Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Failure is the default option

minuszmiki

#841
 :merci:

edit: Valamennyivel emészthetőbb volt, mint az első, a történetről is lehetnek már elképzeléseink. És egyre jobban tetszik, se a humorát, se a perverzióit nem hagyta el, érdekes a világ, amelyben játszódik és a felsejlő történet is jónak ígérkezik.

kikuchiyo

I thought y'all will appreciate being informed on this

Nem akartam újabb postot nyitni a Kaibának , de ha már így előkerült az Ureshii jómunkásembereinek köszönhetően...
A legújabb, 4. rész egyébiránt arról nevezetes, hogy a forgatókönyv, a storyboard, a rendezés, a kulcsrajzok és a fázisrajzok is mind egyetlen ember munkáját dícsérik. Vagy 9 hónapig dolgozott rajta.
Lehet, hogy ezt a részt újra meg kell néznem felirattal, mert az új szereplők tájszólását alig értettem...
Failure is the default option

Próféta

 :merci:, asszem ez a harmadik rész dönti majd el, akarom-e hosszabban is nézni.

Quote from: kikuchiyo on 2008-05-03, 00:37:22A legújabb, 4. rész egyébiránt arról nevezetes, hogy a forgatókönyv, a storyboard, a rendezés, a kulcsrajzok és a fázisrajzok is mind egyetlen ember munkáját dícsérik. Vagy 9 hónapig dolgozott rajta.
:eek: Azt sejtettem, hogy azok se normálisak, akik ezt a sorozatot készítik, de ez azért így se semmi.

Member

Ez az a valami, amiről azt hittem eddig, another kids show? :eek: Meséljetek már róla vmit még, elkezdtett érdekelni. :)

Manitu

Olvasd vissza Kiku legutóbbi postjait a topicban. Én csak az első részét láttam még, de az olyan szinten brainfuck volt, hogy most már nagyon kíváncsi vagyok, mi sül majd ki belőle.


Cobra

Maid Guy ep4 : Még mindíg epic, szerintem a szezon (vagy akár az év) legjobb comedyje.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Soul

Nem bírtam megemészteni hogy "maidguy"  :D, úgyhogy inkább hagytam.
Viszont a Kanokon egész jó sztem, vicces , szórakoztató, 100%echii, nameg mostmár úgy néz ki valami beis fog indulni, nemcsak Chizuru  :smile:.A flatchested wolf hangján + bamba arcán mindíg tudok mosolyogni.

chilip

Quote from: Cobra on 2008-05-04, 17:28:40
Maid Guy ep4 : Még mindíg epic, szerintem a szezon (vagy akár az év) legjobb comedyje.

eddigi legjobb rész  :lul: :rotfl:

:insert LOL-Mozdony:

Soul

#849
Vampire Knight ep2: A nem eccsi kategóriába nekem sztem ez lesz a kedvencem az ujak közül.A grafja, hangulata bejön.Mást hírtelen nemtok hisz még nagyon az elején jár az egész  :smile:.Az A-Kraze verziója pöpec volt.


Candy Boy ep01:Aki látta az ep00-át vagy hogy is nevezzem az előző részt, az keressen rá mert kijött 1 új rész.14 perc össz, nekem lekötötte a figyelmem, olyan mint az előző rész csak most már másik nap van :smile:.Csak kicsit sűrűbben kéne adagolni, mert lehet hogy ennyi idő elteltével elfelejtkeznek róla az emberek vagy kitudja.A Shin-GX 48 megás verziója egy förtelmes borzalom volt, kicsit tartottam tőle de hogy ilyen csúnya kép és még a felirat is torzult mondom ezt komolyan gondolják?
De szerencsére utánna kijött 1 74 megás verzió, na arról már jobb véleményem van :smile:.Nem tudom de én sose szeretem ha a feliratot túl csicsásra akarják, színezik stb stb.Azért nem látom értelmét mert a feliratnak aza célja hogy könnyen olvasható legyen, ne fárassza a szemet, nem pedig a csicsa, jó ne is sima mezei arial legyen.Pl a Mischicorp Vampire Knight verziójánál és itt láttam ilyen nekem nem tetsző feliratot, nézhető de remélem a Froth-Bite folytatja.

upd: Végre végre [Froth-Bite]Candy_Boy_-_01[61FC0B1C].mp4

Próféta

#850
Kaiba 04

EDIT: úgy láttam, kikuchiyo mester rajtam kívül még pár embert sikeresen ráterelt. Vagyunk elég sokan? Van arra igény, hogy valamelyik modit kedvesen megkérjük, rakja fel a "Aktuálisan futó sorozatok új részei" listára?

Rounin

Quote from: Próféta on 2008-05-09, 13:15:22
Kaiba 04

EDIT: úgy láttam, kikuchiyo mester rajtam kívül még pár embert sikeresen ráterelt. Vagyunk elég sokan? Van arra igény, hogy valamelyik modit kedvesen megkérjük, rakja fel a "Aktuálisan futó sorozatok új részei" listára?

Szerintem van, engem legalábbis érdekel.
+7,5

minuszmiki

Quote from: Próféta on 2008-05-09, 13:15:22
Kaiba 04

EDIT: úgy láttam, kikuchiyo mester rajtam kívül még pár embert sikeresen ráterelt. Vagyunk elég sokan? Van arra igény, hogy valamelyik modit kedvesen megkérjük, rakja fel a "Aktuálisan futó sorozatok új részei" listára?
+1, sőt, egy topikot is simán megérdemelne. Most nincs energiám nyitópostot írni, majd talán este.

smash++

Válogatás után nekem ezek az animek maradtak a listában amit minden héten nézek.

Itazura na Kiss : 1-5 Szinte semmi jót nem olvastam itt a fórumon, de szerintem egy igen is jó kis anime. Ez sem egy remekmű de simán a nézhető kategóri, sőt még jobb is attól. Nekem a poénok átjönnek és a karik is tetszetnek. Szerintem simán hozza azt aminek és akiknek szánták. Romantika+vígjáték, aki ezt szereti simán jó (semmi dráma), a vígjáték mondjuk nem annyira jó mint pl egy Lovely Complex. A grafikára meg kérem szépen ne legyen panasz :D, nézz bele a mangaban mintha én rajzoltam volna  :P . Szóval a mangahoz képest nagy fejlődés, más 2008-as animehez képest meg persze "gyengus".

Nabari no Ou: 1-4 Nagy favorit. Ninjak... ettől nem kell több :)

Soul Eater : 1-3 :Szintén abszolút fav. Viszont sajnos kicsit csalódtam a szereplőkben. Black Star és Deat Kid miért veszik ilyen komolytalanul/komolyan a dolgokat. Másnak lehet poén, nekem nem mindig. Lehet megszokom majd, de a 2. részben kimondottan zavart ez a Star stílus.

Special A: 1-5 Oh yeah, ez is egy remek sorozat. Gazdag kölykök, külön osztály vagy mi a szösz... Egy "szerelmes" srác és egy csaj aki nem veszi észre a dolgokat :D és "Let"s have a contest" "I challenge you!!" :D

Vampire Knight : 1-2 Teljesen ok eddig, Zero  :Kiraly:  .Kívácsi vagyok, hogy mi lesz a harcoknál, eddig néha elég viccesre vették a figurát, remélem nem Rosario-s stílus lesz belőle...

Amint befejezem a szakdogat (1hét) ezek jönnek az állandók közé:
Code Geass - Lelouch of the Rebellion R2
Macross F
Kurenai
ToLoveRU
Mnemosyne: garf vagy a minőség kicsit fura (shinsen), lehet várok majd másik kiadásra, de lehet csak velem van a gond

Tuti nem nézem meg:
Kanokon
Wagaya no Oinari-sama: még nem tuti, de valszeg nem nézem
Monochrome Factor raw eliesztett és a Shounen Ai
Blassreiter
Neo Angelique Abyss

chilip

Monochrome Factorban az eggyetlen jó az OP, de az kegyetlen jó :D meg 3. részben volt egy kurva jó poén ;)

Soul

#855
Quote from: smash++ on 2008-05-10, 17:01:26
Válogatás után nekem ezek az animek maradtak a listában

Van pár közös  :smile:.My list:

Itazura na Kiss : én is nézem, szerintem is jó.Az ilyen animétől nem a világ megváltást kell várni hanem a kikapcsolódást, és eddig engem kikapcsolt  :smile:.Nekem is a "gyengített Lovely Complex" jelző jutott róla eszembe, értem ez alatt itt nem annyira a poénra van kihegyezve az egész, bár előfordul elég gyakran.Jó az ED-je.

Nabari no Ou: szintén nézem.Az első rész nagyon bejött, utánna most a 4. részig valahogy gyengülőnek érzem.Érdekes, sztem nekem is majd befog pörögni az egész.Jó OP.

Soul Eater: szin....nézem hát  :smile:.Maka(panaszkodtak a hangjára, főleg ha kezdő szeju sztem nagyon is jól csinálja) + Soul páros és DeathKid és a csaj fegyverei nagyon bejönnek, egyedül nekem is kicsit Star gyerekkel van gondom.Az első 3 rész ugye bemutató részek voltak, majd most indul be.51 rész lesz, azé nem kevés, tuti érdemes lesz nézni.Jó OP és ED, de az ED jobban bejön.

Vampire Knight: Eddig ilyen rajzstílusú animét nem néztem, de mivel érdekel a vámpíros téma ezért bele vágtam és egyáltalán nem bántam meg.Az első két rész sztem is jó volt.Csak azt sajnálom hogy a normális sub-ok bevannak lassulva vele.Nézhető OP és ED.

ToLoveRU: A tavasszal induló animék közül erről olvastam legelőször, jó bejön.Már épülget ki a hárem, de sztem a végén csak 1 lány maradhat  :smile:.Lala helyes én szurkolok neki.Bejövős opening.

Mnemosyne: itt a fórumon olvastam róla, kapott egy szép dicséretet.Teljesen egyet értek vele.Eléggé úgy látom hogy a 2008as animék szavazáson nagyon szép helyezést fog elérni.Nem fogok áradozni ajánlom mindenkinek  :smile:.Az Ureshii verziót kell nézni az a tuti.Az Ureshii honlapján többször is írta ha jön ki a DVD verzió majd kezelésbe veszi és akkor lesz mkv változat addig marad a tv rippes avi.Nagyon nagyon penge OP és ED.

Kanokon: Sztem érdemes vele próbálkozni.Az első rész engem se dobott fel annyira, de így az 5. résznél azt mondom hogy jó.Nézhető OP és ED.

Wagaya no Oinari-sama: Hát érdekes.Ennél az animnál már többször is megfordult bennem hogy hagyom, de valamiért mindíg megnéztem az új részt.Nagy kérdőjel még nekem.

smash++

chilip: Az op-t megnézem mégegyszer, mert vmi nekem is rémlik. De nem tudom, hogy a zenéje is jó volt-e vagy sem.

Soul: Kanokon első részt láttam, de ez a elementary fox boy/girl nem bejövős. Ha más lene a főkari, tuti nézném, mert igen csak ecchi fan vagyok. Azért a 4 rész kiélezett ecchi jelenteihez oda pörgettem, hogy még is mit tud. De inkább nem pazarlok erre a sorozatra több időt, főhős alergia :)

Egyébként nekem ez a 2008 tavasz simán jó kínálat és még egy csomó mást is pótolnom kéne régebről.

Xzone

Mnemosyne ep. 4

Hű, ez jó volt. Csak persze megint nem tudtunk meg semmit, csak új szereplők jelentek meg és mégtöbb kérdés merült föl.

[spoiler]
Halhatatlan kutya? lol

A végén azért elmosolyodtam, ahogy Rin ránéz a turbinára és megjegyzi magában, hogy ez még talán neki is túl sok. :lul:

Vicces, hogy a sztori már vagy 40 évet felölelt, de mégis a következő rész tartogatja a válaszokat. Igen, a visszaemlékezős rész jön. Amúgy pofátlanság, hogy az eddigi epizódikus, kis kerek egész történetek helyett most kaptunk egy lezáratlan fél-cliffhangert. :) [/spoiler]

Chronus

Quote from: Xzone on 2008-05-12, 02:00:24
Mnemosyne ep. 4
[spoiler]
Halhatatlan kutya? lol

A végén azért elmosolyodtam, ahogy Rin ránéz a turbinára és megjegyzi magában, hogy ez még talán neki is túl sok. :lul:

Vicces, hogy a sztori már vagy 40 évet felölelt, de mégis a következő rész tartogatja a válaszokat. Igen, a visszaemlékezős rész jön. Amúgy pofátlanság, hogy az eddigi epizódikus, kis kerek egész történetek helyett most kaptunk egy lezáratlan fél-cliffhangert. :) [/spoiler]
[spoiler]remélem azért nem ölik meg ezzel Rin-t.... elég gáz lenne a sorozat részére.[/spoiler]

Kvikveg

#859
Quote from: Xzone on 2008-05-12, 02:00:24
Mnemosyne ep. 4

Hű, ez jó volt. Csak persze megint nem tudtunk meg semmit, csak új szereplők jelentek meg és mégtöbb kérdés merült föl.

[spoiler]
Halhatatlan kutya? lol

A végén azért elmosolyodtam, ahogy Rin ránéz a turbinára és megjegyzi magában, hogy ez még talán neki is túl sok. :lul:

Vicces, hogy a sztori már vagy 40 évet felölelt, de mégis a következő rész tartogatja a válaszokat. Igen, a visszaemlékezős rész jön. Amúgy pofátlanság, hogy az eddigi epizódikus, kis kerek egész történetek helyett most kaptunk egy lezáratlan fél-cliffhangert. :) [/spoiler]

[spoiler]
Vegulis vannak ra peldak, hogy tulelik...
http://www.youtube.com/watch?v=L_gpPbpONK4
http://www.youtube.com/watch?v=GF3Iz7b95-8[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2008-05-12, 11:57:03
[spoiler]
Vegulis vannak ra peldak, hogy tulelik...
http://www.youtube.com/watch?v=L_gpPbpONK4
http://www.youtube.com/watch?v=GF3Iz7b95-8[/spoiler]

[spoiler]Ha ezt csak úgy elmeséli valaki, nem hinném el. De itt az volt a fickó mázlija, hogy nem érte el a lapátokat.[/spoiler]
Failure is the default option

Cobra

Maid Guy ep 5
Maid Guy Tentacle Rape  :lul:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gregory

Maid Guy's Freeze Voice  :whoah:
Ez a rész szvsz most megint jobb volt(pl. az előzőnél), és legjobb comedy a szezonban.

Darkstar

#863
QuoteMaid Guy Tentacle Rape
És még a zene is jó volt alatta. :D

Meg maid gay badge. :lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

frozenstein


minuszmiki

Sekirei animu? Can't wait.

Member

OMG, minden nyár egy új Fresh klipp és egy rakás animu, ami nem fog érdekelni. :/
A Natsume's Book of Friends-t és a Slayers Premium talán befigyel majd.

Btw. a sütős-b*zis cuccról jut eszembe, volt anno valami másik pékséges anime, meg tudná vki mondani a címét?

Manitu

Quote from: Member on 2008-06-29, 19:58:17Btw. a sütős-b*zis cuccról jut eszembe, volt anno valami másik pékséges anime, meg tudná vki mondani a címét?
Erre gondolsz?


Member

Igen, köcce, akkor be is kéne nyomni a torrentet. :D

Xzone

Azért ez már majdnem Rule #34 animékkel... "Pékséges anime", :lol: