Sport animék

Started by Nimlot, 2007-04-16, 23:39:54

Previous topic - Next topic

Nimlot

Üdv mindenkinek!

Elöször is HA már van ilyen topic elnézésteket kérem de nem ellenöriztem le.
Indítási indokom az lenne, hogy ne szórodjanak szét a sport animék külön topicokra , mive úgy sincs belölük túl sok mégis időről időre megjelenik egy ami felkeltheti az érdeklődést (pl.: overdrive, kenichi). Ugyanakkor általánosságan is megoszthatjátok véleményetek mi nem tetszik és mi az amiért érdemes nézni sport animét. (szeretném megjegyezni, hogy szvsz a martial arts is a sport kategoria része lehet)

Yoroshiku! :tezsvir:

Akkor meg is kezdeném az Overdrive-al. Nekem az opening zenéje már tetszett és a jövőbetekintés. Igaz már van egy Tour de France feldolgozás de sajnos nem láttam így nem tudok hasonlítani, mindenesetre kis cukormázas külselyü és történetü animék főhőse útraindult, hogy ő legyen a biciklizés királya :D. Nézzük együtt, mi sül ki belöle.


Mégszer várok minden kedves hozzászólót  :D
"Being too kind is also... cruel!"

chilip

kenichi nem sport anime sztem, figthing anime humorral fűszerezve...

smash++

Nem nagyon van tapasztalatom,de a
Suzuka!!!!!!!!!!!!! :whoah:

Sokan lehúzták az animeaddicts-en de nálam igazi kedvenc volt nagyon régen amikor még nem volt net és csak az rl2-n néztem az animet a suli után Captain Tsubasa<- örök kedvenc volt,annak ellenére,hogy nem annyira valósághű.De mindig is szerettem ha van benne egy kis super erő,jelen esetben super rúgó tech :D

Nagyon gondolkodok a The Prince of Tennis,Air Gear elkezdésén,Eyeshield 21,csak az egyeik túl hosszú,a másikat nem akarják feltenni f.p-re ;)(now no torrent),a 3.-at meg talán még be sem fejezték...

Bandita ^^

Nemtom ki látta, (gondolom páran) a Hajime no Ippo-t. Boxolós anime, még írtam is róla egykoron egy ismertetést(ömlengést)...
Nálam Top 5... :):)  :whoah:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Lazzaret

Suzuka

Sztem ez a legjobb (persze csak számomra).


www.arkangyalok.uw.hu

Nimlot

Én is láttam a suzukát és nekem is az ami a legjobban bejött azért mert (nekem) telljesen reálisnak és jó történetnek tünt. És nem az volt mint mostanában sok animében h a főhös egy balf*sz hanem ő maga sem tudta h télleg annyira jó, és eleve romantikus anime rajongó is vagyok, nekem nagyon tetszett a romantikus része.

A hajime no ippo-t (remélem jól írtam) nem néztem mert kicsit tartok tőle h el venné a kedvem. képek alapján legalábbis nem igazán jött be.

Air gear-t végignéztem és piszok jóóóóóó :D azóta is top 5 ^^

Prince of tennis (sajnos nem találtam f.p-n) ezért nagyon lassan de szedegetem torrentről
"Being too kind is also... cruel!"

smash++

Quote from: Nimlot on 2007-04-17, 23:59:53
Air gear-t végignéztem és piszok jóóóóóó :D azóta is top 5 ^^

Gyere tüntetni a hirek/mik kerülnek fel topicba :D.Nem is értem miért nem akarják feltenni  az f.p-re? :confused:
Pedig már egyszer kértem és talán más is kérte előttem.
Torrentel meg nem akarom teli pakolni a vinyót.De lehet nem lesz más választásom :frown:
A Prince of Tennis sincs fent ááááá  Akkor már azt se fogom megnézni.Esélytelen,hogy azt elkezdem torrentről....

Egyébként sport anime-kből nincs is olyan nagy választék,nem?
Engem leginkább azok fognak meg amik nem csak a sportról szólnak.Pl a Suzuka.Ahol a romantikán van a hangsúly és e melllé jön be a sport,amit realisztikusan ábrázolnak.
Nem tom,hogy a Prince of Tennisnek vagy az Eye Shildnek vagy Air Gear-nek van-e más mondani valója?Pl romantika :D:D vagy vmi hasonló,tehát nem csak a sport körül forog minden




Nimlot

Hát az Air gear a sportrol, hozzálásról szól leginkább, meg a bunyóról :D de nekem nagyon tetszett a főhős, a rajzolás is nagy vicces volt. Szerintem 10ből 8.5-9et adnék.
Én elkezdtem leszedni torrentről a prince of tennist de nincsen feltőltési jogom (nem is tudom h kellene pedig nagyon sok friss dolgot szedek) viszont ha lenne szívesen feltölteném.  Már az első részben megmutatták h ki a főnök :D
Suzuka nálam összetettben top5-ös :D egyetértve előttem szólóval, jó kis füszer a romantika mellé a sport ^^

Jah nincs valami sok sport anime ezért is indítottam így külön, itt ki lehet beszélni mindet.
és továbbra is fenntartom az álláspontomant, hogy a figt-os (martial arts) animék is tartozhatnak a sportba. Én legalábbis nem fogok megharagudni érte. Tehát nekem a Kenichi is idetartozik :P

Mellesleg overdrivot nem nézi senki? 1.rész van subbolva csak , de már 3as kint van raw-ban.
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

Hellow!

Nem tudom ismeritek-e a Princess Nine c. animét, uh írok róla pár dolgot, mivevl pár napja sikerül végignéznem.
Nekem nagyon tetszett. Akinek a Suzuka c. anime tetszett annak ez is biztos tetszenifog, habár itt női főszereplőnk van :).
Az alap történet: Egy híres baseballozó lánya a főhősnő akit tehetsége miatt felvesznek egy lány iskolába és megalkotják az első női baseball csapatot.
Azt mondanám h 50% sport 50%romantika,dráma (kicsit néha szappanopera feeling :P) ráadásul az utolsó részen nem tudtam h sírjak e vagy nevessek  :D
Jó kis 1998-as anime (lassan kedvec évjáratommá válik  :szemuveges:)
Én csak ajánlani tudom. Akit meggyőztem annak meg jó szórakozást kívánok hozzá :)
"Being too kind is also... cruel!"

Manitu

Quote from: Nimlot on 2007-04-19, 05:35:32
Jah nincs valami sok sport anime ezért is indítottam így külön, itt ki lehet beszélni mindet.
Dehogynincs. Dunát lehetne velük rekeszteni, ha jobban utánnanézel, nem találsz olyan sportot, amiből ne lenne anime. Van amibál tucatnyi is.

Bár én alapvetően irtózom tőlük, néhány kivételtől eltekintve. A Suzuka meg a Nasu tetszett, a többi inkább kill it with fire kategória.
Nem rég néztem meg a Battle Athletest, hát érdekes... Halálra röhögtem magam rajta, pedig igazából nagyon gyenge meg gagyi. 10 percig tart egy 100m-es sprint, közben lelkizés ezerrel, hogy jaj, most nyernem kell, mert ha nem akkor mit fog gondolni szegény halott jóanyám, meg különbenis megígértem a haverom szobatársának a sógornőjének, hogy bajnok leszek blablabala... Tipikus túlspilázott sportanime klisék ezerrel. jó pár évre megint elég volt belőlük :D
Az annyira rossz, hogy az már jó kategóriába mondjuk simán belefér, szóval egyszer meg lehet nézni  :muhahah:


Nimlot

Hát az igaz. Viszont a duna rekesztésről meg csak annyit hogy havonta 3 hárem anime jön ki.
Viszont a jó sport anime az olyan mint a gyöngyszem ^^
"Being too kind is also... cruel!"

ultimecia

Hmm, ha a mechavezetés/emberölés nem sport akkor én nem sok sportal foglalkozó animeot láttam.
Tsubasa kapitányból láttam párat, de az sem nagyon tetszett. Túl irreális....
Meg kulönben is utálom a sportot. De persze midnen school life animeban van sportnapos rész, azokat nagyon szeretem :D

Soldier

Quote from: ultimecia on 2007-06-15, 17:00:05
Hmm, ha a mechavezetés/emberölés nem sport akkor én nem sok sportal foglalkozó animeot láttam.


aszem az nem szamit annak  :rotfl:

Nevl

Initial D :)
Autóversenyzés nem tom mennyire sport nektek, de én nagyon szerettem. Első-második évad rajzolása nagyon tré még, de ha megszokod kegyetlen jó az anime.  (főleg, ha szeretsz vezetni mint én :) )
4. évad meg pure pleasure :)

The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Nimlot

Ja ja Initial D nagyon jó volt. Megjegyezném nekem az első évad rajzolás jobban tetszett mint a 2-é.
meg azok a jó kis zenék :)
"Being too kind is also... cruel!"

fraglimiter

Csatlakozom az elottem szolohoz, az elso evad rajzolasa sokkal egyedibb (nekem bejon a retro stilus, mivel a megjelenese pillanataban a rajztechnikaja eleg erosen "elavult" volt mar) volt mint a tobbie. Az Initial D szvsz a legjobb autos anime. Talan meg az Ex-Driver ami hasonlo de abban mar van nemi kis "future" is...
Sport animeok kozul nalam elokelo helyen szerepel a Slam Dunk (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=590) is, ajanlom mindenkinek aki egy latvanyos kis (101episode) sorozatra vagyik.

moRtiZ

#16
Erdekes, elejen nem igazan akartam nezni sporttal foglalkozo animeokat, de minel tobbet nezek, annal jobban megtetszenek.

Azt hiszem regen az osidokben az RTLen lattam egy sportanime-ot, talan a Captain Tsubasa J-t, ami viszonylag tetszett, es egy unalmas pillanatomba bar viszakoztam tole hogy sportanime elkezdtem nezni Hajime No Ippo-t. Azota Top5-be van nalam, felelmetesen jo!!!. Kb. 1 hete neztem vegig Intial D-t az is nagyon jo (jo kis J-pop zenere driftelnek szerpentineken), es tegnap "fejeztem be" az Eyeshield 21 81. epizodot. (feliratozo team abbahagyta a munkat, mert CN megvette a sorozatot) Es errol a sorozatrol is csak elismeroen tudok szolni.

Most meg hajtom a tovabbi jo sport anime-okat, hatha talalok olyan jokat mint az iment felsorolt 3. Bar tudom hogy harcmuveszet, dehat az is sport, de Grappler Baki sem egy rossz sorozat szerintem (bar van benne kis szuperero is :)), most hajtok par sport anime-ot ha talalok valami izgalmasat, irok postot. :).

blackman

Quote from: moRtiZ on 2007-08-23, 17:28:02
elkezdtem nezni Hajime No Ippo-t. Azota Top5-be van nalam, felelmetesen jo!!!.
:tezsvir: Takamura meg egy állat.  :D

moRtiZ

Quote from: blackman on 2007-08-23, 22:24:25
Quote from: moRtiZ on 2007-08-23, 17:28:02
elkezdtem nezni Hajime No Ippo-t. Azota Top5-be van nalam, felelmetesen jo!!!.
:tezsvir: Takamura meg egy állat.  :D

Egyszeruen imadom azt a karaktert, sirva fetrengtem rajta mindig, brutalisan eros, es iszonyatosan taplo >>> legjobb kombo :D:D

moRtiZ

Ujabb Sport anime ami szerintem nagyon jo, Major. Baseball anime, elegge ra lehet kattanni. Jelenleg 3 szezon futott le belole (26 resz egy szezon, feliratozva 3/21-ig van), a 4. 2008 januarba kezdodik. Csak ajanlani tudom  :jee:

smash++

Aki már látta vagy éppen nézi írna pár infot a
The prince of tennis-ről
Erősen gondolkodtam rajta,hogy bele kezdek,de 178 részt csak akkor töltök le ha tényleg jó... Anno szerettem a régi primitiv focis animket és gondoltam ez sem lehet annyira rossz...
Szóval graf,vélemény,történet minden jöhet...

Ezt a torrentet találtam.Ez angol sub-os lenne????
P of tennis 1-178+extra

Soldier

Quote from: smash++ on 2007-11-01, 11:42:12
Ezt a torrentet találtam.Ez angol sub-os lenne????
P of tennis 1-178+extra

igen , másban nem tudok segiteni  :szemuveges: