Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Junchi

#1
Egyelőre csak ezt a Mayoigát csekkoltam a szezonból (lehet más nem is lesz, kivéve talán az a boszis, ha valami jófajta iyashikei cucc lenne belőle), de én valami félelmetesen retardáltnak, irracionálisnak és idegesítőnek találtam, főleg ezeket az obvious foreshadowingokat az EDGY dalokkal, meg a párbeszédekkel.

Egy epizódot még kap, aztán meglátom.
#2
Manga / Re: OnePiece
2016-04-04, 20:30:23
Quote from: blackronin on 2016-04-04, 20:01:08
A felhozott HxH-t, inkább hagyjuk

Inkább ne hagyjuk, egy kezemen megtudom számolni, melyik OP harcok vehetnék fel a versenyt a H×H küzdelmeivel. (A Meruem vs Netero például csuklóból alázza az összes harczot, ami az OP-ben volt.) Mondom mindezt úgy, hogy különösebben én sem vagyok nagy H×H fan (már legalábbis a Madhouse-féle verzióra vonatkoztatva a mondókámat; a régit kimondottan szerettem).

(Nem mellesleg Gintama fájtok rulz. Ott érdekes módon mindig megtudják oldani úgy, hogy ne legyen 5000 részre elhúzva, ne kelljen kretén képességekkel vagy idióta asspullokkal dobálózni, amiből azért a One Piece sem szenvedett sosem hiányt.)
#3
Boku Dake ep9

Komolyan mondom, ez az anime lassan önmaga paródiájába fordul át. Így van, nyerjen "megváltást" az irritáló ribanc muter. Adjunk neki is valami tragikusabb hátteret, hogy őt meg a férje verte anno. Nem baj, hogy végig ÉLVEZTE, ahogy gyötörheti a lányát, sírva boruljanak össze a nagymamával, akit a SEMMIBŐL hozzunk be, miközben zárjuk Kayo szálát anticlimatic at its best módon. A forgatókönyvíró és/vagy a mangaka a toppon.

További retardált adalék a [spoiler]tanárbácsi és Satoru dialógusa a tanáriban, aki elmondja, hol bújtatták Kayót, mire a cuccok "rejtélyes" körülmények között eltűnnek onnan, csak hogy a legnagyobb idiótának is egyértelmű legyen ezen a ponton a tettes személye. Merthogy továbbra sincs senki gyanúsítható (ha csak be nem hoznak egy teljesen új karaktert a végére, mert ezen a ponton már ez sem lepne meg), csakis a tanár.[/spoiler]

Válaszokat a rejtélyes póverre továbbra sem kapunk (legolcsóbb plot device EVER), de oda se neki. Komolyan, én már lassan annak is örülnék, ha kiderülne, hogy a család férfitagjai a rejtélyes Időmágusok Céhének a leszármazottjai és ezért rendelkezik Satoru ezzel a képességgel. Szal innentől ez az anime se nem izgalmas, se nem érdekes és azzal, hogy meglépte ezt az "OMG, vegyük mindenki sztoriját drámaivá" lépést, onnan már drámainak sem nagyon mondanám, pedig ezen a fronton (is) volt nem kettő remek húzása a cuccnak.
#4
Quote from: kikuchiyo on 2016-02-24, 22:42:45
Ezekkel azt sugallják, mintha ő is a sötét oldalon lenne, illetve hogy ő is időutazó lenne vagy legalábbis tudná, mi van a főhőssel, pedig valószínűleg egyik sem igaz.

Dettó ugyanerre gyanakodtam az elején, de aztán valahogy ezt (is) elvetettem, szal némi nemű határozatlanságot érzek felfedezni az author részéről vagy dunno, de még ezekkel együtt is több értelme lett volna a dolognak, mint a 10 éves gary stu-nak.

Egyébként meg Ep8

Az előző epizód végi cliffhanger félig-meddig false alarm, illetve annyiban mégsem, hogy kiderült, a gyilkinek is valamiért PONT ez a busz a "búvóhelye". Áhá... Az ilyesmit azért jó lenne mellőzni, meglehetősen olcsó filmes húzás ez már, meg azért szükségtelen mindenből ekkora eseményt csinálni.

Aztán tanárbácsit NAGYON remélem, hogy a vége felé jobban is kifejtik, pláne, ha [spoiler]tényleg ő az elkövető, de ez 99%[/spoiler], szal momentán eléggé homályosak a motivációi, és az is, hogy mit miért csinál.

Egyébként nem volt rossz rész (faggot Kenya minél kevesebb időt tölt a képernyőn, annál több az awesome), sőt a vége (a reggeli) még engem is hihetetlenül elkapott érzelmileg. Simán átlehetett érezni Kayo helyzetét és őszintén nagyon remélem, hogy a hülyepicsa anyja - filmes közhelyek ide vagy oda - megkapja végül, amit megérdemel.
#5
A szezonból egyedül a Boku Dakét követem, ami továbbra is lelkesít, meg stuff, de ahogy haladunk előre, valahogy egyre több dolog szúrja a szemem, főleg ami a plot-konzisztenciát illeti, de vannak egyéb gondok is vele. Lehet, hogy a végére összeáll majd a dolog, és javít ezen-azon (főleg, hogy ugyanazt a befejezést kapja, mint a manga, szal innentől tényleg csak az author tehetségén múlik a dolog), de egyelőre ezeket elég nehezen tudom a szőnyeg alá söpörni.

Szal:
1) Kenya. A Numero Uno. Egyszerűen nem tudom túltenni magam azon, hogy a) nincs koherens karaktere, b) egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy 10 éves kissrác. Oké, x+n év alatt ezt már megszokhattuk, hogy animékben kissé máshogy mennek a dolgok ezen a fronton is, de itt egyszerűen átestek mindenestül a paci túloldalára. Komolyan, 10 éves létére össze-vissza analizál mindenkit, személyes preferenciái vannak az igazságot illetően (és nem ám valami gyerekes dolgok) és a gondolkodásmódja is legalább egy 20 évesé. Szal én nem tudom, de arra azért emlékszem, hogy 10 évesen mi még igencsak azzal voltunk elfoglalva, hogy milyen módon fogjuk elnyerni a másik pokémon tazóját az iskolában. Mondjuk a többieket sem kell félteni, Hinazukinak is volt pölö ez a "we are both fake" szövege még az elején, bár nála azért lehet a személyiségbeli torzulásokat magyarázni, ahogy közel sem olyan vészes a dolog, mint Kenőmájas koma esetében, de azért nah...

2) Ez az egész időutazósdi. Ez a mi a rák tulajdonképpen? Egyelőre egy ordas nagy plot device, ami még annyi szenszet sem mékel, mint a többi hasonló filmben/animében/akármiben. Egy az, hogy baromira nincs rá szabály (az elején kellett, hogy valaki veszélybe kerüljön, aztán, hogy meghaljon, aztán már az se), másrészt honnan a seggből van ez a képessége az MC-nek? Szal nem várok tudományos magyarázatot (az Isten mentsen meg tőle), de legalább valami épkézláb szisztémát, hogy mégis mitől indul be, mik a korlátai, stb. Ez így nekem eléggé "használjuk, mikor a cselekmény éppen azt kívánja" módszer szerint megy, ami viszont nem az értelmes és épkézláb writing diadala.

3) Ez egy lehetséges jövőbeli probléma, de ezt még bőven ki lehet küszöbölni: hiába a sok suspense és a sokszor A-kategóriás rendezés, ha egyszerűen nincs karakter, akire ráhúzhatnánk a gyilkosságo(ka)t, csakis EGY szereplő. Sajnos nem is nagyon próbálkozik ilyen téren az anime, ha meg épp gyanúba is szeretne keverni valaki mást, arról egyből meg lehet mondani, hogy ez csak egy félrevezetés, ellenben az az EGY valaki (akiben 99,99% biztos vagyok, hogy ő lesz a hunyó, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem vagyok vele egyedül), akinek vígan passzív az összes jelenete a cselekmény szempontjából, ellenben valahogy mindig mégis "célkeresztben van". Szóval nagyon remélem, hogy végső soron az indítékokra és motivációkra megy majd ki az igazi meglepetés-faktor, és nem pedig arra, hogy "OMG, ki a hunyó" (max utóbbi abban az esetben, ha jelöltünk nem egyedül műveli ezt a szépséges szakmát, hanem akad valami társa is).

A karakterek amúgy nem rosszak, ahogy a dialógusok is decensek (már legalábbis, mikor nem Fantasztikus Öcsi az egyik résztvevő), a grafika+animáció a szokásos A-1-féle hányáshoz képest szintén egész korrekt, úgyhogy egy épkézláb második etappal lehet ez még egy jó sorozat, de félek, a végére csak annyi lesz az egészből, hogy az átlag szezonos szarságokhoz képest igen, jó volt, de úgy overall már kevésbé. Pedig úgy szeretnék végre egy szezonos cuccra 8-nál több pontot adni, amire már 5 éve nem tudtam sort keríteni, úgyhogy van még vissza öt epizód, lehet ezt még csiszolni, faragni.
#6
Manga / Re: Akame ga Kill!
2016-01-29, 20:37:58
Quote from: Megmurdel on 2016-01-10, 09:54:15
66
A fejezet pontosan arról szólt amire nem számítottam, de rettentően örültem neki!  :jee:

De a 67 RAW-ban már kukkol utánuk egy csapat valami, szal kurvára remélem, nem készül a mangaka semmi baromságra.
#7
Offtopic / Re: Offtopic
2016-01-29, 20:36:11
Quote from: Darkstar on 2016-01-29, 20:24:46
Kis angol spelling teszt.
A 100%hoz itt-ott azért kellett gondolkodni.  :D
http://bitechargemedia.com/play/misspelled/h7

[spoiler][/spoiler]

Asszem fuck yes, bár nem tudom a fokozatokat, lehet van S+++ is, akkor meg sehol nem vagyok. :3
#8
Anime / Re: Berserk (!spoilerek!)
2015-12-22, 13:26:40
Quote from: blackronin on 2015-12-21, 16:38:04
Ha igen, akkor felejtős lesz az egész.

Részemről mindenhogy az. Egy a rusnya CG-orgia, egy az, hogy a film sokszor teljesen átírta a karaktereket (ARGH, movie!Griffith, de Guts se kutya), egy, hogy fingjuk nincs, miről is szól ez a cucc úgy általában, és újabb egy, hogy ez már nem a Golden Age arc (ergo egy kategóriákkal gyengébb történetív, és ha a GA arc sem jött össze nekik, akkor ez kábé kuka már a premier előtt.)
#9
Quote from: Darkstar on 2015-12-09, 22:44:34
MakiNico-t meg majd meglátod.  :P

Must. Resist, hogy ne kérdezzek rá részletekre, megnyitva ezzel a spoiler-gátat, de most már csak azért is jókisfiú leszek és megvárom, míg kijön a movie. :3

Egyébként valahol azért nem hátrány, hogy ezzel lezárul a saga, szal ezt tovább húzni már nem lett volna imho szerencsés, arra meg aztán pláne nem lennék vevő, ha mondjuk mégis úgy döntenének Honkék, hogy marad a μ's és beveszik a hugicákat a buliba. Jó, Honk imouto még úgy ahogy szerethető volt, de Eliétől a falat kapartam, Sakura Ayane ide vagy oda.
#10
Quote from: Darkstar on 2015-12-09, 00:05:06
Illetve lassan a Love Live movie is időszerűvé vállik.

Rémlik valami olyasmi, hogy az ofisal BD-n egyből lesz angol felirat is, amit nagyon remélek, mert így legalább nem kéne még heteket várni valami release-re (poor subfag is poor).

Btw Maki×Nico kánon lesz végre, right? Az S2-s hintek és a mindenféle kapcsolt termékek után nagyon remélem. (Ahogy azt is, hogy a movie nem egy bazi angstfest lesz, hanem ugyanazt az ügyes bandát állítják rá, akik az S2-t is hegesztették.)
#11
Manga / Re: Akame ga Kill!
2015-10-07, 19:36:56
Mióta véget ért ez a Wild Huntos baromság, egész korrekt vonalon halad ismét a cucc. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy végre olyan karakterek vannak fókuszban, akik érdekelnek is.

Az ehavi fejezetben szerintem el is kezdődik végre a sisfight.
#12
Anime társalgó / Re: Mit nézel most?
2015-06-29, 12:20:50
Space Battleship YummyToe 2200-1

Kábé két éve tervezem ezt a sorozatot, de csak most jutottam el odáig, hogy a tervezgetés-fázis végül konkrét vaccsolásba csapjon át.
Azt leszámítva, hogy az első részből totálisan hiányzott az expozíció (lol) és a karakterek eddig baromi üresek, egész korrekt cucc, főleg a megvalósítást (yeey, karakterdesign) illetően.
#13
Manga / Re: Akame ga Kill!
2015-06-01, 18:52:32
Ch60

Wild Cunt kiiktatva,
jövő hónapban hiátuson a manga,
final arc starts next ch. (Csak ne az animét kövesse.)
#14
Quote from: Isley on 2015-05-07, 20:34:03
Csak azt nem értem, hogy miért nézted meg a folytatást. Önsanyargatás? : D

Valsz idiótán fogalmaztam, de pont azt szerettem volna jelezni, hogy a második évadot _messzire_ kerültem, mert már nem maradt hozzá... anatómiailag semmim. (Még a lulz-vénámból is elfolyattam a végére mindent.)
#15
Ó, Aldnoah.Zero... :3

Az anime, ami bebizonyította, hogy hulladék sztorival, retardált karakterekkel, ronda CG-mechákkal, fekete-fehér moralitással és töketlen rendezéssel is eladható bármi. Én egy jószívű 3-ast azért adtam rá, bár inkább érzem kettesnek (a második évadához pedig már nem is maradt elegendő agysejtem).
#16
Ahogy elnézem, main stream/hype cuccokból nem lesz hiány: God Eater, Gate, új Hetalia, Monster Musume, új To Love Ru, Prison School, új Dragon Ball. Gr8.

Nekem mindenesetre ott lesz a Non Non Biyori S2, ami bőven elég az egész szezonra. (Esetleg belenézek ebbe az Overlordba és az Akagamiba, bár a mai shoujo cuccoktól finoman szólva is hányhatnékom van, de Bones, akik 2006-ban az Ourannal kellően odatették magukat, szal... :3)
#17
Quote from: Isley on 2015-04-18, 19:59:04
Emellett tetszett még Shinichi kapcsolata Satomi Muranoval.

Nekem nem. Azaz, hogy tetszett volna, ha 1) Murano nem lett volna ilyen fájdalmasan retardált ("Te tényleg a zizumi sinicsi-kün vagyol?"), 2) nem úgy ért volna célba az egész, hogy "OMG, látom gyötör valami, gyere át és beszéljük meg", majd helyette sex-scene. Meg amúgy is: olyan semmilyen és erőltetett volt a kémia kettejük között, hogy az már fájt. Egy épkézlábabb, non-csimpánz IQ-jú female leaddel ütősebb lett volna.

A többivel viszont agree, bár én végül csak 8-ast adtam rá, ilyen-olyan okok miatt.
#18
Yokohama Kaidashi Kikou

No, hát úgy esett, hogy a végére értem és most mondanám, hogy követelek még ugyanennyit ebből, de asszem, kénytelen vagyok ennyivel beérni (illetőleg a gondolattal, hogy épkézláb anime-adaptáció valsz sosem készül belőle).

Végig egy nagyon egyedi, érdekes és kikapcsoló manga, szerethető karakterekkel, az olvasót erősen beszippantó világgal és az általa közvetített üzenetek is nagyon megállják a helyüket. Itt van is egy lényeges pont, amiben IMHO különbözik azért kicsit az Ariától: bár nagyjából végig pozitív kisugárzású, mégis volt egy enyhe, ám jelentős pesszimista vonala, amit persze azért igyekeztek nem depresszív módon előadni. Igen, az idő múlására gondolok. Ahogy Alpha és Kokone állandó marad, ám körülöttük az emberek, a környezet, a világ folyamatos változásban van, az idő könyörtelenül múlik, a kezdetben gyerkőc karakterek felnőnek, a Földet is lassan elönti teljesen a víz, miközben az emberiség az utolsókat rúgja. Ez a vonala kimondottan tetszett; adott az alapból iyashikei-vonalnak egy kellemes toldalékot.

Magáról a Világról szintén csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Külön tetszett, hogy szinte semmit nem magyaráztak meg külön, rengeteg mindent a néző fantáziájára bíztak, ami sokat hozzátett a felfedezés öröméhez (maguk a robotok, a víz terjeszkedése, az emberalakú gombák, a rejtélyes kőkockák a dombtetőn, a Misago és még lehetne hosszasan folytatni). Alphához hasonlóan mi is lassan ismertük meg a vízzel borított, emberek által már alig lakott Földet, de annak szigorúan csak morzsáit, éppen annyit, amennyi egy emberöltőbe még belefér.

A karakterek közül természetesen Alpha vitte a hátán az egész mangát, akit egyszerűen képtelenség nem imádni. A belőle áradó életkedv, kíváncsiság és "sztoikusság" felejthetetlen szereplővé emelik, ahogy az interakciói a többi karakterrel, a határtalan szabadsága és optimizmusa sem elhanyagolhatók. Valamilyen szinten kedvelhetőbb is, mint az Aria Akarija; mindezt mondom úgy, hogy egyébként érte is oda, meg vissza vagyok. A többiek jelenléte is okozott nem is egy kellemes meglepetést - fölösleges karakterrel nem sűrűn fogunk találkozni, néha pedig azt fogjuk kívánni, bárcsak többet is megtudnánk erről, meg arról a szereplőről (gondolok itt elsősorban a levegőben röpködő bandára).

Nem esett még szó az artworkről, ami az eltelt évek során komoly változásokon ment át. Az elején több részlettel, viszont csúnyácska karakterdesignnal operált, ami a közepére-végére már megcserélődött. Különösebben lehengerlő képekkel nem sűrűn találkozunk, de ennek a mangának pont az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége.

Long story short, a YKK-nak egyértelműen helye van a kedvenc mangás listámon, még úgy is, hogy az utolsó 3-4 kötetben azért sokszor előkerültek korábban már látott szituációk, gondolatok és üzenetek, amikben egy kicsit az alkotó ötleteinek apadását véltem felfedezni, emiatt -1 pont a verdiktből.

9/10
#19
MEHH... Nálam egyedül az új Gintama az, ami biztos. Az FSN: UBW második szezonján erősen gondolkozok, lehet becsületből végignézem, ha már az elsőt sikerült valahogy végigszenvedni. (De gondolom ugyanaz lesz, mint az első volt: kapunk egy csinos külsőt, ami takarni igyekszik a rothadó belsőt.)

Nagyon talán még Ninja Slayer, bár félek, már nem vagyok elég... fiatal ehhez a "baby's first edgy" cucchoz.
#20
Quote from: SaiyaGin on 2015-01-20, 19:37:41
Uchuu Senkan Yamato
Szerk.: ha már egy kicsit összeszedtem a gondolataimat, lehet, hogy írok róla hosszabban is.

Ezt csak támogatni tudom, since már vagy 2000 éve tervezgetem én is, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy betoljam, viszont most elbizonytalanítottál kicsit. (Rühellem a plot-shieldet.)
#21
Kaguya-hime no Monogatari

Kiváló anime, az utóbbi évek talán legjobb filmje. Még ha bele is lehet kötni ebbe-abba.

Ami talán a legjobban fájt, az a vége. Valahogy olyan érzésem volt, mintha egyszerűen odaszóltak volna Takahatának, hogy "öreg, lassan vége ám a műsoridőnek", mire az a hasára csapott és kihozta azt, amit végül láttunk. Nagyon antiklimatikusnak hatott, emiatt meghatódni sem nagyon tudtam. Kár érte.

A másik, ami nem tetszett, hogy itt is erőltetni kellett ezt a "női alárendeltség" dolgot. Amennyire én tudom, nem carboncopy ugyanaz a film, mint az eredeti mese - vannak benne extra tartalmak és karakterek is, úgyhogy ezen képlet alapján egy-két kivágás is belefért volna. Nem ezen volt a hangsúly, a narratíva sem kerített túl nagy feneket neki, de azért érezhető a jelenléte. Szakállas téma ez már a filmiparban. Imho.

Ezek együttes hatása okozza azt, hogy a sztori szimplán csak "jó", de amúgy semmi rendkívüli. A mondanivalóban (boldogság keresése, az élet szépségei és nehézségei) semmi új a Nap alatt, de a kivitelezés annyira profi, hogy egészen újszerűnek éljük meg a látottakat. És ha már kivitelezés: a látványvilág pazar. Nincs jobb szavamra rá. Elsőre húztam a számat rendesen, de egy idő múlva arra lettem figyelmes, hogy beszippantott az egész; más designt nem is lettem volna hajlandó elviselni hozzá. A zenék ugyancsak top-kategória, bár Hisaishi Joe-tól nem is várunk fércmunkákat. Az igazi bája viszont (számomra) a karakterekben, azokon belül is főleg a főhősnőben rejlett, aki egy igazi tünemény. Még a folyamatos döntésképtelenségét is simán megbocsátottam, annyira egy élő, lélegző karaktert sikerült Takahatának írnia (merthogy a forgatókönyvet is ő firkálta össze, FYI).

All in all, megérte megnézni. Voltak bizonyos nemű kételyeim, de ezeknek csak egy mikroszkopikus része igazolódott végül be. A maradékban egy lehengerlő és emlékezetes filmet kaptam a nemlétező pénzemért cserébe. Méltó zárása Takahata filmográfiájának.

9 (aláalá)/10
#22
A Kaguya-hime no Monogatari kint van már egy ideje BD-ripben, viszont nekem még nem volt bátorságom begyűrni (a népmeséket idéző, retróra hajazó gráf stillként megfelelő lenne, mozgásban viszont ZOIKS, arról nem is beszélve, hogy több mint két órás az egész). Kérdésem ezek után nem meglepő: Van valaki, aki már megnézte? Ha igen, érdemes? Többé-kevésbé szeretem Takahata Isao munkásságát (az Akage no Anne miatt mondjuk azóta is bálványozom a fazont), szal ezért is érdekel a dolog.

In b4, Mushishi S2: Én vagy 5 résszel le vagyok maradva, de nem baj, nem sietettem. A barlangos és az árnyékra lépős epizódok kimondottan meggyőztek róla, hogy ez egy emlékezetes évada lesz a cuccnak.
#24
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-12-04, 18:35:52
Quote from: Isley on 2014-12-01, 10:38:09
(1) Kurome mintha már nem tűnne olyannak, akinek ez a harc feltétlenül szükséges.

Dettó ezt érzem, főleg a 48-as ch után, egyrészt a reakcióiból (mikor Akame felbukkant előtte), másrészt, amit mondott neki, hogy "mi Jagerek levadászunk mindenkit, aki zavarja a békét" (vagy valami ilyesmi), a "nee-chan, most megdöglesz" helyett.

Szerintem ez az egész Akame-Kurome dolog egészen máshogy alakul majd mangában, mint az animében. Azt sem tartom kizártnak, hogy ő és Wave végül átkerülnek a Night Raidhez. (Bár ezzel meg az a gond, hogy az NR válogatás nélkül öldöste a társaikat, szal nem tudom, hogy ilyen szempontból kérnének e belőlük...)

Btw az animével ellentétben a mangában - személy szerint - Mine halála helyett Leonéét látom magam előtt. Egyrészt most, hogy nincs Lubbock, bukta a regen képességét, másrészt fájdalmasan jelentéktelen karakter, szal a sztori kvázi _semmit_ nem vesztene azzal, ha ő kiesne. Még Najendára tippelek, valami önfeláldozás közepette.

Btw a vasárnapi anime rész egyetlen értékelhető képkockája.
#25
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-11-22, 09:35:17
Quote from: Isley on 2014-11-22, 09:32:38
Engem már nagyon zavar Mine feje, remélem nem sokáig kell látnunk már.

Sajnos nem szabadulunk meg tőle valsz soha. Ő Takahiro kis kedvence, szóval ziher, hogy nem öli meg. Leone vagy Najenda esélyesebb.

Engem most inkább az érdekel, hogy mégis mit fog tenni a Night Raid a birodalom két legerősebbje ellen.
#26
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-11-19, 19:52:48
(Elméletileg) lesz 54-es ch a héten, legalábbis az előző végén ott van, hogy 11/22 (azaz november 22) a köv. fejezet időpontja.
#27
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-11-05, 09:20:10
Quote from: Isley on 2014-11-04, 20:41:12Arra gondolsz, hogy Mine egymaga ment Budo és Esdeath ellen?

Arra. Főleg az "tetszett" nagyon, ahogy Budouval elbánt, aki zseniális reakcióidőt mutatott, mikor száguldott feléje az a lövés és ahelyett, hogy félrelépett volna, állt egy helyben, mint a hülyék... És hogy Mine hogy nem hullott ki Esdeath ellen -2 másodperc alatt, az is egy jó kérdés.

Quote from: Isley on 2014-11-04, 20:41:12Esdeath pedig remélem a 54. fejezetben rendet tesz. Ezt a Tatsumi iránti szeretetét mindig a sorozat egy vicces dolgának tartottam, de most már épp eleget láttunk ebből.

Ja, ez a Tatsumi-fangirl oldala szerintem is nagyon fárasztó már egy ideje, úgyhogy pont jókor lépte meg Takahiro azt, hogy végre felhagy vele. Mondjuk így meg a Tatsumi × Mein lett a vége, szal... >__>
#28
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-11-03, 19:43:24
Nekem ez a WH-s arc inkább a character development miatt jön be, maga a sztori része viszont nem egy nagy etwas (kivéve talán a legutóbbi fejezet egyes eseményeit).

Ennek főleg az az oka, hogy míg a Jaegers egy szimpatikus, nem szénfekete banda volt, a morális dolgokat tekintve, addig a faggot Shura és bandája rettenetesen egysíkú, OMGGONOSZ bagázs, akik ráadásul még irritálóak is. Tényleg viszket az ember tenyere tőlük, még jobban, mint a dagadt minisztertől. Még szerencsére, hogy hullik a férgese rendesen.

Az 53-as (legújabb) fejezethez mondjuk nem tudom, mit szólsz majd; nekem egy kisebb rage-et okozott, szal Takahirónak sikerült egy olyan dolgot ellőni benne, ami már-már a Kubo-i mélységeket juttatta az eszembe, mikor még olvastam a Bleach mangát. Nagyon remélem, a havi ch-ban kompenzálja ezt valamivel...

-ETA-

Ja, mielőtt elfelejtem: A Tatsumi×Mein dologhoz mit szólsz? :D Nálam MEHH, nem csak azért, mert egyikőjüket sem bírom, hanem, mint couple is nagyon gázosak...

Az ő kapcsolatuk sokkal természetesebb és jobban kidolgozott - imho. Kár, hogy hivatalosan még nem kánon-couple. :(
#29
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-11-03, 15:23:26
Na, felrántom kicsit a topicot...

Isley, Megmurdel, merre jártok? (Persze ez most ilyen költői kérdés, lévén lenéztem a MyMangaListetekről, de azért adjuk meg a módját. : P)
#30
Manga / Re: Akame ga Kill!
2014-10-25, 20:09:36
Nálam Kurome és Wave toronymagasan az elsők, már csak azért is, mert eddig imho ők kapták a legtöbb character developmentet.