Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: bimanc on 2009-01-24, 18:41:09
Quote from: NLZ on 2009-01-24, 06:36:16
Sword of Uruk 3. része kemény cucc.

3.? Asszem le vagyok maradva. A második része mindenesetre jó volt (az előbb néztem meg). Mármint jobb, mint amit vártam. Viszont [spoiler]Fatina likes buttsex? :zomg:[/spoiler]
Jah, már tegnap óta van Anon és HorribleSubs is.
[spoiler]Ezt meg honnan veszed? Valamiről asszem lemaradtam. :D[/spoiler]
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-24, 04:27:16
Toradora ep 16.

Iszonyat melodramatikus volt mégis rohadtul élveztem minden percét!  :jee: Kanou-ért azért kár, ő talán még Ami-channál is MOE-ébb volt!  :D
A Fight scene volt a legjobb XD Kitamura nyilvános vallomása meg lol volt :) Meg a végén a bocsánatkérő levél is :D

SaiyaGin

Kemono no Souja Erin 01.: nem győzött meg egy rész alapján úgy, ahogy a RideBack, de azért nem volt rossz. A grafika stílusa teljesen más, mint a Seirei no Moribitoé, de elég könnyen megszokható.

bimanc

Quote from: NLZ on 2009-01-24, 18:51:47
Jah, már tegnap óta van Anon és HorribleSubs is.
[spoiler]Ezt meg honnan veszed? Valamiről asszem lemaradtam. :D[/spoiler]

Király, már töltöm is.
Ami a spoilert illeti: [spoiler]A kanálra adott reakciójára gondoltam. Utu is megjegyezte, hogy milyen furán sikoltott.  :lol: Vagy én lennék perverz? [/spoiler]

chilip

Birdy: Decode S2 jól indult, akció, vérengzés az elején :D visszatér Arita Shion~dearimasuuu  :rotfl:

bimanc

Axis Powers Hetalia 01:
Nem volt rossz, de lehet, hogy ha értettem volna a szöveget, akkor anyáznom kellene. Mindegy várom a kövit, meg persze a fordítást.
Ja, egyébként Olaszország miért is olyan együgyű?

NLZ

Quote from: chilip on 2009-01-25, 13:03:22
Birdy: Decode S2 jól indult, akció, vérengzés az elején :D visszatér Arita Shion~dearimasuuu  :rotfl:
Jah, nem volt vészes. Ráadásul most egész jól bírták drámázás nélkül. Kiváncsi vagyok, hány részik fogják tartani ezt a szintet. :D
[reserved]

motifator

Quote from: bimanc on 2009-01-27, 02:10:42
Ja, egyébként Olaszország miért is olyan együgyű?
Quote from: WikipediaHetalia (ヘタリア, Hetalia?) is a made-up word combining hetare (へタレ, hetare?) – Japanese for useless – and Italia (イタリア, Italia?).
A feliratot én is nagyon várom  :jee:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

bimanc

Quote from: motifator on 2009-01-27, 10:10:04
Quote from: WikipediaHetalia (ヘタリア, Hetalia?) is a made-up word combining hetare (へタレ, hetare?) – Japanese for useless – and Italia (イタリア, Italia?).
A feliratot én is nagyon várom  :jee:

Tényleg, köszi. És már van gg-verzió: http://ggkthx.org/Torrents/%5Bgg%5D_Hetalia_Axis_Powers_-_01_%5BWebcast%5D_%5B047F1273%5D.mkv.torrent

NLZ

Ejj, 26x5 perc. Asszem kivárom, míg végigmegy. :)
[reserved]

bimanc

Ahogy gondolod, mindenesetre Oroszország nagyon nagy arc volt :lol:

Más: Slayers Evolution-R:

Ez valahogy nagyon bejön eddig. Jóval sötétebb a hangulata, mint az előzőnek, ráadásul a szereplőkből is a kevésbé idegesítőek maradtak meg (plusz poketa). A poénok is jobban ülnek, OP/ED szintén nagyon hangulatos, ráadásul Dragon Slave már az első részben. A Revolution se volt rossz, de ez szerencsére jobbnak tűnik, egyenlőre.

Member

Minden első részben volt Dragon Slave (alapsorozat, Next, Try, Evolution).
Sub mikor lesz már?! Ennyire be vannak tojva, hogy licensz és bepofáznak?

bimanc

4chan.org -->rapidshares -->Slayers
A harmadikhoz nemsoká' jön, mert a script már kint van.

A Dragonslave-el kapcsolatban igazad lehet, csak azt remélem meg is tartják a gyakori használatát.

Member

Első EPt megnéztem, háááát. Nama nem nagy rejtély (ráadásul fölös), az intro meg valami vicc. Eddig annyira büszke voltam, mert a Slayers intro-k mind pofátlanul jól sikerültek, erre most idevágták ezt...

Én

Quote from: Member on 2009-01-27, 21:55:53
Eddig annyira büszke voltam, mert a Slayers intro-k mind pofátlanul jól sikerültek
... Most megnéztem a sima meg a Next OP-t, és kedvem támadt újranézni az egészet.
[spoiler] :fuk-u:[/spoiler]
Mondjuk japán szinkronnal még nem láttam, szerintem a magyar nagyon jó lett ehhez :)

bimanc

A magyar szinkron tényleg jó, de érdemes az eredetivel is megnézni. Az op meg ízlés kérdése, nekem például jobban bejön, mint az előzőé. Az ending meg még jobban. Talán azért tetszik eddig maradéktalanul, mert én Naga-t is csíptem, úgyhogy az új szereplőnek is örülök. A második részben meg Zel valami hatalmas, amikor [spoiler]a DK-kal való találkozás után sírva elszalad, azt kiabálva, hogy ő nem is szörny.  :rotfl:[/spoiler]

Member

Látom, a magyar szinkrontól csak én másztam a falra. :D
Az előző OP kiváló iparosmunka volt, kicsit vidám, príma vágások, egész jó hatásvadász képsorok, itt inkább múltidézés (ha felélednek ezek a karik, én sírva fakadok) és főszereplő mutogatás ment. Ja, és -8 pont a 10-ből, nincs benne Xelloss. :/
Ez ED tényleg jó, határozottan tetszik.

bimanc

Az első széria elején a magyar szinkron annyira röhej, hogy azért jó, később meg már tényleg élvezhetően csinálták (máig nem tudom, hogy direkt poén volt-e az a verselés, vagy tényleg félreértette a dolgot a fordító).
A mostani op-ban nekem az tetszik, hogy kicsit komolyabb, valamennyire talán a Try-ra hasonlít. Viszont elsősorban a zene (nameg az ének) a fontos, és csak utána az animáció.
Xellos meg jöhetne már, ugyanis a második részben sincs.

Member

Na, a Try OP az szépen meglett csinálva (az mondjuk poén benne, hogy Amelia nincs benne az utolsó 3 sec-ig :D, szerintem köze nincs a mostanihoz. ;) Bár biztos azzal van tényleg csak a bajom, hogy nincs Xel, róla eszméletlen jó képsorokat tudtak eddig összehozni (Try-ban, amikor a sötétségbe lehúzza az arcát, vagy Revolution-ben, amikor belefordul vigyorogva a kamerába).

Nálam a Next magyar szinkronja bukott Xel és Phibrizzo hangján. Nem tudtam eldönteni, melyik a szánalmasabb.

Xel szerintem egy ideig hanyagolásra kerül sajna. Mondjuk furcsállanám, ha ebben megint Liná-ék mellett állna, elvégre az előző OP/ED kombóban mellettük volt, miközben az ellenoldalon "harcolt". :D Kivételesen örülnék, ha az inspector visszajönne (inkább, mint ez a páncél), nekem úgy tűnt, hogy ő is tervez valamit, megkeverhetné a dolgokat.
Ja, és remélem, hogy a kötelező "überalles resurrected demon" helyett más ellenfelet kapnak, mert már unom. Shabranigdo még poén volt, hogy milyen könnyen halt, Copy Rezo jó ötlet. Phibrizzo-t még elnéztem, Valgaav (ő mondjuk visszajöhetne, csak ne hozza magával a sárkányasszonyt) egyesülve DarkStar-ral már sok volt, über-Zanaffar meg végképpen.

bimanc

A két OP szerintem hangulatában hasonlít kicsit, a többi azért nem volt annyira komoly (First, Next leginkább).

Persze, voltak nagyon béna hangok, de azért még nagyjából hallgatható volt. Lina és csapatának hangja szerintem jól el lett találva, kivéve Xel-t.

Szerintem Xel akkor fog feltűnni, ha már komolyabb szinten harcolnak, a jelenlegi részek ugye a fillerek lennének még. Gondolom a végén meg úgyis megoldják, hogy Lina mellé álljon, mint mindig.  :D
Az inspector talán olyan karakter lesz, mint a Try-ban a róka, bár egyszer megfordult a fejemben, hogy mennyire Xel-re hajaz,amikor gonoszan vigyorog, és el tudnám képzelni, mint egy másik démonúr hadvezérét álruhában.  :muhahah:
Viszont van egy sejtésem, hogy resurrection lesz a vége. Ugye Rezo lelkét keresik, és ki tudja, lehet, hogy bele fog költözni abba a ninjába, aki egyébként is valami upgrade-t kapott, úgyhogy biztos ő lesz a főboss. Mindegy majd kiderül, nekem eddig tetszik (de nekem a filmek-OVA-k is tetszettek).

Member

Quote from: bimanc on 2009-01-28, 14:37:58
bár egyszer megfordult a fejemben, hogy mennyire Xel-re hajaz,amikor gonoszan vigyorog, és el tudnám képzelni, mint egy másik démonúr hadvezérét álruhában.  :muhahah:
Ez nekem többször is. Különben Xel már kinyírta volna.
Quoteúgyhogy biztos ő lesz a főboss.
Az egyik biztosan (miképpen Next-ben is).

bimanc


Darkstar

Candy Boy 5.
Delicious lesbian twincest subtext + slice of life + kellemes grafika = még mindíg win, igazán jöhetne:

  • gyakrabban
  • hosszabban
  • hamarabb nagyobb felbontásban

Also this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene this scene
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Chrome Shelled Regios ep1: egész jól indul, de a World Destruction is jól indult... Majd meglátjuk mi lesz belőle. Grafika elmegy, bár néhány évvel azért le van maradva az etalontól. Első rész elég össze-vissza van, 2 szálat látunk és nekem nem jött egyértelműen, hogy melyik játszódik előbb az időben.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

motifator

Toradora 16.
Ez a sorozat még mindig kurva jó. Egy kérdés. Amikor a végén odavágja Ami Minorinnak, hogy "Elmúlt már a bűntudatod?" az pontosan mire vonatkozik?
Egy tippem van, de az csak tipp. Elnéztem valamit? Most újra végigpörgettem az előző részt, de nem találtam meg, hogy Ami és Minorin beszéltek volna valamiről, amhez ez a beszólás kapcsolódik. Nem is volt ilyen eddig, vagy csak én felejtettem már el/nem is vettem észre?

A regényekből spoilert ne is írjatok légyszi, még a végén elolvasnám. Tényleg csak arra vagyok kiváncsi, hogy történt-e valami ilyesmi az előző részekben ami nekem kimaradt, vagy ennek a mondatnak az anime szerint most még rejtélynek kell lennie.

Persze mint mondtam, tippem van,
[spoiler]Minorinnak bejön Ryuji[/spoiler], de nem akarom elkiabálni, meg lehet, hogy ennek semmi köze nincs a beszóláshoz.

Edit: lol,  number of the beast
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Cobra

Nekem úgy jött le ez, hogy még nem tujuk miért van bűntudata (de látszott rajta a részben végig, hogy van valamiért). Mangát nem olvasok, szóval én is csak az anime történetét ismerem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

motifator

Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem én néztem el valamit. De már kint is van a 17. rész.
Miért kell nekem most dolgozni? Haza akarok menni, és meg akarom nézni most  :bruhuhu:

Edit:
Tavaszi felhozatal

Első ránézésre K-ON! és FMA2 tuti befutó, lévén KyoAni és Bones fanboy vagyok. A többinek még nem olvastam el a leírását.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

Nálam K-on, HnG2, Saki eddig tuti, de másokba is belenézek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

motifator

Quote from: Darkstar on 2009-01-30, 15:35:26
[...]HnG2[...]
At first, I was like: WOW, Hikaru no Go second season? Didn't notice that, but DO WANT!
Then I was like: Oh well, Hayate no Gotoku...
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6