Main Menu

Dragon BaLL

Started by [BouNCE], 2004-01-15, 12:11:21

Previous topic - Next topic

Catrin

#1020
Quote from: szpeter on 2015-04-30, 01:23:20
Ha találsz valamit majd linkelgesd be nyugodtan  ^^
Egyelőre semmi, bár elvileg már szerkesztik, hamarosan talán fönt lesz. XD
Az eddig kijött lényegesebb (rettentően ocsmány minőségű) spoileres mobilfelvételeket ezen a linken gyűjtötték egybe. (Awwww, pár jelenetét már most imádom.XD)

szpeter

Hú ez a kékhajforma kicsit tényleg gagyi, bármi is ez  :D

Quote from: SaiyaGin on 2015-04-30, 08:23:34
A Kai folyamatosan ott van a 10 legnézettebb anime között Japánban, szóval szerintem nem mondhatjuk, hogy ne lenne benne a köztudatban. :)
Jogos, viszont kellet már egy vérfrissítés egyébként is, tizenvalahány éve csak ugyanazt a sztorit lehetett látni újra meg újra. Mondjuk most is, csak sárga helyett kék aurával.  ^^"

Catrin

#1022
Quote from: szpeter on 2015-05-04, 19:56:41
Hú ez a kékhajforma kicsit tényleg gagyi, bármi is ez  :D
Azóta nálam gagyiból átment szimplán csak furcsába, de kezdem megszokni. Pl. Vegeta jeleneteinél már-már jól passzol, Gokunál még szokatlan, de szerintem csak azért, mert így túlságosan is colorfulra sikerült a fightja Freezával. Amit gagyinak és feleslegesnek találok az a (szerencsére igazán rövid) transformation jelenet, kell a fenének bele...-.- (igazából ha nem fordulna rajta körbe a kamera, akkor nem lenne gázXD) Baka Toei, miért kell itt is sailormoonkodni? A Momoiro endingtől is hülyét kapok, a klipjük persze ismét hatásvadász, de az a zene... :he:

Pár helyre már feltöltötték a film első 26 percét (valamivel jobb felvétel mint a többi, de csak saját felelősségre ajánlom! :_piszka: )

Catrin

Múlthétvégén kijött a film utsó félórája is (angol feliratos felvétellel), most esett le, hogy ide nem linkeltem, ha az érdeklődők esetleg még nem látták volna,  itt elérhetik. A movie közepe az, ami még nem jött ki egyben csak kis darabokban...

Az új sorozathoz érkező manga pedig június 20-án kezdődik a V-Jumpban.

SaiyaGin

Quote from: Catrin on 2015-05-24, 21:57:41
Múlthétvégén kijött a film utsó félórája is (angol feliratos felvétellel), most esett le, hogy ide nem linkeltem, ha az érdeklődők esetleg még nem látták volna,  itt elérhetik. A movie közepe az, ami még nem jött ki egyben csak kis darabokban...

Az új sorozathoz érkező manga pedig június 20-án kezdődik a V-Jumpban.

:merci:

szpeter

#1025
Ez nagyon ütős! Alig várom hogy teljes verzióban, min. 720p-ben leszedhessem. Btw az mikorra várható? :D
Szerintem egyébként a legjobb jelenet amikor Vegetáék edzenek a pusztítás istenének mesterével, elég badass.

Catrin

Quote from: SaiyaGin on 2015-05-25, 11:10:38
:merci:
Szívesen.

Quote from: szpeter on 2015-05-25, 22:58:10
Ez nagyon ütős! Alig várom hogy teljes verzióban, min. 720p-ben leszedhessem. Btw az mikorra várható? :D
Dettó! Legvalószínűbb, hogy októberben jön, de még nincs pontos dátum.

Quote from: szpeter on 2015-05-25, 22:58:10
Szerintem egyébként a legjobb jelenet amikor Vegetáék edzenek a pusztítás istenének mesterével, elég badass.
Á, azt én is imádom, de rengeteg másikat is, így nem igazán tudnék legjobbat választani.XD Bár badass-ságban tényleg ez a legjobb, és Vegeta a végén, még ha rövidke is. :D






balu01


szpeter

#1033
Hm hát ha a film nem is, a manga olvasható már legalább : http://mangafox.me/manga/dragon_ball_z_rebirth_of_f/c001/1.html Legalábbis az első 3 fejezet, de úgy tudom ez csupán egy teaser és ennyi van belőle összesen. Zseniális teknős aláz :D

Catrin

#1034
Quote from: szpeter on 2015-06-16, 19:50:57
Hm hát ha a film nem is, a manga olvasható már legalább : http://mangafox.me/manga/dragon_ball_z_rebirth_of_f/c001/1.html Legalábbis az első 3 fejezet.
Jaja, és úgyfest csak ennyit terveztek, mivel úgy ér véget a fejezet, hogy a többit nézd meg a moziban. :P (ja, ok látom editelted^^)
A vicces amúgy az, hogy már láttuk (mármint az elvetemültebbek) a film első és utolsó félóráját, a középső félórából pedig több kis részletet, a manga 3. fejezetének köszönhetően pedig kb. mindent... így kvázi láttuk a teljes filmet.  :muhahah: OMG hol vagy ősz? és hol a BD-ripünk? Még szerencse, hogy annyira elvagyunk kényeztetve, hogy most hétvégén jön a DBS manga rawja, pár héten belül pedig a sorozat.

Jahh Kaiból amúgy vasárnap nagyon ráfüggtem a Buu utolsó epjére... egyik kedvenc epizódom of course! Már csak két ep a 10 évvel későbbi eseményekről és yaaay, meglátjuk mit kezdenek a párhuzamos Beerusékkel és hogy változik-e a BOG style-juk.
Külföldi fórumokon amúgy azon megy az agyalás, hogy a sorozat a BOG után de a ROF előtt fog kezdődni, de majd az után lesz vége... és így meglátjuk a két film közti történéseket. A másik elképzelés, hogy a ROF után játszódik egyből, bár ahhoz Trunksék túl töpszlik maradtak a trailer alapján (mondjuk Toriyamánál ez nem jelent semmit, mivel a tini Gokut se kezelte reális méreteibenXD), mivel Beerus elvileg 3 évet aludt... (csak a movieban Frieza miatt fölkelt), és volt nem rég egy twitter bejgyezésük is a japóknak, ami erre utalt. Nekem 8, csak lássam! HÁÁÁÁÁÁÁÁÁJP!

szpeter

Igen, nem néztem akkor utána, még csak lelkesen olvastam a post írásakor. Az elejét nem találtam meg a Revivalnak ugyan, de a végét láttam, a mangával együtt ez elég is volt a megjelenésig. Az zavar csupán, hogy Gohan milyen nevetségesen gyenge (már megint)... :_piszka:

Na a legutóbbi Kai érdekes volt, egyrészt a végénél az a fürdős jelenet nagyon wtf :D a Buu-sagat csak mangában olvastam szóval ez nekem új volt. Meg ugye a végén elejtettek egy teasert a Superből, ami....meglepően érdektelennek tűnt. Mik ezek a fancy ruházatok már? :D (főleg goku és a bölcsészsál :D) Az F mangában meg Krillin rendőrködik, az is vicces.

Hm hát nem tudom, kicsit zagyvaság van, eleve az hogy Freeza ekkora ugrást tett erőben, akármekkora tehetség is, 4 hónap alatt ez vicc. Az meg hogy mikor fog játszódni az új sorozat, hát...eleve a manga azzal zárul, hogy Uub-ot akarja Goku kiképezni, hogy majd ő vegye át a Föld védelmezői szerepet. Ez nem tudom hogyan férne bele ezek után a SSG dolgok meg Pusztítás istene dolog mellett. Hát bárhogy is lesz, megsasolom azért, mert mégis csak Dragon Ball meg Toriyama, szóval annyira rossz nem lehet. Tippem szerint lehet hogy az a 3 év utáni esemény ötlet jön be, elnézve Krillin haját. Azt idő kinöveszteni :DD

Catrin

Gohan a Buu arc végére háttérbe szorult, így megragadt egy szinten, ez van. Talán az új sorozat változtat valamit ezen... talán.  :bruhuhu:

A fürdős filler jelenet aranyos, hasonlóan poén filler rész, ami a Z-ben ez után következik (DBZ 288. ep. a parti Bulmánál, ami szerencsére most kimaradt, de azért ajánlom, mert FUN!)
Goku sálas szerelése nem új, a 2008-as speciálban ha jól emlékszem ez volt rajta mikor Chichivel ültették a sok retket. Ez a ruci szimbolizálja, hogy végre otthon dolgozik az asszonynak.XD
Itt a movie eleje is, Krilin rendőrős jelenete és a Whis edzés ütnek! :D
Friezát nyilván eltúlozták mer' mér' ne, nálam ez már belefért, egy ilyen új fancsigázó movie-ba pláne.^^
A kép pedig megtévesztő, mert totálisan a Battle of God dizájnját/ruháit/karakterképeit látjuk rajta, persze lehet, hogy három év múlva is ezt kapják, ahogy az is lehet, hogy tényleg kapunk részeket a két movie közötti eseményekről is... vagy szimplán nem ez lesz a dizájn, csak egyelőre ezt a képet tették ki. Mindegy.

Nekem amúgy a manga legvége... mármint Uub megmentővé képzése nem tetszett, ott van két fia, egy unokája, Vegitáék mint rivális barát-család. Erre Goku nem tud magával mit kezdeni és Uubban látja a jövőt? Ott vannak a gyerekeid ember vagy rájuk untál? :D Jó nyilván az egész arról szólt, hogy a gonosz Buu újjászületett jó Uubként, akit szeressünk, mert ártatlan, Goku is szereti (hajj, nem volt elég erre a kövér Buu?) és feltápolja, mert az úgy lesz jó, de na. Szerintem most ennek a vonalnak a kicsit elrondítása/felkavarása az istenerőknek és egyebeknek, esetleges másik dimenziókból érkező ellenfeleknek köszönhetően nem túlzottan zavarja a készítőket/ha nagyon akarnak találnak rá módot, hogy magyarázattal együtt beékelődjön/beleférjen az új sztori. Magyarázatokat mondjuk nem hiszem, hogy nagyon adnának (nem is kell), bár az sem lep meg, ha összekötik majd ezekkel az uubos részekkel majd valahogy a végén.


SaiyaGin

Nézem a Kai 2014 40. részét, és észrevettem valamit: kicenzúrázták belőle azt, amikor Gotenks a középső ujját mutatta Boo-nak. ^^"

szpeter

#1039
Ezeket az agyatlan cenzúrákat én is utálom!  :grrr:
Meg ami az animében eleve zavart, és legalább a Kai-ban ennyit megrajzolhattak volna (bár tuti gagyi lenne), az a lezárás, ami a mangában nagyon epic....Uub a varázsfelhőn repül el Goku pedig saját gyerekkorát látja meg, amolyan keretet ad az egésznak, meg szép is ez a lezárás. Itt meg...fax tudja, rawban néztem még csak de valami nagyon lame poénon rötyögnek, aztán szevasz....remekkk lezáráss thx. :D

amúgy, itt van a feliratozott változata az előzetesnek http://www.goodanime.info/watch-anime/dragon-ball-super-episode-1/ és négy nap múlva elvileg ki is jön a raw (?). Ikszájtid!!!!! (annak ellenére h a felirat miatt már tudom mennyire gagyi már a beharangozás is....van két isten, az menő, ja meg még erősebb leszek, na Goku voltam, csoki...aha...na de a lepényhal meg utoljára)

szherk:
Quote from: Catrin on 2015-06-16, 21:25:01

^^" bocs, hogy nem válaszoltam. Talán Uub arra volt jó, hogy valamiféle továbbgondolható lezáratlan lezárást adott...a kvázi-földi hős, aki nem a saiyan ereje miatt olyan brutál erős, etc.
Most amúgy jól értem h mégis a filmek után játszódik? Vagy csak a háttérben faxkodik a kövér meg a sovány macska? :D



Catrin

#1042
Quote from: szpeter on 2015-07-01, 16:28:43
^^" bocs, hogy nem válaszoltam. Talán Uub arra volt jó, hogy valamiféle továbbgondolható lezáratlan lezárást adott...a kvázi-földi hős, aki nem a saiyan ereje miatt olyan brutál erős, etc.
Most amúgy jól értem h mégis a filmek után játszódik? Vagy csak a háttérben faxkodik a kövér meg a sovány macska? :D
Semmi bajom amúgy Uubbal, csak nekem már nem hiányzott, de igazából mindegy.
Úgy fest fél évvel Buu legyőzése után fog kezdődni a Super, aztán majd halad... balu01 linkjén olvasható Toriyama-hintésnek pedig örülök. Bár nagy meglepetéssel persze nem szolgál.

És mi jött ma?! XD
http://www.kanzenshuu.com/2015/07/02/dragon-ball-super-episodes-1-2-title-updates/
Az első rész, ahogy a trailerekből is kiderül, a mangában már kijött történéseket mutatja (persze bővebben). A második ep címe pedig Vegeta családi kirándulása?  :hopp: Ahhh fanservice ep, jeeee! Előre tudom, hogy túlságosan is szétfangirlködöm rajta az agyam. XD Persze lehet csak elkiabálom. De már most nagyon várom!!!!!

A Kai vágásai engem nem zavartak, minimális volt az, amin húzhatnám a számat és jól követte a mangát. A végére azért ugyanolyan brutális pofozkodós maradt. Nekem totál megérte végre rövidebb kiadásban látni ugyanazt a sztorit és élveztem hétről-hétre is (pedig azt hittem úgy nehéz leszXD).

SaiyaGin

Quote from: Catrin on 2015-07-02, 17:55:36
A Kai vágásai engem nem zavartak, minimális volt az, amin húzhatnám a számat és jól követte a mangát. A végére azért ugyanolyan brutális pofozkodós maradt. Nekem totál megérte végre rövidebb kiadásban látni ugyanazt a sztorit és élveztem hétről-hétre is (pedig azt hittem úgy nehéz leszXD).

Lassan ideje lenne befejeznem. ^^"

Catrin

#1044
Quote from: SaiyaGin on 2015-07-04, 18:00:20
Lassan ideje lenne befejeznem. ^^"
Hajrá! Hát igen... mennyi van még neked, 20 rész? Az kellemesen belefér a hétvégébe. :P  :D Kb. 8 óra múlva a Super is kezdetét veszi. Hajjajjjjj  :rotfl:

Cloud

Dragon Ball Super

1. rész

Jó volt ez szerintem, bár ahogy látom néhány dologban nem a God mozifilm folytatása.

Catrin

Épp akartam is kérdezni, innen ki leste már meg. :)

Egyelőre nem a filmek folytatása. Még a Battle of God előtt járunk, az sem kizárt, hogy újra mesélik (esetleg eltérésekkel) a filmeket, vagy majd beékelik valahogy. Legalábbis nagyon így fest.

Amúgy imádtam az első részt (mégha alig történt is benne valami), mindenki hozta magát (jövőhéten pedig Vegeta családosdi, omg de várom már!!!  :rotfl: ), az op-nak eddig nem jön be a zenéje, de összhatásában nagyon jó, az ending pedig fantasztikus. Azok a képeeeeek/jelenetek!!!!  :cool:

szpeter

Ki az isten vesz fel sálat a tűző napon traktorozáshoz? A hülye ruháktól eltekintve...okés, fanservice, értem, de ez kissé bántóan semmitmondó eddig. Azért várom Vegeta felbukkanását. Az OP nekem se jött be zeneileg a refrénig, az ending viszont nagyon is. Remélem a színvonal ennél magasabb lesz a továbbiakban, első résznek elment most.

Cloud

Quote from: Catrin on 2015-07-06, 18:48:52
Épp akartam is kérdezni, innen ki leste már meg. :)

Egyelőre nem a filmek folytatása. Még a Battle of God előtt járunk, az sem kizárt, hogy újra mesélik (esetleg eltérésekkel) a filmeket, vagy majd beékelik valahogy. Legalábbis nagyon így fest.

Amúgy imádtam az első részt (mégha alig történt is benne valami), mindenki hozta magát (jövőhéten pedig Vegeta családosdi, omg de várom már!!!  :rotfl: ), az op-nak eddig nem jön be a zenéje, de összhatásában nagyon jó, az ending pedig fantasztikus. Azok a képeeeeek/jelenetek!!!!  :cool:

De nem játszódhat a film előtt, mert a cicus csak a film elején kelt fel, előtte meg alukált 30+ évig. (plusz a film végén is ELVILEG elment csicsikálni)

Esetleg alternatív világ?

Catrin

Quote from: Cloud on 2015-07-06, 20:55:35
De nem játszódhat a film előtt, mert a cicus csak a film elején kelt fel, előtte meg alukált 30+ évig. (plusz a film végén is ELVILEG elment csicsikálni)

Esetleg alternatív világ?
Úgy értem a film előttöt, hogy Goku még csak a mostani rész végén ment Kaióhoz edzeni, míg a filmben már ott volt. De abban pedig neked van igazad, hogy a filmben láthattuk, ahogy Beerus felébred, itt pedig már vígan fönt van. Szóval helyesebb akkor úgy fogalmazni, hogy a film eleje körül/közben játszódott az epizód (egyes jelenetei a már ismertek előtt, mások a már ismertek után/közben).

Igazából mindegy, mert valószínűnek tartom - ahogy írtad is-, hogy a sorozat alakulásának függvényében a két új moviet tekinthetjük majd alternatívának, egyfajta előfutárnak. Amiket most valószínűleg újramesélnek/kissé megváltoztatnak. Persze kíváncsian várom, hogy oldják meg ezt.... annak nem biztos, hogy sokan örülnének, ha pár részre szét osztják a Battle of God filmet, kibővítve pár új jelenettel, aztán folytatják tovább a sztorit (bár ez lenne a legkényelmesebb megoldás), így az sem kizárt, hogy másképp alakulnak kicsit majd a dolgok. Pl. nem Bulma szülinapja lesz a központi banzáj vagy hasonló. Másik elképzelésem, hogy zanzásítják a film eseményeit egy rövidebb kiadásban...

Tényleg kíváncsian várom.

Lényegében, a két új movie által kiépített újra fellángoló rajongóbázist próbálják meg tovább fejni. Mondhatni ugyanazt a lovat ülik meg, csak még nagyobb seggel. Újragondolva, kibővítve, továbbgondolva az újdonsült terveket.

Mindenesetre én továbbra is vevő vagyok erre... :D