Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Daryoon

#1
Üdv mindenkinek!
 
 Lázasan kerestem ilyen topicot de nem találtam. Szeretném kikérni véleményeteket a manapság elhatalmasodó CGI (Computer grafika) és kézzel rajzolt világ/karakterek összemosódásáról. Úgye kezdetben vala az X-the Movie amiben már használtak (de már valszeg előtte is) ilyen technikát, de legjobban először a Titán A.E. című filmben lehetett felfedezni. Aztán jöttek az újabbak (Ghost in the Shell, Wonderful Days) és úgy tűnik megállíthatatlanul gyűrűzik be az animációs filmvilágba. Néhány ismerősöm szerint a rajzolt szereplők és a komputer animált környezet összehangolása lehetetlenség, amiért állandóan elütnek egymástól. Némelyek szerint viszont sokat dob a látványvilágon, és jó dolog.
 A Love Hina című sorozatban komputerek lévén végezték a szinezéseket, amelyek során csodálatos képi világ tárul elénk. De ezt felfedeztem a Witch Hunter Robinban is. :) Szóval nem tudom. Nekem eddig tetszettek ezek a megoldások, de kiváncsi volnák a ti véleményetekre is.
 Ha netántán meghalna a topic sorry. Nem tudom mekkora érdeklődésre tarthat számot a téma.

Sayonara!