel. Lévén nagy CC fan vagyok, meg a dráma amvket is szeretem, meg úgy minden. Egy szerintem a conra jogtalanul nem bekerült dráma amv:
Suffer

Nem tűnik rossznak, bár egy letölthető verziót nagyon díjaznék, úgy talán mégjobb véleményem lenne  :smile:.

És AMVart2.0 letölthető verzió ?  :smile: Kb mikor indul újra?

Christian

AMV Art reklám akkor lesz letölthető (Az összes, mert ugye nem csak én készítettem) mikor fellövik a honlapot :)

chilip, na igen :)

Zen

Quote from: Soul on 2008-04-21, 09:40:10
Quote from: Zen on 2008-04-20, 21:05:12
Nem tom, nekem tetszett az első.

Na várj mert elvesztettem a fonalat.Van az itteni belinkelt videoja, de elv egy másik videoval nevezett.És arra írtam hogy amivel nevezett, azt sztem nemfogja annyira díjazni a közönség.A Change persze atom jó  :smile:.
A Changere írtam.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

RedPriest

Elkészült az első olyan amv-m, amit nem win movie maker szült. Nekem tetszik. Tudom, hogy akad még benne jó pár hiba, ezért is várok innen is véleményeket, amiket előre is nagyon köszönök! Itt van pár link:
YouTube
AnimeMusicVideos.org (86,5MB)
Megaupload (133,14MB)
A segítséget pedig itt is köszönöm, Christian. :smile:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Christian

#1888
Szívesen, szerintem szárnypróbálgatásnak nem rossz. A többit meg már elmondtam :)

Szia, Kata vagyok!