Anime Klip DVD

Started by taltosapo, 2007-07-13, 13:34:20

Previous topic - Next topic

taltosapo

Sziasztok!

Van nekem egy 2 éves unokaöcsém, akit már lassan fél éve nem lehet levakarni a gumimaciról. :) Ma amikor jöttem kocsival és hallgattam a Blood+ Complete Best CD-t, azon gondolkoztam, hogy iszonyat aranyosak az animékben a japán hangok (meg úgy maga a nyelv is), és talán ugyanúgy tetszenének az unokaöcsémnek az animék openingjei / endingjei, vagy zenés részei, mint a gumimaci (mondjuk azért nem a Blood+ -ot akarom neki megmutatni.. :) ). Szóval! keresgettem neten most mikor hazaértem, és találtam is egy hasonlót.

Arra gondoltam, hogy esetleg lehetne készíteni neki egy kis zenés, "klipes" DVD-t, amit nézegethet (a gumimacit simán nézi zsinorban 30-40 -szer :) ). Persze most még csak nézelődök, nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni. Amiért írtam, az azért van, mert jómagam csak nagyon kevés animét ismerek, viszont Ti biztos többet. Nem tudnátok véletlenül ajánlani olyan anime openingeket / endingeket / musicel szerű animéket (amiből majd részeket vághatnék ki), amiket berakhatnék egy ilyen DVD-be? Az hogy felirat van-e rajta, vagy hogy milyen a története, teljesen mellékes, az a lényeg, hogy szépen legyen rajzolva, klip-enként legyen mondjuk 2-3 perc körül, és egy nagyon kisgyereknek tetszen. Kb. mint amit fent belinkeltema  gumimaci után.

Előre is köszi! :)

motifator

Nem lehet elég korán kezdeni a kondicionálást :)
De 2 évesen Haruhit nézni, that's fukken awesome lol
Kár, hogy nekem nem volt ilyen nagybátyám annakidején, mi lenne most belőlem?
A Haruhi ending amúgy jópofa, de érdemes AMV-k körül szétnézni, biztos találsz olyat, ami tetszeni fog a kissrácnak.
Ja, és ha már Haruhi + AMV, akkor az én kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=5O9dZF2q6R8 A zene olyan amilyen, de jól van vágva rá a kép, szal hatásos, na.

Amúgy a topiknak inkább az Anime társalgóban lenne a helye, az Anime fórumban csak konkrét animét kiveséző topikot lehet nyitni. Majd valamelyik modi áthelyezi.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.