Main Menu

Sorozatok

Started by Fazék, 2006-05-05, 13:20:48

Previous topic - Next topic

Nakedape

sztem nem is olyan sz*r  :redface: :muhahah:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Tycho

ehhh... sokadik megnézésre kezdi bevenni a gyomrom... de ez akor sem annyira gagyi hogy már jó. csak gagyi. :rolleyes:

kikuchiyo

Jah, hát igen. Beteg.

Érdekes, meg minden, tetszik az erőteljes, szinte tolakodó vizuális szimbolizmus, amit használ (pl. mikor beszélget a nővérével, először egy hal belezését mutatják, aztán közelítenek rá Dexterékre, és utána a háttérben meg egy banánnal átdöfött hamburgert lóbál valaki), de azért vannak klisé-jellegű dolgok is. Ha valaki kopasz és néger, akkor már rögtön minden második mondatába bele kell tenni a motherfucker szót?

A továbbiakban mi lesz? [spoiler]Kiderül, hogy mi történt vele az igazi szüleinél? Mondjuk pedofilizálták és azért lett ilyen abnormális?
Valójában ő a darabolós gyilkos, csak tudathasadása van?
Vagy az egy másik fickó, és gyilkosság-párbajba kezdenek?
Az utolsó eshetőség kevéssé vicces, mert nemrégen Amerikában valóban volt egy ilyen eset. Két sorozatgyilkos a tetthelyen hagyott jelekkel üzengetett egymásnak.[/spoiler]

Mindegy, egy részt (vagy többet) megnézek még, és legalább megtudtam, honnan való Ramiz új avatarja. :)
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-11, 23:51:08
Ha valaki kopasz és néger, akkor már rögtön minden második mondatába bele kell tenni a motherfucker szót?
Hát pehehersze! :muhahah: Egyébként is, Samuel L. Jackson rulez! :whoah: :D

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-11, 23:51:08[spoiler]
Az utolsó eshetőség kevéssé vicces, mert nemrégen Amerikában valóban volt egy ilyen eset. Két sorozatgyilkos a tetthelyen hagyott jelekkel üzengetett egymásnak.[/spoiler]
Attól még lehet vicces. :D
Egyébként megrendeltem a könyv első kötetét, ami alapján a film megy. :Kiraly:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Kevésbé volt beteg, és kevésbé volt izgalmas, mint az első rész. Talán még unalmasnak is mondható.
A főcím viszont zseniális.

És volt egy marha jó beszólás:
"Ha Isten a részletekben rejlik, és ha hinnék Istenben, akkor biztosan itt van most velem.
Bár egy hosszabbítót azért hozhatott volna."

Kész :D
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-12, 18:40:42
Kevésbé volt beteg, és kevésbé volt izgalmas, mint az első rész. Talán még unalmasnak is mondható.
Apám, hagyd már! Én alapjában véve nagyon bírom a gagyi animéket két epizód után jól lehúzó stílusodat, de most mit akarsz a Dextertől? :D
Kevésbé beteg: mit lehet ezen fokozni? Az első rész furcsa, utána már a sztori és a karakterek miatt nézi az ember, nem meglepődni akar folyton! Unalmas: szerintem érdekes a sztori...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cloud

Egy régi sorozatról érdeklődnék.

Seaquest DSV

Tudna vki dobni egy torrentet? Vagy nincs meg valakinek végig? :merci:

Solid Snake

Prison Break - 2x11 - Bolshoi Booze

A további leírás erős spoilereket tartalmaz, úgyhogy csak az olvassa el, aki már látta!  :smile:

Nahát, kérem szépen, a Rendezvous utáni szomorúságomat ez a rész garantáltan eltörölte! Újra PB hangulat, újra remek jelenetek és színészi játékok, újra szuper fordulatok, egyszóval isteni rész!

Michael lopása és bűntudata fantasztikus volt, első gyónása pedig kellően szomorú és megbánó. Ebből is látszik, hogy Mike nem egy atomzseni, aki mindig a pontos tervek szerint haladva tesz jót. Éppen ellenkezőleg. Az által, hogy hite szerint jót cselekedik, bajt okoz a vele törődő embereknek, önmagában pedig ezzel gonoszságérzet keletkezik. A templomos jelenetnél valahogy úgy éreztem, hogy Michael egy Gregers-jellem (Ibsen: A vadkacsa című dráma egyik szereplője, akinek "jótevési függősége" van, pedig éppen ezzel árt másoknak), tragikusabb kivitelben. Képes beismerni és megbánni a hibáit, a mexikói üzletfél kiszabadítása is ezt igazolja. Hisz az emberi jóságban és a kölcsönös segítség elméletében (ami a mai világban jelenlévő, de nagyon ritka dolog), kétségei vannak a jó-rossz cselekedet közötti különbségről, de éppen az esze miatt képes felülemelkedni a kétségein. Valahogy úgy éreztem, hogy Michael ebben a részben "tért meg" igazán és kezdett valóban jót cselekedni, mellyel nem ártott másoknak (na jó, az üzletfelet meglőtte Sucre, de akkor is elengedte, nem hagyta ott elvérezni).

A másik fontos tényező Mahone. Most már teljesen világos, hogy megzsarolták. Nem csupán Shales hullájával, hanem a családja életével is (Cameron említése is kiborította Mahone-nál a bilit, úgy ugrott neki Kimnek, mint kenguru a betonfalnak). A családja irátni szeretetéről a rész vége felől láthatunk bizonyosságot, mikor Pammel vált egy rövidke, de annál meghatóbb telefonbeszélgetést (William Fitchner játéka itt is elképesztő, a könnyed dadogásán és kínos idegessén át a diszkréten könnyező szeméig, páratlan). A Scofield-Mahone szövetség elmélet rajongói talán mégis elmondhatják végül, hogy igazuk lett, bár a pisztoly Mahone kezében elég nagy indíték.

A hezitáció megfigyelhető Kellermannál is. Igazi tetű, ahogyan Sara-t kínozza (Bellick után ismét egy kínzó, úgy néz ki, FOX-éknál a torture-módszer bejön, bár még mindig Jack Bauer a király :)), ugyakkor együttérző is, látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja ezt. A megölési parancsot egyáltalán nem képes elviselni, rengeteget hezitál magában, míg végül végrehajtja (?).

A rész végén történő Aldo-Michael találkozás érdekes pillanat, csak Michael reakcióját figyeljétek, nem akarok elkiabálni semmit, de szerintem Aldo-t láthatta Mike súlyosan vérezni kiskorában, vagy esetleg maga Aldo volt a gyilkos, aki az áldozat (talán maga Michael apja?) halálát okozta.

A Bolshoi Booze-feladványért taps jár, amikor Mahone Ha!-zva nézett rá a fordított fényképre, már tudtam, hogy valami más van a háttérben (csak azt nem tudom, hogy Sucre hogyan jött rá a koordinátákra, neki csak egy papíron volt a felirat, nem pedig egyedi betűtípussal, ahogyan a tetovált formában -- így kicsit erőltetett volt Sucre váratlan megjelenése, de mindegy :)).

T-Bag...na arra no comment. "It's for my blood pressure..." Na persze, inkább Geary blodd pressure-jét mérheti vele, ahogyan kibuggyan a vér a nyakából (na de hogy ennyire hülye legyen valaki, mint Geary, nyílvánvaló, hogy át kell kutatni a táskát nyomkövető után, főleg ha 5 millióról van szó).

Tehát lényeg a lényeg: a véleményem szerint rettenetes Rendezvous után végre ismét visszakaptuk a megszokott PB színvonalat, izgatottan várjuk a Disconnect-et!

kikuchiyo

Beértem a sorozatot, és meg kell mondjam, igaza volt Ramiznak, amikor azt mondta, hogy "utána már a sztori és a karakterek miatt nézi az ember".

A 6. és 7. rész nagyon jó volt. Elképesztő atmoszférája van a sorozatnak, és mostanra Dexter is kifejlesztett egy emberi érzelmet magában: fél, nehogy elkapják.
[spoiler]Az ugye világos, hogy az Ice Truck Killer nem az, akit elkaptak. Le merném fogadni, hogy az az orvos-fickó az, aki a műlábat csinálta az amputált biztonsági őrnek. Azzal a "a testrészei ott hevertek szerteszét" mondattal lényegében elárulta magát, és különben is, minek mutatnák ennyit, ha nem lenne fontos szerepe?[/spoiler]
Failure is the default option

Ramiz

#369
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék


Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék


kikuchiyo

Tényleg nagyon jó a kép. [spoiler]Nem is tudtam, hogy ezeknek ilyen jó lábuk van...  :hehe:[/spoiler]

BTW Dexter: [spoiler]igazam lett. (belenéztem a félig letöltött cucc végébe - csak jönne már le teljesen.)[/spoiler]
Failure is the default option

noriko

(nahát! van ilyen topic??? kár, hogy eddig nem vettem észre!) :lame:

Én is sok sok sorozatot néztem, de Kvikveg listájában szinte minden benne volt már, úgyhogy nem sorolom fel :P

Ami még nem volt említve (ha jól olvastam vissza):
- Farm, ahol élünk  :) cuki sorozat volt, szerettem, nem cikizni! :D
- Beverly Hills 90210 (ebből kimaradtak részek, de amikor elcsíptem, megnéztem)

Most nézem:
Prison Break
Médium

Médium: Nem lehet valami népszerű, mert egyre későbbre tologatják sajna (csütörtök, negyed éjfél körül) , de legalább adják! Tetszik, hogy bár természetfeletti képességről szól, mégsem viszik túlzásba a dolgot. Nem lesz belőle boszorkányos hókuszpókusz, mert olyan emberközeliek a szereplők. Alison nem tudja kezelni látomásait, és nem is nagyon érti, hogy meddig terjednek képessége határai. Elfogadja-e mindig igaznak amit lát, vagy kételkedjen benne? Tetszik, ahogy bemutatják ezt a vívódását, meg hogy minden részben valami újat tudunk meg az "adottságáról", ami még neki is új. Az is jó a sorozatban, hogy nem épülnek szorosan egymásra a részek. Ha kihagyok egyet, attól még érthető lesz a következő, és tényleg kikapcsolódásként nézhetem a részeket, mert mindegyik egy kis, érdekes történet önmagában. Nincs a végén afféle cliffhanger, így nem merül fel a fenébe-a-legizgibb-résznél-fejezték-be-és-most-várhatok-egy-hetet szindróma sem. És így nem kell töltögetnem amcsi eredetit, és nem keresgélek spoilereket a neten (ld. Prison Break...)
A szinkron is jó lett. (Sőt, lehet, hogy az eredetinél is jobb, bár nem tudom, mert abból csak valami vágatlan izét láttam, sok háttérzörejjel, ám az elég gyenge volt.)

Prison Break
Rajongó vagyok! :D
Akkor kapta tesóm kölcsön az első évadot, amikor itthon leadták az első részt. Pár nap alatt végignéztük, és onnantól függőkké váltunk. Örülök, hogy másoknak is tetszik! :) És örülök, hogy nem csak lányok nézik :P
(Egy PB fórum, ahova felnézek, zömében lányrajongókkal van tele, és a hozzászólások nagy része sóhajtozás, hogy "Like omg!Michael/Lincoln/[insert PB guy name here] is sooo hot!")
Amúgy, aki Michaelt játsza, szerintem elég gyenge színész. Lincoln meg úgy motyog, hogy alig értem, mit mond.
De a történet izgi! És Kellerman, T-Bag, meg Mahone is feldobják nagyon!

Egy tanács: Ne olvassatok spoilereket! Én sajnos megtettem, és már egy csomó mindent tudok előre, pedig sokkal izgibb lett volna, ha ezeket a részek nézése közben tudom meg, mert így már nem is várom annyira a következő részt, hisz úgyis tudom mi lesz. silly me.

Még egy tanács: aki tud angolul, inkább úgy nézze, mert a magyar szinkron tényleg elég gáz... Csak pár részből láttam jelenetet, de ennyi is elég volt, hogy zavarjon. Pl. amikor a börtönben Michael elkezd költőiesen fogalmazni: "magam mögött hagytam, amikor beléptem e falak közé", sőt, még Lincoln is: "Felelj!" (jó, ez apróság, de engem zavart.)

végül egy kis PB bónusz!  :lul:
http://www.prisonbreakdvd.com/PB_game/prison.swf
"I wish I could, but I don't want to."

Raggie

Quote from: noriko on 2006-11-21, 01:40:23
Prison Break
Rajongó vagyok! :D
Akkor kapta tesóm kölcsön az első évadot, amikor itthon leadták az első részt. Pár nap alatt végignéztük, és onnantól függőkké váltunk. Örülök, hogy másoknak is tetszik! :) És örülök, hogy nem csak lányok nézik :P
(Egy PB fórum, ahova felnézek, zömében lányrajongókkal van tele, és a hozzászólások nagy része sóhajtozás, hogy "Like omg!Michael/Lincoln/[insert PB guy name here] is sooo hot!")
Amúgy, aki Michaelt játsza, szerintem elég gyenge színész. Lincoln meg úgy motyog, hogy alig értem, mit mond.
De a történet izgi! És Kellerman, T-Bag, meg Mahone is feldobják nagyon!

Egy tanács: Ne olvassatok spoilereket! Én sajnos megtettem, és már egy csomó mindent tudok előre, pedig sokkal izgibb lett volna, ha ezeket a részek nézése közben tudom meg, mert így már nem is várom annyira a következő részt, hisz úgyis tudom mi lesz. silly me.

Még egy tanács: aki tud angolul, inkább úgy nézze, mert a magyar szinkron tényleg elég gáz... Csak pár részből láttam jelenetet, de ennyi is elég volt, hogy zavarjon. Pl. amikor a börtönben Michael elkezd költőiesen fogalmazni: "magam mögött hagytam, amikor beléptem e falak közé", sőt, még Lincoln is: "Felelj!" (jó, ez apróság, de engem zavart.)

végül egy kis PB bónusz!  :lul:
http://www.prisonbreakdvd.com/PB_game/prison.swf
:D Jó olvasni mégegy lelkes PB fan írását! ;) :jee: Mi Ramizzal szintén két hét alatt végignéztük az első évadot... De itt most megálltunk mert nem tudom, hogy a másodikban is fenn tudják-e tartani ezt a színvonalat. Pont az volt benne a poén meg a fő feszültségforrás, hogy börtönben voltak, miután kikerültek nemtom hogy ezt mi fogja felváltani.
Szóval te a 2. évadot is néz(t)ed? Az milyen? Érdemes elkezdeni ha az első tetszett?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

PB-t én is nézem, 17. részt néztem meg legutóbb, de valahogy már nem köt le annyira mint az elején. Még mindig jó, de a 16. rész kivételével szinte mindig ugyanaz történik. Újabb akadály, valakinek kegyetlen rizikós dolgot kell vállalnia a megoldásért, és persze a rész végére épp hogy, de sikerül. Most már történhetne valami új is.

Raggie

Quote from: sirtomi on 2006-11-21, 10:47:12
PB-t én is nézem, 17. részt néztem meg legutóbb, de valahogy már nem köt le annyira mint az elején. Még mindig jó, de a 16. rész kivételével szinte mindig ugyanaz történik. Újabb akadály, valakinek kegyetlen rizikós dolgot kell vállalnia a megoldásért, és persze a rész végére épp hogy, de sikerül. Most már történhetne valami új is.
Nyugi azértaz első évadot nézd végig mert az úgy ahogy van nagyon jó! ;) Majd meglátod avégére mindennek értelme lesz! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie on 2006-11-21, 10:48:31
Nyugi azértaz első évadot nézd végig mert az úgy ahogy van nagyon jó! ;) Majd meglátod avégére mindennek értelme lesz! :)
Van értelme, azzal nincs is gond, csak így a közepe táján kicsit mintha belassult volna, vagy mi. Minden részben ugyanaz, csak nmásik szereplő vállalja a kockázatot. A 17.-ben is csak az volt a plusz, amit T-Bag -nek kellett tennie az ügy érdekében :D

Ramiz

Jó, nyilván nem jönnek mindig új meglepetések, csak a "szokásos kiszámíthatatlan fordulatok". De szerintem így is nagyon jó. Minden napra egy kis izgalom és pihenés. :D
A második szezonnal azért várok, mert ha még van olyan jó is, mint az első, nem szeretek várni az új részekre. Bár amennyi időm mostanában van filmeket és sorozatokat nézni, úgysem érném utol... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2006-11-21, 11:16:20
Jó, nyilván nem jönnek mindig új meglepetések, csak a "szokásos kiszámíthatatlan fordulatok". De szerintem így is nagyon jó. Minden napra egy kis izgalom és pihenés. :D
A második szezonnal azért várok, mert ha még van olyan jó is, mint az első, nem szeretek várni az új részekre. Bár amennyi időm mostanában van filmeket és sorozatokat nézni, úgysem érném utol... :D
Szerintem is jó, nem panaszkodom és még mindig szeretem, de most keresek valami hasonlóan jót mellé :)
2. évadból is kijött már 11 rész. Megnézel egyszerre ennyit?

Raggie

Hááát... :rolleyes: volt amikor napi 3-4 PB részt néztünk. Ilyesmi tempóval hamar utolérnénk... :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie on 2006-11-21, 12:18:40
Hááát... :rolleyes: volt amikor napi 3-4 PB részt néztünk. Ilyesmi tempóval hamar utolérnénk... :D
Oké, akkor tényleg várjatok még egy kicsit. Készüljetek vizsgákra! :D

noriko

Quote from: Raggie on 2006-11-21, 10:18:03
Szóval te a 2. évadot is néz(t)ed? Az milyen? Érdemes elkezdeni ha az első tetszett?
Azért más lesz mint az első. Az első pár rész után, még úgy voltam vele, hogy az első évad sokkal jobb volt. Főleg, mert most sokkal több szálra szakad szét a történet, és ezekből párat néha elhanyagolnak néhány részig. így igazából nem egy fő feszültségforrásra koncentrál, hanem többre is. Viszont mostanra már úgy vagyok vele, hogy izgibb a második évad, mert kevésbé kiszámítható! Meg hát Mahone is ott van, akit tök jó színész játszik.

Tesóm talált egy házivideót a neten, amit egy rajongó csinált magáról, PB nézés közben. Persze felgyorsítva. Muris volt nézni a reakcióit! Azóta már mi is figyeljük magunkon, hogy hogy reagálunk, és hát, eléggé vicces lehet kívülről nézve! Izgi a sorozat az biztos :) Szóval érdemes nézni továbbra is!
"I wish I could, but I don't want to."

Raggie

OK, akkor megnyugodtam! :D (már csak meg kell várni, hogy befelyezzék a 2. évadot és akkor ledaráljuk Ramizzal :) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Solid Snake

Quote from: noriko on 2006-11-21, 01:40:23
Amúgy, aki Michaelt játsza, szerintem elég gyenge színész. Lincoln meg úgy motyog, hogy alig értem, mit mond.
De a történet izgi! És Kellerman, T-Bag, meg Mahone is feldobják nagyon!

Félig egyetértek veled, félig nem. Ha kételkedsz Wentworth Miller játékában, akkor nézd meg a 2. évad 11.-12. részeit. Na ott azért alakít valamit.
Mahone pedig valóban nagyon remek és erős karaktere a 2. évadnak, nekem személyes kedvencem, William Fitchner pedig elképesztően játszik (bár elfogult vagyok, nekem Fitchner benne van a top5-ben színészek terén).

Nem spoilerezek most, de abban egyetérthetünk, hogy a 12. rész vége újfent megadta az "uramisten, wááá, padlón vagyok, huhh huhh" hangulatot.  :jee:

noriko

tegnap néztem a 12. részt, és pont gondoltam is, hogy nahát, kezd Wentworth belejönni! :D De még nem az igazi nekem...
tényleg izgi rész volt ez az utolsó! sara lassan átmegy valami superwomanbe! :P
"I wish I could, but I don't want to."

Nakedape

BBC prime.. mért van tele jó sorozattal?!?!

megy rajta pár kedvnec (fekete vipera, igenis miniszter úr fice. stb.)
tegnap megint később aludtam el, mert ez a három van egymás után:
http://us.imdb.com/title/tt0184135/
http://us.imdb.com/title/tt0259733/
http://us.imdb.com/title/tt0075511/

különbözőek de jók..hát vanigazság?! :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Nincs kedved egy pár szót személyes véleményt írni róluk? Mire hasonlítanak vagy ilyesmi. Az imdb adatokat tekintve nagyon informatív, de hangulatokat meg stílusokat sokszor nehéz levenni egy filmről, amiről "írnak". :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2006-11-23, 18:04:35
Nincs kedved egy pár szót személyes véleményt írni róluk? Mire hasonlítanak vagy ilyesmi. Az imdb adatokat tekintve nagyon informatív, de hangulatokat meg stílusokat sokszor nehéz levenni egy filmről, amiről "írnak". :)

igen igen egy érdeklődő!!:D:D
degogynincsc!:)az egész  bbc sorozatok nekem arrúl árulkodnak hogy valamit jól tudnak..mármint pl monthy phyton naggyon jó , ha ugyanazt hollószínház előadja közepes..
Kezdjük a Good life-al
namármost, ha jól nézem 75-ből van? "tipikus sitcom" mármint házaspár + szomszédék,  neveknek nem nézek utána, de pl a szomszéd a dunatévén is vetített igenis miniszter úr-ból a miniszter:) (az is jó sorozat ám), a story az hogy a férjnek elege van a munkájából, és felcap őstermelőnek angol magasközéposztályos helyen. sztem ez a klasszikus bbc közszolgálati vígjáték vonal, de kedvesen csinálják meg.
a halottébresztőkből (waking deads? )csak két részt láttam, azok egybefuggtek, ilyen nyomozós rendőrős ,elégb izgalmas volt, jó karakterek, halottak, stb, meg egy őrült jamaicai javasasszony..(ö cssak ebben a két részben)

a The League of Gentlemen pedig.. szóval annó elkapcsoltam mert gáznak nézett ki, tele pasikkal nő szerepben, de pár napja sok dolgom volt ezért elkezdtem nézni, s majd leestem a székről.. elborult..:)


nem is a konkrét sorozatokat reklámoznám csak, hanem az lep meg h mennyi nem ismert nézhető valamit raknak a a bbcprime-on az ember elé, vagy csak másfajta a a kultúrmocskuk, s még nem jól szűrök?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution