Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Dirk

Szerintem meg mindent rohadt jól eltaláltak. A harcot kibővítették , ha minimálisan is de akkor is jól. Gin halálakor a mangában észre se vettem hogy ezek tényleg szomorú pillanatok, Itt Igen!
A zene ichigo megjelenésekor nekem nagyon tetszett nem tudom Chronus mért fikázza folyamat a zenéket , én végig ki voltam vele békülve.
Számomra sokkal jobban átjöttek dolgok így anime-ben mint anno mangában.

Junchi

Nekem is rohadtul bejött, már csak azért is, mert nem cenzúrázták Gin szétkapását.

Max egyetlen ponton tudnék belekötni, ami mondjuk nem is az anime hibája, ez már a mangában sem tetszett: mikor a nagy Gin-Matsumoto jelenet után kvázi azonnal felbukkan Ichigo. Ide imho kellett volna valami kis szünet vagy dunno, de nah, tényleg csak ez nyáh.

Bishop

Nekem annyira nem jött be, valahogy ezt a harcot sokkal jobbra reméltem, Ichi vs Ulqiorrahoz képes nekem ez elég langyos lett animation szempontjából.

LuckyDingo

Nem volt ez annyira rossz... de sajnos elbaszta az egészet Aizen végeláthatatlan pofázása... itt jobban idegesített, mint a mangában XD

Chronus

#7024
Quote from: Junchi on 2011-02-08, 22:20:07mert nem cenzúrázták Gin szétkapását.

Azért tényleg respect. És a végén Ichi vágása is fröccsent Aizenen.

Nekem is inkább az volt a bajom, hogy ennél sokkalta többre számítottam.
Alapból Ichi megérkezésével kellett volna zárni, és a következő részben meg dupla epizód Aizen-Ichi harc, mindent bele.
Elvégre basszák meg ez az arc vége. Bezzeg a fosgányszar bounto meg az a másik szar filler kapott dupla epizódot.
Ennek valami nagy űberalles epicness-nek kellett volna lennie.

Mit akarnak még a következő részbe belesűríteni akkor? Csak mert a harc ezen része volt gyakorlatilag a veleje magja az egésznek. Ennél még a Grimmjow-Ich harc is több kiegészítést kapott.

Gyakorlatilag olyan érzést keltett az egész, hogy beleszartak az egészbe, úgy ahogy, kivéve animáció téren, de az már megint az animátorok dolga, a rendező meg a vágó dobálja össze vissza a jeleneteket, ők rendezik epizódokba, nem a csürhe akik dolgoznak is.

Suszi

Honnan szoktátok letölteni? Eredeti hanggal és angol felirattal szoktam szedni az www.animetake.com-ról, de most valamiért eltávolították a legutolsót.

Member


Suszi


Member

http://www.bleachverse.com/
Bár az ilyen populár cuccoknál elég feltekeregni a fansubber oldalára, a szuszogás helyett. ^^

Dirk

QuoteNekem is inkább az volt a bajom, hogy ennél sokkalta többre számítottam.

Én nem látom hogy ezt a harcot mivel lehetne kibővíteni. Most beletehettek volna plusz 1-2 vagdalkozást, de minek? +1-2 kidou-t is de minek? csak azért hogy húzzák a harcot? Szerintem felesleges lett volna, elvégre most megint olyan erőkülönbség van hogy ichi csak húzza az időt , és így real time-ban számomra nagyon jól átjött hogy hagyta aizen-t magyarázni meg keménykedni de tovább minek húzta volna ha tudja hogy 1-2 csapás és levágja aizen-t.
[spoiler]főleg úgy hogy a manga olvasók tudják miért kell "kapkodnia"[/spoiler]

kada

Quote from: Junchi on 2011-02-08, 22:20:07Max egyetlen ponton tudnék belekötni, ami mondjuk nem is az anime hibája, ez már a mangában sem tetszett: mikor a nagy Gin-Matsumoto jelenet után kvázi azonnal felbukkan Ichigo. Ide imho kellett volna valami kis szünet vagy dunno, de nah, tényleg csak ez nyáh.
Szerintem így se rossz, ki tudták hegyezni arra hogy Gin azt hiszi hogy ő az egyetlen aki Aizent megállíthatja, aztán ráébred hogy elkésett, viszont van valaki más, "rábízza" és kerek lesz számára a történet.

Suszi

Nekem is nagyon bejött ez a rész, szerintem nem volt hiba benne.

Seismic

Ahhoz képest,hogy mindenhol azt olvasom,h ZOMG BEST EPISODE EVER,sztem ahhoz képest lófasz volt..

Nálam még mindig a 293 üt..A vége..Ha olyan lett volna az egész 308-as rész akkor tényleg az lett volna a legjobb..Így sztem olyan volt,mint a többi...Benyomták a kedvenc számomat a kidoura,gondoltam most végre jön megint vmi epic jelenet amit 200X visszanézek,de semmi...Az egész részben.És még a kövek is Naruto-style kockában törtek szét:C

Chronus

Quote from: Seismic on 2011-02-10, 19:05:48
És még a kövek is Naruto-style kockában törtek szét:C

Az engem most történetesen nem zavart. Szerintem az effektekkel jól beleolvadt a CGI, és így olcsóbb is.
A zene viszont kegyetlen inkonzisztens volt az egész rész alatt és hangulatilag ide-oda ugrált az egész.

Chronus

309:

[spoiler]bazmeg
[/spoiler]

Junchi

Quote from: Chronus on 2011-02-15, 12:24:14
309:

[spoiler]bazmeg
[/spoiler]

Sounds promising!

Bishop

Now thats what im calling epic :Kiraly:

És most mi lesz? jön valami hooooszúúúúúú filler arc és aztán Bleach 2?

Chronus

Aizen transzformáció: EPIC
Harc: AWESOME
Mugetsu: Meh, good...
Aizen elzárása: LEÍRHATATLANUL EPIC

Junchi

Megnéztem!

1000/10.

'nuff said...

Suszi

Nekem is nagyon tetszett ez a rész.
Lesz folytatása?

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2011-02-15, 22:21:58
Megnéztem!

1000/10.

'nuff said...

Ja, ez most elég jó volt.
Ha ennek az arcnak vége, mi lesz? Filler?

Junchi

Quote from: SaiyaGin on 2011-02-16, 11:25:06
Ha ennek az arcnak vége, mi lesz? Filler?

Az. >_>

Elsőnek Karakurizer (Kon), aztán valami Oomaedás bs, utána meg... dunno, de mintha BA-n említették volna, hogy a single fillerek után jön egy terjedelmes filler-arc.

LuckyDingo

Megjelenik majd egy nagyongonosz szereplő, aki a modsoulok között a legerősebb és egy hatalmas harcos nyelt le 2000 évvel ezelőtt.. de aztán elzárták nagy nehezen és el is felejtették. De most, hogy aizen felborította a rendet, sikeresen kiszabadult és bosszút akar állni minden shinigamin. Különleges képessége az, hogy Ha legyőz valakit, az automatikusan modsoullá változik és a serege tagja lesz.

Ez a nagyongonosz elpicsázza első körben Rukiátt és az egész arc végéig Ichigo egy egy Rukia-babával a vállán fogja legyőzni a keményebbnél keményebb modsoulokat. A három urahara által alkotott fillerszörny is komoly szerepet kap.. hatalmas dilemma lesz számukra, hogy melyik oldalra álljanak... DE VÉGÜL A SZERETET ÉS AZ ÖSSZETARTÁS GYŐŐŐZ!!!

Ennél értelmesebb fillerarcot nem várok :D

Chronus

BA-s summaryk szerint valami invasion lesz.

chilip

megnéztem 308-309et, teccet, de ennyi

mangában jobban nézett ki a 90es kidou

Bütyök

Nagyon jól sikeredett a 309-es rész.  :whoah: A mangának ezt a részét úgy is annyira egyben olvastam el, hogy így jó volt feleleveníteni a részleteket is. A következő résszel simán befejezhetnék egy időre. Inkább fél év szünet, mint filler dömping megint hónapokig... ehh...  :_piszka:
Az vált jóvátehetetlenül felnőtté, aki már azon is bosszankodik, amin nevethetne.
/Vavyan Fable/


Blog

Member

Tényleg egész fasza lett. Főleg a csend rész.

Prof. William

#7047
Akkor itt az én verzióm...

Ichigo, Ishida és Chad valamint Orihime éppen Uráli maradványnépeket keresnek a hatalmas fehérorosz sztyeppén amikor amikor összefutnak az őrült Raszputyinnal, aki mint kiderül válójában egy gonosz Vasto-Lord és Matrjoska baba-mod soul seregével világuralomra tör.
Elrabolja Orhimét és Ichiéknek be kell támadniuk a Kreml mintájára felépített bázisukat és kiszabadítani a csajt miközben megkűzdenek a gonosz Nyírségi Vérpedagógusokkal.

Chronus


Chronus

[spoiler][/spoiler]