Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - taltosapo

#1
Anime társalgó / Anime Klip DVD
2007-07-13, 13:34:20
Sziasztok!

Van nekem egy 2 éves unokaöcsém, akit már lassan fél éve nem lehet levakarni a gumimaciról. :) Ma amikor jöttem kocsival és hallgattam a Blood+ Complete Best CD-t, azon gondolkoztam, hogy iszonyat aranyosak az animékben a japán hangok (meg úgy maga a nyelv is), és talán ugyanúgy tetszenének az unokaöcsémnek az animék openingjei / endingjei, vagy zenés részei, mint a gumimaci (mondjuk azért nem a Blood+ -ot akarom neki megmutatni.. :) ). Szóval! keresgettem neten most mikor hazaértem, és találtam is egy hasonlót.

Arra gondoltam, hogy esetleg lehetne készíteni neki egy kis zenés, "klipes" DVD-t, amit nézegethet (a gumimacit simán nézi zsinorban 30-40 -szer :) ). Persze most még csak nézelődök, nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni. Amiért írtam, az azért van, mert jómagam csak nagyon kevés animét ismerek, viszont Ti biztos többet. Nem tudnátok véletlenül ajánlani olyan anime openingeket / endingeket / musicel szerű animéket (amiből majd részeket vághatnék ki), amiket berakhatnék egy ilyen DVD-be? Az hogy felirat van-e rajta, vagy hogy milyen a története, teljesen mellékes, az a lényeg, hogy szépen legyen rajzolva, klip-enként legyen mondjuk 2-3 perc körül, és egy nagyon kisgyereknek tetszen. Kb. mint amit fent belinkeltema  gumimaci után.

Előre is köszi! :)
#2
Help / Re: Kérdések anime(k)-ről
2006-01-31, 00:07:04
Quote from: StairanItt letöltheted a teljes FFX OST-t, a szám címe, amit keresel Suteki Da Ne, ugyanezen az oldalon, pedig itt letöltheted az összes video-t a játékból.

Te jó ég! Fogalmam sincs, hogyan siklott át a figyelmem a postodon, de... ez _eszméletlenül_ köszönöm! Ez az oldal... nagyon jó. A számcímet külön köszönöm, mert ezekkel mindig gondban voltam. Akinek egyébként kell még, annk még hozzáteszem, hogy a videó meg a 36-os.

Tényleg nagyon köszönöm, és bocsánat a figyelmetlenségért!
#3
Help / Re: Kérdések anime(k)-ről
2006-01-29, 23:32:47
Uhh... köszönöm szépen a válaszokat, ez mélyen elszomorít/felvidít. Elszomorít, mert mejd megõrülök, annyira szomjazom már Saya-t és félek hogy tényleg abbamarad. Másfelõl viszont örülök, hogy még friss, és talán jobban zsibong körülötte az élet. Talán lesz folytatása is.

Hát... ha esetleg kijön újabb... és... sikerül megszerezni... felkerülhetne akárhová is? :) Nagyon megköszönném, bár nem tudom ki az illetékes! :)
/bow

Nagyon beleszerelmesedtem a sorozatba. :)
#4
Help / Re: Kérdések anime(k)-ről
2006-01-29, 08:58:49
Szervusztok!

Meglehetõsen newbie vagyok, ezért elõre is elnézést kérnék az esetleges "íratlan szabályok" megsértésért, vagy a forum szerkezetének/tartalmának ismeretének hiányosságából fakadó félreértésekért! Köszönöm! :)

Szóval 2 dolgot keresnék:
1. Az egyik a Final Fintasy X-bõl Yuna és Tidus "csókos-szerelmes" jelenete, amikor abban a tóban állnak. Eladtam a PS2-met így már nem tudom megnézni, de szívesen tenném. :) Lazán kapcsolódik a témához, de esetleg az eközben játszódó zene is érdekelne, nagyon a szívemhez nõtt annak a játéknak a hangulatvilága. :')

2. Volt szerencsém ma egyhuzamban végignézni a Blood TV-s verzióját, azaz a 14 részt. Végülis a történet akár véget is érhetett volna ott, de a bemutatóban még utaltak 15.-re is és mivel nagyon szívesen nézném mék Saya kalandjait, így arról kérdeznék, hogy annak a folytatásáról (azaz elérhetõségérõl) tudtok valami biztatót?

Köszönöm, és mégegyszer elnézést!