Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2007-01-05, 17:06:14
Aizennek minek kellett elbánnia Hinamorival? Szegény csaj annyira agymosott volt ha a szeretett Aizen tájcsójáról volt szó, hogy sztem némi hezitálás után követte volna a mesterét. (Aizen beadott volna neki egy mesét, hogy a SS akarta megöletni mert a csúnya Shinigamik így megy úgy) Aztán jóval táposabb Arrancarként láttuk volna viszont. Küldhette volna a kis fehérje ellen meg minden...

:tezsvir: Lehet, hogy shinigamiként nem tartozik a legerősebbek közé, de Aizen szerintem is simán feltápolhatta volna, és hasznáhatta volna, mint Arrancart. Másrészt viszont:
1. elég jól elvan nélküle is
2. lehet, hogy azért intézte el, mert "Ledöfjem? Nem döfjem le? Olyan mindegy, úgyse tud mit tenni ellenem, és 1 óra múlva már különben is mindenki tudja, hogy én vagyok az Áruló Főgonosz."

Quote from: Member on 2007-01-05, 17:50:32
Hát Aizen szerintem minden csak nem eredeti. Egyrészt olyan irreális és sok buktatóval teli tervvel érte el a célját, másrészt meg csak erősebb akar lenni, mint vmi utolsó DBZ-s idióta. Egyedül csak a trükkje érdemel említést. Ichimaru is csak egy Xelloss-Zwei, annyi különbséggel, hogy nem akarja elhitetni senkivel sem, hogy a jó oldalon áll. Meg jobbak a beszólásai.

:tezsvir: Tényleg túlbonyolította egy "kicsit" a dolgot...
Xellos személyisége nekem még újdonság volt, de utána és a GetBackers Akabanéja után Ichimaru már csak szimplán idegesítő, az ő jellemtípusa már nem l33t számomra. Azt azonban én sem gondolom, hogy csak egy "szimpla algonosz" lenne, mint amilyennek most mutatja magát....

Drake

Valaki már árulja el mi az az Arancar?   :G

Member

Hollow/Shinigami összemixelés. De lehet, hogy tévedek, nem olvasok mangát.

blackronin, inkább csak egyéniségek, de nem egyediek, mindegyikük megfordult már valahol korábban. De mivel a Bleachben legalább 60 fontosabb karakter van, már szinte lehetetlen volt mindent szokatlanra megcsinálni.

Drake


Prof. William

#2224
Quote from: Drake on 2007-01-05, 17:46:24
Egy unhappy end is lehet happy end: "Ichigo meghal és végleg shinigami lesz az SS-ben és nem mehet a vv-be vissza"

Mondjuk egy efféle vég elég valószínű. Én is hasonlóra gondoltam. De azért ha választhatnék, hogy maradjak egyetemi halgató vagy legyek tápos kardorgató az idalizált középkori japánra hajjazó SS-ben nsm sokat gondolkodnék. :)

Sztem csak nem folytaja a régi életét ezek után. Ami tett a SS-ét már minimum kiérdemelt egy saját csapatot magának :)

Ebben egyetértek. A Bleach ma az, ami a Draghon Ball volt 10 éve. :)

"Ginről még most se tudom valójában mi a francot tervezget. Sztem sokkal érdekesebb."

Gin a teljeskörű arcműtétjére gyűjt. :) Azt hittem ez világos. :)

Christian

Hehe Akabane nekem especiál stílusra sokkal rosszabbul jött le. Inkább olyan Zaraki + Ichimaru hibrid volt. Bár ettől még kedveltem őt nagyon.

Egyébként,hogy miért kell Aizennek a hollowizáció? ---> Bocs Member most látom Te nem olvasod a mangát..izé akkor ezt csak saját felelősségre olvasd el :D
[spoiler]Mégis csak Istent akarja legyőzni..ahhoz meg nem kis power kell :P[/spoiler]

Zelda

Hát sztem majdnem nyilvánvaló hogy nem eredeti személyiségek, de mindegyikük egyedi. És sztem is Aizen nagyon klassz gonosz, olyan értelemben, hogy nem "csak" a gyilkolás a célja.
Gin pedig, ... , hát nem is tudom. Tény hogy hasonlít Xellos-ra, de sztem egyáltalán nem poénos karakter (najó mégis :D ) Sztem tuti forral valamit.
És nagyon remélem, hogy a vége valami frappáns fordulat lesz :D

Drake

Kempachi úgy lett Kempach tájcsó, hogy az előződjét kicsinálta. Ezek alapján ha Ichigo végez Aizennel akkor ő lehetne helyette tájcsó :wtf:

Prof. William

Aizen csak simán

[spoiler] Isten akar lenni. Asszem mondja is hogy a trón üresen áll, és ha elég tápos lessz akkor elfoglalhatja. De mit álmodozik az a csávó hisz még Ichigót sem fogja tudni legyőzni. :)  [/spoiler]

Christian

Hát nem tudom..Xellosról én már az elején tudtam,hogy átakar mindenkit verni és,hogy csak a saját érdekei számítanak. Ginről ugyanezt nem mondhatom el. Ő egy olyan karakter akiről feltételezném azt is,hogy végleg kiáll Aizen mellett, de azti ,hogy bármikor hátba döfné. Pont emiatt szeretem. Xellos egyébként is sokkal agyafúrtabb volt, ő végig rángatta a szálakat. Gint meg mintha nem nagyon érdekelné a dolog.

Prof William:
Hát ez nem teljesen így van mert:
[spoiler]Az ottani őrök asszem a legtáposabbak. Mondják is ,hogy mittom én kik védik azt a hülyeséget.[/spoiler]

Zelda

Egyetértek, de azért nem szeretem. (Max ha hátbadöfi Aizent :D )

Member

Szerintem beszerveznek a helyére hamarosan vkit. Szerintem Ichi-nek is felajánlják (gondolom, Yamamoto), de nyájasan visszautasítja, hogy ő valaha tájcsó legyen. Ishida megígéri, hogy most elmegy gyakorolni, és pár év múlva legyőzi a már félistenné vált shinigamit. Aztán Orihime felkiált, hogy ünnepeljék meg a győzelmet, és felugrik mindenki, hogy "IGEN!!!", aztán megáll a kép, elindul a stáblista, végigmutatják, hogy Soi Fong és Yoruichi hogyan szervezik újra a cuccokat, ahogyan Ganju felmossa dühösen a padlót, amit a nővére nem akar, miközben a háttérben Kaien képe díszeleg, stb. és itt vége. Én vhogy így tudom elképzelni.

Zelda

Hát ez unalmas (és fura) lenne egy ilyen anime-nek.
Egyetértünk emberek???  :jee:

Drake

Gin engem az egyik haveromra elmékezetet. A legjobban így tudom elmagyarázni:
Aizen: "Gin kapsz egy rekesz sört, ha beszálsz a buliba"
Gin: "Felőlem"
Nyilván nem ez a szitu, de akkor is ez jön le nekem.
Szerintem a vége, amolyan nyitott lesz, hogy még történhetne valami.

Zelda

#2234
[spoiler]Most fura hasonlóságra bukkantam.
Ha megnézitek a 8. részt akkor ott van info a kicsi Ichi-nii ről. Sztem a kicsi Ichi-nii majdnem ugyanolyan mint Naruto :D
De lehet hogy csak nekem tűnik így :D[/spoiler]

Hol van már a 109. !!!???  :confused:  :morci:

Member

Pedig ez lesz, hidd el. Semmi Ichi-hollow (csak az is megígéri, hogy még visszajön néha-néha), Hinamori is biztosan bocsánatot kér Hitsugayától (csak össze ne jöjjön vele, azt nem élném túl!!!), Yamamoto is megjegyzi, hogy "Szomorú, hogy SS-nek ezt kellett tennie az egyik legkiválóbb kapitánnyal...", de szerintem semmi extra nem várható.

Pedig akár még Urahara is lehetne áruló és csak a hollowizáció érdekelné, kiderülhetne, hogy Gin végig Yamamoto-nak dolgozott, hogy Hitsugaya valójában lány, de ilyen lövéseik úgysem lesznek...

Drake

#2236
QuoteHitsugaya valójában lány
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ahhoz szerintem túlságosan lapos (az is lehet, féltékeny Matsumotora mellbőségére, emiatt haragszik rá állandóan).
Mindegy mi lesz a vége, de ne az legyen hogy Ichigo és Orihime/Rukia házassága legyen!!!! Akkor felakasztom magam!!!

Zelda

Házasság semmiképp se legyen a végén.  :ejj:
De akármi más jöhet.  :lol:

Member


SaiyaGin

Quote from: Member on 2007-01-05, 19:22:00
Pedig ez lesz, hidd el. Semmi Ichi-hollow (csak az is megígéri, hogy még visszajön néha-néha), Hinamori is biztosan bocsánatot kér Hitsugayától (csak össze ne jöjjön vele, azt nem élném túl!!!), Yamamoto is megjegyzi, hogy "Szomorú, hogy SS-nek ezt kellett tennie az egyik legkiválóbb kapitánnyal...", de szerintem semmi extra nem várható.

:tezsvir:
A Hollow Ichigo gondolom a végső csatában átveszi az uralmat Ichigo felett, de ő egy minden eddiginél hosszabb kiáltozós-maszkrángatós jelenet során megszabadul tőle. (Vagy bezárja Konba. :D) Vagy [spoiler]megtanulja végre normálisan kezelni, amivel a mangában próbálkozik.[/spoiler]
Hitsugayának Matsumotóval kell összejönnie. :lazza:

Drake

Mér pont Matsumotoval? A kettőt képzeld el egymás mellett (Hitsugaya kb a derekáig ér), a természetük is olyan: egymással vannak akkor SS-ben nagy katasztrófák történnek.   :haha:

Member

Ha ezek összefekszenek, Hitsugaya eltűnik Matsumoto-ban. :D

Zelda


Drake

Feladom, ezen a hétem már nem lesz ep.109 :bruhuhu:

chilip

mi van ma? se bleach, se naruto manga, a code geass sincs még kész, úgy néz ki a héten nem lesz one piece manga se... elbaszták nekem a hét legjobb napját  :Eztneked: lehet megnézem a gothloli-s szarságot  :D hátha jobbkedvre derít

Kvikveg

Ti is elvoltatok. Itt rohogtem azon miket talaltatok ki.  :lol: :lol: :lol:
Szegeny Aizen miert is bantjatok? Tuti amneziat kap es hatralevo eleteben fagyit fog nyalogatni az SS egy eldugott sarkaban es a csorgojevel jatszik majd. Es Hinamori lesz az ovoneni.  :haha:

Erdekes kerdes - mangasoknak mondom, [spoiler]a Hueco Mundo-beli lenyek sorsa. Tudtommal azokat a shinigamik megolnek kb azonnal, nem?![/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Liquid Snake

Hali! EZ ki? Ismerős valakinek?

chilip

Quote from: Liquid Snake on 2007-01-05, 21:32:59
Hali! EZ ki? Ismerős valakinek?

mangásoknak ismerős, és neked is az lesz a 110es résztől :D

Liquid Snake

Quote from: chilip on 2007-01-05, 21:36:05
Quote from: Liquid Snake on 2007-01-05, 21:32:59
Hali! EZ ki? Ismerős valakinek?

mangásoknak ismerős, és neked is az lesz a 110es résztől :D

Azt tudom h a 110-es részből van hiszen onnan van a screenshot  :smile: Kíváncsi vagyok rá h ki ez  :hopp:

chilip

Quote from: Liquid Snake on 2007-01-05, 21:37:52
Quote from: chilip on 2007-01-05, 21:36:05
Quote from: Liquid Snake on 2007-01-05, 21:32:59
Hali! EZ ki? Ismerős valakinek?

mangásoknak ismerős, és neked is az lesz a 110es résztől :D

Azt tudom h a 110-es részből van hiszen onnan van a screenshot  :smile: Kíváncsi vagyok rá h ki ez  :hopp:

jah, én nem tudtam, hogy abból van... vagyis tudtam, mivel logikus, csak nem gondoltam :D [spoiler=csak saját felelősségre!!!]Hirako Shinji, egy Vaizard vagy mi, hollowizált shinigami[/spoiler]