Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

OFF:
Nos, akit érdekel a dolog, az szedje le ezt (17 MB).

A zip-et ki kell csomagolni, majd kiadni a köv. parancsot:
patchISO.exe regi.iso uj.iso sylv_hun_patch.bdiff

Figyelem, ez a patch az ADC-rõl szedhetõ Dolby Digital hangos koreai R3 DVD-hez jó! (Ez: Sympathy.For.Lady.Vengeance.2005.NTSC.R3.DVDR (Non-DTS version))

Ez még nem biztos, hogy tökéletes, ezért várom a visszajelzéseket.
Failure is the default option

Ramiz

Én is leszedjem, ha nincs fájlom, de majd elkunyizom valakitõl a filmet dvd-n, vagy akkor nem kell?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Ezzel csak akkor érsz valamit, ha megvan az ADC-rõl letöltött ISO (vagy valami más, ami byte-ra pontosan megegyezik az említett nevû ISO-val :))
Failure is the default option

Yakumo

Quote from: Mirrornyiff... Ramiz-mesterrel máskor elég sokat cirmogtunk egymásnak azzal kapcsolatban, hogy jó vagy rossz volt a Gyûrûk Ura feldolgozás (szerintem jóó volt, bár a legjobb egy real-time GYU lett volna, de akkor még mindig néznének...:)).
Nos, állítólag a Narnia is egy könyv feldolgozásán alapszik - Ramiz! Ne (Ne, Ne és NE) nézd meg!!!!
Olykor vannak filmek, amelyek már nekem se tetszenek...
Pedig jól indul: szép kamera és képek, guszta animálás, de a story-line (vagy banális, vagy darabos - ügyesen váltogatva, és nulla% veszteség, és gondolkozás)... háátt
A szereplõk pedig olykor irritálóan buták, vagy csak egyszerûen nem képesek játszani - a kiscsaj volt szvsz a legrosszabb, de a többi is... menet közben jöttem rá, hogy voltaképpen a boszorkának drukkolok, mert õ legalább tudta a szerepét.

Szóval, ez tényleg a szép volt - jó nem volt kategória, az egyedüli felemelõ dolog az egész film során Syeren remek társasága volt, amit köszönök neki (különben most nagyon pocsékra húznám a filmet...).:uzi:
Bazz, pedig én is meg akartam nézni:( Mostmár jól meggondolom! :3x3:

Ramiz

Quote from: YakumoBazz, pedig én is meg akartam nézni:( Mostmár jól meggondolom! :3x3:
Hát ettõl még megnézheted, feltéve ha van kit magaddal vinni, aki elvonja a figyelmedet a filmrõl... ;) Én sajnos az a fajta perverz vagyok, aki ha filmet néz, akkor nézni akarja. :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: RamizHát ettõl még megnézheted, feltéve ha van kit magaddal vinni, aki elvonja a figyelmedet a filmrõl... ;) Én sajnos az a fajta perverz vagyok, aki ha filmet néz, akkor nézni akarja. :o
hát igen sajnos ezért nem fogom én se v.színüleg megnézni;) Ha film, film. Punktum.

Ramiz

Erõszakos múlt

Cronenberg miatt néztem meg, de Morgensteinre is Tom/Joey-ként fogok emlékezni, és nem aragornként :D Ed Harris meg király arc :cool:
A történet érdekes, de nem túl meglepõ. Sok sablont használt Cronenberg az "amerikai álom", a kisvárosi idilli lét hangulata kedvéért, szándékosan, de mégis kicsit sok volt nekem. Egyébként egyszer nézhetõ film. Az izgalmas jelenetek tetszettek. Nem is túl véres a film, mint ahogy hallottam.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Election

Igazi hot movie, Johhny To-tól. Az igazat megvallva az Adásunkat megszakítjukért nem voltam oda, de meg kellett néznem, mert így jobban értettem stiláris elemeit.
Sokkal komolyabb ez a film, mint az említett másik, szinte semmi akcióval, annak ellenére, hogy vérbeli triad-mozi. Csak az intrika és az intrika, megfeszített figyelmet igényel, hogy az ember tudja követni ki-kicsoda, és kivel van éppen. Ami nagyon tetszett, hogy a triadtagok olyanok voltak, mint a valóságban - átlag családos emberek, pl. sörpocakkal. Jól kidolgozott karakterek, bár egy kicsit túl sokan voltak. Semmi keménykedés, legalábbis nem a megszokott módon és nem mindig. Pont az ilyen kemény arcok, arc okozza a film fõ konfliktusát, ami egy triád demikratikus elnökválasztása körül játszódik. Ami nem annyira jött be, hogy több meglepetés-váltás volt benne, amikor én már azt hittem vége. Egy bõven elég lett volna, pont ami a végén volt és hát még engem is sokkolt.

Ramiz

Halott ember

"It is preferable not to travel with a dead man."

Különös, kiszámíthatatlan, meglepõ film Jim Jarmusch rendezésében, a legfurcsább vadnyugaton játszódó film, amit valaha láttam. Vigyázat, nem western! Ezt már a képi világa is jelzi: fekete-fehér, pedig a westernek hangulatát nem kis részben a kopott homokszín adja. A zenéje sem szájharmonika és akusztikus gitár, se dobok, hanem elektromos gitár elmosott pengetése.
A film fõszereplõje William Blake (Johnny Depp, végre egy rendes szerepben), névrokona az angol költõnek, aki a tipikusan unalmas könyvelõi állást szeretné betölteni Machine-ban, az isten háta mögött. De ez nem az õ világa: kemény, ellenséges, számára kiszámíthatatlan. Hamar halott ember válik belõle, és õ is ölni kényszerül. Innentõl utazása egyrészrõl menekülés a vérdíjra vadászók elõl, másrészrõl egyfajta keresés egy kövér indián társaságában és az õ indíttatására. De hogy mit is keres voltaképpen, azt egészen a végéig nem tudja meg az indiántól, akit egyébként Senkinek hívnak (kis utalás a Nevem Senkire?), és fejbõl tud William Blake verseket, mert megjárta Angliát. Szerinte a szerencsétlen könyvelõ tényleg az igazi William Blake, és meggyõzõdése, hogy ezentúl vérrel fog írni és a pisztolyát használja majd a nyelve helyett. És Blake elkezdi megismerni önmagát, de lehet, hogy ez nem is önmaga...
Kannibál és játékmacival alvó fejvadászok, skalpmániás prémgyûjtõ vadászok, muzikális indiánok, szokatlan tûzpárbajok, egy meglepõen brutális (Takashi Miike stílusára emlékeztetõ) jelenet, fekete humor és fekete nem-humor, amik megdöbbent fél-nevetésre készteti az embert, az Apokalipszis mostra emlékeztetõ, fokozatosan elboruló, látomásos, vadonban utazó, ön-szembesítõ hangulat, a vadnyugat semmit sem érõ emberélete, könnyû gyilkosságok és nehéz golyók a testben...

"Every night and every morn',
some to misery are born.
Every morn' and every night,
some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight.
Some are born to endless night."

Jarmusch tényleg úgy tud egy-egy témához nyúlni, ahogy nemcsak hogy senki más elõtte, de ahogy nem is hitte volna az ember, hogy lehet. A Törvénytõl sújtva után újabb nagyon kellemes meglepetés volt számomra a Halott ember. Mellékszerepekben olyan meglepetés-arcok, mint Iggy Pop, Billy Bob Thornton és Alfred Molina. Vigyázat! Igazi csemege, ami azonban megfekheti a könnyen emészthetõ szórakozásra számító gyomrot!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Ramiz...
"Every night and every morn',
some to misery are born.
Every morn' and every night,
some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight.
Some are born to endless night."
...
Ez jooo! Most kivancsiva tettel.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: KvikvegEz jooo! Most kivancsiva tettel.
William Blake költészetére? :) No nem baj. Biztos az is jó. :) A filmre ez azért nem annyira jellemzõ.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Chronenberg, Johhny To és Jim Jarmusch... hmmm mit nézzek legközelebb?! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonChronenberg, Johhny To és Jim Jarmusch... hmmm mit nézzek legközelebb?! ;)
Amelyik megvan (1. és 3.). ;) Én viszont asszem Red Spectatlest néznék legközelebb... (khm). ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: RamizWilliam Blake költészetére? :) No nem baj. Biztos az is jó. :) A filmre ez azért nem annyira jellemzõ.
Francba. Pontosabban nem, Blake-et konnyebb netrol leszivornyazni. Remelem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Mirror

Hát, én is csatlakoztam a lelkes sorozatnézõk táborához...
Keztem a mesteri Gilmore Girls-sel (itten most várom a real-time feliratokat, mert a magyar nyelvû vagy nincs, vagy, ha van, el van csúszva és hihetetlenül hadarnak, angolul képtelenség megérteni, pedig hihetetlenül jól az akcentusok...meg a csajok is...).
Szóval, most Lostot nézek. Az RTL-en mosnjuk még sehol se tart a dolog (én most a 2. szezon 3. résznél tartok), de az abc-n leadott részeket már láttam ("arcivált állapotban"). Nos, tegnap, az ötvenedik megnézésre feltûnt egy apróság: amikor a fiúkat (2szez/2rész) a tengeren megtámadja a cápa, mutatják egy pillantra a jószág oldalán - a farkánál van egy bazi nagy tetkó, mint a Swan-bunker logója. De sajna túl szemcsés a kép, így nem tudom kivenni, mi lehet a nyolcszögletû labizintusos logó közepén (gyanítom, hogy nem hattyú...).

Közérdekûbb poén: a Galaxis útikalauz új verziójában a BBC-s Marvin bukkan fel, amikor a Vogon bolygón intézik az elnöki kiszabadítási okmányt (ormótlan, fémszínû és sorbaáll).
No ennyi, Syeren nagyon türelmetlen a trillianon...:muhahah:
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

syeren

Quote from: Mirror...(2szez/2rész)... Édesem, ez spoiler volt! :ejnye:
Quote from: MirrorNo ennyi, Syeren nagyon türelmetlen a trillianon...:muhahah:
Hihi! :hahaha:

syeren

Quote from: Mirror...(2szez/2rész)...
Édesem, ez spoiler volt! :ejnye:
 
Quote from: MirrorNo ennyi, Syeren nagyon türelmetlen a trillianon...:muhahah:
Hihi! :hahaha:

Mirror

Quote from: syerenÉdesem, ez spoiler volt! :ejnye:
  Hihi! :hahaha:
neeem az volna a spoiler, ha azt mondanám, hogy a 2. szezon 3. részében kiderl, hogy a bunkerlejáró valóbában egy *******rejt, ahol van sok ******* amibe bizonyos ******közönként ******at kell *****ni, különben nagy ****lesz. Mindez a *******évek óta tart. A szigeten még ********van de ezekrõl még semmi infó sincs. Elméletileg a ******* 540 napig tartott volna, de azóta sincs *******.
Szóval, most a magyarra fordított feliratokat olvasgatom képanyag hiányában, ahol kiderül, hogy a tutajjal ******** népek ********ak a 815-ös járat **********részében *******kel, akik sokkal jobban ismerik a ********eket, mint a mieink...
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Djinn

Quote from: thrallez. nembaj, most jön le a Cannibal Holocaust (az jó film... reméljük XD)
ÁÁÁÁÁ! Azt látam. Ha nem tévedek ez a film az ami bemutatja hogyan ne forgasunk doumentumfilmet egy kedves és vendégszeretõ törzsrõl. Feltéve ha [COLOR="LemonChiffon"] életben akarunk maradni...[/COLOR]  És azt is hgyan nézzük végig ahogy [COLOR="LemonChiffon"]megeszik a munkatársainkat[/COLOR]... Brrrrrrrrrr.... :eeek:
Most eszembejutott a Halál ezer arca és a Kínzás ezer arca címû alkotás. Nagyon rég láttan õket de valahogy mindig rámtör a hányinger ha eszembejutnak. Pedig már arra sem emléxem hogy dokumentumfilmek vagy "játékfilmek" voltak-e...

Idétlen idõkig

Bill Murray és Andie MacDowell fõszereplésével készült vígjáték. A film egy nagyon önzõ emberrõl szól, aki vmi furcsa oknál fogva egyszercsak minden reggel ugyanarra a napra ébred. Elõször rémísztõnek tûnik a helyzet, de aztán az illetõ ráérez a dolog elõnyeire... :D  [SIZE="1"]("Mi van, ha Isten csak azért tud mindent, mert túl régóta van közöttünk...")[/SIZE]
Aranyos és tanulságos filmecske, egyszer érdemes megnézni.:)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Yakumo

Quote from: DjinnIdétlen idõkig

Bill Murray és Andie MacDowell fõszereplésével készült vígjáték. A film egy nagyon önzõ emberrõl szól, aki vmi furcsa oknál fogva egyszercsak minden reggel ugyanarra a napra ébred. Elõször rémísztõnek tûnik a helyzet, de aztán az illetõ ráérez a dolog elõnyeire... :D  [SIZE="1"]("Mi van, ha Isten csak azért tud mindent, mert túl régóta van közöttünk...")[/SIZE]
Aranyos és tanulságos filmecske, egyszer érdemes megnézni.:)
Alap! :jee: :kiraly:

Fazék

Quote from: DjinnIdétlen idõkig
Én is imádom ezt a filmet :) Bill Murray egyik kedvenc színészem gyerekkorom óta :)

Ramiz

Quote from: DjinnMost eszembejutott a Halál ezer arca és a Kínzás ezer arca címû alkotás. Nagyon rég láttan õket de valahogy mindig rámtör a hányinger ha eszembejutnak. Pedig már arra sem emléxem hogy dokumentumfilmek vagy "játékfilmek" voltak-e...
Eredeti cím? Torrent? :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RamizEredeti cím? Torrent? :__devil:
Eredeti cím? Lövésem sincs, talán Faces of death, de nem biztos. Mintha több filmbõl állt volna. Tényleg nagyon régen láttam...
Hogy hol lehet beszerezni azt nem tudom, emlékeim szerint még a holdon is betiltották...
De biztos van itt a fórumon vki, aki naprakészebb információkka bír a dologról. Amilyen perverz vagyok képes leszek mégegyszer végignézni, ha elérhetõséget ad vki :3x3: [COLOR="LemonChiffon"][SIZE="1"] (ki van zárva, hgy újra megnézem!!!)[/SIZE][/COLOR]:)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: DjinnAmilyen perverz vagyok képes leszek mégegyszer végignézni, ha elérhetõséget ad vki :3x3:
Nyugi, nem adom oda, de kíváncsi vagyok. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: RamizNyugi, nem adom oda, de kíváncsi vagyok. :)
Ha szadista allat hangulatban vagy, ajanlom a marhatranszportokrol szolo bájos kis dokumentumfilmet. Spektrumon adtak, pont amikor vacsoraztam, az se sokaig tartott. :eek:
[COLOR="Red"]Csak eros idegzetueknek:[/COLOR]
-> Szal, tehen szallitojarmuben, torott mellso lab vagy egyszeruen annyira kivan, hogy nem tud felallni, hat hogy is allisuk fel? Nyomkodjuk a szemet! Oppsz, kifolyt... hat akkor a szemureget. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<-
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Jah... egyébként én nem vagyok ilyen perverz, a Djinn által említett filmrõl is azt hittem, hogy "gory movie", de utánaolvastam, és kiderült, hogy véletlenül lefilmezett véres jelenetek és/vagy hamisítványok (10 ember, 11 féle vélemény... tényleg olyan az egész, mint a GitS SAC-ban a Laughing Man vagy a Paranoia Agent-ben a srác...) gyûjteménye. Szóval nem érdekel annyira... ilyen véres dolgokból már láttam párat, és nem nagyon fogtak meg. :) (De egyébként elég durva dolgok meg beteg emberek vannak a neten, csak ahogy keresgéltem a filmet, találtam... :3x3: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

crus

A The Triumph of Will-t látta valaki?
In the name of God,
impure souls of living dead shall be banished
in eternal damnation. Amen

Mirror

Quote from: DjinnBill Murray és Andie MacDowell fõszereplésével készült vígjáték. A film egy nagyon önzõ emberrõl szól, aki vmi furcsa oknál fogva egyszercsak minden reggel ugyanarra a napra ébred. Elõször rémísztõnek tûnik a helyzet, de aztán az illetõ ráérez a dolog elõnyeire... :D  [SIZE="1"]("Mi van, ha Isten csak azért tud mindent, mert túl régóta van közöttünk...")[/SIZE]
Aranyos és tanulságos filmecske, egyszer érdemes megnézni.:)

Jó, én is szeretem:) Fõleg, az jó, amikor próbál meghalni.. vagy, amikor elkezdi élvezni: kirabolja a postát, ámok futást rendez a kisvárosban, elrabolja a mormotát... Meg, ahogy megpróbál összejönni a csajjal napról napra. És sose jön össze neki, pedig már teljesen lenyomozza... A végsõ megoldás is aranyos:) Csak azóta röhögök, ha meghallom a zenét...
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Manu

Quote from: kikuchiyoOFF:
Nos, akit érdekel a dolog, az szedje le ezt (17 MB).

A zip-et ki kell csomagolni, majd kiadni a köv. parancsot:
patchISO.exe regi.iso uj.iso sylv_hun_patch.bdiff

Figyelem, ez a patch az ADC-rõl szedhetõ Dolby Digital hangos koreai R3 DVD-hez jó! (Ez: Sympathy.For.Lady.Vengeance.2005.NTSC.R3.DVDR (Non-DTS version))

Ez még nem biztos, hogy tökéletes, ezért várom a visszajelzéseket.

Ezt kifejtenéd egy kicsit bõvebben? Mert nekem sehogy nem akar mûködni. Kiadtam parancssoron, total commanderben, meg símán fzttatam, de nem történik semmi... Melyik feliratot cseréli?

kikuchiyo

Ez sehogy, rosszul jött le nekem az Iso az ADC-rõl, ezért rossz a CRC-je.
Most nem érek rá újra megcsinálni.

Bocs.

AZt csinálná egyébként, hogy hozzáad egy választható magyar felirtaot.
Failure is the default option