Tengen Toppa Gurren-Lagann /Spoiler!/

Started by motifator, 2007-04-15, 23:31:35

Previous topic - Next topic

Junchi

Srácok! Valaki agysebész tud é válaszolni: Szal az F*P-n megtalálható 6-os rész az a cenzúrázott verzsön vagy a vágatlan? o__O

chilip

Quote from: Junchi on 2008-01-26, 18:15:17
Srácok! Valaki agysebész tud é válaszolni: Szal az F*P-n megtalálható 6-os rész az a cenzúrázott verzsön vagy a vágatlan? o__O

jóóó a smiley :D van cenzúrázott rész???  :wtf:

Junchi

>chilip

Jaff, a 6-os részből van vágott verzsön is O___O

blackman

Még csak a 20. résznél járok, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne írjam ide hogy:
ATTENBOROUGH win, rocks, teh best,  :rotfl:  :lul:  :whoah:  :hopp:  :lol:
Egyszerűen eszméletlen jó. Alig vannak pár másodperces szerepei, de utána mindig öt percig sírva röhögök rajta.  :D ÁÁÁÁhhhhhh ez kész. Már ezért megérte elkezdeni a sorozatot.  :smile:

minuszmiki

Én is nagyon bírtam, ritka idióta egy figura.  :lul:

blackman

Nah megnéztük. (uccsó 17 részt egy seggel). Hát erre nem lehet jelzőket találni. FUKKEN EPIC!! De komolyan! Azért nem sok anime van, ahol a végén már GALAXISOKAT dobálnak egymásra a GALAXIS méretű mechák.  :lol: Egészen elképesztő, hogy összeszedték a sztorit, ahogy összerakták a karaktereket.
És hát néhány poéntól egyenesen a földön fetrengtem a röhögéstől. Ahogy már kifejtettem ATTENBOROUGH rulz.  :D De a többi szereplő is. Nagy betűs KARAKTEREK. Mindegyik. Yoko is abszolút kedvenc lett. Kaminát meg én se bántam hogy megpusztult kiírták a sorozatból. :D
Ami még különösen tetszett, hogy hasonló volt a stílusa az FLCL-hez, amiből ha nem 6, hanem 26 részt csinálnak, még ennél is brutálabb lett volna. Szóval egy szó mint száz, zseniális sorozat, must see.  :jee:

Próféta


Prof. William

Egy érdekes kérdésem van... A Ep 1 elején lévő jelenet ugyebár nem volt a animében... Mi van ha az a gurren lagann vég
után játszódik?

Mert...
- Boota ( felnőtt verzió ) is szerepel
- Valaki Rossiu ( a 20 év múlvai öreg ) hangján beszél

Igaz hogy Simon fiatal de pont a Gurrenben ne lenne lehetelen hogy megfiatalodik egy kis Spiral Powerrel?


Próféta

Quote from: Prof. William on 2008-03-04, 00:09:34Igaz hogy Simon fiatal de pont a Gurrenben ne lenne lehetelen hogy megfiatalodik egy kis Spiral Powerrel?
Fiatal? Nekem nem tűnt fiatalnak.

Prof. William

Mármint nem az az öreg csávó aki a végén...

Próféta

Quote from: Prof. William on 2008-03-04, 00:53:40
Mármint nem az az öreg csávó aki a végén...
Milyen öreg csávó? ???

Én

A legutolsó jelenteben Simon már jó öreg, mikor segít a srácnak kinyitni azt a kókuszt, viszont az első ep első 2 percében még kb olyan fiatal mint a végső csatában. Szerintem egyszerűen előrevetítés volt, mint az Outlaw Star-ban, csak nem gondolták át itt rendesen és később nem pont úgy volt a jelenet.
Egyébkén pont most nézem újra a sorozatot. Már rávettem pár havert, hogy egy péntek suli uán pár sörrel leülünk és végignézzük az egészet, úgy ahogy van. :angyali:

Prof. William

Szerintem emg nagyon is átgondolták. Nem hiszem hogy akkora jhülyék lenének hogy egy ilyen jelenetet kihagyjanak...

+ Ott volt az ápgrédelt Boota is. :) + volt egy öreg hang am,i kiköpött Rossiu + 20 év hang a végéről... Szóval n el bírom képzelni hogy ez a TTGL vége után van. Hisz nincs amit hőseink meg ne tudnának tenni. :)


Én

Megnéztem vagy 10-szer a jelenetet és rá kellett jönnem, hogy igazad van. Túlságosan átgondolt az egész ehhez, Simon öregebbnek tűnik kicsivel, Boota is ott van alparancsnoki szerepben, nincs is az a hangulat mint az Anti-Spiral ellen. Még egy dolog, amit nem gondoltam volna a sorozatról, és baszott király. :Kiraly: Azt meg még külön 5x megnéztem amikor kizoomolnak Simontól egészen a TTGL (vagy egyel alatta lévő?) fejéig, zene+kép = instawin.

Prof. William

#254
Az a jelenet amikor az ep1 elején kitágul a kép az tényleg veszettül coolos. :)

Az a csata meg tényleg nem az Anti-Spiral csetepaté szerű. + Bár mintha Rossiu hangja hallatszana ( a csillagos hasonlatnál ) végül is nem látunk más TTGL szereplőt szóval akár sok sok évvel is lehet a TTGL után.

És végül is lehetséges bármi a TTGL vége után. Még az sem kizárt hogy Simon amolyan mondebali alakként feltűnik amikor nagy szügség van rá és némi spiral powerrel megfiatalodva újra az emberiség élére áll.   + Boota is upgradelődik.

Vagy mint ahogy Lord Genome ő is valami űbercool Spiral Knigh lessz. Az emberiség védelmezője. :)  ( Hisz ahogy LG mondta ő is az volt aztán meg több ezer évig király volt mert a Spiral Power miatt nem öregedett...  )


Hisz ez a Tengen Toppa Gurren Lagann! Ebben az animében bármi lehetetlen lenne? :)

Próféta

#255
Quote from: Én on 2008-03-04, 22:37:47A legutolsó jelenteben Simon már jó öreg, mikor segít a srácnak kinyitni azt a kókuszt
Ezek szerint az utsó rész folytatódik még az outro után?  :redface:
Kösz, hogy ezt is megtudhattam :borul:

minuszmiki

Ó, pedig nagyjából az a jelenet emeli a legtöbb anime fölé nálam, egy jó hőseposzhoz méltóan a hős kilép a történetből, miután megtette a maga dolgát.

Én

Hehe... :ejnye: :D Én ezért szoktam tapasztalatból mindig végignézni az utolsó epizódok ED-jét, mert különben érdekes dolgokról maradhatok le, pl Outlaw Star (pedig annak igazán szar ED-je van, szerintem azt még ott is áttekertem)

Prof. William

#258
Én a Vigin Touch után kaptam rá erre... Anno azt is elkönyveltem hogy szomorú a sztori erre amikor egy nap a végére ugrottam hát látom hogy Happy End. :)


A 17 legjobb jelenete...

- Nia! hozzám jössz feleségül?
Romatiklus zene, Nia mélyen Simon szemébe néz... mosolyog... majd...
- NEM!

Majd leestem a székről. :) De a lányok se reagáltak különbül akiknek mesélte. :)

Én


Prof. William

#260
Úgy sejtettem hogy " This is Sparta!" résznél melyik jelenet lessz. :) "

Bishop


kelvor

Gurren Lagann Movie

Remélem lesz benne, Yoko mellein kívül, valami értékelhető is. Lehet, hogy sima recap lesz, passz.


minuszmiki


kelvor


minuszmiki

Nem annyira slowpoke, az egy héttel ezelőtti hír még nem volt ennyire részletes, csak egyszerűbb volt véleménynek beidézni Próféta postját, mint begépelni... :)

Junchi

2008 ősz - TTGL múvi. ~Yaaaaaaaaaaayy!!!!!!44

(dammit, jöhetne pedig egy moefest tv spec is a legdrúlosabb karakterekkel, mert arra tuti vevő lennék xDD)

Edina-chan

én most kezdtem el nézni (yoko máris be van téve mint fav és mint cosplayelendő karakter), szóval nem nagyon olvasgatom a topicot spoilerek miatt,majd ha kivégeztem a sorozatot,akkor^^

bimanc

Quote from: Edina-chan on 2008-03-24, 12:57:24
yoko máris be van téve mint cosplayelendő karakter

Tér és idő koordináták?
Nemtom, csak én vagyok olyan hülye, hogy hiába olvasom el a spoilereket, mindig elfelejtem, mire odajutok a sorozatban? Szóval engem nem zavartak, de azért legyél óvatosabb, mint én.

Ja egyébként van itt valaki, aki járatos az internetes rendelésben? Mert a Revoltec G-L mindenképpen kell, és ha valaki tud adni valami tippet, akkor nagyon megköszönném.
Ya és Kittan for president!

Mugen-san

Ez az anime egyszerűen....maga a tökély....a hibáit öniróniával simán lekezeli,de nem is akarok több szót fecsérelni.Harmadszor kezdem újranézni.Ez nem 2007 legjobb animéja....hanem az évszázadé!

PIERCE THROUGH THE HEAVENS!!