RAW-os animék / Csak fanatikusoknak!!!

Started by Lazzaret, 2006-04-03, 19:41:17

Previous topic - Next topic

Phineas

Arra gondoltam, hogy ha kiírok egy animeot DVD-re, akkor kigyűjtöm mind a 3 szinkronhangot hozzá (magyar angol japán). De ogm-en eleve nem tudom megnyitni a InuYasha-hoz letöltött magyar szinkront, csak a feliratot. Normál avik esetében nincs probléma, de ogm-ben nem jön össze. Valaki árulja el, hogy hogyan tudnék kiírni egy omg-t DVD-re. Meg azt is, hogy hogyan tudnám hozzákapcsolni a letölött szinkront a másik kettőhöz.

Előre is köszi!

Manitu

Quote from: Phineas on 2006-09-04, 21:13:15
Arra gondoltam, hogy ha kiírok egy animeot DVD-re, akkor kigyűjtöm mind a 3 szinkronhangot hozzá (magyar angol japán). De ogm-en eleve nem tudom megnyitni a InuYasha-hoz letöltött magyar szinkront, csak a feliratot. Normál avik esetében nincs probléma, de ogm-ben nem jön össze. Valaki árulja el, hogy hogyan tudnék kiírni egy omg-t DVD-re. Meg azt is, hogy hogyan tudnám hozzákapcsolni a letölött szinkront a másik kettőhöz.

Előre is köszi!
Ogm-et DVD-re úgy tudsz kiírni, hogy elindítod a Nerot, áthúzud az ogm-et a jobb panelból a balba, és megnyomod az írás gombot :muhahah: Bocs, hülye kérdésre hülye válasz :D

Egyébként ha már a magyar szinkront megtaláltad, igazán körülnézhettél volna az oldalon is, elég szájbarágósan le van írva, hogy kell belevarázsolni az ogm-be.
De a kedvedért leírom röviden: VirtualdubMod-del meggyitod a videót, sreams menü -> Stream list, add gombnál betallózod a szinkront, File-> Save As..., a video módot allul Direct stream copyra állítod, fájltipust ogm-re, beírod a kívánt fájlnevet, és hadszóljon!

Egyébként csak a helyet fogja foglalni, kétlem hogy mind a három szinkronnal meg akarod nézni, meg az angol általában ritka pocsék is.


Phineas

A VirtualdubMod, amit említessz, az egy progi, vagy egy Bsplayeres cucc???

Amúgy sztem nincs hülye kérdés, a válasz nem volt hülye, és még csak meg se kellett volna jegyezni :D

Lazzaret

A VirtualDubMod egy progi. Rengeteg mindent lehet vele csinálni. Több infót fogsz találni az animeaddicts honlapján.


www.arkangyalok.uw.hu


DeathDealer

Ha már a szinkronnál tartunk a magyar se egy nagy szám TISZTELET A KIVÉTELNEK!!Legjobb a japán szinkron és hozzá valamien felirat, ami lehetőleg nem japán mert azzal nem vagyok előrébb :muhahah:

Prof. William

A Soul Link-hez van raw? Lehet hogy egyszer kedvem lenne lefordítani.


Szigmoid

Én igyekszem mindent RAWban megszerezni, mert általában jó minőségűek, és kisebb helyet foglalnak mint egy teljes dual audio DVD rip. Szerencsére tudok japánul.  :lul:
A Saiyaman és a L33t-raws a fő beszerzési pontjaim.

kikuchiyo

Hát a l33t-rawsot én hanyagolom, mert általában napokkal a többiek után jönnek ki a cuccal, és még át is kódolják.
Az S^M ált. jó szokott lenni.

Bár... ha már a rawoknál tartunk: hol a fenében van az NHK legújabb része?
Failure is the default option

Lazzaret

Na most felteszem a nagy kérdést.

Nincs meg valakinek a Bleach RAW első szériája? az első résztől kéne addig amig el kezdődnek a fillerek. Sajna volt egy nagyobb adat vesztésem és nagyon kéne mert ami megvolt mind oda lett.


www.arkangyalok.uw.hu

kikuchiyo

#71
A Share nevű japán p2p programot tudom ajánlani.

Szerk: rákerestem, és fent van kb. az összes, elég sokaknak meg is van. DVDISO-t is találhatsz, ha ahhoz van kedved.
Kiindulásnak: www.uguu.org/share ill. az aoi-n lévő leírás.
Failure is the default option

Lazzaret

#72
Köszi.

Első ránézésre zűrősnek igérkezik  :eek: Na majd ha kialudtam magam visszatérek erre.

edit: Van egy kis gondom ezzel a Sharel. Nem találom a progit :( Minden van fönt azon az oldalon de egyik link semküld olyan helyre ahonnan le tudnám szedni. Vagy csak én vagyok béna.


www.arkangyalok.uw.hu

sHaRpNeL87

#73
Atyavilág!

Halljátok :muhahah: Ez kész....

Több mint 3 hónapja kérem a l33t-es fickókat hogy seedeljék azt a ******** SHUFFLE! -t de egyik se segit, ráadásul, S^M en nincs, meg a többin se találtam olyat amit seedelnének  :bruhuhu:

Valaki nem tudna nekem segiteni? (Teszem azt feltölti valami nyilvános trackerre és lehuzom tőle vagy valami /biztos nem én vagyok az egyetlen akinek szüksége lenne rá/)

Szóval, ÍRTÓZATOSAN boldoggá tennétek még akár pucéran is végigfutnék érte az Andrássy úton (najó azt azé nem  :lul:) De akkor is baromira örülnék bárminemü segitségnek ebben a témában!

Előre is köszi!

U.I.(Mai Hime és Mai Otome is jöhet, Shuffle! és Mai sorozatok  .MKV vagy rawos .AVI, .MP4 akármi   :haha: )

U.U.I: AMV készités céljából lenne rá szükségem xddd

Cobra

Mai Hime mkv Bár nem a legjobb a képminőség, de más softsubosat nem tudok. Otome-re nem találtam softsubosat, amhez lenne torrent.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sHaRpNeL87


Cobra

Boxtorrentsen van egy Ayako verzió, de abból az első 3 rész biztos hardsubos, a többi nem tudom (mkv ugyan de a leírásban hardsub van).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sHaRpNeL87

Ez mind szép és jó hogy van ott boxtorrentsen, csak az nem a 24 részes  :rotfl: Hogy miért kell az embereknek beleégetni a feliratot az animékbe  :ejj:

AMVhez meg nem akarok subbosat használni aza baj  :eek:

Namind1, nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ha valaki netán mégis rendelkezne RAW vagy Soft subbos SHUFFLE! vagy MAI OTOME/HIME részekkel az kérem értesitsen  :angyali:

zen16

Shuffle-t sajnos nem tudom honnan lehet RAW-ban leszedni. (majd még utánanézek) A Mai-Hime-ből a LIME csinált egy softsub-os verziót és a KickAssAnime is elkezdte. A Mai-Otome-t www.arigatouhell.com (náluk csak irc-ről lehet tölteni)

Zsiga


Én

Valaki tudna nekem linkelni Tengen Toppa Gurren-Lagann RAW batchet? Igazából 1-13-ig lenne fontos, a többi (16-17. rész kivételével) softsubos. Google, tökjótesó, torrentz.com, isohunt failed me hard.

bimanc

#81
Alapjában véve erről lenne szó:

http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=9345

A 6-os és a 8-as részt ne töltsd le belőle, mert azok gagyik. Mindjárt keresek valamit hozzá.

Szerk.:
A nyolcast mégis csak töltsd le abból, most látom nekem is az van meg.

6:

http://animestation.googlepages.com/TV-JAPAN_GurrenLagann_06_NoClock.torrent

Sajnos nincs seed, ahogy látom.  :frown:

Én

I owe you a serious amount of internets for this one. :borul:
Ok, a 6, 8-at nem szedtem le, lehet azok nem is kellenek.

bimanc

Szívesen, sajna ennél többet nem tudok segíteni. A 6. résszel egyébként az a baj, hogy clocked, a nyolc meg talán zero-raws féle mkv vagy mi, de az legalább jól néz ki.

Én

Danke ismét. A batch torrent elég gyors, hamar le fog jönni, mert 14-27. részig megvan alapból (bár asszem clockosak, úgyhogy leszedem ezt is majd).