Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - jettmoress

#1
Offtopic / Ujevi jo kivansagok
2007-01-01, 00:35:04
Kezdem a leglenyegesebbel:

B.U.E.K. minden anime rajongonak

Sikerekben gazdag uj evek kivanok a USTEAM oldalt es FTP uzemeltetoknek es az itt Forumozoknak.

#2
Help / Linux help
2006-12-12, 18:54:58
Jelenleg Windows XP fut a gepemen (vagyis inkabb csoszog mint egy 90 eves tata) es azt vettem fontolora hogy a teli vakacioban valtoztassak operacios rendszert mert mar a f*** kivan az egesz mikrofossal  :Eztneked:

Elotte azert megkerdeznem, remenykedve azert, hogy van itt errefele vki akinek van linux a gepen, hogy milyen linuxot rakjak fel es hogy megtalalom-e a linuxos valtozatait azoknak a progiknak amiket hasznalok [yahoo, msn stb messenger, valami FTP progi (ez biztos kell legyen), photoshop vagy hasonlo kepszerkeszto progi, torrent, DC progi, CD/DVD iras, hangszerkesztes ...  jah es egy jo xar helyzet ... FoxPro, Pascal, C++  :frown:] vagy egy olyan progi amivel emulalom a windowsos kornyezetet

Mar egyuttal felmerest is vegzek, hogy ki milyen operacios rendszert hasznal?
#3
A suliban lehetosegem van magyar nyelvvizsga dolgozatot leadni XII osztaly vegen ( tobb okbol is jo lenne, pl. azert, mert igy a szadista magyartanaromnal nem kell felevi olgozatot irjak 2. felevben  :cool:).
Gondoltam legyen hasonlo temaju, mint az, amit informatikabol keszitek, mindenkepp anime. Ezen belul a tema attol fugg, hogy milyen szakirodalmat tudod osszeszedni 3-4 heten belul. Kinek van javaslata, otlete (esetleg egy ebookja) amit meg tudna osztani velem. A konyvek lehetoleg magyar vagy angol nyelven legyenek, egyebkent nem tul sok hasznat veszem, vagy francia ( szerencsere a sogornom ebben ki tud segiteni).

Koszonok mindent elorre is :tezsvir: