Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Makos

Na én ilyenkor örülök hogy nemnagyon szoktam álmodni :gyagya:

Member

Sokszor éppen elég viccesek ahhoz, hogy megérje.

Én

Ritkán álmodok lánnyal, de ha igen, akkor reggel nagyon szar. baw.jpg :(

motifator

Ritkán álmodok lánnyal, de ha igen, akkor 2-3 napig nagyon szar. baw.jpg :(
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Makos

Ti most összebeszéltetek? :haha:

Member

Megosztott személyiségek.

Én

Vagy csak rámkontrázott. :P

Gregory

Ha lánnyal álmodom, akkor is olyannal, akit addig annyira nem kedveltem, de aztán az álom során pedig megkedvelem, és olyankor
Quote from: motifator on 2008-08-04, 14:57:38
2-3 napig nagyon szar. baw.jpg :(

Egyébként múltkor érdekes álmom volt, elutaztam nagyanyámhoz - aki egyébként egy kis faluban lakik Borsodban - de teljesen más fogadott, mint amit vártam. Szinte sivatagos volt a táj, erős napsütés, egy felhő sincs az égen, az utcák keskenyek voltak, és az aszfalt helyett vastag homokréteg fedte őket, nem egy helyen 2-3 méteres buckákat is alkotva. Mindemellett a falusi házak többnyire normális falusi háznak tűntek.
Nagyanyám háza viszont teljesen fekete volt, és egészen a tetőig a földbe süllyedt, bejáratához egy egyre mélyülő és sötétedő "árok" vezetett. Nagyanyámnak szinte már groteszk módon eltorzult arca nagyon sötétnek tűnt, mintha éjszaka nézne rá az ember, csak a szemei, és orra volt kivehető az arca többi, teljesen fekete részéből, ami elég érdekesen hatott a fentebb már említett tűző napsütésben. Mindemellett folyamatosan sírt/jajgatott, úgy, hogy egy értelmes szót nem lehetett kivenni "beszédéből". Átöltelt, és vállamon kezdett sírni. Ekkor megjelent néhai nagynéném is, hasonló állapotban, mint az anyja, és ő is jól elkezdett sírni a vállamon ._.
Itt kiesett egy kis rész, a következő amire emlékszem, hogy a falu utcáján követtem volna valakit, akit néhány méter után szem elől vesztettem, így visszaindultam a fekete ház felé, ám annak helyén újabb utca volt, melyet addig nem is láttam. Így elkezdtem bolyongani, egyre rémültebben, mert - bár magát a jelenséget nem láttam, de - egészen biztos voltam benne, hogy az utcák a legkevésbé sem biztonságosak a cigány hordák miatt, amelyek bármikor felbukkanhattak. Így elkezdtem rohanni, ami elég nehézkes volt a homokban, majd egyszer eljutottam a falu végébe, ahol az út egy nagy akácfában ért véget. Ekkor azonban hasra estem.
Az úton ugyanis egy öreg néni feküdt, de nem is akárhogyan. A homok már szinte teljesen betemette, csak a kéz- és lábfejei, illetve maga a feje látszott ki, melyeket lassan lóbált. Közben szinte sírva énekelte el a falu lezüllésének történetét. Mikor a végére ért, újra kezdte a dal elejétől. Aztán újra és újra... Körülbelül itt ébredhettem fel.
Alapvetően nem szoktak negatív hatást kifejteni rám az álmaim, de ez most meglepett, mert tényleg elég nyomasztónak tűnt.

LittleElf

Együttérzek. Akartam rá valami humorosat mondani, de nem nagyon sikerült...

Bosszantóan rég volt bármiféle álmom... legutóbb A fülke c. film hatására játszogatott a tudatalattim... amiben is megváltozott a Death Note története a 30. rész nézése közben, mert Light nagyon csúnyán megfázott, és szüksége lett rám a tervei keresztülviteléhez... és nem Near üldözte, hanem a filmbeli ominózus kötelező fekete rendőrparancsnok... titokban viszont mindkettőjüknek besegítettem  :angyali:
Szerencsére nem kellett állást foglalnom, mert a 36. részre felébredtem   ^^"

Gregory: ha ez neked filmes ihletés volt, megadod a címét?  :smile:

teraflare

Én a rossz álmok ellen vettem az álomfogót  :P. (.Attila ezt biztos díjazná  :D)
Én nem éreztem másnap rosszul magam az érzés estéről átragadt reggelre.  ^^ Legfeljebb megbombáztam 2 levéllel ma, félek így megint rossz vége lesz.  ^^"

LittleElf

Quote from: teraflare on 2008-08-04, 19:02:54
Én a rossz álmok ellen vettem az álomfogót  :P. (.Attila ezt biztos díjazná  :D)

Congrat .Attila helyett is :appl:

Member

Én aszerint jövök rá, hogy melyik lányt szeretem, hogy a vele töltött álomból ébredés után az első gondolatom, hogy "b*sszameg". :D

Selmo

No comment.

A tökéletesség unalmas.

Én

Nekem volt olyan álmom egyszer, hogy benne volt egy lány a suliból, aki nagyon jó kis bőr viszont kölcsönösen ki nem állhatjuk egymást. Na álmomban beleszerettem. Ébredés után első gondolatom :bruhuhu: volt, aztán :wtf: , aztán :facepalm: , aztán :lame:.

Member

Ilyen esetekre készíts be webkamerát az ágy elé, látni szeretném.

Gregory

Quote from: LittleElf on 2008-08-04, 18:53:13
Gregory: ha ez neked filmes ihletés volt, megadod a címét?  :smile:
Nem hiszem, hogy filmes lett volna, nem láttam utóbbi időben hasonló képi világgal/hangulattal rendelkező alkotást.


Quote from: teraflare on 2008-08-04, 19:02:54
Én a rossz álmok ellen vettem az álomfogót  :P. (.Attila ezt biztos díjazná  :D)
Pedig a rossz álmok a legjobbak, történik bennük valami érdekes is. Engem legalábbis a "rossz" álmaim szórakoztattak a legjobban.

Member

Mert a jókban csak d*gsz? :D

teraflare

Quote from: Én on 2008-08-04, 20:19:35
Na álmomban beleszerettem.
Nem küzdhetsz a tudatalattid ellen.  :__devil: Az igazi Én-ed szereti őt.  :angyali:

Member

Kösz, Greg, ma reggel az egyik haverom halt meg a karjaim közt álmaimban. Valami qrva lőtt ránk ilyen zombivácsináló lövedékkel, én voltam valami őrült prof, haver meg a beosztott és meg kellett ölnöm, mert zombiként továbbfertőz. Aztán mikor ébreszt fel az óra? Összeáll az elitcsapat, én lenni robbantásszakértő és édes volna a bosszú. :ejj:

Én

Én képtelen vagyok ilyen összetetten álmodni, az események mindig egymásba sodródnak, teljesen más cselekménybe vgy helyszínbe csapnak át, nekem meg közben mindig az a természetes.

Member

A legtöbb álom összezavarodottnak tűnik, mert kiesnek részletek, amikor felébredsz. Általában délután fele történik valami, ami miatt eszembe jut, mit is álmodtam aznap este.

Gregory

Quote from: Member on 2008-08-05, 13:46:50
Kösz, Greg
:confused:

Egyénként én általában felkelés után 1-2 perccel el is felejtem, hogy mi is történt pontosan, csak az marad meg, hogy milyen hangulata volt, de történéseiből semmi...

Member

Te álmodtál kellemetlent, biztosan elkaptam tőled a kórt. :) Holnap Rou álmodja, hogy a festményeit máglyára dobták, vagy nem tudom. :p

LittleElf

Quote from: Member on 2008-08-05, 15:27:30
Holnap Rou álmodja, hogy a festményeit máglyára dobták, vagy nem tudom. :p

Nem talált  :D
Álmomban nyáron visszatértem tanulni egy új albérletbe, de valami addig nem létező szűk, épület közepén lévő, ablaktalan szobába helyeztek át, ahol akadozott az internet  :eek:
Az albérletnek olyan hangulata volt, mintha egy posztapokaliptikus betontemplom lenne, a koszos ablaküvegeken belépve az állandó szmogban átszüremkedő bíbornarancs napfény világította csak meg a gyönyörű freskókat... szóval az épület többi része szép volt, ha tudod értékelni   :szemuveges:

Semmi baj, nekem is a rossz álmok a kedvenceim... más nagyon meg amúgy sincs ^^"

Member

És amióta szóba kerültek, csak rossz, fájdalmas álmaim vannak. Tök jó.

LittleElf

Quote from: Member on 2008-08-06, 08:41:12
És amióta szóba kerültek, csak rossz, fájdalmas álmaim vannak. Tök jó.

sajnálom... :oops:

Ma viszont "kifejlesztem az ellenszert", képtelenség lesz bármi rosszat álmodni; ahhoz túl szép lesz, ami este történni fog... (titkosss)  ::)

Member

Csak nem főzöl egy kis kocsonyát és kiveszel valami karatés videót? :D
(copyright Animánia)

frozenstein

Megvolt a hatása, hogy tegnap újra néztem a Minami-ke -t. Hosaka-senpai és én(másodéves voltam) egy elsősöknek szervezett tábor felelősei között voltunk. Ami jelenet megmaradt, az egy filmvetítés, ahol a leghátsó sorban ülő Hosaka-senpai volt a gépész(ilyen tekercses mozigépről ment a vetítés). Egyszercsak hátranéztem rá, hogy ellenőrizzem, ezt észrevette, és épp megakart szólalni, amikor mondtam valami olyasmit, hogy "Már azt hittem, azóta nincs is rajta ruha." . Erre mindenki nevetett, én meg röhögve ébredtem. :D

Gregory

Quote from: Member on 2008-08-06, 08:41:12
És amióta szóba kerültek, csak rossz, fájdalmas álmaim vannak. Tök jó.
:whoah:
Világ rémálmai, mutassátok magatokat, eljött a ti időtök

Rounin

Quote from: Gregory on 2008-08-06, 21:46:37
:whoah:
Világ rémálmai, mutassátok magatokat, eljött a ti időtök

Én könyvet fogok írni belőlük, következményként meg bevonulhatok valami csinos kis szanatóriumba. (nem, Lythis, nem a saját asylumodba...)