Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2008-10-30, 16:17:48
Index so-so (főként a szinkronnal nem vagyok megelégedve)

Kuroshitsuji meg klafa  :jee: :D

:merci:

Alkyra

#1021
A manga(kurozuka) nagyon szétszedett volt s viszonylag gyenge....de ha annyire dícséritek az anime-t akkor belekukkantok már...

Index az meg jó. Nem egy epic stuff, de elnézegeti az ember.Jelenleg olyan 8ast érdemel nálam.

Rounin

Quote from: Alkyra on 2008-10-30, 19:39:32
A manga(kurozuka) nagyon szétszedett volt s viszonylag gyenge....de ha annyire dícséritek az anime-t akkor belekukkantok már...

Most végeztem az első két résszel (mangát nem ismerem) és eleddig nagyon is tetszik - leszámítva, hogy az igencsak modern hatású romokat savanyú szájízzel nézegetem...
Illetve a második rész alaposan összekuszáltnak hat, gondolom (bízom benne) később bogozgatnak ezen.

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2008-10-30, 16:01:42
Az Index és a Kuroshitsuji eddig hogy tetszik azoknak, akik nézik?
Index, tűrhető, még lehet érdekes..

Kuroshitsuji... SEBASTIAN RULZZZ!!!! :D

Junchi

A Kuroshitsuji nálam simán a 2008-as év animéje lesz, ha megtartja ezt a színvonalat. Sebastian se az a tizenkettő-egytucat bishi, mint a legtöbb hasonszőr próbálkozásban, meg Ciel is egy viszonylag szerethető Shota. Maa, meg a hangulat úgy zusammen rulzik! Daisuke Ono meg miért csak support karaktereket nyomott eddig? o__O; Szörnyen drúl hanggal operál;; meg sem lepődnék, ha a jövőben készülő BL-ekben magkapna minden főszerepet.

Xzone

(Halkan megjegyezném, hogy a Toradora 5. része iszonyat jó lett, nyomás mindenki letölteni! :) )

Soul

És mibe? Kóalgájsz? [spoiler] köcsög gg  :Eztneked:[/spoiler]

Cobra

Aki edddig fordította a GG-nek, az fordítja most a GoalGuys-nak is. Bár még nem nétem meg, de szerintem az Aero verzió se lehet rossz a Ga-Rei Zerot elnézve.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Quote from: Cobra on 2008-11-02, 10:55:15
Aki edddig fordította a GG-nek, az fordítja most a GoalGuys-nak is. Bár még nem nétem meg, de szerintem az Aero verzió se lehet rossz a Ga-Rei Zerot elnézve.

Aero egész jó fordításokat csinál. Néha tévednek itt-ott, de többségében jól csinálják.

kikuchiyo

Tytania 04:

Ez vicces lenne, ha nem lenne ennyire klisés. Még fanservice is volt. Az első felében leginkább a fejemet fogtam, a második fele tűrhetőbb volt, de az a tornatanárnőre emlékeztető karakter nem éppen bizalomgerjesztő.

Viszont legalább azok megcáfolásra találtak, akik az elején a LoGH-hoz hasonlították ezt a CUCCot. Fan Hulic = Yang Wenli, Ariabart (akit egyes források szerint Āryabhaṭa formában kéne átírni) = Reinhart, ugyebár. Ehhez képest kiderült, hogy Ariabart csak egy paraszt a Tytaniák sakkjátszmájában (úgy tűnik, modorát illetően is az), Fan Hulic meg egy hebehurgya seggfej, aki ebben a részben beismerte, hogy buzi, de aztán kiderült, hogy csak idióta.
Failure is the default option

Chronus

#1030
Ga-Rei: Zero 04 :D

Mi történik ha egykocsiba zárunk négy szellemirtót, akik közül három olyan meleg mint a nyári napsütés? :D

[spoiler=image][/spoiler]

Úgy érzem ez lesz az év WTF animéje....


motifator

Toradora egyre jobban tetszik. Még mindig úgy érzem, hogy tökéletesen kiszolgálja a tsundere fétisemet. Remélem lesz valami normális történet-féleség is, bár pusztán a szereplőkön is elég stabil lábakon áll a sorozat. Kedvem is támadt régi elmaradt tsunderés animék bepótolására, csak időm legyen rá.
Kannagi szintén tetszik, de még nagyon az elején járok (3 rész), a sztorit még könnyen elronthatják, és abban annyira nem erősek a karakterek, mint a Toradorában (sőt, a főszereplő srác valamiért Koutára emlékeztet, ami egyáltalán nem plusz pont). Mondjuk ez a harmadik rész most igencsak tetszett, főleg a szemüveges csaj a művészklubból.
Clannad After Story meg természetesen király, de abból erősen lemaradtam.
Ezeket nézem most, eddig egyik se dobás-gyanús. A Casshern első részét is láttam, de nem valószínű, hogy tovább haladok vele. Kuroshitsuji-t még letöltöttem, mert rengeteg jót hallottam róla, de még nem néztem meg belőle egy részt se.
Van még valami must see, amit ajánlotok?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

Kurogane no Linebarrels - így 5 rész után dobom, elegem lett a fostos kis hülyegyerekből, akinek véletlen az ölébe pottyant egy imba mecha és szupererő, minek hatására előtört belőle a lelki nyomorának összes bugyra és az igazság bajnokának kikiáltva magát öncélúan pusztít és nekiesik annak, aki e miatt szót mer emelni. Elvileg lesz itt karakterfejlődés meg minden, de ezen számomra már semmi sem javíthat.
[reserved]

motifator

Quote from: NLZ on 2008-11-08, 18:55:36
Kurogane no Linebarrels
Én hozzá se kezdtem. Hogy miért?
[spoiler]GONZO[/spoiler]

Csak akkor vagyok hajlandó elkezdeni bármit is attól a stúdiótól, ha azt már mindenki halálba dicséri. Nos a Linebarrelsről még nem sok dicsérő szót hallottam.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

#1034
Jah, és szar CGI van harc alatt. :D
[reserved]

motifator

Quote from: NLZ on 2008-11-08, 19:01:12
Jah, és szar CGI van harc alatt. :D
Ehm, mi jut erről eszembe...
[spoiler]khm... Bokura no... khm...[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

Imoutotits aka Akane-Iro ni Somaru Saka

Wincest hinting, némi Tsundere (ami jelen esetben egyben incest block is, ezért inkább idegesítő, mint jó) és fanservice, elvagyok vele.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

#1037
Shikabane Hime Aka - Eddig 3 rész, érdekes kis szörnyvadászós shounen. Sajna már le is liszenszeltél, szal oda a Lunar felirat. :(  Valami Teki cucc van, de nagy bajom nem volt vele.

Toaru Majutsu no Index - varázserő, titkos szervezetek, harc, nanáhogyshounen. Egy olyan városban vagyunk, ahol a tudomány módosította az embereket, hogy speckó képességük legyen. Főhősünknek ilyen nincs nagyon, leszámítva azt, hogy ha a keze érintkezik mások képességével, akkor semlegesíti azt. És hatalmas balszerencséje van. A sztori alapja pedig az lesz, hogy kislányt talál az erkélye korlátján. 5. résznél már alakul a történés, elég nagy a cliffhanger épp.
Bajom nincs vele, leszámítva a lolikat. Zenéje tetszik nagyon, OST remélem hamar lesz. Eclipse feliratot nézem, korrekt.

Chaos Head - Főhősünk a tipikus hikikomori, aki egy ház tetején egy konténerben lakik, amiben pár polc van, egy számítógép és egy fotel. Néha keveri a valóságot és a virtuális világot, hallucinációi vannak, néha a néző számára sem egyértelmű, hogy melyik. Ráadásul furcsa események is vannak a városban, csak hogy legyenek izgalmak.
Szal elég wtfes a cucc, de 4 rész alatt eddig még nem nyűgözött le. Remélem valamit még fel tud mutatni a sorozat, nem csak a főhősünk nyomorát. m.3.3.w subbal nézem.

Ga-Rei Zero - Láthatatlan zombik, tehetetlen katonaság és egy speckó csoport, aki látja a zombikat és vadászik rájuk. Több-kevesebb sikerrel. :D 3 rész alatt még nem derült ki, hogy merre tart a történet, a visszaemlékezések sok időt elvisznek. És ha jól látom a 4. részben is lesz belőle. AniYoshi sub korrektnek tűnik, csak nem gyors.

Nodame Cantabile: Paris Chapter - Hogy őszinte legyek, többet vártam. Nagy időugrások, elnagyolt történet, hülye lelki nyomorok. Nem igazán lehet átélni így Nodame és Chiaki Párisban létét. Főleg hogy Chiaki kis pöcs, kéreti magát, de azért elvárja, hogy Nodame körberajongja (miközben hetekre-hónapkra eltűnik). Reméljük észbekapnak a készítők és összepofozzák a sorozatot, mert ez így az első évadhoz viszonyítva főleg siralmas. BBS korrektül feliratozza.

Kurozuka - Érdekes sztori, először szamurájok, a 3. részben már post-apocaliptic akciózás van. Kár, hogy Ureshii lassan feliratozza, így még nincs sok rálátásom a történésre.

Kannagi - Tipikus shounen, egy egyedül élő kis kukihoz bekerül egy lány (a "változatosság kedvéért" egy istennő), aki szokásosan felkavarja a hétköznapokat, az iskolai életet. Ha nem mutat fel valami érdekeset, akkor ez is megy a süllyesztőbe.
[reserved]

Soul

#1038
Quote from: motifator on 2008-11-08, 18:01:55
Van még valami must see, amit ajánlotok?

NLZ 1-2 címet "elhalászott" előllem  :smile:.


One Outs:Sport anime, méghozzá baseball.Egyenlőre csak az első részt láttam mivel várok a m.3.3.w subra.Egy japánban híres baseballozó bemutatásával kezdi, aki elég nagy hírnevet szerzett a sportéletben, csak 1 "dolgot" nem szerzett még meg, nem nyert bajnokságot.1 jó dobó játékosra lenne szülsége, így 2 edzőtársa(nem rémlik hírtelen hogy konkrétan utaltak rá hogy csapattagok) elkezd nézelődni.1 termetes nőférfi ( :smile:) segítségével kijukadnak 1 helyen ahol amerikai katonák ütik el az időt baseballozgatással(persze saját szabályokkal) és fogadásokkal.Itt tűnik fel 1 érdekes figura, full hidegvér, pókerarc és bármennyit mer fogadni.Így tömören az első rész.

Hyakko:papíron láttam 3. részig, hivatalosan csak az elsőt  :smile:, ugyan is elkezdte az SS subolni és kivárom őket.
Sulis vígjáték, főszerepben 4 leányzó akik a kezdés napján eltévednek a hatalmas spéci iskola területén és ennek köszönhetően barátkoznak össze.Az első rész még lassabban adagolja a nevettető dolgokat, de a 2. és 3. rész már jobban belehúz.Arra kell számítani hogy megismerjük a 4 lányt és osztálytársaikat miközben egyéb vicces dolgokba keverednek.
Ha esetleg elsőre nem oylan megnyerő, érdemesebb párszor újra neki futni (pl először lehet hogy csak fáradt voltam de nem ütött a második rész, amikor meg újra néztem végig nevettem  :smile:).

Skip Beat:ha szeretted a Lovely Complexet vagy az Itazura na Kiss-t (vagy a hasonló dolgokat) akkor neked való cucc.Ha visszább olvasol írtam az első részről.Ureshii-Yoroshiku kombóban nézem, ha nem is sietik el de remélem tartják a kb heti 1 részt.

Még lehet jó lesz a Michiko to Hatchin, csak a BSS nem ad ki sd verziót így az Animanda-AonE-ra várok.Egy örökbe fogadott kislány éli a hétköznapjait, kicsit nyomorban, mivel az egész család rongyként bánik vele, közben ezek verik a mellüket milyen jó is a kiscsajnak hogy ők gondozzák.Csörög a telefon és 1 nő mondja, megyek a lányomért.Mi már tudjuk ki is megy valójában a lányáért de a család még nem  ^^.Ja és a média tele van 1 börtönből megszökött nő hírével.

[spoiler=még kérdőjel]
Akane-iro ni Somaru Saka
Ga-Rei Zero[/spoiler]




Quote from: NLZ on 2008-11-08, 19:38:08
Shikabane Hime Aka
Én valahogy nem sajnálom.Az első részt rögtön töröltem.


Quote from: Chronus on 2008-11-08, 13:04:11
Ga-Rei: Zero 04 :D

Mi történik ha egykocsiba zárunk négy szellemirtót, akik közül három olyan meleg mint a nyári napsütés? :D

[spoiler=image][/spoiler]

Úgy érzem ez lesz az év WTF animéje....
Awesome jelenet!Slowyoshi pls go-go és don't drop  :smile:.

motifator

Tényleg, a Nodame-t is nézem, csak azzal is le vagyok maradva. A véleményem nekem is hasonló, kicsit többre számítottam.

Chaos Head-del meg Index-szel még várok. Ha nagyon megnő körülöttük a hype, akkor lehet, hogy hozzákezdek, de elég vegyes értékeléseket olvastam róluk.

A Skip Beat-et meg már kinéztem magamnak a blogos kritikák alapján, csak elfeledkeztem róla. Kösz, hogy eszembe juttattad, a Lovely Complex-et annak idején imádtam, és a zenés téma is pozitívum.

A One Outs-on még gondolkodom, szeretem a baseball-t, de azt olvastam, hogy ez igazából nem is sport anime, hanem gambling anime.

A Hyakko első részét már letöltöttem, de még nem néztem meg. Ha lesz rá időm, az is sorra kerül.

A Michiko to Hatchin-ról nem tudtam semmit, köszi a leírást. Jól hangzik, felvéve a listára, már csak idő kéne, hogy meg is nézzem :)

Kösz mindenkinek az ajánlásokat!
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Soul

Quote from: motifator on 2008-11-08, 21:42:44
Chaos Head-del még várok. Ha nagyon megnő körülöttük a hype, akkor lehet, hogy

A One Outs-on még gondolkodom, szeretem a baseball-t, de azt olvastam, hogy ez igazából nem is sport anime, hanem gambling anime.

Sztem kezdj bele a Chaos-ba.Hogy miért? Mert csak   :smile:.

A One Outsnál meg igen eddig még inkább szólt fogadásosdiról, de mivel a cél egy bajnokság megnyerése, később biztos nem csak gambling anime lesz sztem.

motifator

Belekezdenék én mindenbe, csak szabadidő kellene hozzá :D

Azért kösz az ajánlást, majd meglátjuk :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Soul

Quote from: Darkstar on 2008-11-08, 19:09:52
Imoutotits aka Akane-Iro ni Somaru Saka

Ahogy látom a "DS Perverz Híradó"-ja folytatja a sugárzást  :D.

Darkstar

Quote from: Soul on 2008-11-08, 21:58:34
Ahogy látom a "DS Perverz Híradó"-ja folytatja a sugárzást  :D.
:Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Ga-Rei Zero eddig eléggé wtf kategória, az eddigi részek erősen eltértek a megszokottaktól. Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz a továbbiakban.
Kannagi idáig majdnem slice of life (ha eltekintünk az istennőtől, aki gonosz szellemekre vadászik) humoros anime, de várható drámai fordulat.
Casshern nagyon elvont darab, de kíváncsi vagyok a történetre, így végig szenvedem majd (szó szerint, mert nagyon vontatott és '70-es évek beli grafikautánzata van, persze digitális feldolgozással).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Soul

Quote from: Darkstar on 2008-11-08, 22:09:22
Quote from: Soul on 2008-11-08, 21:58:34
Ahogy látom a "DS Perverz Híradó"-ja folytatja a sugárzást  :D.
:Kiraly:
Igaz mondjuk a 4. részt ez emelte ki a gödörből.Én már csak azt várom hogy kiderüljön nem is igazi testvérek és akkor mehet a buli(vagy menjen ez nélkül is  :smile:).

motifator

Quote from: Cobra on 2008-11-08, 22:11:35
Kannagi idáig majdnem slice of life (ha eltekintünk az istennőtől, aki gonosz szellemekre vadászik) humoros anime, de várható drámai fordulat.
Pont ettől a drámai fordulattól félek. Remélem pozitív irányba fordul majd, mert nem örülnék, ha valami félresikerült drámával elrontanák az amúgy egész jó slice-of-life humort.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Soul

Quote from: Cobra on 2008-11-08, 22:11:35
Kannagi  várható drámai fordulat.

Nemtom.Sztem abból csak nem csinálnak drámát, hogy Nagi úgymond tesvére lelkét/szellemét kiszakítják a birtokba vett csaj testéből, vagy hogy talán Nagi és a srác nagyon egymásra pislognak.Ezek csak feltételezések.

White SeeD

Ahogy elnézem senki sem nézi rajtam kívül az sz legjobb mechás animeját a Kemeko-t.
Pedig micsoda animu. FLCL szintű harcok, Seto no Hayamone stílusú történet és szereplők, perverz lolik + az elmaradhatatlan big breast szereplők.
Szörnyek, csápos rape főszereplő. Oltári intró... well, az outro az már annyira rossz hogy jó :smile:
Mindenkinek ajánlom, aki könnyed poénokkal teli minőségi mechaharxokkal teletűzdelt animot szeretne látni.
Főleg azoknak akik unják az évszak szánalmas mechás animejait. :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Soul

Quote from: White SeeD on 2008-11-08, 22:35:51
Kemeko

Hupsz ezt ki is felejtettem.Én dobtam mert 1 valamit kifelejtettél amit még eszembe juttat, Tu Love-ru  :zomg:.Pedig aranyos a rajzolás, mármint a csaj szereplőké, meg nem átlagos op ed, de inkább nem kérek belőle.