Main Menu

Final Fantasy Rulez

Started by Nephilim, 2004-01-15, 21:33:49

Previous topic - Next topic

kelvor

Köszönöm szépen, de már sikerült megvennem TeszVeszről. Fantasztikus game, nem kellett csalódnom.  :jee:

Cloud

Végigjátszottad már?


Az egész játék fantasztikus. Az átvezetők meg.  :whoah: EPIC szerintem.

Na jó a küldetések egy idő után kicsit uncsik, de nem vészesek.


Ha végigjátszottad akkor szólj van egy oldal ahonnan HD minőségben le lehet tölteni az össze átvezetőt.
Szólj és adom linket. Persze csak ha érdekel.

kelvor

Áh, még nem játszottam végig, tegnap lett meg, még eléggé az elején vagyok de ettől függetlenül dobhatod a linket, beraktározom későbbre.  :D Küldetésekben a hard még nem nagyon megy, meg pont most ölt meg Hojo super programja, 850 hp-m van és ha eltalál sebez kb. 350-et az utolsó szörny, jó mondjuk kicsit lazán vettem, alapból úgy mentem neki, hogy poison rajtam volt.  :D

Cloud

#543
A link:

http://www.silenttweak.net/index.php?file=cc/ccvideos#ch1

Eh. Küldetések eléggé nehezek már a végén. Lesz olyan szörny is majd. (kis mocsok sárga golyó) ami kapásból le tudja venni majd a max 99999 hp-det. :D
(Milyen szinten kezted játékot? Ha a nehezebb szinten kezted akkor arra figyelj majd oda hogyha négyszer meghalsz, akkor a játék autómatikusan visszarakja szintet könnyebb fokozatra...)

Szal szerintem küldiket az elején tápolásra használd, aztán haladj fősztorival, és utána folytasd küldiket, mert ott rengeteg nagyon hasznos dolgot fogsz megkapni.


Amúgy az egész játékban a legnagyobb arc az a csávó aki anidb-s aláírásom háttere. :D

kelvor

Kösz a linket és a tanácsokat. Ahogy látom zenéket is le lehet tölteni  :szemuveges: 

Így elsőre normal fokozaton kezdtem,  hard marad a kövi végigjátszásra. 

Quote from: Cloud on 2009-01-13, 21:24:25
Amúgy az egész játékban a legnagyobb arc az a csávó aki anidb-s aláírásom háttere. :D

Genesis? Ja, hát van egy stílusa.  :smile:

Cloud

kelvor:

Hogy állsz Crisis Core-al?

kelvor

Elakadtam azon a pályán, ahol van elég sok ajtó és egy széf. A kombinációt kell kitalálni, de nem nagyon megy, a 4 kódból 2 már megvan. Picit felhúztam magam rajta.  Ha emkékszel is rá, nem mond meg, kitalálom úgyis.  :D Amúgy az egész játék, úgy ahogy van, isteni. Szombaton tervezem, hogy végigjátszom teljesen, végre nem kell dolgoznom a hétvégén, így lesz időm játszani. Vonatúton inkább animét nézek psp-n. Pont 2 rész belefér, mire felérek.  :smile:

White SeeD

Sikerült beszereznem egy tisztességes FF X-et és az emubol is sikerült kicsikarni 30-40 fps-t, így úgy néz ki végigtolom gyorsan.

Tapasztaltabbaktol kérdés:
A fejlödési rendszer szépen szólva is elég bizar, egyenlőre elég átláthatatlan számomra. Ugye vannak a nagy körök, közöttük kicsik. Melyik felé érdemes mozodni? a kicsik vagy a nagyobbak felé.

Tápolás nélkül a teljes skillfa kb hány %-a szerezhető be? Vagy jobb ha nagyonodafigyelek hogy merre megyek rajta?

Tippek trükkök a játékmenet meggyorsítására, vagy amivel jólárok. Főleg az elején.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Cloud

Quote from: White SeeD on 2009-04-18, 21:13:06
Sikerült beszereznem egy tisztességes FF X-et és az emubol is sikerült kicsikarni 30-40 fps-t, így úgy néz ki végigtolom gyorsan.

Tapasztaltabbaktol kérdés:
A fejlödési rendszer szépen szólva is elég bizar, egyenlőre elég átláthatatlan számomra. Ugye vannak a nagy körök, közöttük kicsik. Melyik felé érdemes mozodni? a kicsik vagy a nagyobbak felé.

Tápolás nélkül a teljes skillfa kb hány %-a szerezhető be? Vagy jobb ha nagyonodafigyelek hogy merre megyek rajta?

Tippek trükkök a játékmenet meggyorsítására, vagy amivel jólárok. Főleg az elején.

Milyen  gépen tolod?

White SeeD

4800as AMD 2magos proci, 2gb ram, ati3850

Néha ha sokat mutat és sokat szövegel, akkor belassul 25 köré, de akkor ugy sincsen semmi akció. Igaz a szöveg néha belassul.

800X600 60 hz közepes beállításokon már egész jó. Egyetlen hiba hogy a háttér vízszintesen csíkozódik. 1cm fekete csík 1 cm háttér :mad:

Bár eddig elég vegyesek az érzéseim. A csajszi csak úgy lopkodja a gránátokat a halaktól...
Az a hawaii parasztlegény meg... az a vizes jelenet elég gayra sikeredett szerintem  :D
A főhős maxpaynet játszik.

És persze english szinkron :mad:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

White SeeD

#550
Hát, nagyot csalódtam... nagyon nagyot.

Azt tudtam, hogy a klasszikusnak mondható FF-nek vége a 9-es résszel. De ha már FF fanok vagyunk, és már tudjuk futtatni miért is ne néznénk bele új részekbe. Ráadásúl több ismerősöm is istenítette, mondják, hogy a legjobb.

Most valahogy úgy vagyok vele hogy inkább hagyom a fenébe, mielőtt a többitől is elmegy a kedvem.

Pozitívumok:
Javított grafika
és akkor ennyit a pozitívumokról...

Negatívumok:
Hogy egy FF-ben ne legyen legalább 2 kedvenc szereplő még nem fordúlt elő. Gyakorlatilag egyik sem szimpatikus.  Egyedűl Lulu, akit gondolom nem kell ecsetelnem hogy miért lehet kedvelni :D De a többi... Főszereplő és főszereplőnő... a közös jeleneteiket legszívesebben áttekerném. A többi meg csak áll mint a faszent és nézik hogy azok ketten mit ügyködnek.
Wakkát is sokan kedvelik. Mire föl? Eddig kiderült róla hogy fajgyűlölő, rasszista, vallásos, földműves inteligenciával, és persze jól törte volna a gépeket az ipari forradalom idején...
És akkor ott van a teljesen kieegyensúlyozatlan karakter erő. Főhőst kispadra ültetem ahol tudom, Lulu owerpowered, a többiek néha jók valamire. Wakka semmire sem jó. Állítólag jó légelhárító... az alacsonysebzésű labdájával jól hárítja a 4K hp-jó madarakat mondhatom. A dark támadásai jók amíg ki nem fogy az mp. De jót röhögtem mikor a vizi Sint egy labdával püfföltük. biztos fájhatott neki.
Ellenfelek: nagyon kő papír olló. Lulu majdnem mindenhol jó, a többieket sűrűn kell cserél attól függően hogy mi jön. Nem tetszik. Egyik FF sem volt ilyen hogy valami ellen csak egyvalakit érdemes használni, csak éppen az az egyvalaki másra már nem is lesz jó.
Fejlődési rendszer: eddigi legrosszabb. Lassú, igazságtalan
Játékélmény:
Közel nulla. a világtérkép kiment a divatból, nem baj, a Grandiák is ilyenek. De, ott vannak normális térképek és nem egy gagyi ösvényen kell haladni. Unalmas. de nagyon. A nagy unalmat ellenfelek beszúrásával próbálták meg színesebbé tenni, ezért 3 lépésenként megtámad valami dög. És hogy nehogy változatos legyen, ösvényrészenknént jó esetben 2 fajta csoport van, akiket ugyanúgy ugyanolyan sorrendben kell leszedni.
És itt jön be a legpocsékabb kamerakezelés amit valaha láttam. Az egy dolog, hogy nem lehet a kamerát forgatni, de hogy mindent elrejtsen és szivassa a felhasználót! :falba:
Megyek, meglátok mondjuk egy könyvet. Odafutok, odaérek, erre átvált másik nézetbe, a könyv valahol ott van előttem/mellettem, vagy már el is hagytam, csak keressem meg vaktába.

Mini game: annyira oda voltak hogy húdejó Blitzball. A labdasport gamelőinek bizonyára.
Kezdjük ott, hogy enyém a lehető legsz@rabb csapat. Mindene gyes csapat sokkal jobb nálam. Ami alap adatokal jött csapat, random gameban 12:0-ra kaptam ki. Nem, nem azért mert béna vagyok, hanem mert semmiresemjó embereim vannak. 1 ellen áttöri a 4-es védőfalat és röhögve gólt lő. Statjaikban 14-15 szerepel, és egyik sem roszabb 5-nél. Nálam meg ilyenek vannak hogy pasz:1... ez kb arra elég, hogy talán sikerül átadni a közvetlen közeledbe lévőnek, míg az ellenfélnek 10-15ös statjai vannak amivel a pálya másik végéről röhögve passzol 3 emberen át.
Ha már átadás. Elöl van játékosom, 3man blokkolják, hátra passzolom. miért is kell átmennie ehhez az előtte lévő védők során a labdának????
Megtaláltam a reset gombot, és nyomtam egy resetet, hátha jobban jövök ki. Hát nem, de legalább már csak 4-5 gólal kapok ki (Hülye kérdés, de ha már 2 félidő alatt lealáztak, miért is kell harmadikat tartani?).
És egyik csapatot sem tudom megverni. Egyszerűen nincsen rá esély, ilyen csapattal. Egyedül a főhős tud normálisan rúgni, viszont másra meg már képtelen. Bár legutóbbi ellenfélnek 9-es védőerejű kapusa van, tehát csak akkor tudok gólt lőni, ha a kapuban állok :gyagya:
És ők a leggyengébbek, másoknál a kapuig sem jutok el, mert paszolni egyik játékosom sem tud.

Azt hiszem hagyom a francba a game és a játék világának legnépszerűbb sportágát, és viszem tovább a sztorit. Bár ha 4-5 órán belül nem történik valami nagyobb pozitív dolog lehet hagyom az egészet, sé elkönyvelem, hogy a normál FF csak 9-ig tart. :frown:


edit: Most jutott még eszembe pár dolog, csak a blitzball nagyon kiakasztott, fölösleges játékórákat dobtam ki rá.

A skillek erőteljes hiánya elégé elkeserítő. Már 15 órája gamelek, mindenhova mezitláb talpalok, és mindenhol minden megtámad.
Egyedül Lulunak van normál skillsora, többiek 1-2 skillel vannak megáldva és kifújt.

Van az a kék szőrös fenevad karakter. Az pl semmire sem jó. Tud támadni meg itemet használni meg 1 spéci skill ami max mannaloőásban jó. De fölösleges mannát lopni mert nincs mihet. Képes képességeket is lopni, amit a limit brékjében ellőhet. Pedig mikor elöször lopott örültem, hogy végre lesznek skillek. Igen lesznek amit néha napján elérek.

Fegyverek és páncélok: Iszonyat zavar hogy a jobb és drágább fegyver ugyanannyit sebez mint az olcsó gagyi. Max képes elementális sebzésre meg erő +x%... Húde5letes...

És igen, az egyetlen használható karakter limitjéhez analóg kar kéne... :comp:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Bruce

#551
Nos. Tavaly valamikor sikerült szert tennem egy PS2-re, sajnos chip nélkül, szóval csak eredeti játékokat visz, de mivel tesómtól megkaptam az FF X-et karajcsontra, végigvittem, és bár számos negatívummal egyet kell értsek, szerintem a helyzet korántsem olyan katasztrofális, mint amiennek lefested.

Tény és való, hogy ez eddig a leglineárisabb Final Fantasy, amivel életemben valaha játszottam, pedig aztán a többi sem volt az "azt csinálok amit én akarok" mintapéldánya. Meg hogy sok a csata, de cserébe legalább kevés a változatosság. És hogy a kamerakezelés sem a legfelemelőbb. Messze nem a legjobb FF. De nem is a legrosszabb.

A fejlődési rendszere mondjuk nekem sem lett a kedvencem, de közel sem annyira borzalmas - csak figyelni kell, hogy merre lépkedsz. Meg figyelni arra, hogy akit nem használsz a csatában, az nem fejlődik. Kiváló példa erre Khimari, akit az utolsó csatában nálam egy fújással elintézett a főellenfél, tesómnak meg a legtáposabb karija lett... hiába, jobb utat választott.

Hja, és Blitzballban harmadszori próbálkozásra 3-0-ra nyertem a legelső meccsen. Ki lehet játszani a jobb értékekkel rendelkező csapatokat is, csak ügyesnek kell lenni.

No persze nem meggyőzni akarlak. Ha nem tetszik, ez van, mint említettem, nálam is "egyszer elmegy, ha nincs más" kategória. De kár temetni a szériát. Próbálkozz a XII-vel, bár nem tudom, hogy emulátoron mennyire élvezhető, vagy méginkább, fut-e egyáltalán... (Igazából csak egy játékkal találkoztam, amit nem lőttem le tíz perc után emulátoron, és az a Kingdom Hearts volt... Javaslom, tégy vele egy próbát, messze az egyik kedvenc játékom lett, de csak akkor ugorj neki, ha nem kapsz sikítófrászt, amint egy Disney karakter feltűnik valahol.)

Szerk.: (csak mert amíg írtam te is szerkesztettél) Egy darabig furcsállottam, de igen, ebben a játékban a fegyvereknek nincsenek értékeik, sebzés stb. az csak a karakterek értékeitől függ, hanem különböző tulajdonságaik. Na persze a jobbakat majd úgy kell neked belepakolni... és néha az a pár % is sokat számít.
Egy egyszerűbb USB-s gamepad pedig már 4000 Ft-ért kapható, pont olyan gombleosztással, mint a PS2 DualShock-ja. Én pl egy ilyet nyúzok vagy négy éve, és igen aktívan használva van, verekedős játékokhoz is, ahol aztán nincs kímélve egy igen aprókát sem, szóval bátran merem ajánlani.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

White SeeD

Nem tudom, Blitzballban a számok diktálnak.
Mikor jön az ellen ásza, áttör 3emberes blokádok és félpályáról gólt lő, azzal nemigen lehet mit kezdeni, mint ahogy a 9es védelmű kapussal sem.
Az első mecsen egész jól kitartottam, első félidőben még vezettem, utána meg jött Wakka és onnantól esély sem volt semmire. Azóta 1 gólt sem lőttem egyiknek sem ::)

Van olyan pontja a gamenak, ahol mindenképpen szükség van a blitzballra alap szinten? (megakadsz a sztoriban, ha nem nyersz X mérkőzést stb) Ilyen extraskill és szuperfegyver megszerzése nem érdekel, Wakka meg kispados, gondolom hozzá kellene.

Magának a gamenak a vitelével nincsen baj. 15 óra alatt 4 halál volt (boss  1 ütéssel lemosta a castert, meg Riku a 300Hp-jával....) Totál KO meg egyszer sem.

Bárhogy nézem, eddig ez a legrosszabb. Nálam 4-9ig mindegyik megvolt.

gamepadom van, egy jó öreg logitech, még a ps1 kiosztással. 1 gameért nemigen vennék 1 konrtollert. (válság van)

Kingdom Hearts-on gondolkodtam, de valahogy nálam összeegyeztethetetlenek a dizni és az FF hősök. ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

hát ne blitzballozz amíg meg nem találod a sztárjátékosaid. lesz később jópár lehetőséged gazdagítani a csapatot... egyébként tudtommal nem lesz gondod belőle.

ed.: egyszer beszélgettem haverral róla és lelőtte a végét ::) folytatni kéne de nincs mi motiváljon...

motifator

Bltzballra nem lesz szükség a játék során. Én rögtön kikaptam, asszem még egyszer megpróbáltam, akkor is, aztán nem is játszottam vele többet. Haverom viszont amint eljutott odáig a játékban, egy éjszakát végig blitzballozott. És meg is szerezte Wakka ultimate weaponját, amihez nyerni kell bajnokságokat, méghozzá jó sokat. Az ultimate weaponnal viszont igencsak imba lett, a legvégére a legnagyobb limit breakkel asszem 6x99999 sebzése volt (ultimate weaponnal mehetsz 9 999 sebzés felé).

A skillfa meg szerintem nem volt túl nehéz. Gondolom az egyszerűsített sphere griddel nyomod, ahol előre be van rakva, hogy mi következik, te meg csak a színes gömböket pakolod befelé. A különböző köröket úgyis kapuk választják el egymástól, a játék közepe-végéig úgyis csak minden karakter saját körét nyomod végig, utána viszont kinyitod az ajtókat és elkezdesz átmenni más szereplők körére. Nyilván Tidus-szal majd Auron vagy Wakka köreit nyomod majd és vice versa a sok strength miatt. Lulu meg Yuna is mehetnek majd egymáséra. Asszem Khimarinak nincs saját köre egyedül, de őt én is leszartam, meghagyom inkább a furryknek.
Én még csak a 10et nyomtam végig, most a 3-at tolom DS-en, most járok kb. a harmadánál, meg a 8at is nyomtam vagy a negyedéig annakidején, de nekem a 10 nagyon tetszett. Bejött a sztori, tudtam szurkolni a két főhősnek, az átvezető videót macalania woodsban fülig érő szájjal néztem végig, az esküvőnél hangosan káromkodtam, szal nagyon át tudtam élni a történetet. Én nem álltam neki a végén kimaxolni a karaktereket, nem öltem Dark Aeonokat mint a haver, csak simán végigtoltam a sztorit, de nagyon élveztem.
Venni kéne már egy TV-t a szobámba, és akkor hozzákezdenék a 12höz is.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Liquid Snake

#555
Hát nem értem mi van veled. Nekem 1 probléma sem jött elő amit leírtál. Egyáltalán nem volt unalmas anno a játék, mellesleg én Lulu-t használtam a legkevesebbet, Auron, Tidus, Yuna mind nagyon erősek voltak, sose kellett csak azért cserélni h le tudjak ölni valakit, WTF? Egyedül az Al-Bhed szótárak gyűjtésénél viccelődik kicsit a kamera de az direkt úgy van megcsinálva, máshol sehol nem viselkedik szarul. Blitzballal sokat kell foglalkozni és annyi az egész, nagyon jól ellehet azzal is szórakozni. Én aki mindent megcsinált a játékban már csak tudom, rengeteg időt töltöttem el vele, és még mindig az a véleményem, hogy PS2-re ez a legjobb FF. Sőt talán a PS-es változatoknál is jobb. Skillekkel se igazán értem a problémádat, meg kell nézni előre minden karakternek a fejlődési táblán, hogy mi megy hozzá és arrafele venni az irányt, nem rossz, csak sokat kell agyalni rajta ami egy RPG-ben teljesen elfogadható. ( Mellesleg mindenki tudni fog majd mindent ha elég időt fordítasz rá és kimaxolod mindenkinek a skill táblát mint anno én tettem) Az meg h ugyanannyit sebez a fegyver hát no comment, ok van olyan 2 fegyver ami ugyanannyit sebez csak az egyik ad vmi státuszváltozást vagy akármit is hozzá, de ezen nem értem miért kell kiakadni, minden RPGben van ugyanilyen. Mellesleg a fegvyerarzenál is nagyon nagy a játékban főleg ha mindenkinek megvan a Legendary fegyvere. Egy igazi FF fan ilyen hülyeségeken nem akad ki...  ::)

edit.: Történet pedig egyenesen EPIC. Teljesen magával ragadott mikor játszottam vele. Én anno ezért a játékért vettem meg a PS2-t. Tidus is nagy arc,de nekem a kedvencem Auron volt, ő a legcoolabb karakter az FF-ek történetében.

motifator

Quote from: Liquid Snake on 2009-04-21, 20:57:50
Tidus is nagy arc,de nekem a kedvencem Auron volt, ő a legcoolabb karakter az FF-ek történetében.
Hú, én Auront nagyon utáltam, amíg ki nem derült a sztorija. Addig csak egy seggfej volt, aki látszólag mindent tud, és mégse beszél soha. Azt se értettem, hogy Tidus hogy bír úgy együtt lenni vele, hogy tudja, hogy a válaszok ott vannak Auronnál, de ő mégse mond semmit. Persze azért, hogy így jó íve legyen a sztorinak, de akkor is utáltam :)
Lulu meg szerintem is erős volt, de azért nem imba. Én inkább Wakkát hanyagoltam, és Tidus-Auron-Lulu-Yuna kombóval nyomtam, és Yunát csak akkor hoztam be valamelyik helyett, ha kellett a heal vagy már nagyon lemaradt és tápolni kellett egy kicsit.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bruce

Quote from: White SeeD on 2009-04-21, 20:11:29

Kingdom Hearts-on gondolkodtam, de valahogy nálam összeegyeztethetetlenek a dizni és az FF hősök. ::)
Sokáig így voltam vele én is... Aztán youtube valamely eldugott sarkában ráakadtam a secret endingekre, amik a sztoriból semmit nem lőttek le, viszont nagyon megfogtak... akkor elkezdtem gondolkozni, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, akkor azért megnézem mi is ez. Amikor meg elkezdtem játszani, ki se lehetett mellőle robbantani, és ezt nagyon, nagyon régen tudta akár egy játék is elérni nálam.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Liquid Snake

Quote from: Bruce on 2009-04-21, 22:02:35
Kingdom Hearts-on gondolkodtam, de valahogy nálam összeegyeztethetetlenek a dizni és az FF hősök. ::)

Ugyanez volt velem is. Sajnos az egyet nem toltam végig de biztos vagyok benne h az is jó. Viszont a 2ik rész egyenesen EPIC. Hidd el megéri leszedni, nagyon komoly az egész. Jah és nem csak Disney hősök de az FF Univerzumból is nagyon sokan vannak benne :D

White SeeD

Lejött az FF XII. A bevezető videói epic kategória.
Viszont a gépem nem bírja az emulálását :frown: Nameg a tutorialon sem jutottam túl, a jobboldali analog kar... aztán baloldali... :redface:
Majd ha lesz erösebb gépen előszedem újra.

A X-el csöppet visszábvettem a tempobol a a GW-s eventek miatt. Bár most Yuna eltűnt, viszonylag izgalmas események sorozata után.

Kezdenek komolyodni az ellenfelek. Nagy madarak, 45K hp-ju sivatagi kukacok  :zomg:  Szerencsére Lulu már tudja a poizont ami 4500 sebez rajta, így egész könnyen legyőzhető, max nem 1 ütéssel pusztulnak mint a többiek.

KH-t meg lehet elkezdem beszerezni. bár néztem pár harci videot. A föhös a kulcsal pattog, miközben 2 diznihős valamit csinálgat.
Jól néz ki, de kiváncsi vagyok hány gombot kell gyorsan és kombinációban nyomogatni hozzá. Bár nem derült ki a videóból hogy hogy is néz ki a harcrendszer.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Bruce

Quote from: White SeeD on 2009-04-25, 22:15:15

KH-t meg lehet elkezdem beszerezni. bár néztem pár harci videot. A föhös a kulcsal pattog, miközben 2 diznihős valamit csinálgat.
Jól néz ki, de kiváncsi vagyok hány gombot kell gyorsan és kombinációban nyomogatni hozzá. Bár nem derült ki a videóból hogy hogy is néz ki a harcrendszer.
A harcrendszer egyszerű, könnyen tanulható, az irányítással semmi gond, Az hogy kulccsal hadonászik csak egy darabig furcsa, a Disney-s világok meg amúgyis csak körítésnek vannak, van egy mélyebb, tartalmasabb része is a játéknak, ami a későbbi részekben főleg előjön, de... Bár eddig javasoltam, most mégis ellene beszélek. A ps2 gamepadjének két analóg karjából legalább egyet ugyanis használni kell benne, szóval ha nem veszel új gamepadet, akkor kár várni, míg lejön.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

White SeeD

#561
Hát, ennyi volt az FFX emuval.
A kiméra megido fláméja kiakasztja az összes plugint.
Túl sok hp-je van, meg az a mocsok is confusol, így 0 esélyem van hogy leöljek 2 kimérát mielőtt bevetnék.. :frown:

ed: Háh, mégsem. Igaz nagy mázlival röpke 1 óra alatt átjutottam a harcon. És további 2 óra szükségeltetett, hogy az utána következő gigajelenet folyamatos plugincserékkel és 10 secenkénti mentéssel átszenvedjem....
Remélem több ilyen nem lesz :comp:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

White SeeD

Kérdések következnek:

Lassan elérek oda, hogy 1-2 karakternél elérem a fejlődési spirál végét, ami egy lv3mas vacakkal van lezárva.
Abból spec 1 db-om sincsen. a leírás alapján amivel megyek, 2 db ilyenem lesz... hány kari is van 6-7? ::)
Mivel fogok én tovább jutni?

Van az az aréna. Az mire jó? Miért jó az nekem, ha az általam befogott dögöket ölhetem amiért fizetnem kell???
Le is öltem 1-2-t de a manusz előtt lévő ládát akkor sem tudtam kinyitni.

Lesz olyan hogy szabadon mozoghatok majd a világtérképen. Elmaradt egy két tárgy amiért vissza kéne mennem.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Liquid Snake

Lesz majd több is, nemtom milyen leírással tolod...

Aréna=Powerlvl=gamefaqs.com on nézz utánna.

Majd ha megkapod a léghajódat oda tudsz menni ahova akarsz.

motifator

Nincs valami olyan gömb, amivel vissza tudsz lépni akárhányat? Lehet, hogy nincs, csak valamiért most ez ugrott be, régen játszottam már vele.
Az aréna csak a hardcore gamereknek való. Ha összeszeded az összes szörnyet szörnyfajtánként vagy területenként, akkor majd az aréna ad új szörnyeket. Ott adják majd a legdurvább szörnyet a játékban, amit fullosan kimaxolt karakterekkel is órákba telik kinyírni. Nem hiszem, hogy te ezzel fogsz szórakozni.

Az elhagyott cuccokért visszamenés tud érdekes is lenni. Pl. asszem Yuna vagy Tidus celestial weaponjának az egyik felét ott kellett felszedni a besaid-i faluban a templom mellett. Mire megvan a léghajó, és mennél vissza érte, a besaidi falu bejáratánál ott fog várni Dark Valefor, feltéve, ha az európai kiadással játszol. Sok szerencsét a legyőzéséhez. Haverom lenyomott 3-4 dark aeon-t, de neki alapból megvolt Wakka celestial weapon-je, amivel overdrive-ban vagy 6x99999-et sebzett, de ahhoz meg ezer éveket kell blitzballozni. Nekem esélyem se volt rá, így nem is tudtam visszamenni a cuccért.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bruce

Heh, tesóm egyszerűen megoldotta: ráküldött egy Yojimbo-t, rááldozva a fél vagyonát... Aki rögtön beadott egy mmm... ha jól rémlik Zanmato volt a támadás neve, de nem vagyok benne biztos, mert én meg sem szereztem, de nem is a név a lényeg, hanem hogy Dark Aeon jött, kettőt pislantott, aztán jobb létre szenderült. :lol:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

White SeeD

Én egyszer szortam el pénzes támadást. 5K-ért 500-at sebzödött ::) Annyi pénzem még nincs hogy igy szorjam :D
Majd nézek másik leirást mert ez tényleg csak nagyon alap.

Akkor az aréna csak ennyi.- Aszittem hasonló lesz mint FF7 nagy nyereményekkel.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Liquid Snake

Anno énis így csináltam meg, pénzt farmolsz mint állat van arra is guide, aztán mész a Dark Aeon ellen fizetsz Yojimbo-nak aki egy kör alatt lecsapja. Easy.

Szerk.: De nem csak annyi az Aréna, hallgass rám, nézz powerlvl guideot meg ilyenek, nagyon megéri az az Arénázás. Tapasztalatból mondom

White SeeD

Mindjárt vége, már csak a finálé van hátra.
Már csak ki kéne találnom, hogy melyik az a 3 kari, amire rááldozom a blockfeloldókat meg teleportálókat.
Bár a sima végigvitelhez ahogy néztem a HP-kat nemigen kell túltápolni senkit.
Aeonok simán ledarálják minden dögök HP-jának felét, a többit meg Lulu elintézi.

Lulu magicai közül van amelyik átlépi a 9999-es sebzést? Pl ultima? (nem mintha lenne még egyéb spell hozzá.) Szépen nyomatja a 9999eket, de bőven tudna többet. Vagy neki ott a duplacast és örüljek hogy 2*9999et sebezhetek körönként flareval?

Most már csak pár sidequest meg moneyszerzés van hátra.
(Kár hogy nincs olyan kis trükk mint FF8-ban  :angyali:)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

motifator

Csak a celestial weapon-ökkel tudsz 9999 felett sebezni, de azokkal is csak 99999-ig.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.