Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Chronus

#5160
Quote from: Venom on 2008-06-26, 13:52:10
Egyébként Rukia leginkább plot-no-justu segítségével éli túl a dolgokat (lásd Aaroniero fight).

Mármint milyen "dolgokat"? Összesen eddig kétszer harcolt. Rohadt nagy referencia. Ő az egyetlen karakter akit még egyszer se győzetek le. Egyszer verte le egy hollow az 1. rész elején plot-no-jutsu kedvéért, és mikután újra harcképes karakter lett összesen csak kétszer harcolt. D-Roy-al és Aaronieroval.  Az előbbit enyhén fatalityvel kivégezte, mielőtt az egyáltalán releaselt volna, ami azért elég ritka a Bleach univerzumban (mármint egy karaktert még Release előtt kinyírni), a második pedig egy Espada volt ami csak egy szintel volt lejjebb mint az a buzeráns aki 40 chapteren keresztül szívatta Renjivel, Ishidával, és a két hülye arrancarral a f*szt. Ahhoz képest Rukia egész jól viselte, és plot-no-jutsu ide vagy oda, hogy Aaro nem végezte ki időben, azért a Third Dance elég kis ellenállással átb*szta a koponyáját... Az meg már csak reiatsu kérdése, Zaraki is megmondta. "allways the stronger reiatsu inflicts the damage on the weaker" Ennyit az erőviszonyokról. :P

Grimmjow-ról meg annyit, hogy Rukia még így is több kárt okoztott benne, mint Ichigo az egyszerű kis Bankai-jával ami még csak me se karcota. Grimm nem épp a legemeletesebb példa az erőviszonyok felmérésére. Ennyi erővel Yamamotohoz is hasonlíthattad volna, vagy Aizenhez.

chilip

egyszer GJ kiütötte :D esélye se volt (tessék példa arra hogy veszített :D )

NLZ

Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy ilyen Bakkoutou hogy működne Kenpachi kezében. :D
[reserved]

chilip

meghalna reiatsu túladagolásban 3 mp alatt :D

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-06-26, 16:01:44
egyszer GJ kiütötte :D esélye se volt (tessék példa arra hogy veszített :D )
Mondhatni, hogy GJ egyszer majnem lerobbantotta Rukia fejét :D Viva la Shinji!

SaiyaGin

Lehet, hogy bennem van a baj, de nem voltam elájulva ettől a résztől. Rukia és Ishida esetében se tetszett, hogy az ellenfelük perceken keresztül szórakozott velük, de ők legalább rájöttek, hogy tudnak győzni, de Chad... Most komolyan, ha már a harc elején mindkét kezét teljes képességeikkel használja, fél perc alatt leverte volna a nagydarabot. :ejj:

Liquid Snake

Valaki nem tudna előremenni az időben és megmondani mikor van vége a fillereknek? :)

NLZ

Quote from: blackronin on 2008-06-12, 11:09:04
(...)

Egyébként még ezeket a fillereket legalább a 179-es részekig élvezhetjük, ugyanis addig megadták a címeket.
Tartalmuk:
[spoiler]175: Hanza újra támad. Ennyi.
176-177: egyórás special, Ichigo vs Hanza duel, Douko vs Rukia duel
178: Rémálom Kurosaki Masaki-val, Ichigo Hanza csapdájába esik...
179: Amagai vs Gotei 13, Amagai hadgyakorlatot akar, Kenpachi és Mayuri ellenzik...[/spoiler]
:)

Énse ájultam el ettől a résztől, főleg hogy egy csomó cucc a H&M-ből van. Chad meg gondolom azért nem nyomta ki mind a két kezét már az elején, mert akkor nem tudták volna mivel kitölteni ezt a fillert. :D Szal kb ez a duplarész is parasztvakítás volt, egy fillerezett filler, egy rész alatt le lehetett volna zavarni az egészet.
[reserved]

balu01

Azért eddig ebben a fillerben messze ez a két rész volt a legjobb. Remélem a következő részek is minimum ilyen színvonalúak lesznek.

chilip

akkor legalább ichi maszkja előkerülhetne

balu01

Szerintem következő részben már előkerül, legalábbis remélem.

NLZ

Persze, filleres színvonalhoz képest tűrhető volt (végre valami akció, nem pedig tájbemutató és üres fecsegés), de azért egy Icsi vs Grimm harc színvonalasabb volt. :) És jah, mivel az egész a H&M kalandok poénjait süti el újra, ezért tuti lesz maszk is. :)
[reserved]

SaiyaGin

Azért én remélem, hogy még legalább egyszer viszontlátjuk a Shirosaki becenevű úriembert. Már kezd hiányozni.

balu01

Hát nem hiszem hogy még fog szerepelni Shirosaki, mivel elvileg már teljesen az irányítása alá vonta őt Ichigo...

NLZ

Mikor hívták őt így? Nekem egyébként az egyik kedvenc karakterem. Az lenne a jó, ha teljesen átvenné Icsi felett az irányítást, de megőrizné azt a tudatát, amilyen Icsi lelkén belül volt. Esetleg mondjuk Espada lenne, azt a tört maszkja az arca felét eltakarná, a Resurrectiónjakor pedig felvenné azt az alakját, amit a Vaizardok is láthattak.
[reserved]

Bishop

Biztos elő fog jönni habár Zangetsut se láttuk már egy idelye, én meg őt hiányolom :bruhuhu:

balu01

Quote from: NLZ on 2008-07-02, 16:12:02
Mikor hívták őt így? Nekem egyébként az egyik kedvenc karakterem. Az lenne a jó, ha teljesen átvenné Icsi felett az irányítást, de megőrizné azt a tudatát, amilyen Icsi lelkén belül volt. Esetleg mondjuk Espada lenne, azt a tört maszkja az arca felét eltakarná, a Resurrectiónjakor pedig felvenné azt az alakját, amit a Vaizardok is láthattak.
Az lenne a kemény, hogyha átvenné az irányítást Ichigotól akkor nem a hollow alakot venné fel, hanem kifakulna Ichigo teste Shirosaki színűre  :Kiraly:

Ja, megnéztem a RAW-ot, hát ez nem volt valami nagy rész, de legalább használta Ichigo a hollow maszkot, felrobbant a lila hajú ninja, és kiderült hogy Kifune vagy ki a főgonosz vénember csatlósa.

Chronus

#5177
Ep 178:

Egy jó dolog ebben a fillerben: legalább nem kúrták el a power szinteket. Vizard Ichigo ellen kb annyit ért Hanza, mint hajcsipesz a meteor ellen.
[spoiler]A fullmaxos powerblastjait szószerint csuklóval meg tenyérrel védte és téreítette össze vissza, gondolom csak úgy unalomból, mert a telitalálat se sebezte meg egyáltalán, míg a másik kezében Zangetsuval vagdosta másodpercenként 800x, aztán miután megunta a játékot egy getsuga elég is volt a finnishez. Hanza csak nézett mint lószar a fűben. Minusz egy főboss, kár érte, eredeti volt. [/spoiler]
This series needs more GAR Ichigo.


NLZ

Kár, hogy egy jódarabig tuti nem lesz gar icsi. :(
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-07-02, 18:54:12
Kár, hogy egy jódarabig tuti nem lesz gar icsi. :(

Heh. Grimmjow után a canon Ichi is GAR, szóval ezt kétlem. ^^

NLZ

[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-07-02, 19:08:57
Canon icsi? Azmi?

Az ami a canon storyline-ba van, ergo, az eredeti : P A nem-filleres.

NLZ

AKIK NEM OLVASSÁK A MANGÁT, NE OLVASSÁK EZT EL! :F
[spoiler=EPIC MANGA SPOILER!]Azért az sztem nem gar, hogy Nnoitra odamegy, simán leüti, Neliel is ügyesledik egy picit, végül Kenpachi menti meg őket. Most lesz még egy Icsi vs Ulqu menet talán, de az még nincs.[/spoiler]
[reserved]

Chronus

#5183
Quote from: NLZ on 2008-07-02, 20:19:57
AKIK NEM OLVASSÁK A MANGÁT, NE OLVASSÁK EZT EL! :F
[spoiler=EPIC MANGA SPOILER!]Azért az sztem nem gar, hogy Nnoitra odamegy, simán leüti, Neliel is ügyesledik egy picit, végül Kenpachi menti meg őket. Most lesz még egy Icsi vs Ulqu menet talán, de az még nincs.[/spoiler]
[spoiler=EPIC MANGA SPOILER!]Úgy érted Nnoi, aki egy szintel nagyobb, mint Grimm, mégis Ichigo maszk nélkül kezd el vele harcolni, és ráadásul elég sokáig bírja? :P És ami azt illeti, ha jól emlékszem a végén a releaselt Tesla veri le, mert addigra már kifárad a folyamatos harcoktól :) Ráadásul Grimm után nem kapott Heal-t. Natúr menetbe leverte volna Nnoi-t, ha nem lett volna előtte egy vérben tocsógós Grimm menete. Kenpachi is leverte, aki elvileg gyengébb egy kicsit mint Ichigo (ő maga mondta), szóval Ichinek se lett volna vele baja, ha előtte nem dolgozzák fel rendesen. Most meg megy Ulquiorrához, szóval meglássuk mennyire GAR.[/spoiler]

Grimm menet óta nem láttauk se emózni, se hezitálni harc közben. Darált ahogy csak tudott. Jellemfejlődés megvolt rendesen, csak nem volt annyira feltűnő, mert már ki volt fáradva és könnyebb préda volt. Aztán meg jött a Pendulum. Majd most lesz dara. Ichigo-Kenpachi United Front harcot akarok! Azok ketten együtt Istent is levernék. Ulq is sírva könyörögne az életéért.

NLZ

[spoiler]Persze, hogy maszk nélkül, hisz le volt gyengülve, ahogy már te is mondtad. Szal nem volt gar, Grimmet is épphogy le bírta verni.[/spoiler]
Lehet, hogy külön-külön erősek, de azért egy csapatmunka ez alapján nem tud kialakulni. Sőt Kenpachi nem az a csapatjátékos, mondta is anno még a kivégzésnél, mielőtt Tousent és a rókát leverte, hogy a kis kukik egymásnak eshetnek, de ha az útjukba állnak, akkor levágja őket is.
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-07-02, 20:52:57
Grimmet is épphogy le bírta verni.
Nekem nem úgy tűnt..... inkább leverte, aztán felált, és húzott Hime-hez. Az utolsó lövést legalábbis már nem Vizard módban vitte be... és kinda felszeletelte Grimmjow "legerősebb technjét" pusztán bankai-al. Persze hozzáállás kérdése, ha te Ichigot bénának akarod látni, mert így szoktad meg, akkor szíved joga, végtére is csak a bizonyítékok kezdenek egyre inkább ez ellen szólni, de hát mindegy.... Igazából nehéz elképzelnem, hogy egysesek mit várnak, minek kellene véghezmennie ahhoz, hogy végre nem béna pöcsként kezeljék. Szívesen várom a véleményeket, persze csak azoktól akik nem viccelik el, és meg is tudják fogalmazni a józan ész határain belül.... traint felejtsétek el, mert arra nincs idő, jelenleg War van.

LuckyDingo

Shokkü da! Az kell ide XD Sokkoljuk Ichigot.. Akkor bekattan és imba lesz :D Olyan kenpachi féle :D Nekem tetszene XD Mondjuk az igaz, hogy a végén GJ-t Orihime varázsszavaira ban-kaiban tolta le kegyetlenül.. jóhogy nem mondta már, hogy : "Nyugi cica vége van.. " Mondjuk ha jól emlékszem mondott valami ilyet.. mármint hogy it's over.. Ichigo most erős határozott szal nincs itt gond.. az hogy kedves sáskánk után mi lesz, kit érdekel?  ^^ Hol van az még? Különben is ez nem a story része, szal minimum adják már bele az eddigi legerősebb formájukat a kariknak :D

chilip

elég ordenáré lett a fordulat a mostnai rész végén  ::)

Junchi

Naa, mostmár csak nem lesz olyan hosszú ez a filler saga... A köviben Amagai vs Gotei 13. Remélem bedarálják az ürgét a tájcsók, a szemüveges géjjcsávót meg bevágják egy jó mély kútba, mindenki happy lesz, Enryuu-ék lelépnek és folytatódhat a HM saga *álmodik a nyomor...*

blackronin

Most kivételesen nem...  :D
Hanza bandája K.O, az öreg nem tud harcolni (vagy legalábbis úgy látszik, inkább csak ármánykodik...) és Kibune is kimutatta a foga fehérjét. (én nem hittem volna, hogy ez lesz belőle, de sajnos nem tehetünk semmit)
Augusztusra befejezik és utána jöhet a HM.