Main Menu

One Piece

Started by Hiei-sama, 2006-03-25, 15:23:58

Previous topic - Next topic

Hiei-sama

Na hat ugy gondoltam mert ne legyen ennek is kulon topicja mivel ez egy kivalo anime.
A tortenetet azt most nem irnam le mert eleg hosszadalmas lenne a sorozat meg igyis megy Japanban.
Eleg regota megy a One Piece 1999-tol ez alatt megert 260 reszt 7 moviet,3 movie specialt,4 tv specialt es 1 OVA reszt.
Manga is mind a mai napig fut Japanban es elegge sikeres ugymint az anime.Bar vannak akiknek nem jonbe rajzolas miatt vagy gyerekesnek talaljak elsore
vagy tudom is en,de nemsok anime van ami ennyire megfogott volna mint a One Piece.En csak ajanlani tudom mindenki szamara,lehet soknak tunik a reszek alapjan
de egy unalmas resz nemvolt benne sztem.Remelem nem lesz halott thread es mindenki irogat majd bele jo sokat :P

Rage

Mindenkinek csak ajanlani tudom a OP megtekinteset, mert igazi kulonlegesseg a shounenek kozott (ertsd: nem lesz felelmetesen szar 100 chapter utan ), nekem a mai napig a kedvenc animem, pedig nem epp most kezdtem nezni. ;)
A megvalositas annyira zsenialis, hogy nem unja meg az ember 250 resz utan sem. Fillerek vannak itt is, de tessek csak osszehasonlitani a Naruto / Bleach fillerekkel...

Na mindegy, nezze mindenki, MOST.

(Az art pedig szerintem csak annak nem tetszik, aki nem kepes elrugaszkodni a Generic Anime Arttol es a Standard Naruto Arttol (aminel megjegyzem, a 8 eves ocsem jobbat rajzol).)

Koszonom a figyelmet.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Alkyra

Én is most nézem s most tartok a 246. résznél.
NAGYON DURVA!!
CP9-esek nem emberek hallod!

[COLOR="White"]Robin mellesleg TÉNYLEG elárulta õket?:eek: Mert azért Õt nagyon hiányolnám.Megkedveltem. Okos s rohadt erõs is egyben.[/COLOR]
Ebbõl mi lesz...Még van hátra 14 rész van hátra amit meg tudok nézni s utána meg ismét tûkön ülhetek az újabb részek megjelenéséig.
Valaki tudja egyb. hány hetente jelenik meg egy újabb rész?

Hiei-sama

Valtozo elvileg hetente 1 resz... 261. holnap megy japanban ha szerencsenk van sub hamar lesz.

Alkyra

Quote from: Hiei-samaValtozo elvileg hetente 1 resz... 261. holnap megy japanban ha szerencsenk van sub hamar lesz.
Cool.Thx.

Cobra

Én az RTL2-n szoktam nézni, tetszik is, de egy ilyen hosszú sorozatot soha nem állnék neki letölteni. Narutoval is inkább várok, amíg nem megy az RTL2-n (remélem lesz egyszer).
A grafika valóban megszokást igényel, de egyáltalán nem nevezhetõ rondának. A története elég jó, viszonylag egyedi, még ha vannak is benne alap klisék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

pniko

Már alig várom a 261. részt. Nekem ez a kedvenc animém, de kiváncsi vagyok hogy az A+ valaha fogja e adni. Szerintem nem (de ha adná is valaha elég fura lenne megszokni a szinkronokat amiket adnának a szereplõknek)

Ramiz

Jíííhááá! One Piece topik! :cool:
A hosszabb, soha-véget-nem-érõ animék közül az egyetlen, amit nagyon szeretek, és az egyetlen, aminek alig csökken a színvonala. Imádom a szereplõket, nagyon jól eltalált figurák! Luffy, Zoro, Sanji, nem is tudom, kit bírok a legjobban. :D Szerintem az elsõ 80 rész a legjobb, az abszolút királyság (mint a SW 4-5-6), onnantól kezdenek fillerek bejönni, de még így is nagyon jó. Most éppen a 140. körül tartok egy kis szünetet (ahogy az angyalka-emberek meg a titokzatos isten van, fent az égben), mert kicsit lelassult a cselekmény, de biztosan fogom folytatni. Pláne hogyha mondjátok, hogy mennyire izgalmas továbbra is. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Jó a sorozat!
A kedvenc karakterem Robin.
Szivesen megnéznék néhány "filler" részt, ha Shanksrõl (szalmakalapot tõle kapta) vagy Luffy bátyjárõl szól.
Arra lennék kiváncsi, hogy a készítõk hogyan oldják meg a [COLOR="LemonChiffon"]Hajó[/COLOR] kérdését az Enies Lobby csetepaté után?

pniko

[COLOR="White"]Na és hogy ki lesz az új tag[/COLOR]? Ez is egy nagy kérdés! Van itt valaki aki olvassa a mangát? Mert szerintem az izgalmasabb részek csak most jönnek!

Hiei-sama

Hat ez egy jo kerdes ;) Vannak otleteim de hat nem biztos hogy ugylesz.Mindenesetre be erhetnenek mar Enies Lobbyba :Ð

Hiei-sama

Quote from: pniko[COLOR="White"]Na és hogy ki lesz az új tag[/COLOR]? Ez is egy nagy kérdés! Van itt valaki aki olvassa a mangát? Mert szerintem az izgalmasabb részek csak most jönnek!


Hat igen eleg erdekes reszek fognak jonni...Mangat nem olvasom nem akarok tovabb haladni mint az anime.Uj tag? lehet nem is lesz,igy is eleg tortenet szal van boven amit bekene fejezni...Igy kicsit vege lathatatlan a sorozat ami persze nembaj,de szeretnek neki egy jo befejezest a vegere :).En azon remenykedek ha egyszer vege is lesz,rendesen le lesz zarva semmi elvarratlan szal nem marad.Mert ha beleghondolunk eleg sok story van amit fut a mostani Water7/Enies Lobby mellett amik meg erdekesebbek lesznek sztem.

Alkyra

Enies lobby? Ez a mangában van?

Hiei-sama

Nemcsak ott az animeban is oda indulnak most.

pniko

Hát sok kell még ahoz hogy beérjenek Enies Lobby-ban! Még hátra van elég sok rész, ha olvasod a mangát akkor kb. 2-3 rész (nem vagyok biztos benne)egy epizód. Úgyhogy van még vagy 3-4 rész addig! [COLOR="White"]Én már azokata harcokat várom amiket a CP9-el fognak vívni! Fõleg a Zoro-Kaku harcot, na meg azt amikor Usopp össze bilincseli magát Zoroval! Nagyon vicces, fõleg azért mert kiderül hogy a kulcs ami nyitná az valahol az épületben van, és Chopper az aki elindul megkeresni a megfelelõ kulcsot![/COLOR]

Hiei-sama

Chopper errol jut eszembe.Az animeban levo uj szinkron hangja pocsek,kerem vissza a regit :/

Alkyra

Két kérésem lenne:
1.: Ahol az anime tart, az a mangában melyik chapter s melyik episode?
2.: Linket a mangákhoz.XD Nem találom sehol a neten csak ilyen össze-visszaságban. Torrent nagyon jól esne, mert akkor könnyebb lenne leszedni.
Elõre is köszönöm!!

pniko

#17
Chopper szinkronhangját azért váltották le, mert megbetegedett (ezt hallottam egy másik fórumon). Egyébként láttátok már a mozifilmeket? Nekem tetszenek, mondjuk a 6. mozifilm grafikája egy kicsit szokatlan, de épp ezért olyan érdekes!

Hiei-sama

Quote from: AlkyraKét kérésem lenne:
1.: Ahol az anime tart, az a mangában melyik chapter s melyik episode?
2.: Linket a mangákhoz.XD Nem találom sehol a neten csak ilyen össze-visszaságban. Torrent nagyon jól esne, mert akkor könnyebb lenne leszedni.
Elõre is köszönöm!!



Hat ezt pontosan meg nem mondom de az anime lassan behozza a mangat...Amugy meg milyen linket? Nem veletlen toltottem fel egeszet az ftpre es toltom is ahogy jon uj ch...Es meg rendesen el is rendeztem minden ott van...

Quote from: pnikoChopper szinkronhangját azért váltották le, mert megbetegedett (ezt hallottam egy másik fórumon). Egyébként láttátok már a mozifilmeket? Nekem tetszenek, mondjuk a 6. mozifilm grafikája egy kicsit szokatlan, de épp ezért olyan érdekes!



Igen tudom mi lett a szinkron hanggal szomoru :/
Persze hogy lattam a moviekat kotelezo darab mindegyik a specialokat is...Egyedul Movie 7-t nem lattam mivel nem jott ki se raw se semmi meg belole.Hat igen Movie 6 grafikaja eleg szar nemtom hogy tudtak elbaszni :/

Alkyra

Quote from: Hiei-samaHat ezt pontosan meg nem mondom de az anime lassan behozza a mangat...Amugy meg milyen linket? Nem veletlen toltottem fel egeszet az ftpre es toltom is ahogy jon uj ch...Es meg rendesen el is rendeztem minden ott van...

Oh Gomen. Megyek töltöm is.^^ Csak usteamen kevés manga van s nem gondoltam, hogy fenn lesz rajta.

Xaga

Elkezdtem nézni....tetszik.
Kérdés honnan tudom megszerezni a 180+ részeket merthát Kaizoku funsubs csak odáig jutott + ftp-n csak eddig van fenn.

Hiei-sama

Quote from: XagaElkezdtem nézni....tetszik.
Kérdés honnan tudom megszerezni a 180+ részeket merthát Kaizoku funsubs csak odáig jutott + ftp-n csak eddig van fenn.


Egyet itt le kell szogezni 180+tol 206-ig csak HK rip van minoseg pocsek sub szar de hat ez van utani reszek mar jok...
Na jo most talan sokak oromere megosztok egy ftp cimet innen vlmeddig letudjatok szedni...Hasznaljatok amig lehet ;)

ftp://anonymous@xeonxl.com:public@public.com@66.90.101.108/

Hiei-sama

OP 261 csak aprilis 2.-an jon Japanban nemtom mi miatt raktak at marcius 28-rol,biztos vlmi szart adtak helyette :D

NuDLy

#23
[COLOR="Teal"]Addig láttam az RTL2-n, amíg Bládi Szándéj[nico robin] lespanolt velük & 1ütt utaztak tovább...  Szerintem is nagyon yoo anime! Check it!! :3
Nami, Ace, & Shanks Rulllzzzz! :kiraly:
 [/COLOR]



pniko

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]Addig láttam az RTL2-n, amíg Bládi Szándéj[nico robin] lespanolt velük & 1ütt utaztak tovább...  Szerintem is nagyon yoo anime! Check it!! :3
Nami, Ace, & Shanks Rulllzzzz! :kiraly:
 [/COLOR]

Ha eddig tetszett, akkor ajánlom hogy szerezd be a többi rész is és nézd meg, innen csak jobb lesz a történet, de ha van RTL2 nálatok akkor nézd a további részeket, ha még adják.

Tudom offtopic, de nem tud valaki segíteni, szeretnék 1 képet betenni aláírásnak de sehogy sem tudom. Megtudnátok mondani hogy hogy tudom megcsinálni? PM-ben ha lehet! Akár hogy próbálkozom vele nem sikerül! Elõre is köszi!

Hiei-sama

Nah ha jol tudom meg 2 reszt lesubol K-F es utana vegre kiadja Movie 5-t is. Tehat letudjuk cserelni azt a szar verzioju Movie 5-t ;)

Squazee2005

Én is nagyon szerettem a One Piecet, de most, mióta nincs RTL2-õm, és a hét elsõ négy napját nem itthon töltöm, eléggé leszoktam róla. Persze az új részekbe bele-bele nézegetek azért. :)
Nekem tetszik a karakterek kidolgozása (nem rajzilag gondolom) és persze az a sok õrûltség. :hahaha:

Az én kedvenceim: Nami és Zorro, meg néha Usopp/Lysopp.

Hiei-sama

Vegre kis keses utan l33t kiadta ep261 rawjat remelem hamar lesz felirat is hozza mar...

Didico

Quote from: Squazee2005 on 2006-03-31, 18:25:15
Én is nagyon szerettem a One Piecet, de most, mióta nincs RTL2-õm, és a hét elsõ négy napját nem itthon töltöm, eléggé leszoktam róla. Persze az új részekbe bele-bele nézegetek azért. :)
Nekem tetszik a karakterek kidolgozása (nem rajzilag gondolom) és persze az a sok õrûltség. :hahaha:



Detto
Az én kedvenceim: Zorro, Luffy, Pierrow
legalábbis majdnem :)


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Danhibiki

Nagyon flash ez az anime!:) Olyan debil, de mégis megható helyenként!:) Imádom, Keptőn Dzoro rulz!;) (csak így japános kiejtéssel:D)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)