Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - sam7

#1
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-12-24, 23:54:14
QuoteOriginally posted by Cobra
Már régen láttam, és mint írtam számomra felejthető, ezért már nem nagyon emlékszem rá :) , de a sok beszéd - kevés akció nekem nem nagyon jön be + a történet se volt egy nagy szám, szóval engem nem nagyon fogott meg. Az egyetlen, ami tetszett, az a katonák felszerelése volt.  :uzi:

Ez felettéb érdekes ::) Engem pont a hosszú monológok fogtak meg (Metal Gear Solidon edződtem), a mögöttük rejlő kérdések, a szívbemarkoló jelenetek... A történet valóban nem egy Nobel díjas volt, de a benne lévő dolgokat alaposan kidolgozták, főleg a látványra és az emberi érzésekre, gesztusokra gyúrtak rá.
#2
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-12-24, 23:00:08
QuoteOriginally posted by Kalibur
Légy türelemmel, biztosan jön olyan is (miért nem jó az angol?), különben nem kell tűkön ülnöd, bár ez határozottan magánvélemény, de Cobrával kell egyetértenem... felejthető...

Kérlek fejtsétek ki, hogy miért felejthető! Semmi kötözködés, csak érdekelne a véleményetek.
#3
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-12-24, 15:43:45
Lőjjetek le. Nem tudok betelni az animeokkal. Most tekintettem meg a Jin-Roh: Wolf Brigade-ot, és teljesen le vagyok döbbenve. Kedvtelenül álltam neki, úgy igazándiból nem vonzott. Most, hogy megnéztem, azt kell mondanom: mind az animeok között, mind a filmek között az egyik legjobb alkotást volt szerencsém megtekinteni. Letaglózó és egyben gyönyörű, nem is találok rá szavakat.
#4
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-12-23, 21:30:29
QuoteOriginally posted by Gauss_chan
Biztos van egyszerűbb módszer is, de én azt csináltam, hogy megadtam az ffdshow-nak a subfájl elérési útját. Az ffdshow ismeri az ssa-t. :D  Persze ennek feltétele, hogy az ffdshow legyen feltelepítve.

Köszi szépen, segített. Bár már afilm 90%át megnéztem, pár szót nemértettem, de ez legalább egy jó indok, hogy újra megnézzem, mert bizony ez számomram az eddigi legjobb anime!
#5
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-12-23, 17:57:35
Srácok, akad egy kis problémám. Tegnap letöltöttem a Wolf Brigade-ot, de a felirat az alább iformátumban van: .SSA

Eleddig még nemvolt szerencsém egyik lejátszóval sem. Valaki megmondaná, hogy melyik viszi normálisan? (Bsplayer kizárva, nem bírja a W98)
#6
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
#7
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-12-22, 20:09:53
QuoteOriginally posted by Trivi
Miután láttad a Ninja Scrollt, ajánlom figyelmedbe a ComeOnSingAlong(IndifferentProductions) AMV-t. Nagyon állat! :lol:  Habár több anime-ből lett összevágva, már az elején rá fogsz jönni, miért ajánlom.

Köszi a tanácsokat mindenkinek, segítőkész embák vagytok. Respect!


Próbáltam megkeresni az FTP-n a cumót, de sajna nem találtam. Ha esetleg tudsz támpontot adni, hogy merre keressem, megköszönném. (P2P kizárva)
#8
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2003-12-22, 17:38:36
QuoteOriginally posted by zsozso
Sehogy.
Ftprol ftpkliensel szedsz.

Flashgettel lehet, én is azzal töltök. Jobbról a negyedik ikon, Weblap kibontó. Onnan egyértelmű, csak arra kéretik vigyázni, hogy letöltéskor alapból 5 szálat szeretne a drága!
#9
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-12-22, 14:42:18
Hát gyerekek... Most néztem meg a Ninja Scroll-t, és teljesen le vagyok nyűgözve. Ez az egyik legjobb anime, amit eddig láttam (a kettő közül ::P ). Habár a látvány összeségében nem érhet fel a GIS-hez, a történet, a karakterek, az akciók gyorsasága mindenképp viszi a prímet. Egyszerűen félelmetesen jau volt! Ezek után kíváncsi lennék a TV sorozatra
#10
QuoteOriginally posted by Zodd
A Ninja Scroll-t TV t csak akkor nézd meg ha a film nagyon tetszett.

Én elősször a régebi Miyazaki filmeket ajállanám:

Nausicaa, Wisper of the heart,  Kiki's Delivery Service, Laputa...

A wing of honamise és a Grave of the fire fly's
 is jó a Gihibi től.

Akkor még fontos megnézned az Akirat. CYber Punk

Köszi a segítséget!

Most jött le a Ninja Scroll, belenéztem. Igencsak érdekesnek ígérkezik!
#11
HEllo!

Nos, szeretném a segítségeteket kérni. Tegnap csöppentem bele az anime világ forgatagába a Ghost in the Shell megtekintésével. Eleddig nem nagyon vonzott a műfaj, de miután végignéztem a művet, csipesszel kellett összeszednem az állkapcsom maradványait. Nagyon de nagyon megtetszett az anime, és szeretnék jobban elményedni benne. Azonban nem tudom, hogyan kezdjem. Ha leírnátok, hogy mely sorozatokat/filmeket érdemes megszemlélni, hálás lennék. Előre is köszönöm!

ui: az előbb kaptam le a Cowboy-Beepopot, 20 percet megnéztem belőle, valami isteni. Most épp a Ninja Scroll jön (film).