Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

De legalább ez a Misako arc érdekesebb, mint az előző volt. Az a kis Himegami-s jelenet meg poénos volt a 11esben XD

Kannagi meg.. hát beborult, mint az ég :/

bimanc

Tytania 09: The Adventures of the Loli-Princess:

Na ez már valami! Hagyják a fenébe a politikát, meg az űrháborúkat, és folytassák tovább a slice-of-life comedy-t a kiscsajjal a főszerepben. :lol:
Legalábbis ez a rész sokkal szórakoztatóbb volt, mint a korábbiak, szerintem.

Junchi

Ga-Rei Zero 1-4

OMG, ez a cucc rohadt jó! Egyik hazai fórumon már áradoztam róla, de azóta sem jutok szóhoz. Király sztori, tetszetős designbeli megoldások, az eksön pörög, ahogy azt kell + van benne yuri szál (ahh~~, yeey) :3

Maah, kijár Chronus pajtinak egy virtua hug, amiért felhívta erre a cuccra a figyelmem ^.^

Soul

#1233
Quote from: LuckyDingo on 2008-12-16, 11:29:56
Ez a Chaos head ritka gáz lett

Hát sajnos igen.Pedig jónak indult, de ez csak 1 reklámnak felel meg kb.Így a vége felé kezd már idegesíteni a főhős balfakksága, és már már ordítanék miért nem 1 pszihósabb bekattanok mészárolok dolog lett az egészből.De a leggázabb dolog tényleg az egészben akkor is a gonosz vállalat világuralomra törése.Szóval ez csak 1 reklám.


Quote from: Junchi on 2008-12-16, 20:48:56
Ga-Rei Zero 1-4

OMG, ez a cucc rohadt jó! + van benne yuri szál

Azért ennyire ne siesd el, főleg a yuris dolgot.Azaz 1 csók volt benne eddig, meg néha közel ülnek egymáshoz [spoiler](de erre nem mondanám hogy yuri yuri, meg az sem azért történt így mert leszbi lenne a lány)[/spoiler].Igaz még nem láttam végig de eddig olyan közepes, nézhetőnek számít nállam.Nem tudom mit de valamit hiányolok belőle.Lehet hogy a Near utánzat idegesít  :smile:.

Viszont jöhetne valami uj yuri téma az biztos.Lesz Maria S. folytatás ugyan, de még az első sorozatát se néztem végig.



Fura mostanában sokszor elhangzott, hogy ez atom jó meg iylenek, még se izzanak a topikok.Lehet én emoztam be, de most egy sorozattól se dobtam el magam, még attól se amire jót írtam.De talán van 1 valami ami télleg bejön nekem [spoiler]a Hyakko (most ez hozza nekem azt a feelinget hogy leülök és nem veszem észre hogy eltelt 20 perc, és még jó kedvem is lesz tőle)[/spoiler], bár még ebből is pár rész hátra van, és remélem megmarad a jó véleményem :smile:.

NLZ

Hyakkoba belenéztem, de az első két rész elég üresnek tűnik. Chaos Headból hiányzik a mindfuck, Ga-Rei elment a lelki nyomorba, Index már jó ideje szar, Kurozukában azt se tudja az ember, hogy mivan, Shikabane Hime gagyi, Kannagi új irányvonalával nemtudom mit akarnak, Nodame Paris a vártnál gyengébb. Basszus, nincs most ősszel semmi jó, remélem a januári animék jobbak lesznek. Najó, talán Toradora még a futottak kategória.
[reserved]

Soul

Igazából mit vársz a Hyakkotól? Hát ha a második rész sem tetszett akkor neked nem is fog.

Toradora, hát igen, megnéztem a 10. részt és nem értettem hol volt benne wtf dolog.Nekem oylan volt mint a többi.Amúgy nincs bajom vele, mindíg várom a részeket, de még mindíg az első 2 rész a kedvencem.

A Kurozuka sztem átlátható azért, itt is az első rész nyűgözött le nagyon, azóta nem vok teljesen elégedett, de ennél még bizakodok.Sztem majd ha összes rész megvan, egyszerre megnézve lehet jobb hatása lesz.

A Skip Beat-t kihagytad, ahoz meg lassan jön a normálisabb sub  :smile:.Meg van még a Mitchiko to Hatchin amihez még lassabban jön a normális sd sub  :smile:.

A Mitchiko jó amúgy?Nézi valaki a BSS változattal?

NLZ

Michiko to Hatchin nekem már az első rész alapján nem jött be. Nemtom, egyszerűen a stílusa taszít. Hyakko-tól sem várok semmit, nem is nézem tovább. :P  Skip Beat meg AniDB alapján elrettentő, mondanál róla pár sort?
[reserved]

Soul

#1237
Visszább már írtam róla  :P.
Úgy indul hogy van 1 feltörekvő csávó a  show bizniszben.Csak azt nem tudja róla senki hogy 1 csajszival él együtt, és eza lány rommá gürizi magát (több meló) hogy fizesse a drága albérletet, igen a csávó nem fizet, selyem féle :smile:.Vakságosan szerelmes a lány, de meghall valamit amit nem kéne, és kiborul a bili, a srác kirugja, a csaj bosszut akar de ezt csak úgy tudja majd elérni ha ő is sikeres lesz, bla bla.Szóval kis imidzs váltás és mehet az egyik showbiz vállalat ostroma.Ez lehet így pocsékul hangzik, de így atom spoileresen kellett írnom az első részről, hogy legyen képed az egészről.Amúgy nem rossz ez sem annyira, sokat beszél magában a csajszi, ami nekem bejön  :smile:.Hát rögtön nem lesz belőle sztár hanem 1 rögös uatat kell előtte bejárnia, de pl az utoljára látott részben már film szerepért verseng.Még a lány se tudja melyik ágban fog tündökölni, csak a bosszu élteti  :smile:.

upd.: jah a lényegesebbet kifelejtettem majdnem, ilyen Lovely Complex, Itazura na Kiss féleség akarna ez lenni.

Chronus

Quote from: Soul on 2008-12-17, 01:41:26jah a lényegesebbet kifelejtettem majdnem, ilyen Lovely Complex, Itazura na Kiss féleség akarna ez lenni.

Jah, a baj csak az, hogy azon a stíluson belül LC-t és Kare Kano-t lehetetlen verni. Túl egyszerű téma, 2x elsült jól, harmadjára már "meh", környezettől és szereplőktől függetlenül. Innentől kezdve instant fail.

SaiyaGin

#1239
Quote from: NLZ on 2008-12-17, 00:38:15
Basszus, nincs most ősszel semmi jó

Khm, khm...

motifator

A Skip Beat! nekem eddig még egy kicsit se hasonlít a Lovely Complexre. A Lovely Complex romantikus vígjáték (nagyon romantikus), a Skip Beat!-ben meg még egy kicsi romantika se volt, csak tömény shoujo. És van egy olyan érzésem, hogy a Skip Beat! sose lesz olyan érzelgős, mint egy Lovely Complex vagy egy Bokura ga Ita (Itazura na Kiss-t még nem láttam).
Akkor már sokkal inkább emlékeztet egy Fullmoon wo Sagashite-re (a showbiz dolog miatt, de nincs benne annyi dorama, legalábbis egyelőre), Nana-ra (csak sokkal cukormázasabb és naívabb, gyerekesebb annál) vagy egy Fruits Basket-re (ha kiveszed belőle a reverse-harem dolgot). De igazából egyikkel se tudnám egy kategóriába sorolni, csak érzésből ezekre hasonlít.
[spoiler]Megdöbbentő, hogy mennyire kevés shoujo-t láttam eddig... :( Időt! Csak még egy kis időt kérek!!! :bruhuhu:[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

[reserved]

Én

Quote from: motifator on 2008-12-17, 12:24:31
Megdöbbentő, hogy mennyire kevés shoujo-t láttam eddig... :(
Why would you regret that?

Soul

Quote from: motifator on 2008-12-17, 12:24:31
A Skip Beat! nekem eddig még egy kicsit se hasonlít a Lovely Complexre. A Lovely Complex romantikus vígjáték (nagyon romantikus), a Skip Beat!-ben meg még egy kicsi romantika se volt, csak tömény shoujo.

Igen igazad van, de én mégis ehez hasonlítanám ugyanis az alap téma x szereti y-ont(jó ez sok sok dologban van így  ^^"), de y még nem szereti x-et konfliktus miatt én látok közöttük hasonlóságot[spoiler](van 1 oylan érzésem majd az énekes csávó belezúg így rövid hajjal)[/spoiler].Az érzelgős részek meg még lehetnek,a Lovely Complexben sem az első x részben kezdet el a magas lány pityeregni.És azért is hasnlítottam még ezekhez mert abban több esélyt látok, akinek tetszik a Lovely vagy az Itazura, jobban bejöhet neki a téma.
A Fullmoon-t, Nana-t és Fruits-ot én se láttam még, nem kell időt kérni  :smile:.
Ha nem is lett az év animéje a Skip Beat, nekem Kyoko karaktere bejön, a sok belső monológjával és a pesszimista szemléletével.

[spoiler]Azért az epik volt mikor kiállt késsel meg zöldséggel a meghallgatáson és szellte a bizottságnak a zöldséget  :smile:, vagy a drámai telefon beszélgetés, vannak benne jó pillanatok sztem[/spoiler]

KeLa

Quote from: Soul on 2008-12-17, 01:17:31
Igazából mit vársz a Hyakkotól? Hát ha a második rész sem tetszett akkor neked nem is fog.
A Hyakko-tól nem kell sokat várni és akkor szórakoztató tud lenni^^
Egy picit lassan indul, de később már jobb lesz.

Soul

Quote from: KeLa on 2008-12-17, 13:10:22
A Hyakko szórakoztató

Tudom, jókis sulis vígjáték, és a rajzolása külön belopta magát a szívembe.Sztem nem indul lassan, már a 2. részben lehet látni mire kell itt számítani  :smile:.

motifator

Szerintem is egész jó anime a Skip Beat!, csak nagyon (nagyon nagyon) shoujo. Először rendesen zavaró volt, sőt, ha jól emlékszem 2-3 rész után még le is gagyiztam itt a fórumon. Aztán eszembe jutott, hogy az összes többi shoujo is ugyanilyen "gagyi", mégis imádtam őket.

Én azért úgy érzem, hogy ha lesz is benne dorama, akkor se olyan lesz, mint Lovely Complex, ahhoz minimum egy középiskola kellene, nem pedig showbiz.
Szerelmi háromszögre én is számítok, szerintem idővel mindkét srácnak be fog jönni Kyouko.
Fullmoont, Nana-t és Fruits Basketet meg azért írtam, mert már láttam őket, csak gyorsan végigfutottam a shoujokat anidb-n, és látszott, hogy mennyit nem láttam még belőlük.

Quote from: Én on 2008-12-17, 12:28:45
Quote from: motifator on 2008-12-17, 12:24:31
Megdöbbentő, hogy mennyire kevés shoujo-t láttam eddig... :(
Why would you regret that?
I'm a sentimentalist and a sucker for romance. Phew, finally I was able to say it  ^^"
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

Toradora  11.

HHHHHHNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGG


Update

Imoutotits 12

Holy shit, [spoiler]wincest end. Sorta[/spoiler].
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-12-19, 17:41:00



Update

Imoutotits 12

Holy shit, [spoiler]wincest end. Sorta[/spoiler].

As suspected...'Nothingtonipahabout'.

Darkstar

#1249
Quote from: Alkyra on 2008-12-19, 17:50:47
As suspected...'Nothingtonipahabout'.
Azt ne mondd, hogy 1-10ig várható volt. :p Hacsak nem azért mert "csak nem ugyazazt játszák el 100+1edszerre is". A 11-12t meg ma egyszerre néztem meg. Egyébként meg a végére megkedveltem Yuuhi-t is, uh win-win bármelyik ending is lett volna. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-12-19, 17:58:25
Quote from: Alkyra on 2008-12-19, 17:50:47
As suspected...'Nothingtonipahabout'.
Azt ne mondd, hogy 1-10ig várható volt. :p Hacsak nem azért mert "csak nem ugyazazt játszák el 100+1edszerre is". A 11-12t meg ma egyszerre néztem meg. Egyébként meg a végére megkedveltem Yuuhi-t is, uh win-win bármelyik ending is lett volna. :D

A 9. rész környékén már biztos voltam benne, hogy az lesz. 10. rész meg csak megerősítette ezt az érzést. Nem mintha érdekelt volna h milyen ending-je lesz egyébként.XD Én csak a szinkronszínészek miatt néztem.:)

Yuuhi-t én már az elején kedveltem mivel tsundere fan vagyok+ kedvenc tsundere szinkronhangunk (TEH RIE) alkották meg az anime-ben a karaktert.^^

LuckyDingo

Toradora 12... OMG Ryuuji hogy lehet ennyire Naív T_T
Szabályosan sajnálom már Taigát :S

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-12-20, 02:02:14
Toradora 12... OMG Ryuuji hogy lehet ennyire Naív T_T

Én csak azt nem értem, miért védi annyira a fatert. Nem is ismeri. Csak a saját faterja halála miatt ilyen... képes volt még Minorinnal is összekapni az ügy alatt. Kíváncsi vagyok mi nyitja majd ki a szemét a köv ep alatt.

Taigát kezdem én is sajnálni. Vazze, lassan már csak Amit nem lehet. Ő jól megvan a bőrében mindennek ellenére. Ma már Minorin is átment depi-módba. Az azért már durva.

motifator

Ááááá, most kiváncsivá tettetek. Miért kell ma dolgozni? :bruhuhu:
Amint hazaérek, az első dolgom lesz beizzítani a torrentet.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

White SeeD

Hmm, nagy a csend. Kint a Kissxsis, és semmi reakció:smile:
Egész jó volt, alig tér el a mangától. Cenzúra szinte nulla.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Darkstar

Quote from: White SeeD on 2008-12-21, 18:29:54
Hmm, nagy a csend. Kint a Kissxsis, és semmi reakció:smile:
Senki nem szeret 1 kézzel postolni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Vagy van aki talán kvalitibb subra vár mint az anon vagy akfdp.
(inkább várok minthogy az első speed subnak neki essek)

Darkstar

A kissXSisben fontos, hogy pontosan értsd a storyt.  :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

#1258
Akkor te etesd az igényes fordító munkát  :P.Különben is minden kis apró részlet dobhat az élményen, áhhh mind1 értem én a poént.És tudod mit, lehet lehuzom rawban, inkabb raw mint anon.

upd.: miközben kerestem a rawomat érdekes infót láttam (lehet csak én vagyok lemaradva): This is episode 00. Episode 01 will come with manga Vol.4 and will be released on 22 May 2009.Hát nem holnap lesz folytatás  :smile:.

Zsiga

Megnéztem én is. Ez az anon sub iszonyat tré, minden szempontból.
De hát kit érdekel? :Kiraly: Ez a cucc hatalmas.  :angyali: