Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Higasino Isley

#1
Manga / Re: Claymore manga
2009-12-04, 23:47:08
Quote from: Bishop on 2009-12-04, 22:49:32
Azért Isley fent tartott egy kisebb awakened csapatot, és nem hiszem hogy mind azért csatlakozott hozzá mert Isley olyan jó fej. Rigald(nem tudom már hogy hívják pontosan ^^ ) is elég erős hogy csak úgy engedjen Isleynek, biztos voltak összetűzések.
Mind1 nem kötekedek már ez ügyben tovább, shounen manga végül is nem kell értelmet találni. Ettől még viszont az elmúlt idők cselekményei elég egyhangúak.

Fenntartott valóban, és elfoglalta a déli földeket, meghódította az addig ismert világ csaknem felét. De ezért neki személyesen csupán egyszer kellett harcolnia, mikor megmérkőzött és végül le is győzte Lucielát, a déli Abyssalt.

Fenntartotta a 31 Felébredettből álló hadseregét, akik leöltek Piétánál 17 Claymore-t, a szervezetet és Rifult lefoglalták, időt nyerve Isleynek, akit fedeztek, míg ő elfoglalta Luciela legyőzésével a déli földeket.

Isley volt, aki elindította a változást, de személy szerint sokat nem kellett tennie, a jó vezérek általában ilyenek.

Rigardo félte, mert egyszer Isley legyőzte, s mint a többi Felébredett, örök hűséget fogadott neki.
Rigardo tudta, hogy sohasem győzhetné le Isleyt.
http://www.onemanga.com/Claymore/73.3/05/
#2
Manga / Re: Claymore manga
2009-12-04, 22:26:00
Quote from: Bishop on 2009-12-04, 22:14:42
Ez a "addig sok idelye volt fejlődni" szöveg addig állja a helyét míg a mangaba mindenkire igaz ez, de akkor Easly meg Riful sokkal több xp-vel kéne hogy rendelkezzen.

Riful és Isley rossz példa, ők pont azért Abyssal-ok (mélység lakói), mert az elmúlt száz évben szinte semmi kapcsolatot nem tartottak a külvilággal, és teljesen visszavonultak, mígnem az utolsó pár évben mobilizálták magukat. Nem fejlődtek, mert szinte semmit nem csináltak...

Nemcsak Priscilla fejlődött az elmúlt időszakban, Miria és Claire már majdnem Abyssal-szint, illetve a többi öt bajtársuk is legalább kétszer erősebb lett az utóbbi 7 évben. Nem mondta senki, hogy csak Priscilla fejlődött látványosan. Elég megnézni Deneve regeneráló képességét, vagy Miria új fantom mozgását.
#3
Manga / Re: Claymore manga
2009-12-04, 21:49:21
Priscilla mindenféleképp erősebb lett azóta, amióta Teresát megölte és legyőzte Isley-t.

Néhányan ezt a kijelentést nem tartják elfogadhatónak, és továbbra is azt mondják, hogy nincs bizonyíték arra, hogy Priscilla több, mint kétszer erősebb lenne egy Abyssalnál, ezt azt is jelentené, hogy az elmúlt 14 évben nem fejlődött semmit. AnimeSuki fórumán olvastam erről most a 98. fejezet topicjában.
Erről mit gondolnak itt a fórumozók?

Véleményen szerint Priscilla mint fizikálisan és mint mentálisan erősebb illetve stabilabbá vált. Valószínűleg technikailag is.

Mentálisan most teljesen kiegyensúlyozottnak tűnik, ezt valószínűleg Isleynek és Rakinak is köszönheti. Mikor Isleyvel küzdött, akkor úgy tűnt, hogy a gyermekkori emlékek hirtelen előtörése ingataggá és végső soron védtelenné tették, de ilyen indokolatlan regresszió vele kapcsolatban már rég nem volt tapasztalható.

Fizikailag, hogy erősebb lett-e, erre nincs bizonyíték, nem tény, viszont az tény, hogy most képes volt (eredményesen) használni emberi testben azt a technikát, ami elég volt Isley legyőzésére, viszont akkor csak Felébredettként volt minderre képes.

http://www.onemanga.com/Claymore/73.3/27/
http://www.onemanga.com/Claymore/98/18/

Szemmel láthatólag ugyanaz a technika, de nem tudni, hogy akkor emberi testben tudta volna-e sikeresen használni ezt Isley ellen.

Az én konklúzióm az, hogy Priscilla mentálisan bizonyítottan, és nagy valószínűséggel fizikailag is erősebb lett, a technikai fejlődés pedig nem bizonított, mert nem írta sehol Yagi, hogy Isley ellen tudott volna-e emberi testben is harcolni ezekkel a technikákkal.

Az, hogy ilyen erőssé tudott válni az azzal indokolható, hogy példátlan Yokival rendelkezik, és a regeneráló képessége párját ritkítja. Bár az továbbra is kérdéses, hogy az elmúlt 14 évben mennyi ideje volt gyakorolni.
#4
Manga / Re: Claymore manga
2009-12-04, 15:23:57
Priscilla ebben a fejezetben még a legvadabb reményeimet is felülmúlta: egy könnyed mozdulattal képes volt letépni annak a harcosnak a fejét, aki már 14 éve a Szervezet első harcosa. Beth ellen pedig újra azt a technikát (a csigavonalban mozgó romboló kezeket ;P) használta, amivel Isley-t is könnyedén elintézte.

http://www.onemanga.com/Claymore/98/27-28/

Ilyen képet meg maximum a Berserkben lehet látni...

Érdekes lesz nyomon követni, hogy meddig fogja még érezni a vágyat Priscilla, hogy folytassa a vérfürdőt, elvégre hét éve várt már erre a napra...


Quote from: Junchi on 2009-12-03, 20:22:00
Hát, azért többet vártam volna ettől a ch-tól... Szal most MEHH, megint egy hónap, mire megtudjuk, hogy Prisci hogyan gyalázza szét Beth-et. :D

Legyél kicsit derűlátóbb, véleményem szerint már a színes Priscilla képért érdemes volt egy hónapot várni. =D
#5
Manga / Re: Claymore manga
2009-09-06, 00:23:35
Durva annyi biztos, Claire szerint addig fog tombolni Raciela amíg a gyilkos ösztöneit ki nem elégíti. A fő kérdés, hogy addig vajon hány élő szervezet felett tudja átvenni a teljes írányítást ezekkel a dárda-szerű mini-Felébredett Lényekkel. Mindenesetre, igazán találó volt az "Incarnation of Destruction" erre a szörnyetegre.

Szegény Beth már igen fertőzött, majdhogynem menthetetlennek tűnik már. Talán ha túllépi a határait, és Felébred, az segíthet még.

Ezek fényében kérdéses Alicia hogy fog működni, a Soul Link nem sokáig tartható már fenn.

Alicia szempontjából a legnagyobb prioritást Riful kiiktatása élvezi (élvezte), viszont a jelenlegi helyzetben talán együtt kellene működniük amíg mini-parazita-Felébredettek hullanak az égből. Ha nem koncentrálnak megfelelőképpen, az végzetes lehet.

Aliciával kapcsolatosan az is érdekes, hogy az összes Abyssal Falót kivégezte, akik eredetileg az ő szövetségesei voltak. Tette ezt úgy, hogy azok Rifult körbevették, tehát ezek ilyen formában való legyilkolása arra enged következtetni, hogy Alicia nem ment át valami minden logikus gondolkodást nélkülöző tomboló berszerkbe, hanem valami még nem tisztázott célból kifolyólag szisztematikusan meg akart szabadulni tőlük. (Másképp Rifult is támadta volna.) Nem lenne valami szép vég, ha a kontinens, Priscilla után,két legnagyobb- még élő harcosa -  ilyen körülmények között végezné be.
#6
Manga / Re: Claymore manga
2009-09-03, 23:38:33
Kint a kínai scan!

http://www.megaupload.com/?d=TBFVSR4S

Összegzés: (Weils AnimeSuki fórumáról)

[SPOILER]SCENE95: 破壞の化身 (Incarnation of Destruction)

(All around them, the pole-shaped things from Raciella start transforming)
Helen: What's going on? What the hell's happening?
Deneve: ....
Clare: The real hell...is now about to begin.
Helen: Hey, hey...You gotta be kidding. All these poles aren't awakened beings right?
(The awakened beings finish transforming and set their sights on the warriors)
Deneve: Take off your cape and get ready with your sword, Helen!
(One AB teleports in front of Helen)
Helen: So...so fast...
Deneve: Helen!
(The AB attacks Helen but Clare chops off its arm)
Helen: Clare!
(The AB immediately grows tentacles from its severed arm and attacks. Clare and Helen dodge it. The AB once again mutates, turning into the familiar shape of the deceased Abyssal One, Luciela. Weird blades from the AB's shoulder attack the pair)
Clare: Urgh...
Helen: This bastard...
(Deneve lands on the AB's back and cuts into it. But the flesh of the AB starts to eat at her swords)
Clare: Deneve!
(Deneve kicks away from the AB, but it attacks her with its tail. While fighting, Deneve notices that the same pole spike things earlier is growing on her right arm. She immediately lops it off)
Deneve: You monster...
(She throws her infected arm and impales it on the monster. Helen drill swords the monster's head to pieces before it can recover)
Helen: Heh heh, finally did it! You deserve that!
(The AB rises headless and hits Helen from behind)
Helen: Gaah...ah...ah
Clare: Helen!
(The AB strikes Clare down with its tail)
Deneve: How can this be...this thing already has no head!
(The severed neck of the AB grows spikes)
Helen: Wait...wait...
Deneve: Not good! Don't let those things hit you. Otherwise you'll be infected!
(The AB shoots the spikes but Clare hits them away. The spikes strike back on the monster)
Helen: Wah! Wah..aa..aaa
Deneve: Helen! Clare!
(The AB stands still for a few moments and finally collapses. The three of them take a breather)
Helen: Damn this monster...Persistant as hell and also knows how to deal cunning moves.
Deneve: Is it...dead?
Helen: I...I don't know.
Clare: These things originally cannot be considered as lifeforms.
Helen: !
Clare: They are pieces of the "Destroyer" that shot out from the Luciela-Rafaela hybrid. Its actions will naturally stop when it is destroyed completely. But if those things (refers to spikes) makes its way into an energy source, which means it parasitizes a host body, it will be able to continue moving.
Deneve: Hoo. Helen.
(motions Helen to return her sword to her)
Helen: Ah. But it is really powerful.
Deneve: The yoki release which have been sealed for seven years. It feels like my yoki can often reach the edge of my limits under normal conditions. Hey Clare. If we want to bring down those things, what should we do?
Clare: They don't have any vital areas. But they have no knowledge of their own bodies, so they still don't have any concept of regeneration. So if all four limbs are lost, they won't be able to move anymore. But, even when they lose all their limbs, it's possible they can still shoot those things out like just now. For insurance, we should cut them down into pieces as much as possible.
Helen: Chi. That's easy for you to say.
(More of the ABs arrive)
Helen: This view is pretty nostalgic.
Deneve: Yea. It's like that time happened again.
(The ABs surround the three of them)
Helen: So we should just cut all of them to pieces? Are you serious? Hey?
Deneve: Although this will be a chore to do, but if we can beat them, it's no problem.

(Meanwhile, Riful grabs a severely injured Dauf by the hair and runs through the forest)
Riful: (pants)
Dauf: R..Riful. Don't...don't care about me. Riful...you should escape alone. Otherwise we will both die here.
Riful: Shut up! Say one more time like that again and I will really abandon you here!
Dauf: O...ok. That's great...This is also...If Riful can survive, that's enough.
Riful: Once you're completely fine, I will definitely...(need translation, unable to decipher the dialogue as it's not clear)
(An Abyssal Feeder drops onto Riful from above and munches into her shoulder)
Riful: You...
(She uses her hair to cut down the AF. More AFs arrive and Riful cuts them all to pieces)
Riful: (pants. She notices her eaten off left arm) The arm that was bitten off no longer regenerates...
(More AFs arrive)
Riful: That's enough. Come out all of you! How many more of you are there?
(Suddenly someone cuts one of the AFs to pieces.)
Riful: Wha..?
(The others notice but it is too late as they are also cut. The last AF leaps into the air but is unable to escape the carnage. The one responsible is Alicia)
Riful: Chi. What? Aren't they all on your team? You...that...
(Alicia's face is revealed to be sliding back into its human form)
Riful: What the hell...awakened?
Alicia: Uh..ah...uh...ah
(Alicia turns back into her human form. Meanwhile Beth is impaled elsewhere by one of the poles. The pole grows veins and exerts itself on Beth's stomach. This thing seems to be releasing Beth's yoki)
Beth: Ah...ah...ah...
(The pole grows a face at the end)

To be continued...
The invaded Beth! What is...about to hatch?
[/SPOILER]

[SPOILER]Dauf sohasem fog meghalni! =P

Nagyon eseménydús fejezet volt ez! Én tényleg nem adtam sok esélyt arra, hogy Riful sokáig húzhatja még, mindenki arról beszélt, hogy az Abyssal-ok kora lejárt, ez lehet, viszont most elég sanszos, hogy Riful az egész vérfürdőt túléli.

Beth és Claire-ék viszont roppant nagy csávában...
[/SPOILER]
#7
Manga / Re: Berserk manga
2009-06-23, 13:48:18
Egy nagyobb spoiler kép a 306-os fejezetből.

[spoiler][/spoiler]

És úgy tűnik a következő fejezet majd csak szeptemberben jön ki.

[spoiler][/spoiler]
#8
Manga / Re: Berserk manga
2009-06-10, 11:05:04
#9
Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-29, 15:38:32
Aaa-ha-ha-ha-haaa!!!

http://www.onemanga.com/Bleach/359/03/
Hitsu ereje láttán még Stark is összeszarja magát.  :D

Szerintem ez Stark-sanra nézve nem jelent különösebben semmi rosszat. Eddigiekből az a benyomásom, hogy ő hajlamosabb arra, hogy egy új, váratlan technika jobban lenyűgözze ellentétben például Barragannal vagy Halibellel, akik visszafogottabbak ilyen téren. És ez a Tensō Jūrin Hyōten Hyakkasō érdekesnek tűnik, mindazonáltal nem hinném, hogy ennyi volt Halibel.

Stark Ceroja viszont elég meggyőző, semmi előkészület nem szükséges számára, ellentétben a többi arrancarral. Azon a képen, amit linkeltél klasszul néz ki a középső panelen.:)

Barragan 'játszadozása' Omaedaval pedig engem egyre jobban emlékeztet egy Tom és Jerry különkiadásra, nem kifejezetten ezt vártam tőle, mikor Soi Fong karját abszolválta. Nem lényeg végülis. :smile:
#10
Manga / Re: Berserk manga
2009-05-22, 22:40:00
Igazad lehet. Abból, amit elmondott egyértelműnek tűnik, hogy várt Skull Knight-ra, és úgy tűnik vele akarta elvégeztetni a piszkos munkát.

Egyébként találtam egy jó leírást Griffith és Femto viszonyáról. Te azt mondod, hogy Skull Knight képes érezni a God Hand-ek jelenlétét, így talán Griffith-et csak Femtoként. Itt azt írják, hogy Femto Griffith egojának spirituális formája. Ami fontos, hogy Griffth-nek és Femtonak is ugyanaz az elméje, szelleme (same mind).

http://www.skullknight.net/encyclopedia/information/index.html

Érdekes az is, hogy Griffth azt állítja, hogy mikor valaki újjászületik, akkor képes elérni egy mélyebb szintet az asztrális síkon.

Itt az ezer évente egyszer esedékes Reincarnation Ceremony-ra gondol, ami a Nexus-on kívül történik, ahol is egy isteni ego lénye (Isten és a God Hand) képes emberi formát felvenni. Ilyen eddig ötször történt.

Itt egy érdekes táblázat a Berserk univerzumának szerkezetéről.

http://skullknight.net/encyclopedia/universe/
#11
Manga / Re: Berserk manga
2009-05-22, 00:52:21
Ez az új fejezet nagyon tetszett. Griffith tehát előre tudott Skull Knight jöveteléről...Úgy tűnik Ganishka már a múlté, és Griffith eléri végre célját, az egyetlen, ami továbbra sem tiszta előttem, hogy miért a démon király Femto alakjában látjuk most őt. Griffith, Femto és Újjászületett Griffith ugyanaz a személy mondjuk.
#12
Manga / Re: Claymore manga
2009-02-01, 21:52:38
Isley és Riful is az első generáció első harcosa volt, ekkor még voltak férfi és női Claymore-ok is, és Luciela pedig a 76-ik generáció első harcosa volt.

A spoilerek elég érdekesnek tűnnek.


http://forums.animesuki.com/showpost.php?p=2191154&postcount=960

[spoiler]Figyelembe véve, hogy a számuk 11, valószínűnek tűnik, hogy ők azok a harcosok, amelyeket Isley a szervezet ellen küldött hét évvel ezelőtt, és lettek levágva Alicia által. Ha a spoilerek igazak: saját -időközben Abyssal Eater-ré fejlődött- katonái próbálják levadászni Isleyt most...Milyen ironikus. ;P[/spoiler]
#13
Manga / Re: Claymore manga
2008-05-05, 15:02:18
Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-05, 14:28:06
Tegye fel a kezét, akit meglepett, hogy a yomákat az Organization gyártja! Senki? Hát ez az. ;)

Hmm,de miképp gyártják őket?Úgy értem,azt tudjuk,hogy a Claymore-ok hogyan "születnek" belőlük és az emberekből így vagy úgy,de maga a Yoma? *?*

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-05, 14:28:06Amúgy jó rész volt, mert kell ilyen is, csak ugye jöhetnének gyorsabban a chapterek. Egyedül egy valamitől félek. Ez a másik frakció a mainlanden, akik ellen elkezdték a Claymore kísérleteket...sárkányfattyak stb...remélem nem lesz valami nagy gagyiság, mert így elsőre picit légbőlkapottnak tűnt a dolog.

Elsietni nem fogja,van egy hónapja,hogy jól kigondolja,vagy még több.Engem az érdekelne,hogy eredetileg ezek a szörnyfélék a szervezet ellen vannak,ugye?Végülis a 7 Claymore is a szervezet ellen,illetve Isley és Priscilla is,és Riful is,talán az emberek is ha meg tudják,hogy ők szabadították rájuk a yomákat.Vajon ki fog kivel szövetkezni,mert ez így túl sok "oldal" lesz,korántsem kettő.

Ahaha Isley,Priscilla és ezek a sárkányok együtt.xDDD

#14
Manga / Re: Claymore manga
2008-05-05, 01:13:32
Claymore 79

Franky House jóvoltából!^^

Elég érdekes,hogy az eddig egész világgal egyenlőnek hitt világunk voltaképpen csak egy "labor".xDDD Kíváncsi vagyok rá,hogy milyenek lehetnek ezek az ismeretlen teremtmények,hmm talán a hölgyek mellé így hozza be a férfiakat is a történetbe Norihiro Yagi. :P



#15
[spoiler]Hm,szóval Aizen-sama 110 évvel ezelőtt Hirako Shinji hadnagya volt!Ehhh,ez teljesen váratlan volt számomra! ^^"

Jajj,az összes spoiler furi eddig!!!Eh Love is kapitány volt,Hiyori mint hadnagy Uraharánál.xDDD Ezt még meg kell emésztenem. :P
[/spoiler]

szerk.: Um,igazad van!^^ (bocsi)
#16
Manga / Re: Claymore manga
2008-03-03, 16:32:41
Oh,ez aztán szép csapatmunka volt.Nem hittem volna,hogy ilyen hamar végeznek Agathaval.Jó dolog,hogy ezzel a képességükkel Cynthia-ék is hasznosak lehetnek. :smile:

Clarice-ék meg csak figyeltek...Na és ezután,vajon mi jön?Egyesítik erejüket Galateaval?
#17
Manga / Re: Claymore manga
2008-02-04, 01:12:46
Valószínű.^_^
És Clarice-ék?

Egyébként van egy fordítás.
Epsilonium-tól.:)

[spoiler]Miata keeps saying "Mama."
Clarice can only say "M...miata"
Agatha claims the end.

When the guardians of Rabona was pierced, Clarice yells "Run away, quick."
Then Miata changes her target to Agatha. Agatha says, "So you are trying to slash me now. It wasn't that I wasn't reflecting on your eyes, huh"

When Miata pulls the tentacles, Agatha says "Stop kidding me, child..." (and something else, but I don't understand)
Then Galatea gets pinned to the wall. Clarice mumbles in fear, "Why...Miata...Galatea too...both were defeated, only me left...how could I possibly slash the former No.2..."
Agatha threats her to kill her, so Clarice starts to ran.
Clarice"I don't want to die, someone help--"
Agatha"There's no way you could run away."

Then Miata is crying "Mama, don't go."
Clarice still turns her back, apologising to Miata.
On next page, some comment about Clarice by Agatha seems to anger Miata.

After Clarice has rescued Miata by surprise attacking Agatha, she cries out "whaaaa."
Clarice"Why...why do I have to meet such a situation? So dark, so hopeless, and yet impossible to run away...I still don't want to die..."
Miata"Mama..."
Clarice"To me, you're scary, too! How come!? You're so little and you're so much stronger than me!! Battling against such a powerful awakened being! If you two had cooperated from the start, you might not have gotten injured this much!!"(*I am not sure about this part...)
Miata"Sorry...I'm sorry...mama..."

Agatha intends to kill everyone, so galatea alarms Clarice to run away.
Then suddenly parts of Agatha was cut. Galatea is surprised,"What? Part of Agatha's body has gone away!? What's happening?"
Agatha asks something similar to "Who are you?"
The reply was "There's no need to tell to somebody who is going to be killed."[/spoiler]

Tényleg!Most Clarice először fog találkozni Claire-rel!Mintha valaki tükröt tartana elé...:)
#18
Manga / Clay77
2008-02-04, 00:58:22
Itt és itt letölthető a Claymore 77 raw.
[spoiler]Érdekes fejezetnek tűnik,eh.Ha jól láttam Miata-nak letépi a karját Agatha,de később mikor jön segíteni Clarice már ismét van karja.Képes a regenerálásra?
A végén pedig megjelenik...valaki.:)
[/spoiler]
#19
Manga / Re: Claymore manga
2008-01-03, 21:43:02
Quote from: LuckyDingo on 2008-01-03, 13:49:39
Hmm.. Galateának van pár /7/ ismerőse, akik talán megérezték, hogy hopp ez most éppen harcol és nem áll olyan jól. Szal Imho vagy megölik Galateát, vagy ő öli meg magát mielőtt átváltozik, vagy Clair and Co. megjelenik és rendet rak :)

Eh,remélem ebből most kimaradnak Claire-ék.Az én tippem,hogy Miata megöli Galateát,azután pedig szembe kell néznie Agathával.S ott válik majd csak igazán érdekessé a helyzet.

Áh,és találtam egy szép fanartot minami no Luciela-ról.:)

[spoiler][/spoiler]
http://fc03.deviantart.com/fs24/f/2007/349/3/7/Santa_Luciella_by_Moemichan.jpg

És három részben:mi lett volna,ha Claire nem lágyítja meg Teresa szívét?
1.
[spoiler][/spoiler]
2.
[spoiler][/spoiler]
3.
[spoiler][/spoiler]
#20
Manga / Re: Claymore manga
2008-01-03, 12:23:18
Quote from: LuckyDingo on 2008-01-02, 18:55:19
Abyssalok azok, akik uralkodtak a területeken. Ők is awakened-ek, csak egy egy plusz cím, amit kaptak. Riful meg Easley a 2 Abyssal, aki még él. Még Prisci se Abyssal, csak rohadt erős, és valszeg mindkét Abyt le tudná vágni :D

Arra gondoltak csak,hogy az ereje egy Abyssalhoz fogható lehet.:) Bár így minami no Luciela halála után lehetne ő a dél Ura,bár az már így Kita no Isley territóriuma.
Szerintetek,hogy fog végződni ez a csata?Galatea felébred?Bár nagyon úgy néz ki,hogy az ő sorsa megpecsételődött,így hogy a rabonai harcosok állnak csak mellé.Miata és Awakened Agatha sok lesz neki...
#21
Manga / Re: Hellsing manga
2008-01-03, 12:13:08
Quote from: blackronin on 2008-01-03, 11:56:27
Meg most őt nem látjuk egy ideig.

Arra gondolsz,hogy most Schrö-chan lesz főszerepben egy ideig.A Major vagy a Doktor esetleg ő maga beszél bámulatos képességeiről? :smile:
Mindenesetre egy ilyen résznek lennie kell.
#22
Manga / Re: Hellsing manga
2008-01-02, 22:14:17
Quote from: blackronin on 2008-01-02, 15:33:45
Megnéztem a raw-ot...
[spoiler]
Alucard halott, majd a Mayor mondja el, hogy miért halt meg.

Viszlát, Alucard! Nyugodj békében.[/spoiler]

Oh,és ez már biztos?Schrö-channak csak ennyi lenne az egész?Tudjuk,hogy Schrö halhatatlan,de ez így elég kiábrándító lehet számára.Hadd szórakozzon egy kicsit! :smile:
#23
Manga / Re: Claymore manga
2008-01-01, 15:45:31
Itt a 76.fejezet!Egyre érdekesebb lesz a helyzet,mivel Agatha sokkal erősebbnek tűnik,mintsem azt gondoltuk volna.Olvastam olyan véleményeket,hogy lehet egy Abyssal ő is. :smile:
Kíváncsi vagyok mit fognak vele kezdeni...
#24
Quote from: Chronus on 2007-12-29, 20:13:01
Mayuri se volt gány. Quality over quantity. A csávó másodpercenként 100 évig érzett fájdalmat ahogy Mayuri kardja lassan átment a kezén majd a szívén. Ha ez kb 10mp alatt is zajlott le gyorsan, akkor is 1000 éven át kínozta a fájdalom míg végül meghótt, ha vissza is hozzák valami csodával határos deus ex machina úton akkor is ezer évnyi tehetetlen fájdalom emlékétől tutira úgy bekattant hogy Wonderweis elbújhat mellette. Az octava espadának annyi.

Abszurdum mégcsak az összehasonlítás gondolata is Szayel-chan és egy értelmi-fogyatékos között.
Ahogy Szayel mondta:"Before me, there is no end that called death." Ő olyan mint egy főnix,a halhatatlanságot testesíti meg,egy közönséges tudós mint Mayuri képtelen arra,hogy megölje.Nonszensz.

Egyébiránt még vannak elvarratlan szálak Vele kapcsolatosan:miért Gabriel a neve a technikájának(illetve második keresztneve,Apollo)?Hol van a hollow-lyuka?Hol van az ő Nyolcas száma?
Ezenfelül a jelek,mint a nyolcas,úgy ismert a halhatatlanság szimbóluma,illetve a kép,amelyen keresztrefeszítése látható,nagyon súlyos.Már-már a blaszfémiá határait súrolná,ha KT megölné.

Másfelől,az üzlet oldaláról megközelítve sem tenne jót,ha kivennék Szayel Apollot.A nemzetközi fórumokon is látható,hogy ő az egyik legkedveltebb Espada,ami azonos azzal,hogy az egyik legkedveltebb karakter.Legalább az ő harcistílusa nem merül ki a Cerokban,a pofozkodásokban és a seggbe rúgásokban.Komolytalan.
#25
A fejezet címe:"The Rising Phoenix"

Szayel-chant és Grimmjow-samát azért nem kell egyből hozzájuk hasonlítani.Szemet gyönyörködtető eltérés,hogy ők nem haltak meg. :smile:

KT nem merte megölni a Princesspadat egy ilyen klisés "rákontrázó" húzással,így hasonlóan Grimmjow-samahoz őt is egy félmegoldással félretette.Bár azért tehete volna elegánsabban is,méltóan egy hercegnőhöz.
A harcnak vége,valóban,de legalább ez nem azonos az Octava Espada halálával. :smile:
#26
Itt van az első spoiler kép a 304.fejezetről.



Eh,ha tudnám mi van rajta...xD
Úgy néz ki mégis csak halhatatlan Szayel-chan. :smile:
#27
Quote from: Prof. William on 2007-12-13, 23:09:20
Ja. Szayel tlaán kitlal valamit. DE sztem direkt úhy húzzák/rajzolják a dolgot hogy a Bleachfanok 99% már a hallába kívánja és majd kélyesen mosolyognak amikor eléri a vég...

Vajon a A terrible shock! Szayelt vagy AMyurit éri? Eggyikért sem vagyok oda szóval kíváncsi leszek...

Mi lenne ha S megöli MAyurit de úgy legyengül hogy Ishida és Renji elintézik... Az jó lenne...

Oh,gondolom a Gyémántpor Lázadásra fel van ez a Hitsugayás visszatekintő a héten.Arra is gondoltam,hogy Kubo szándékosan a karácsony előtti utolsó fejezetben akarja befejezni a nagy küzdelmet.(vagy épp megláthatjuk Szayel-chan hollow-lyukát,vagy a tetoválását)
Nos,remélem,hogy jólelkű ember lévén életben tartja a szépséges Szayel-chant! :) Szayel-chan nélkül nincs karácsony!
#28
Ez felejthető fejezet lesz,de a következő heti "Mayuri vs Szayel Aporro! A terrible shock!" nagyon érdekesnek tűnik,így a címe után.Talán jön egy új fordulat,eh?Ki is hihette,hogy Szayel-channak akár csak kihívás lenne egy gyengécske bankai... :smile: Túl kevés.
#29
Quote from: blackronin on 2007-12-07, 21:02:53
Az mondjuk érdekes, hogy mindenki már halottnak tekinti Szayelt...
Pedig már sokszor bizonyított, hogy képes improvizálni!
Én főleg azért kedvelem, mert előrelátó és okos.
Nem erővel, hanem ésszel győzte le az ellenfeleit és ezt én nagyon értékelem.
Meg azt se felejtsük el, hogy Szayel HAT ellenféllel küzd egyszerre.
(amiből már öt K.O.) Azért ez nem semmi!

Oh,igen:Szayel-chan sok ellenféllel küzd egyszerre,s az a kiváltképp gyönyörű a harcstílusában,hogy ilyen hosszú idő alatt sem tudták sokszor megérinteni.Érthető,hogy ilyen,védi magát nehogy csorbítsák a szépségét azzal,hogy összekoszolják a kezükkel.
De gondolom te is emlékszel arra,amit még a 276. fejezetben mondott:az ő Octava Fracciónja egy speciális csoportosulás,ami egyszerű hollow-kból áll,amiket ő átalakított,és mint regeneráló gyógyszereket alkalmazza,ha kell,tehát ha elfogyasztja bármelyiküket,akkor a sebei mind begyógyulnak.Itt kérte a géniusz terminus használatát az egyik suhanctól. :smile:
Ott volt neki a Rokureichuu is Abarai ellen,amit még Il Forte testébe(mint egy konténerként használva azt) helyezett el,szóval mindig elő tud állni valami meglepő bravúrral,mert ő ilyen,egy géniusz.Ezért szeretik nagyon sokan.Kíváncsi vagyok lesz-e újabb ruhacsere.



Quote from: blackronin on 2007-12-07, 21:02:53Ez sajnos Zommariról nem mondható el...(már ha él persze...)

Valóban,de Zomari már halott.Másfelől megmosolyogtató az is,hogy a szépséges Szayel-chan előtt foglalt helyett a rangsorban,de semmi érdekes,hasznos és hatásos technikával nem rendelkezett.Csupán a száma elgondolkodtató,semmi más...
#30
http://www.sendspace.com/file/ie84wv
Innen letölthető a nyers változat.

Nos,én még megvárom a következő fejezetet,mert Szayel-chan stílusosan szereti elnyújtani a harcokat,és ez így nem szép előadás,főleg nem utolsó felvonásnak.Ennél több kell. :smile: