Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Liquid Snake

#1
Games / Skyrim
2011-11-11, 16:42:16
Skyrim

Megnyugtatok mindenkit, tényleg rohadt jó. :D De kell gép is hozzá... Az egyetlen dolog ami nagyon nagyon zavar benne az a menüben lévő navigálás, látszik rajta, hogy inkább a konzolosoknak van kitalálva  :falba: Többet nem is nagyon mondanék róla, mert csak próbaképp raktam fel, még majd soká jön el az ideje amikor komolyan neki is fogok ülni :D
#2
Manga / Fairy Tail
2007-08-27, 01:18:01
Aki olvassa ezt a mangát jelentkezzen :D Olyan OP-es kinézete van, és onemanga-n is van fent 46 chapter. El is kezdem olvasni elég jónak tűnik :)

KÉP!!!

edit.: RAGE! Úgy halottam te olvasod ezt a manga-t. Esetleg egy kis elemzést le tudnál ide írni? :)
#3
Manga / FullMetal Alchemist
2007-08-22, 11:06:59
Hy! Valaki nem tudná esetleg h honnan tudnám leszedni az eddig megjelent chapter-eket persze angolul, mert az anime-t megnéztem és egy résztől kezdve nagyon sz@r volt, viszont chillip azt mondta h a manga az normális, és nekem ezért kéne mert alapból nem lenne baj vele csak az utolsó 10-20 részt baszták el. :D Szóval aki tud segítsen plz!
#4
Kultúra / Feliratok!
2007-05-06, 11:55:08
Hali, remélem nem baj ha nyitok egy ilyen topicot, ha igen majd törlitek. Ennek az lenne a célja, hogy ha valaki nem talál vmilyen filmhez feliratot itt segítséget kérhet. Én jelenleg ehhez keresnék magyar feliratot: Arthur and the Invisibles(DVDRiP-axxo) de nem találok sehol... Vki tudna segíteni?
#5
Anime / Tsubasa Chronicles
2006-12-03, 21:18:35
Hi mindenkinek! Mivel nem láttam ilyen topicot ezért létrehoztam egyet. Elkezdtem nézni ezt az anime-t és eléggé megtetszett. Jó kis történet, a harcok is jók lesznek bár nem sokat láttam. Ami nagyon tetszik az a zene. Én még csak a Naruto-ban tapasztaltam h szinte az egész anime alatt megy valami jó kis zene. Várom a hozzászólásokat ehhez a szerintem remek kis anime-hez!  :szemuveges: