Main Menu

Final Fantasy Rulez

Started by Nephilim, 2004-01-15, 21:33:49

Previous topic - Next topic

m46u5

Quote from: KipeHi!
Csak egy kérdésem lenne: a FFVI-ban mikor az Operaházban Celes-el énekelni kell útána meg a vmi virággal kéne felmenni az erkélyre(ha jól értelmeztem). DE..., HOL VAN AZ A VIRÁG? :bruhuhu:  Ha valaki tud segíteni kérem írjon.

When you enter the Opera House a scene occurs automatically.  Soon enough you will have control of Locke, Leave the balcony through either the lower left or lower right doors.  You'll find Celes' dressing room on the far right.  Speak to her.  With control of Celes you can read the score on the table to try and memorize your lines, or you can just use this guide to get you through it, either is fine.  When you're ready go through the upper right door and enter the stage.  You'll have three chances to select your lines, you must choose the correct choice before the next part of the song comes.  The choices you must make are "Oh my hero,' "I'm the darkness," and "Must I."  After this a knight will appear on stage with you.  Speak to him  and continue to speak to him over and over each time he moves.  When this is done correctly the knight will turn into a bouquet of flowers.  Take the flowers and step up the stairs above you and stand at the edge of the balcony.  If the camera pans up it means you have done it correctly and all you need to do from here is watch the rest of the opera.

Ha jól értelmezem akkor kapod meg a virágot, ha a három szövegrészt jól mondod.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Kipe

Ezer köszönet. Ez az angol szöveg nagyon sokat segített. (Amit én találtam angol végigjátszást az nem volt ilyen részletes). :jee:

Vikunya

Quote from: KipeEzer köszönet. Ez az angol szöveg nagyon sokat segített. (Amit én találtam angol végigjátszást az nem volt ilyen részletes). :jee:

Ha végigjátszást keresel, akkor itt keresd. Az itteni FF leírások részletessége asszem minden igényt kielégít :)
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

m46u5

Itt találsz még sok egyéb segítséget is, ha kell:

http://www.gamefaqs.com/console/psx/game/562865.html

/Amúgy ezt speciel az elsõbõl vettem ki ( FAQ/Walkthrough - A I e x )/
De található sok egyéb érdekesség is az oldalon.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

corall

Hy! Látom már régen írtak ebbe a topikba:) Na, nem baj, azért remélem v.ki megszán majd és segít:) FFX-el kapcsolatban van egy kis gondom...most tartok ott hogy a titkos aeon-okat, fegyvereket gyûjtöm. Szeretném megszerezni Animát...az õ megszerzéséhez kell megtalálni minden templomban az elrejtett ládákat. 6-ból már 5 meg van. Sejtésem szerint a Kilika templomban nem találtam csak meg a ládikát...de nem értem, mert az egy egyszerû hely, és én mégsem találtam semmit! Van ott egyáltalán ilyen? Bevelle-ben ugye muszáj volt kinyitni ládát, oda vissza se lehet menni. Besaid-ban megtaláltam, Djose-ban is, Zanarkandban és Macalaniában szintén..szóval csak Kilika nem stimmel:( a lényeg tehát: hova kell rakni a Kilika templomban a destruction sphere-t h. megtaláljam a ládát?:) remélem tud v.ki segíteni:) köszi elõre is, bye!

Alkyra

#245
Quote from: corallHy! Látom már régen írtak ebbe a topikba:) Na, nem baj, azért remélem v.ki megszán majd és segít:) FFX-el kapcsolatban van egy kis gondom...most tartok ott hogy a titkos aeon-okat, fegyvereket gyűjtöm. Szeretném megszerezni Animát...az ő megszerzéséhez kell megtalálni minden templomban az elrejtett ládákat. 6-ból már 5 meg van. Sejtésem szerint a Kilika templomban nem találtam csak meg a ládikát...de nem értem, mert az egy egyszerű hely, és én mégsem találtam semmit! Van ott egyáltalán ilyen? Bevelle-ben ugye muszáj volt kinyitni ládát, oda vissza se lehet menni. Besaid-ban megtaláltam, Djose-ban is, Zanarkandban és Macalaniában szintén..szóval csak Kilika nem stimmel:( a lényeg tehát: hova kell rakni a Kilika templomban a destruction sphere-t h. megtaláljam a ládát?:) remélem tud v.ki segíteni:) köszi előre is, bye!

Yo!

Természetesen van s nem is nehéz megszereni..az elején...neked már le kell ütnöd egy Dark Aeont ahhoz h ismét visszamehess oda.(ugyebár mindenki azt hiszi h elárultad Spirat s mindenki rád vadászik)
Azok eléggé erősek, auto-haste s auto-phoenix s az ultimate weaponekkel
érdemes csak nekik menni...
Nah akkor mondom h szerezd meg:
Amikor belépsz abba a terembe ahol három hely van ahova berakhatod
a gömböt s a középső vezet tovább egy másik szobába ami a Main hely.(ez a Chamber of The Faith előtti szoba. Ahol a végén le kell égetned az utolsó ajtót. két szintes a hely)
A jobb oldali falba rakd bele a gylph gömböt, ekkor megnyílik az ajtó a Destructive Spherehez az út.
Nos. Lépj a fényre, hogy reseteld az állást.(ott a fal mellett hol a D.S. találtad.) Furcsamód a pedesztál, ami a másik szobában volt, középre kerül. Rakd bele a tűzgömböt, s told
oda ahol van a fény ami reseteli a dolgokat.
Ha megvagy akkor a pedesztál lesülyed s megjelenik egy új Spehere tartó, lent az alsó szinten. Oda rakjad a D.S gömböt s kirobban a fal s ott lesz amit keresel...
Sok sikert hozzá.(gondolom rájöttél, hogy közben át kell rakosgatnod párszor a gömböket mivel egyszerre csak egyet használhatsz...mire jó az előző terem ahol három Sphere hely is van:D)

corall

Quote from: AlkyraYo!

Természetesen van s nem is nehéz megszereni..az elején...neked már le kell ütnöd egy Dark Aeont ahhoz h ismét visszamehess oda.(ugyebár mindenki azt hiszi h elárultad Spirat s mindenki rád vadászik)
Azok eléggé erõsek, auto-haste s auto-phoenix s az ultimate weaponekkel
érdemes csak nekik menni...
Nah akkor mondom h szerezd meg:
Amikor belépsz abba a terembe ahol három hely van ahova berakhatod
a gömböt s a középsõ vezet tovább egy másik szobába ami a Main hely.(ez a Chamber of The Faith elõtti szoba. Ahol a végén le kell égetned az utolsó ajtót. két szintes a hely)
A jobb oldali falba rakd bele a gylph gömböt, ekkor megnyílik az ajtó a Destructive Spherehez az út.
Nos. Lépj a fényre, hogy reseteld az állást.(ott a fal mellett hol a D.S. találtad.) Furcsamód a pedesztál, ami a másik szobában volt, középre kerül. Rakd bele a tûzgömböt, s told
oda ahol van a fény ami reseteli a dolgokat.
Ha megvagy akkor a pedesztál lesülyed s megjelenik egy új Spehere tartó, lent az alsó szinten. Oda rakjad a D.S gömböt s kirobban a fal s ott lesz amit keresel...
Sok sikert hozzá.(gondolom rájöttél, hogy közben át kell rakosgatnod párszor a gömböket mivel egyszerre csak egyet használhatsz...mire jó az elõzõ terem ahol három Sphere hely is van:D)
KÖSZI!!!!!! Örülök h. ilyen gyorsan segíteni tudtál:) El sem hiszed milyen hálás vagyok neked:D Miután megtaláltam a ládát, megszerezhettem végre Animát és a Magus Sisters-t is! Ja, és így egyben Yuna legerõsebb fegyverét is;) Szóval tényleg nagyon sokat köszönhetek a segítségednek! Milyen sok múlhat egy ilyen kis ládán:D Most amúgy Omega Ruins-t fedezem fel...jó kis hely:D egy szörnnyel nem bírok ott..a neve most nem jut eszembe..de kb úgy néz ki mint egy béka, és egy kés van nála..egy mozdulattal kinyírta az embereimet:D na sebaj, most úgyse õ a lényeg..hanem Ultima és Omega;) Még1x köszi a segítséget!!! :jee:

Alkyra

Az egy Tonberi. Ha azt nem tudod leütni akkor az Ultima Weapont se tod...
Csináld azt, hogy Auront, Tidust s Yunat VÉGIGviszed a saját s az elõzõ kettõ vonalán a SphereGrinden!!!
Ekkor Yuna Animajá olyan 500000-8000000 körül fog sebezni.^^Az már elég.:) :)
Auron best fegyvere a Muhroom RockRoadon van, de tovább kell menned Djose írányába, s bal oldalt lesz egy szobor...nah annak a kezében lesz...
Tidusé már cseles. A Calm Land-en a Choboco versenyen 0.00 idõt kell csinánod!!(azaz 0mp alatt érsz be a célba.) Ez lehetséges, csak sok lufit kell gyûjteni, s kikerülni az összes sirályt.(én megcsináltam...úgy 14.re sikerült..:D:D:D)Ha ezzel megvagy, menj a Calm Lands, BAL FÖLSÕ sarkába.
Ott lesz egy hátsó út, mely levezet egy szinte. ott találsz egy kõdarabot a falban, mely hasonlít egy pentagrammához. Éríntds meg. Tidus legjobb fegyvere a tiéd.
Oh, remélem tudod, hogy ezeket a fegyvereket KÖTELEZÕ upgradelni.(abban az iceforestben az elején a "tejúton" az elsõ bal oldali letérésnél lesz egy NAGY virág. Oda kell menni, s ha megvannak a megfelelõ tárgyak(Mars Crest, meg hasonlók.) akkor felfejleszti.Egyedül a lgjobbfegyverek semmit nem érnek.
(nem is kapsz xpt ha csak csontra használod õket..)
Sok sikert!

Dreamcleaver

Quote from: SoulReaverÍgérem, nem fogok off-ozni, csak egy választ engedtessék men szerény személyemnek:
-- Igazad van, a single playerben a BG2 veri az NWN-t, de az NWNnel ha a neten játszol multiban, alternatív világokban, ott nagyon jó a hangulat, és iszonyatosan soxínû modulok vannak ám, csak sok player kell, egy jó mesélõ, és egy még jobb kaland, aztán megvan a program minden estére...:)
-- De persze tisztelem mások véleményét, szóval ha szerinted a BG2 multiban is jobb, igerem, nem kötök bele. :)
-- off off.:)

Gondoltam elõszedem a jó öreg NWN-t. Még sosem játszottam multiban. Tudsz ajánlani egykét jó modot meg szervert (vagy forumot)?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

corall

Quote from: AlkyraAz egy Tonberi. Ha azt nem tudod leütni akkor az Ultima Weapont se tod...
Csináld azt, hogy Auront, Tidust s Yunat VÉGIGviszed a saját s az előző kettő vonalán a SphereGrinden!!!
Ekkor Yuna Animajá olyan 500000-8000000 körül fog sebezni.^^Az már elég.:) :)
Auron best fegyvere a Muhroom RockRoadon van, de tovább kell menned Djose írányába, s bal oldalt lesz egy szobor...nah annak a kezében lesz...
Tidusé már cseles. A Calm Land-en a Choboco versenyen 0.00 időt kell csinánod!!(azaz 0mp alatt érsz be a célba.) Ez lehetséges, csak sok lufit kell gyűjteni, s kikerülni az összes sirályt.(én megcsináltam...úgy 14.re sikerült..:D:D:D)Ha ezzel megvagy, menj a Calm Lands, BAL FÖLSŐ sarkába.
Ott lesz egy hátsó út, mely levezet egy szinte. ott találsz egy kődarabot a falban, mely hasonlít egy pentagrammához. Éríntds meg. Tidus legjobb fegyvere a tiéd.
Oh, remélem tudod, hogy ezeket a fegyvereket KÖTELEZŐ upgradelni.(abban az iceforestben az elején a "tejúton" az első bal oldali letérésnél lesz egy NAGY virág. Oda kell menni, s ha megvannak a megfelelő tárgyak(Mars Crest, meg hasonlók.) akkor felfejleszti.Egyedül a lgjobbfegyverek semmit nem érnek.
(nem is kapsz xpt ha csak csontra használod őket..)
Sok sikert!
Na, sikeresen legyőztem a Tonberi-t;) Ultimát is, Omega nem megy, szóval úgy döntöttem ezt az ügyet kicsit pihentetem:) A legerősebb fegyverét már megszereztem Auronnak(és ki van véve belőle a NO AP is) Tidus-é még sajna nincs megszerezve, gyakorolnom kell még a Choboco versenyt:D De azért köszönöm az útmutatást:) Most a sphere grind-et próbálom teljessé tenni a karaktereknél..szóval sok harc áll előttem:)

Nimlot

Háj all!
Valaki tud adni egy olyan linket ahol megtalálom az FFX végigjátszását angol v magyar? Elõre is köszi!
"Being too kind is also... cruel!"

Danhibiki

Quote from: NimlotHáj all!
Valaki tud adni egy olyan linket ahol megtalálom az FFX végigjátszását angol v magyar? Elõre is köszi!
Angol végigjátszás. Ha nagyon kell magyar akkor holnap megbeszéljük.;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

citydevil

Final Fantasy Rulez!!!!!
Pár nap és itt a XII !!!!!
:uzi: citydevil:uzi:

citydevil

Valakinek esetleg eladó origin ff játék?
senki többet?
:uzi: citydevil:uzi:

thrall

XII csak xbox 360-ra jön ki majd ugye?(remélem ps2-re is kijön XD)..egyébként honnan lehet megrendelni az ff XI-t?

Danhibiki

Quote from: thrallXII csak xbox 360-ra jön ki majd ugye?(remélem ps2-re is kijön XD)..egyébként honnan lehet megrendelni az ff XI-t?
FF XII csak PS2-re jön ki....;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Hiei-sama

Ha jol tudom FF XII japan premier 16-an lesz...De en nem vagyok oda ezert a reszert, volt szerencsem a demojaval is jatszani...De hat majd meglatjuk mi sul ki belole.

Cloud

Help Me! please!

Nincs valakinek fölöslegben  Final Fantasy 9 psx játék....Mert én nekem marhára kellen a játék és most nincs módomban az hogy letöltsem a netről.Szal ha lenne valaki akivel meg tudnék egyezni kérem jelentkezzen.....(írott is jó, anyagiakat priviben intéznénk)

Segítsetek!

smash++

Tudja valaki,hogy hogyan lehet legyőzni az FF7ben a tengerben lévő weapon-t?Én már mindent kipróbáltam.Mind3rom karakterem rányomta a legjobb limitjét plusz használtam a knight of round materiat,de nem akart megfeküdni.ja és azaz air steem-es támadása mindig kivégez(9999damage),lehet az ellen védekezni?.Körülbelül mennyi a max HP-je?
Aki használt már official guide book-ot.Jobb mint a letölhető walkth.-k vagy ugyanaz és nem éri meg kidobni érte a pénzt:)?
A final 13 nagyon kemény lesz...Láttam egy trailert.Teljesen más lesz a harc irányitás(nekem ez jött le),de nagyon bejön.Ugye nem női főszereplő lesz(mellék ok)? :rotfl:

thrall

Az XIII-nek ugye nem real time lesz a harcrendszere? 0.o mert akkor hozzá nem nyúlok  :_piszka:

Lythis

Quote from: thrall on 2006-06-10, 02:24:45
Az XIII-nek ugye nem real time lesz a harcrendszere? 0.o mert akkor hozzá nem nyúlok  :_piszka:
A trailer alapján pedig eléggé annak tűnik.
Én azért nem fogok hozzányúlni, mert ahhoz előbb egy PS3 kell... meg persze egy orig FFXIII...

Alkyra

#261
Quote from: Lythis on 2006-06-10, 03:39:00
Quote from: thrall on 2006-06-10, 02:24:45
Az XIII-nek ugye nem real time lesz a harcrendszere? 0.o mert akkor hozzá nem nyúlok  :_piszka:
A trailer alapján pedig eléggé annak tűnik.
Én azért nem fogok hozzányúlni, mert ahhoz előbb egy PS3 kell... meg persze egy orig FFXIII...

nem ps2re fog kijönni?Oo Egyb. olyan félig valós-félig körökre osztott lesz.
Én alig várom, hogy megjelenjen, de az még messze van.(egyb. már kijött japánban a játék, de ott ps2re nem???)


Edit: oh az a XII. még az se jött ki eubanXD. hova léptek ti ennyire előre..a ffxiii majd csak vlmkor 2007ben fog megjelenni.(addigra meg beszerzek egy ps3mat s kichipeltetemXDXD)

Lythis

Sajna erről nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel nincs ps2-m, amin szórakozhatnék az X és X-2-vel... pedig megnézném.
szerintem a 11 lóg ki, mert az ugye mmorpg, és az valahogy... hát nemtom, végülis lehet h jó, csak nekem valahogy nem függ össze. Mármint tapasztalataim szerint egy mmorpg nem annyira történetorientált, mint egy FF.

XIII az meg ps3ra jön, ja, de... err... chippeltetni azt? Hogy fussanak rajta a másolt cuccok? Nemtom, de szerintem akkor még nem nagyon fog tudni mindenki Blue-Ray Discet másolni... tekintettel, hogy egy olyan olvasó böszme drága.. És a ps3 sem éppen a havi zsebpénzre lesz belőve árkategóriát tekintve szerintem...sajna...

thrall

azért van benne közös... a szörnyek, és a skillek :D

egyébként végre eltudtam indítani FF VIII-t és örülök, nekem jobban tetszik, mint a VII...egyébként most a robotbókosos résznél járok...elég idegesítő -.-

Rounin

Quote from: thrall on 2006-06-11, 00:32:48
egyébként végre eltudtam indítani FF VIII-t és örülök, nekem jobban tetszik, mint a VII...egyébként most a robotbókosos résznél járok...elég idegesítő -.-

Milyen lehetett a VII? :lol:

Nah, végre lejött az FF Tactics PS-re. Eddig érdekes, inkább emlékeztet valami Ogre Saga játékra ^^ Ez persze pozitív! Majd meglátom, mire jutok vele.

thrall

 :confused: hogy tetszik érteni a kérdést

Rounin

Quote from: thrall on 2006-06-11, 00:52:03
:confused: hogy tetszik érteni a kérdést

Áh, csak úgy, hogy 8 jobban tetszik, mint a 7 és utána rögtön az idegesítőség kerül szóba ^^ Rám se ránts^^"

thrall

idegesítő, a pókos rész, de amúgy tetszik :D (mindígis rüheltem a fussunkmertelkapaszarvasember jellegű részeket)

Rounin

Quote from: thrall on 2006-06-11, 01:08:02
idegesítő, a pókos rész, de amúgy tetszik :D (mindígis rüheltem a fussunkmertelkapaszarvasember jellegű részeket)

Akkor öld meg :D Le lehet verni ;)

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-06-11, 01:09:36
Quote from: thrall on 2006-06-11, 01:08:02
idegesítő, a pókos rész, de amúgy tetszik :D (mindígis rüheltem a fussunkmertelkapaszarvasember jellegű részeket)

Akkor öld meg :D Le lehet verni ;)
Ráadásul szebb eredmény is jár érte, ha sikerül lecsapnod. (=több Gil-t kapsz majd, mert alapból nagyobb SeeD rank-kel mész, és akkor nem kell annyit vesződni a teszt kitöltésével)

btw: a 7 szerintem nagyon el volt találva, egyedül talán a kissé kopottas grafika az, ami zavaró lehet, meg a SD karik...
a 8 valahogy egyszerűbb volt ahoz képest szerintem.