Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Pr3d4k1ng

#7740
Gargantia 12.:

Zelda és Oj után nincsen sok mondanivalóm :D.
Tényleg ott volt  :cool:

Shingeki no Kyojin ep 12.:
Unalmas volt. Remélem nem lesz több ilyen nyújtós rész.
Ami fura számomra, hogy a páncélozott titán még nem jelent meg.


H Maou-sama! ep 12.: Hát ez továbra is season best :D. Ennyi hülyeséget harcközben :D.
Démon vezér jobb keze szegény mikor az ellenség legyőzve akkor jelent, szinte már sajnálja az ember :D.


,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Kraivan

Shin Kyo:
Kezdenek az egyik hibába beleesni az animátorok és a történetírók (bár eddigi tapasztalataim szerint simán az animátorproducer hibájára írom). Mégpedig a rétestésztaeffekt új dolog felmutatása nélkül.
Ok h szar a helyzet, de 12 részen keresztül már sok a pánik. Az első résztől kezdve mindig pánik van, kezd picit unalmas lenni h ekkora hangsúlyt fektetnek az agóniára. Felfogtuk, értettük, együttérzünk, de jobban érdekel a történet mint az emo.

Idáig a flashbackek jók voltak, mert első pillanatban a "nemá... engem nem érdekel a múlt, mutasd mi van a tagokkal wazzah!" -ból lett "hmm, not bad, csak ígytovább"
Ám az utolsó két részben nem kaptunk érdemi infot, se jellemfejlődést.

Bízom benne h a köv részben jóváteszik.

Zelda

Quote from: Kraivan on 2013-06-25, 17:36:06
Shin Kyo:
Kezdenek az egyik hibába beleesni az animátorok és a történetírók (bár eddigi tapasztalataim szerint simán az animátorproducer hibájára írom). Mégpedig a rétestésztaeffekt új dolog felmutatása nélkül.
Ok h szar a helyzet, de 12 részen keresztül már sok a pánik. Az első résztől kezdve mindig pánik van, kezd picit unalmas lenni h ekkora hangsúlyt fektetnek az agóniára. Felfogtuk, értettük, együttérzünk, de jobban érdekel a történet mint az emo.

Idáig a flashbackek jók voltak, mert első pillanatban a "nemá... engem nem érdekel a múlt, mutasd mi van a tagokkal wazzah!" -ból lett "hmm, not bad, csak ígytovább"
Ám az utolsó két részben nem kaptunk érdemi infot, se jellemfejlődést.

Bízom benne h a köv részben jóváteszik.

Ez nem az animátor producer hibája, a manga ugyanilyen légkörrel rendelkezik, s ha a kettőt összevetjük, hát az anime még mindig emelkedettebb, mint a manga + azért a poénokat lényegesen jobban hozza az anime változat. A következő 2-3 rész elméletileg már eseménydúsabb lesz, érdemi infókat viszont csak eztán kapunk majd. De ami pedig a valósan megválaszolt kérdéseket illeti, a lényeges dolgokról még a mangában sem volt szó, folyamatosan fenntartja WTF feelinget... xD Konkrétumokat persze nem mondok.

SaiyaGin

#7743
Ha lassan is, de nekiálltam a tavaszi szezon sorozatainak:

Majestic Prince 1-12: ettől a sorozattól vártam a legkevesebbet, de nem olyan rossz, a 10. részre egészen összekapta magát a sorozat. Kár, hogy a 11-12. rém gyenge volt.
ERU-ERUFU 1-9: vannak benne hülyeségek, de jól elszórakoztat.
Shingeki no Kyojin 1-5: ez se rossz, annak pedig különösen örülök, hogy a kiképzést nem húzták több részen át.

Cloud

Bepótoltam pár részt amihez jött ki magyar sub.

Azazel még mindig nagyon beteg sorozat, utolsó részre kíváncsi vagyok. :D  :lol:

Gargantia kezd érdekes lenni, Titan-ban már két rész ment el a semmire (meh) Valvrave-ról meg semmi hír hogy jön-e sub hozzá, bár ahogy olvasom nem sokat veszítek vele. Devil Survivor 9-10 meg olyan tök átlagos volt.

Kellene valami igazán jó zúzós sorozat.

-OJ-

#7745
Hataraku 13.rész

[spoiler]Az a kezdés túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, de Emi álma ugyanarról csak más megközelítésben szintén ütős volt.
LOL, ahogy Maou áthajította Jamest a portálon, akár egy zsák szemetet, de az csak a hűtőig jutott. Ő és Kisaki egész jó SM-párt alkotnának :haha:
Emi már megint bevette (és még Chihot is magával rángatta), hogy Maouék valami nagy gazságra készülnek a titkolózásuk mögött, de az persze most is csak egy hétköznapi dolgot rejtett. Lucifert viszont jól lebuktatták a rendeléseivel, ő meg Ashiyát a munkahelyével.
Addig oké hogy a végén Emi mentette meg őket egy még náluk is démonibb embertől, de az üzleti vita helyett el tudtam volna képzelni valami látványosabb bonyodalmat és összecsapást is befejezés gyanánt, mert ezt nem volt nagy szám :3x3: A visszatérő esernyős jelenet azonban tetszett, meg a hülye vigyor, amit Maou vágott a 'győzelme' után :lul:[/spoiler]



Valvrave 12.rész

[spoiler]A 200éves időugrás ismét olyan dolgokra utalt, amit nehezen fognak 12részbe belesűríteni, különösen úgy hogy eddig szinte semmit nem tudunk a szemben álló felekről vagy a konfliktusról.
A gyerek pedig nem úgy nézett ki mint egy fiatalabb L-Elf?

Milyen rendes tőlük, hogy az utolsó részben végre elárultak valamit a maszkos főellenségről is. Kivételesen a csatában is szorult egy kis taktika, valamint L-Elf vs Cain bunyó is jól sikerült. Shoko ismét előadta a nagy beszédet, de annyit elért vele, hogy Akirát kimozdítsa az ajtón, aki ott máris egy újabb Valvravét talál, ráadásul pont az ő képességeinek megfelelőt. Nah, jah ^^"
Cain mágikus szuperereje megint csak egy 'lulwut' kategóriás felismerés volt. Ha Harutóék a harmadik generációsok, ő lenne a második? És csak a zsebében cipel egy OS-rendszert? :falba:

Az utolsó jelenet volt a legérdekesebb, hogy az ARUS elnök ott bratyizott a Führerrel, és mindenki szektás. Erős LOGH koppintás, de nem rossz :he:

De hogy fogják ezt a számtalan új kérdés megválaszolni a hátralévő mindössze 12részben? :confused:[/spoiler]



OreGairu 13.rész

[spoiler]A kulturális után máris itt a sportfesztivál :he: bírtam hogy ezúttal mindhárman milyen negatívan álltak hozzá az egész rendezvényhez, amit jobb elfelejteni :uzi:
Ez a 30évesen is szingli tanárnők soha nem lesznek unalmasak, de a diákelnök a mostani részben is rémesen tyúkeszű volt.
Naná, hogy a két leglököttebb karakter a legmegfelelőbb arra, hogy felrázzák egy kicsit a fesztivál állóvizét  :D  Jól ki is sajátították az egészet, így nem csoda, hogy a végén minden lány Saber cosplayben szaladgált. Az ő lovascsatájuk is jól sikerült, de a srácok versenye volt az epizód fénypontja, ahogy előbb Zaimokuza adta elő a lelkesítő beszédét, miszerint megtörik a zsarnok szépfiú Hayama uralmát :whoah: majd a verseny közben mindkét fél kifeküdt Saika kawaiiságától :muhahah: Stealth Hikki is király volt, ahogy fehérnek álcázva magát elsurrant mindenki mellett. Néztem is, hogy vajon minek volt nála a kötszer az egész epizód alatt.
A végén pedig Zaimokuza nagy rohama, EPIC :cool:[/spoiler]

Jó epizód volt, de a karakterkapcsolatok szempontjából tényleg az előző epizód volt a lezárás, ez már csak a ráadás.



Photokano 13.rész - az imouto Kanon routeja

[spoiler]LOL, ezek a testvérek aztán tényleg hasonlóan gondolkodnak, mindkettő bekészítette a fürdőruhát a közös fürdőzéshez ^^" Már örültem az európai út hallatán, hogy végre lesz egy kis változás a helyszínekben, erre nem a szüleiket küldték el? :falba: Először csak lestem, mit van úgy beindulva a srác attól, hogy kettesben van otthon a húgával, de a wincesttől való félelmemet a gyermekkori fotóalbum gyorsan elhessegette. Onnan már egyértelmű volt, hogy nem vérszerinti testvérek, és a tengerparti visszaemlékezés ezt meg is erősítette.
Ugyan én románc nélkül is meglettem volna, de ez a kapcsolat még mindig hihetőbb, hogy egy évtized alatt kialakult köztük valami, ha mindketten végig tisztában voltak a ténnyel hogy ők valójában nem testvérek :redface:[/spoiler]

Cloud

Devil Survivor 11-12.

Na ez a két rész viszont tök jó volt. :)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Shingeki no Kyojin 12: vajon Eren kevesebb rész alatt a helyére tudja tenni azt a sziklát, mint ahány rész alatt a Namek felrobbant?

Cloud

Hm, ez a Valvrave egész tűrhető lett így a végére. Jöhet második évad.

SaiyaGin


Zelda

Quote from: SaiyaGin on 2013-06-28, 22:33:29
Shingeki no Kyojin 12: vajon Eren kevesebb rész alatt a helyére tudja tenni azt a sziklát, mint ahány rész alatt a Namek felrobbant?

És igen, sikerült fél epizód alatt betömnie a lyukat a falban,ami elég viccesen vette ki magát, miután 2 részen keresztül magyarázták a stratégiát xD. Mindegy, viszont a kövi rész az 13.5 lesz flashback-ekkel az eddig történtekről, úgyhogy vehető úgy, hogy most lesz egy hét szünet.

LuckyDingo

Hentai Ouji to Warawanai Neko ... kicsit csalódott vagyok, hogy [spoiler]Tukiko végül fapofa maradt.[/spoiler] De nem volt annyira rossz.

Cobra

Kyojin 12: a katonákat vajon erre tanítják, vagy önszántukból ugrálnak a óriások szájába, ahelyett, hogy elvágnák a nyakukat? Ez a sorozat számomra a szezon nagy csalódása.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cheesy

Shingeki no Kyojin 13

[spoiler]Végre valami történik, de a következő részre kb. felesleges válni, deklaráltan flashback lesz az egész. Fene bele.  :falba:[/spoiler]

Zelda

Gargantia befejező epizód:

Hát Chamber-é lett végül a rivaldafény, minden más messze elhalványult mögötte, s részemről kellemeset csalódtam, nekem tökéletesen megfelelt ez a befejezés!
Egy ilyen robotot nekem is most azonnal! (A végén sikerült úgy felnevetnem, hogy szerintem az egész emelet hallotta.  :rotfl: )

-OJ-

Gargantia 13.rész

[spoiler]Kugelről nem hittem volna, hogy tényleg ő kezdte el ezt a szektásdit, és a Striker csak az ő parancsait követi a halála után is. De egy istenkomplexussal felvértezett gép, ez valami egészen új. Pedig volt az érvelésében logika, de Chamber jól kiosztotta, hogy ő bizony hibádzik és ezért pusztulnia kell :uzi:
A pilóta és a gép központi idegrendszerének összeolvadása egy elég váratlan fordulat volt, de azon a technikai szinten és kritikus helyzetben végülis miért ne lehetne lehetséges? Kár, hogy semmi hasznuk nem származott belőle, így lényegében csak egy hatásvadász elem volt, mintha Redet meg akarnák ölni vele.

Akárcsak Amy berepülése a légicsata közepébe. Tudom, hogy ő volt a feldrítő az ágyú számára, de akkor is LOL és csoda hogy nem volt útban + a Striker nem lőtte le.

A Gargantia nagytávolságú tüzérségi ágyúja is egy hasznos fegyver, ráadásul egy olyan, ami szerencsére nincs túl sokkal az ő technikai szintjük felett, mégis látványos pusztítást végzett az ellenséges hajók között :D
A fúrótorony megsemmisítése szintén jó ötletnek bizonyult Pinion részéről, de LOL hogy Lacage előbb biztonságba zavarta majd személyesen kellett kimenteni, nehogy eszébe jusson feláldozni magát ^^" Ezek között tényleg volt valami.

A végső összecsapás előtt már sejtettem, hogy Chamber azért kérdezgeti Redet az akaratával kapcsolatban, hogy finoman 'megszabaduljon' a pilótájától, mielőtt öngyilkos rohamra indul a Striker ellen :cool:
Az a "Menj a pokolba, bádogdoboz!" nagy beszólás volt a részéről, de azért az egy erős túlzás volt a végén, mikor hátulról sikerült elkapnia a Strikert, holott végig azt hangoztatta hogy az a gyorsabb és nem bír fölébe kerülni. Szóval taktikailag nem igazán megmagyarázható a győzelme :P

Csak én nem értettem Bevel magyarázatát a végén? Hogy tudták 'újraindítani' a Napot azzal, hogy elsüllyesztették a szárazföldet? :eek: Ráadásul Red most már ki-be jár a Hideazu-fészekbe, de mégis hogyan? Ez az egész epilógus egy kicsit hosszabb és értelmesebb magyarázatot kívánt volna.
De az utolsó kép tetszett, ahogy a Hideazu embriók benőtték Chamber maradványait :eek: holott nem is a fészekben voltak, és rajta kívül sehol nem lehetett látni több embriót ^^"
[/spoiler]

kikuchiyo

Quote from: -OJ- on 2013-06-30, 21:37:01
Gargantia 13.rész

[spoiler]Kugelről nem hittem volna, hogy tényleg ő kezdte el ezt a szektásdit, és a Striker csak az ő parancsait követi a halála után is. De egy istenkomplexussal felvértezett gép, ez valami egészen új. Pedig volt az érvelésében logika, de Chamber jól kiosztotta, hogy ő bizony hibádzik és ezért pusztulnia kell :uzi:
[/spoiler]

[spoiler]Tulajdonképpen Chamber "személyiségfejlődése" volt a legérdekesebb a sorozatban, ami visszás, tekintve, hogy egy AI-ról van szó. Striker szózatát meghallgatva ugyanis a saját hibás, tehát veszélyes és felesleges voltát is megértette, ami egy félig-meddig agymosásra programozott gépezettől szép teljesítmény. [/spoiler]

Quote
[spoiler]
A pilóta és a gép központi idegrendszerének összeolvadása egy elég váratlan fordulat volt, de azon a technikai szinten és kritikus helyzetben végülis miért ne lehetne lehetséges? Kár, hogy semmi hasznuk nem származott belőle, így lényegében csak egy hatásvadász elem volt, mintha Redet meg akarnák ölni vele.
[/spoiler]

Hasonló mintha lett volna az első részben is.

Quote
[spoiler]
Akárcsak Amy berepülése a légicsata közepébe. Tudom, hogy ő volt a feldrítő az ágyú számára, de akkor is LOL és csoda hogy nem volt útban + a Striker nem lőtte le.
[/spoiler]

Na ez egy kiszámítható, giccses, arcpálma-pozitív momentum volt.

Quote
[spoiler]
A Gargantia nagytávolságú tüzérségi ágyúja is egy hasznos fegyver, ráadásul egy olyan, ami szerencsére nincs túl sokkal az ő technikai szintjük felett, mégis látványos pusztítást végzett az ellenséges hajók között :D
[/spoiler]

Nekem ez pont, hogy csalódást okozott.
[spoiler]Mekkora feneket kerítettek neki, hogy Mennyei Létra meg az őseink által ránkhagyományozott csudafegyver, aztán kiderült, hgoy csak egy ágyú, és abból sem különösebben impresszív. Hasonló hatótávolságú és rombolóerejű ágyúk már a második világháborúban is voltak. [/spoiler]

Quote
[spoiler]
Csak én nem értettem Bevel magyarázatát a végén? Hogy tudták 'újraindítani' a Napot azzal, hogy elsüllyesztették a szárazföldet? :eek: Ráadásul Red most már ki-be jár a Hideazu-fészekbe, de mégis hogyan? Ez az egész epilógus egy kicsit hosszabb és értelmesebb magyarázatot kívánt volna.
[/spoiler]

[spoiler]Mintha arra utaltak volna, hogy Ledo a fog-furulyájával tudja lebékíteni Hideauze-kat.
A Nap újraindítása és a szárazföld elsüllyedése pedig úgy függ össze, hogy már előtte is nyilván mindent jég borított, és amikor a Nap végre a korábbi szinten sugározni kezdett, akkor a jég megolvadt. A flashback-részben mutatták, hogy a tenger és a jég már az exodus idején is erős emelkedésben volt.

(Azt persze én sem tudom elképzelni, hogyan lehet "újraindítani" a Napot.)[/spoiler]
Failure is the default option

Zelda

Quote from: kikuchiyo on 2013-06-30, 22:38:11
Quote
[spoiler]
A Gargantia nagytávolságú tüzérségi ágyúja is egy hasznos fegyver, ráadásul egy olyan, ami szerencsére nincs túl sokkal az ő technikai szintjük felett, mégis látványos pusztítást végzett az ellenséges hajók között :D
[/spoiler]

Nekem ez pont, hogy csalódást okozott.
[spoiler]Mekkora feneket kerítettek neki, hogy Mennyei Létra meg az őseink által ránkhagyományozott csudafegyver, aztán kiderült, hgoy csak egy ágyú, és abból sem különösebben impresszív. Hasonló hatótávolságú és rombolóerejű ágyúk már a második világháborúban is voltak. [/spoiler]
[spoiler]
Azért lett sztem a neve Mennyei létra, mert eredetileg egy nagy liftszerűség volt, ami gondolom egy a Föld körüli pályán keringő űrállomásra vezetett, ezt mondja Oldham is: "Habár elvesztette az égig érő magasságát, egy katapult formájában megmaradt fegyvernek." Plusz ott a neve is a kijelzőn, mikor elindul a gép: Orbital Mass Driver System. Szóval kb olyan volt mint az Orbital Elevator a Gundam 00-ban.[/spoiler]

Cloud

#7759
Titan 13.

Na végre történt valami..  Ideje volt. Mondjuk a végén Eren vadállat arca sokat elárult  :jee:

Devil survivor utolsó rész:

Ez érdekes volt, összegégében egész tűrhető volt a sorozat.

Cobra

Gargantia 13: tetszett a befejezés is, szerintem elég jól sikerült a sorozat. Azért vicces, hogy a szezon GAR díja egy AI-nak megy :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

-OJ-

#7761
Kami-Nai 1.rész

Nehéz a sírásó lolik élete, de legalább a kemény munkával töltött nap után a falusiak ellátják minden édességgel, akik még a mezőkre is magukkal viszik a süteményeket :eek:
Azon behaltam, hogy Ai micsoda Ramboként képzelte el az apját. Az alapján még inkább kizárt, hogy ez a 'Hampnie Hambart' ugyanaz a személy legyen, de ettől függetlenül jól kiborította vele a srácot :rotfl:
[spoiler]A vérengzésből azért mutathattak volna többet is, vagy csak nem akarták megutáltatni a férfi főszereplőt? A félarcú tag végleges kivégzése sem volt túl meghökkentő.[/spoiler]
Hampnie egy érzéketlen tetű, de pont ezért szimpatikus, hogy nem kényezteti el Ait, hanem kegyetlenül őszinte vele a valós helyzettel kapcsolatban, és még fel is rúgja ha az nem bír magával :whoah:

Azért remélem nem lesz az összes Sírőrző egy moe lányka ^^"

A rajzolásért a MadHouse a felelős, ami meg is látszik a minőségen. Ugyan a fényeffekteket és a szivárványszínű árnyalatokban fürdő háttereket erősen túlzásba vitték, de a karakterrajzok egész szépek. Ai például Oda Nobuna loli-verziójára emlékeztet :D




Inu to Hasami wa Tsukaiyou 1.rész

Először nem is akartam belenézni, mert hát a GONZO nem épp a minőségről híres mostanság, és az előzetes sem volt túl biztató.

A végleges epizódban azonban kellemeset csalódtam. A rajzolás minősége teljesen jó volt csak később se essen a színvonal, a kutya pedig még animáció nélkül is eszméletlen pofákat tudott vágni az egyes helyzetekre, Sakurai Takahiro hangjátéka szintén tovább erősítette a humort, Inoue Marina pedig Haganai Yozora után itt ismét nagyszerűen hozza a szadista női főszereplőt :cool:
Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy kutyabarátoknak ajánlani merjem-e a sorozatot, mert Kirihime aztán tényleg kutyául bánik Kazuhitoval, ami olykor kimeríti az állatkínzás és terrorizálás fogalmát :zomg: Helyenként még én is sajnáltam, pedig nem szeretem a kutyákat ^^"

BOOM, Headshot :szemuveges:
Nem csoda, hogy az elején nem mutatták a főszereplő arcát, úgysem maradt belőle semmi, és valószínűleg később sem lesz ember. De vajon hogyan fog így háremet építeni? :muhahah:
A James Bond-os puskacső jó poén volt, ezzel még nem találkoztam animen belül. A fanservice viszont tényleg ütősebb lett volna, ha Kirihimének lenne mivel megtölteni a melltartót, bár így is szemrevaló tudott lenni - úgy érzem ez állandó humorforrás lesz a sorozatban, hogy a lány az ollóval bünteti majd a kutyát az ezzel kapcsolatos őszinteségéért ^^"

A rajzolás rendben, a humor pörgős és zajos, a cselekményben is van érdekesség.
Csak maradjon is ilyen.
Az Opening pedig LOL :lol:

Megmurdel

Quote from: -OJ- on 2013-07-01, 20:19:27

Inu to Hasami wa Tsukaiyou 1.rész
...
:tezsvir: nem is tudok mit hozzátenni én is vonakodva kezdtem a sorozatot de ha tartja ezt a szintet akkor nem lesz gond

Zelda

Inu to Hasami:
Én már nagyon vártam, érdekelt, mert én is könyvbuzi, továbbá kezdő író vagyok xD Ezt tetőzve pedig kutyarajongó, de nekem nem igazán okoz gondot elkülöníteni az anime-t a valóságtól, szóval ezen a téren nincs para. Jól indul nagyon, remélhetőleg tartják majd a színvonalat.

Kamisama no inai Nichiyoubi:
Na ez már érdekesebb tészta, Madhouse-t szeressük, szóval már jó ponttal kezdődik, a sztorira viszont nagyon kivi vagyok, hova növi majd ki magát, ugyanis elég érdekes az alapbeállítás, így bármi lehet belőle. Humpnie pedig valóban elég szadista, de nincs azzal baj, ha a változatosság kedvéért néha megjelenik egy ilyen főszereplő is!  :whoah: Vele még így is jobban tudok azonosulni mint Ai-val...

(Jól ki van ez találva, véget ér az egyik, azt már kezdődik is a másik, így a Gargantia befejeztével sem fogok unatkozni, a japánok gondoskodnak róla. xD Imádom őket!)

-OJ-

Gifuu Doudou!! Kanetsugu to Keiji 1.rész

So...Much...Manliness :whoah:

Nagyon bejött a kezdés nosztalgikus hangulata, ahogy először még úgy tűnt, Keiji bármelyik percben ledönti a házat, de helyette Kanetsuguval kiültek a holdvilágos éjszakába, és egy kis szaké társaságában elkezdték feleleveníteni a múltat. Cool  :szemuveges:

A biwás jelenet szintén zseniális volt, ahogy vizuálisan egy teljesen idilli hangulatot teremtettek a cseresznyefákkal , majd fokozatosan egyre feszültebbé vált a légkör. Kettejük összecsapását is megnéztem volna, kár hogy helyette csak random támadókat vágtak le, mielőtt jóformán összehaverkodtak :cool:

A hárem route pedig már a sengoku érában is irgalmatlanul rögös volt :zomg:

fema

#7765
A Kamisama no inai Nichiyoubi érdekesnek tűnik, azt hiszem, ezt vártam leginkább a nyáriak közül, de a rész vége fele kicsit furcsa lett a story, nem igazán értem, most mi van. Bár biztos kiderül,[spoiler] de miután úgy volt, hogy a kislány gravekeeper, kiderül, hogy mégse, de mégis, mivel eltemeti az embereket a faluban és repkednek a lelkek(?) mindenfele, aztán meg látunk egy "rendes" gravekeepert is.  [/spoiler]:confused:
Lehet, csak én vagyok fáradt, majd megnézem, ha kijön bélyegnél nagyobb méretben is, ugyanis kb ekkora volt, amit találtam neten, úgyhogy a szép tájakból szép foltok lettek. :D
Remélem, tetszeni fog, ahogy alakulnak a dolgok. 

-OJ-

#7766
Free! 1.rész

Harunak is van egy erős chu2ja a vízzel kapcsolatban, bár szerintem azt is rá lehet mondani, hogy enyhén autisztikus tüneteket mutat :eek:
A fürdőruhás naked apronon szakadtam egy sort, leginkább azon, mennyire nem működik ebben a felállásban. Mert Nem. Pont :he:
Rin belépője vagány volt, főleg azzal a zenével, de azt megelőzően semmi érdemlegeset nem tudok említeni az epizódból. Makoto és Nagisa pedig totál jelentéktelen, jóformán komikus statiszta szereplők, de még a humoruk is rém gyenge. Ennek tetejébe még jött a másik két srác rivalizálása, ami csak tovább gyengítette az ottlétüket.
De úgy tudtam, hogy nem lesz víz a medencében. Mert hát ugyan mi a fenéért lenne?

Gou szereplése egy üde színfolt volt ezen a full-gyerekes kolbászfesztiválon. Csak szerepeljen minél többet, meg a butácska tanárnő is, hogy oldják a tömény homoerotikus légkört.

A végén pedig ismét cool volt az összetűzés, míg a két retardált ott pancsolt a medencében ^^"

OP-nek voltak cool részei, legalábbis vizuálisan, de a zene szerintem kuka, úgyhogy ezt sem nézem meg többet. Az EDnek ellenben a zenéje jó és képileg LOL az egész, ahogy egy S&M full-b*zibárban táncolnak a srácok :zomg:

Leara

Servant x Service 1. rész: nem mondom, hogy annyira bejött, mint anno a Working! 1. része, de ez is nagyon szórakoztató sorozatnak ígérkezik, remélem tartani fogják végig a színvonalat :).

Free! 1. rész: háááát, nem lenne annyira rossz, ha legalább a karakterek érdekesek lennének, de egyelőre nem azok. A szőke srác kifejezetten idegesítő, Makoto stílusa pedig számomra fura. A másik két főszereplő srácot pedig már túl coolnak állítják be. Az egyetlen, amit várok ettől a sorozattól az, hogy legyen néhány látványos úszóverseny.
MAL

fema

Inu to Hasami wa Tsukaiyou - Miután Zelda és OJ is dícsérte, valamint szeretem a kutyákat, gondoltam, meglesem, hátha jó lesz. Az opening közepénél már eljutottam odáig, hogy ezt most azonnal hagyom és kitörlöm, mert nagyon úgy nézett ki, mint valami gagyi, gyerekes, fárasztó japán humorú anime... (Bocs, de a Maria Holic óta rettegek a japán humortól úgy általában... :zomg:) Szerencsére(!) meggondoltam magam, ugyanis kimondottan jól szórakoztam! A humor jó, helyenként hangosan fel is röhögtem - az arcok, amiket a kutya vág elképesztőek... :D Kazuhito és Kirihime pedig nagyon jó párost alkotnak. (Mármint a jellemük, ofc.) A bábként lógó kutyán pedig behaltam. Hazamegyek és ki is próbálom szegény spánielemen!  :hopp:
A rész végéből úgy tűnik, még akár valami normálisabb történet is kialakulhat, ha pedig így lesz, akkor nagyon fogom szeretni ezt az animét. :)

-OJ-

#7769
Stella Jogakuin Koutou-ka C3-bu 1.rész

A Csipkerózsikás yuri lányiskola légköre tiszta szirup volt, amíg a szobában Yura meg nem találta a pisztolyt a párna alatt...és a fiókban...majd a szekrényben a teljes arzenált :uzi:
Jót mulattam, milyen gyorsan beleélte magát a Ramboskodásba, és emiatt máris beszervezték a survival game klubba, ahol a saját képzelgéseit leszámítva valószínűleg ő lesz a józan ész egyetlen képviselője ^^"
Azt meg kel hagyni, az iskola rózsás légköre és a rengeteg rózsaszín roppant furcsa elegyet alkot ezzel a sporttal. Még jó, hogy az első csatájukat az erdőben vívták (de még ott is rózsaszínben), ami ugyan elég mozgalmas volt, de az aláfestő zenének választhattak volna valami izgalmasabbat is a lassú zongorajátéknál :falba:

Azonban a Rambo filmes paródiajelenet a végén, az telitalálat volt. A szöszke brutális, ahogy a maga 40kilójával két, egyenként 20kilós géppuskával rohangál :cool:

Elég átlagos kezdés, főleg a rajzolás tekintetében és a GAINAXhoz képest, de egy agyament baromságnak jó lesz. És már most szórakoztatóbbnak tűnik, mint mondjuk az Upotte.



Servant x Service 1.rész

Jó kezdés. Nem hittem volna, de erősen megközelítette a Working!! humor szintjét.
Yamagami névproblémáján és bosszúhadjáratán hangosan felnevettem, és az is haláli volt, ahogy Hasabe szívatta az epizód hátralévő részében. A srác egyébként ritka laza arc, majd szét esnek a végtagjai, emellett egy lusta nőfaló tetű, aki ennek tetejébe mindenhez ért. Az élet igazságtalaaaaaan :bruhuhu:
Miyoshihoz nem tudok nagyobb poént kötni, de vele aztán maximálisan együtt tudtam érezni, mikor az öregasszonyok rátelepedtek és előadták neki minden gondjukat. Azok engem is nagyon szeretnek kiszemelni erre a célra ^^"



Danganronpa 1.rész

Te jó ég, mi volt az az eszméletlen ronda CG jelenet az epizód elején? :he:
És a készítők nem álltak meg csak ennyinél.
Addig rendben, hogy tartották magukat az eredeti játék vizuális stílusához, de a végig CG hátterek még így is elég elborzasztóak voltak. Aztán ezt még megtetézték a ritka idiótán kinéző karakterrajzokkal is, az élettelen halszemektől aztán végképp kirázott a hideg, míg a frizuráikon többnyire csak röhögni lehetett. Ráadásul vannak 15-en és mindenkinek csak egy pillanatra mutatták a nevét, így egy élmény lesz találgatni, mikor kiről van szó :falba:

Monokuma dilinyós előadása és bemutatkozása volt az epizód csúcspontja, a többek csak bambultak bele a világba míg a 'plüssmaci' odatette magát lol A videó pedig egy ritka aljas húzás volt a részéről, hogy érdekeltté tegye a srácokat a játékban :__devil:

A főszereplő srác viszont már most sem szimpatikus.
Lerí róla, hogy tipikus idealista barom lesz, aki senkit nem hajlandó megölni és végig menekül majd a felelősség elől, mindig valami kiskaput keresve és a világbékét hirdetve hmm

Két-három részt még adok neki, meglátom a cselekmény hogy adja el a sorozatot, ha már a rajzolás (számomra) nem tudja.



Kitakubu Katsudou Kiroku 1.rész

Ebből egy rész bőven elég volt x)

Szeretem a semmittevős slice-of-life-okat, de ez több szempontból is bukta még a műfajon belül is.
A humor vontatott, mivel a poénok csak langyosak és sokszor mellé lőnek velük, a normális lány ordibálása inkább idegesítő semmint vicces, és erőltetett reakciókkal kritizál mindent, ami a nézőnek fel sem tűnik. Itt bukik az egész, hogy abból próbál poént kifacsarni, ami nem az.

A karakterek pedig egyszerűen fantáziátlanok, az öt lány személyisége között alig van valami eltérés. Elég lenne, ha csak a két osztálytárs lenne a klubban, akkor is elő lehetne adni ugyanezeket a humorosnak szánt részeket.