Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

danika230

Isshuukan Friends ep1: kellemesen csalódtam benne, eddig teszik.

Gokukoku no Brynhildr ep1: csatlakozom az előttem szólókhoz, ennél többet vártam, még kap 1-2 részt.


-OJ-

Mangaka-san to Assistant-san 1.rész

Ez nagyszerű volt, hibátlanul visszaadja a manga humorát, és bár a hátterek elég szegényesek, a karakterrajzok viszont kiválóak. Yoshitsugu Matsuoka (BC Watase Aoba, SAO Kirito) és Hayami Saori (BC Hina, SAO Sachi) most is jó párost alkotnak, utóbbi lassan már minden animeben benne lesz :D

Ami a cselekményt illeti, megismerhetjük belőle az ecchi manga rajzolás rejtelmeit és nehézségeit, még azt is amit nem akartunk tudni ^^"

danika230

Mangaka-san to Assistant-san ep1: eddig a szezon legjobb kezdése nálam, végigröhögtem az egész részt. Ezt tuti végig nézem, remélem marad a színvonal.  :cool:

LuckyDingo

Quote from: danika230 on 2014-04-08, 00:10:26
Mangaka-san to Assistant-san ep1: eddig a szezon legjobb kezdése nálam, végigröhögtem az egész részt. Ezt tuti végig nézem, remélem marad a színvonal.  :cool:

+1 Szerintem is vicces kis cucc.

Hero Bank - kicsit más, mint az átlag card game-es animék, a rajzolása elég gyerekes, de lehet, hogy a storyja, humora még meglepő lesz, szóval ezt nem dobom rögtön.

gerey

Ahogy látom elég sok cucc elkezdődött már, mi az ami eddig 1-2 rész után mindenképpen ér legalább annyit, hogy belenézzen az ember? Eddig egyet néztem és azt pont jó is volt: Bokura wa Minna Kawaisou
Mit ajánl megtekintésre a zsűri? :D

danika230

#8675
Quote from: gerey on 2014-04-08, 09:47:15
Ahogy látom elég sok cucc elkezdődött már, mi az ami eddig 1-2 rész után mindenképpen ér legalább annyit, hogy belenézzen az ember? Eddig egyet néztem és azt pont jó is volt: Bokura wa Minna Kawaisou
Mit ajánl megtekintésre a zsűri? :D
amiket eddig láttam, azok közül mondjuk: Mangaka-san..., Isshuukan Friends azt ajánlani tudom.
Gokukoku no Brynhildr, meg a Seikoku no Dragonar nézd meg az első részt és döntsd.


-OJ-

Quote from: gerey on 2014-04-08, 09:47:15
Ahogy látom elég sok cucc elkezdődött már, mi az ami eddig 1-2 rész után mindenképpen ér legalább annyit, hogy belenézzen az ember? Eddig egyet néztem és azt pont jó is volt: Bokura wa Minna Kawaisou
Mit ajánl megtekintésre a zsűri? :D

Korai azt még megmondani, mikor mindenből csak egy rész van kint.
De a Mangaka-san, a Kawaisou és Mahouka jónak tűnik, a többi már most átlagos ^^"

-OJ-

Mahou Shoujo Taisen 1.rész

Gag animehez képest még azt a négy percet is untam belőle, és a felénél elkezdtem húzni is a csúszkát. Ezt még a Gainax se tudja nézetni (ahonnan a tehetség már rég átvándorolt a Triggerhez)

-OJ-

#8678
Black Bullet 1.rész

Ismét egy erős kezdés.
A kezdeti poszt-apokaliptikus hangulat nekem jobban tetszett, kár hogy tíz évvel később már semmi jele nem maradt a pusztulásnak, és visszahozták a teljesen szokványos városi környezetet. Igazán maradhattak volna a romoknál.
A szereplők eddig igazán szimpatikusak. Rentaro (Yuuki Kaji szerencsére az emberi hangját használja) egyszerre vagány a harcban és humoros a hétköznapokban, Enju-chan pedig valami elképesztően aranyos. Jellemét tekintve Kisarával sincs bajom, de míg Rentarou és Enju esetében el tudom nézni, hogy egy gimnazista a Támogató míg az Iniciáló egy loli (hiszen mindannyian 10éve születtek), addig a diáklány vállalatigazgató már tényleg baromságnak hat. És minek kell nekik már megint iskolába járniuk? ^^"
A hosszas magyarázatot pedig igazán megoldhatták volna elegánsabban is annál, hogy az utolsó pár percben elhadartatnak mindent a főszereplővel.
A rajzolás minőségi, az animáció és a harcok szintén kiválóak. Legjobban a zene tetszett, az Opening-ED és az aláfestő kórusénekek is találóak :whoah:

LuckyDingo

#8679
Black bullet 1 - approved! Mondjuk ez a csak a mutáns loli csajok menthetik meg a világot rész nekem kicsit, meh.. de legyen.. :D

No game  No life 1 - ez is approved.. jó ötlet és tetszik a cucc. Jó egy olyan világ, ahol mindent játékkal döntenek el.. mondjuk az külön fun, hogy szinte minden épeszű ember csal.. xDDDD

Hitsugi no Chaika Érdekesen indul, aranyos a főszereplő csaj, a történet is érdekel, eddig nem sok derült ki.

Kanojo ga Flag wo Oraretara - na ez is marhaság, de jó értelemben. Egy csávóról szól, aki látja a körülötte lévők fején a flageket és tudja mit kell tennie, hogy megszüntesse őket... (death flag romance flag stb) Egyébként tipikus a szituáció eddig. 1 férfi főhős és sok aranyos női mellékszereplő lesz úgy látom. Mindenesetre vicces eddig, szóval nézem.

-OJ-

Soul Eater NOT! 1.rész

Nem is emlékeztem rá, hogy Shibunsen Amerikában található :eek:
Ahhoz képest, hogy Sid azt mondta az óra elején, ráérnek megtanulni az alapokat, erre szemrebbenés nélkül hagyta, hogy belekeveredjenek egy csetepatéba a bunkókkal, sőt még sürgette is Tsugumi átváltozását :_piszka:
Tsugumi egy szerethető karakternek tűnik, a fegyver voltával kapcsolatos aggodalmai pedig csak emberibbé teszi. Anya szintén egy jópofa tsundere úrilány (LOL, már megint itt van Saori Hayami ^^" ). Memét még nem tudom hová tenni, de remélem nemcsak a "bugyuta tőgyes tehén" karaktertípus lesz.

Jó lett volna, ha a BONES megőrzi az eredeti sorozat rajzstílusát, mert amíg meg nem jelentek a jól ismert karakterek pár hosszabb-rövidebb jelenet erejéig, rá sem lehetett ismerni a helyszínre.
A hangulat persze teljesen más, sokkal kevésbé őrült és jóval nyugisabb is. Azt az egy harcot és Maka/Soul bemutatóját leszámítva nem sok látvány akadt az animáció terén. Ahogy nézem ez inkább egy csajos, enyhén yuris iskolai slice-of-life lesz.

Lehet, hogy rendszeresen nézni fogom. Úgysincs a szezonban sok semmittevős SoL

Cobra

Seikoku no Dragonar. Zero no Tsukaima with boobs...ráadásul a grafika is gyenge. azért még adok neki pár részt, hátha lehet rajta eleget röhögni.
Captain Earth: erősen wtf kezdés, valószínűleg alap szintű mecha+superhős kombós sorozat lesz. Grafika szintén átlag alatti.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

danika230

Black Bullet ep1: nézős, jó kis cucc, hatalmas plusz pont az OP-ért.
Hitsugi no Chaika ep1: sok minden nem derült ki, de valami mégis megfogott benne.
Quote from: LuckyDingo on 2014-04-09, 20:27:20
No game  No life 1 - ez is approved.. jó ötlet és tetszik a cucc. Jó egy olyan világ, ahol mindent játékkal döntenek el.. mondjuk az külön fun, hogy szinte minden épeszű ember csal.. xDDDD
:tezsvir:

-OJ-

Fuuun Ishin Dai Shougun 1.rész

Daimidaler mellett itt a szezon másik perverz mecha sorozata, amely az Edo korban játszódik, így a szamurájok és mechák ötvözésével erősen a Nobunaga the Foolra emlékezet.

Keiichirouhoz tökéletesen passzol Fairy Tail Natsu hangja, ugyanolyan átéléssel és hangosan ordibál minden helyzetben. Kirikot pedig Kawasumi Ayako szólaltatja meg, ugyanazzal az szolgai hozzáállással mint Fate/stay night Sabert. A nagyi karaktere azonban mindkettőjükre köröket ver, különösen a feszes nindzsa bőrrucijában, OMG :zomg:
A rajzolás kimagaslóan szép és részletes, és a szinkronhangokra sem lehet panaszom. Ami viszont egy oltári nagy negatívum, hogy a szájmozgáson kívül szinte semmi animáció nincs a sorozatban. Csak állóképek előtt rángatják a mozdulatlan karakterrajzokat, miközben a kamera ide-oda lötyög és ki-be zoomolnak. Meg lehet szokni, de ehhez képest a DEEN KyoAni-színtű munkákat szokott produkálni :falba:

Vagány főszereplő, jó csajok, történelmi helyszín és óriásmechák (amiket hősünk pechjére csak szüzek vezethetnek, tehát ha elnézzük a női szereplőgárdát, ezt nagyon megszívta). Egy marhaságnak elmegy :lul:

Cobra

Mahouka szerintem is jól kezdett, meglátjuk tartja-e a színvonalat. Az előző szezon varázslós animéjéinél biztos jobb lesz :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

-OJ-

Nanana's Buried treasure 1.rész

Shiki kísértet magyarázatát egy pillanatig nem vettem be, így aztán nagyot néztem, mikor Juugo ténylegesen keresztül nyúlt Nanana kezein :O De neki sem kellett sok, hogy érdekelté váljon a harcban. És bár a veresége borítékolható volt, mégis, sikerült elérnie az Isteni Területet és mindössze csak az egyik karjába került :whoah: Emellett nem túl válogatós a srác, rögtön elkezdett pontokat gyűjteni az osztályelnöknél is.

A használati útmutató a szellem lakótárshoz először jó ötletnek tűnt, de aztán az epizód második felében egy olyan gyerekes ostobaság kerekedett ki az egész háttérsztoriból, hogy azon csak a fejemet fogtam. Addig ok, hogy pár zsenigyerek tervezte a szigetet, de hogy a kivitelezéshez Indiana Jonest játszva vadászták össze a kincseket, a nagy részét pedig Nanana elrejtette valahol...LOL? WUUUUUUUUUUUUUT??? :zomg:
Aztán gondolom a mestertolvaj és a mesterdetektív is beköltözik majd a bérházba.



Gochuumon wa Usagi Desuka? 1.rész

LOLIK! Lolik Mindenhol!
Már az előzetes alapján lerítt a sorozatról, hogy a cselekmény terén nem várhatunk többet az 'aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak' felállástól, de ennyi elég is és kell ilyen is a szezonba.
A nyuszisimogatást viszont nem adják olcsón. Már vártam Tippynek mikor lesz elege belőle, de mély férfihangra azért nem számítottam tőle. A végén már meg sem lepődtem, hogy ő valójában a nagypapa :lul:
Cocoából sem néztem ki...lényegében semmit, csak hogy majd a happy-go-lucky jellemével elboldogul, de legalább a számokkal kiemelkedően jól tud bánni, így lesz valami haszna.
Chino egyértelműen a társaság esze, Lize pedig a tsundere aki szeretne lányosabb lenni. A kávéba rajzolt tankmintán, majd az avantgárd arton én is csak pislogtam :O
Chino apja aztán nem sokáig volt színen nehogy elrontsa az all-girl légkört, de ha ő éjjelente vezeti a bárt, akkor érthető hogy nappal inkább alszik.
És mint mindig, a lányok közti nagy beszélgetéseknek csakis a fürdőkád adhat otthont :redface:

Végtelenül aranyos darab, de nem kizárt, hogy félúton a cukormérgezés miatt kidőlök tőle :kocc:



Blade & Soul 2.rész

A falusi csajt úgy látszik elfelejthetjük, pedig azt hittem, ő is csatlakozik a nagy bosszúhadjárathoz.
Alka úgy átsétálta az első 10percet, mielőtt Hazuki felbukkant volna, hogy azt hittem lehagyja a Gyűrűk Urát megtett kilométerben !laugh Aztán következett öt perc eseménytelen iszogatás (megfejelve egy irgalmatlanul ronda CG-tánccal, ami az ED-ben is látható), némi teljesen kicenzúrázott vérengzés, majd egy elég vacak Alka vs Hazuki kés-pisztoly párbaj.

És akárcsak az első részben, Alka most is megmutatta az emberi érzések végtelen tárházát. Csak úgy süt róla a vívódás a bosszú és a normális élet összeférhetetlensége miatt, nemde? :muhahah:

Lehet, ki kellene hagynom a következő nyolc részt és csak az utolsó kettőt megnézni?

Darkstar

Arról gondolom felesleges vitatkoztunk, hogy úgyis a LL2 a legjobb, mert mind tudjátok, hogy így igaz.  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

-OJ-

Knights of Sidonia 1.rész

Mint az sejthető volt, a legtöbb problémát a vacak CG-animáció okozza. Nem is lenne gond vele, ha csak a mechákhoz használnák, de hogy még az epizód nagy részét kitevő hátköznapi és iskolás részekben az embereket is ezzel jelenítik meg, az az esetek többségében ritka rondának hat. Az arcok igénytelenek, mindenkit max a hangja és esetleg a haja alapján megkülönböztetni, az érzelmeket pedig el lehet felejteni. Szerencsére annyira nem undorító, mint a rotoszkópos eljárás, de kár volt ezzel lerontani az adaptáció minőségét.

Ezt nem számolva, egy végtelenül klisés, jobbára érdektelen kezdést könyvelhet el a sorozat. A megváltónak számító srácot most is egy valószínűtlen helyről szedik össze, ám kivételesen nem a legújabb mechát pakolják alája, ha nem az eggyel régebbit (bár a Broken Blade-ben is ugyanez volt). Most is van románc partner, menő forrófejű rivális, és egy szintén igénytelenül kinéző szörny ellenfél.

Még nem döntöttem el, van-e bármi értelme ezt nézni, vagy mint az Aku no Hana esetében, most is sokkal jobban járnék csak a manga olvasásával.

-OJ-

Kanojo ga Flag o Oraretara 1.rész

Minden szezonban kell hogy legyen egy átlagos hárem anime is.
A srác kezdetben jó arcnak tűnt, ahogy látva a zászlókat, minden helyzetet és beszélgetést a céljának megfelelően tudott kezelni (azt mondjuk nem árulta el, mégis honnan tudja, mivel lehet letörni az adott zászlókat), de az önsajnálatával nálam is sikeresen veszített pár pontot.
Nanamit pedig felettébb idegesítőnek találtam a parancsolgatós, minden lében kanál fellépésével, mégha történetesen jót is akart.
Akane azonban ritka jópofa volt-desu, ahogy sehogy sem akarta venni a lapot-desu, így nem lehetett elkedvteleníteni sem-desu (Igen, nálam minden mondat végén ott a -desu). Jót mulattam, hogy folyamatosan pattogtak ki a fejéből a Barátság majd a Szerelem zászlók, Souta és Nanami pedig a végén már sajnálatra méltóbb volt mint egy kutya vagy egy macska :lul:
A vége tetszett, a románc route még a nagy elhalálozást is kiütötte, kár hogy helyette hősünk kapta meg azt ^^"

Ez tiszta The World God Only Knows lesz, ha Soutának a szituációtól függően minden lányt meg kell hódítania

kikuchiyo

#8689
Quote from: -OJ- on 2014-04-11, 14:03:36
Knights of Sidonia 1.rész

Mint az sejthető volt, a legtöbb problémát a vacak CG-animáció okozza. Nem is lenne gond vele, ha csak a mechákhoz használnák, de hogy még az epizód nagy részét kitevő hátköznapi és iskolás részekben az embereket is ezzel jelenítik meg, az az esetek többségében ritka rondának hat. Az arcok igénytelenek, mindenkit max a hangja és esetleg a haja alapján megkülönböztetni, az érzelmeket pedig el lehet felejteni. Szerencsére annyira nem undorító, mint a rotoszkópos eljárás, de kár volt ezzel lerontani az adaptáció minőségét.

Ezt nem számolva, egy végtelenül klisés, jobbára érdektelen kezdést könyvelhet el a sorozat. A megváltónak számító srácot most is egy valószínűtlen helyről szedik össze, ám kivételesen nem a legújabb mechát pakolják alája, ha nem az eggyel régebbit (bár a Broken Blade-ben is ugyanez volt). Most is van románc partner, menő forrófejű rivális, és egy szintén igénytelenül kinéző szörny ellenfél.

Még nem döntöttem el, van-e bármi értelme ezt nézni, vagy mint az Aku no Hana esetében, most is sokkal jobban járnék csak a manga olvasásával.

Még nem láttam a részt, de két megjegyzés:

Nihei mangái mind ilyenek, hogy a szereplőknek mind egyforma arcuk van. Nem is az a lényeg, hanem a scenery porn. Meglátjuk, az animében ez mennyire jön majd át.

Az Aku no Hana adaptáció pedig jó volt. :)

szerk: tényleg zavaróan néznek ki.

Ping Pong

Ezt vártam, mert Masaaki Yuuasa (Mind Game, Kaiba, Tatami Galaxy) rendezte/storyboardolta, de nem igazán fogott meg. Egyrészt a téma miatt (micsoda meglepetés, pingpongról, pontosabban pingpongozó középiskolásokról szól), másrészt azért, mert a játékidő nagyobb részében érdektelenségekről beszélgettek. Az animáció (főleg a rész végi meccs alatt) ellenben kiemelkedő.
Failure is the default option

-OJ-

#8690
Atelier Escha & Logy nálam egy rész után dobva lett. Ugyanolyan bárgyú, esemény- és humormentes fantasy SoL mint a Shining Hearts, csak kenyér helyett itt almán élnek. A rajzolás átlagon aluli, ami egyenesen siralmas az eredeti arthoz képest.
Annál a résznél pedig, mikor minden alkatrészt bedobáltak a kondérba, és szabályosan kisült(!) belőle egy készülék, egyszerűen kiröhögtem az egészet :falba:



Daimidaler 2.rész

Azzal, hogy a bázisuk egy valódi szépségszalon alatt van, Kouichi pedig a szekrényben található lifttel megy le oda, csak még retrosabbá vált a dolog :D Azt azért nem vártam volna tőle, hogy ilyen hamar ráun Kyouko melleinek masszírozására !bad De az igazgatótól érkező sok süket tanítóduma után valami kreatívabb megoldást vártam volna a problémára, nem csak annyit hogy (harc közben) le kell szedni szerencsétlen csajról a ruhát :cool:
A pingvinek egyre jobb arcok, és mint kiderült, egy kulturális félreértés miatt van az egész konfliktus, holott ők is és a japánok is perverzek, szóval mi a gond? A tervük szintén egy hatalmas állatság volt (kitakarjuk a napot, így az embereknek nem lesz jobb dolguk a sötétben, mint ero részecskéket termelni) ami persze nem működött :rotfl:




Quote from: kikuchiyo on 2014-04-12, 00:27:49
Nihei mangái mind ilyenek, hogy a szereplőknek mind egyforma arcuk van. Nem is az a lényeg, hanem a scenery porn. Meglátjuk, az animében ez mennyire jön majd át.

Az Aku no Hana adaptáció pedig jó volt. :)

Azok legalább az animeben is jól néztek ki.

Ezt nem vitatom (mivel végig sem néztem) de nézni rossz volt ^^"

Zelda

Nanana 1.
Na én is eljutottam idáig. Ez nekem tetszik, érdekesnek ígérkezik, grafika + karakterek is rendben vannak.

Sidonia no kishi
:falba: :wtf: Mi az isten ez... Olvastam az előttem szólók kommentjeit, de nem gondoltam, hogy ilyen szinten sz*r lesz. Egyelőre üti nálam a teljesen nézhetetlen kategóriát, szóval nagy csodának kell történnie, hogy engem a végignézésre motiváljon.  ^^"

A tavaszi mechákban egyelőre hatalmasat csalódtam...

kikuchiyo

Quote from: Zelda on 2014-04-12, 16:28:56
Sidonia no kishi
:falba: :wtf: Mi az isten ez... Olvastam az előttem szólók kommentjeit, de nem gondoltam, hogy ilyen szinten sz*r lesz.

Azért ennyire nem volt rossz. A CG jól nézett ki, amikor nem embereket mutattak. Kérdés, a sorozat végéig tudják-e tartani a minőséget, illetve ha nem, az hogy fog mutatni ezzel a technikával.

Engem inkább az aggaszt, hogy egy -- amennyire tudom -- hosszú, alaposan felépített és történet-centrikus mangát próbálnak beleerőszakolni 1x részbe. Már most is érződött, hogy mennyire sietős az expozíció, mennyire tuszkolják előre a főszereplőt (aki láthatóan lvl 99 Plot Immortality Armorral rendelkezik), csak hogy az első rész végére beültethessék a mechába.

És jól mondja -OJ-, eléggé generikusnak tetsző elemekből állt össze az első rész, és ez az összhatást is rontja, az önmagukban érdekes és izgalmas sci-fi ötletek (fotoszintetizáló emberek egy többgenerációs űrhajón, a távoli jövőben jelentősen átalakult szexualitás) ellenére is.

Mushishi S2

De jó, hogy ez megint van! Majdnem el is felejtettem, milyen jó volt az első sorozat, de ez a két rész (és a bónusz special az év elejéről) rögtön visszahozta a hangulatát. Főleg a második volt nagyon jó, majdnem megkönnyeztem a végére.
Failure is the default option

Zelda

Quote from: kikuchiyo on 2014-04-12, 21:43:38
Azért ennyire nem volt rossz. A CG jól nézett ki, amikor nem embereket mutattak. Kérdés, a sorozat végéig tudják-e tartani a minőséget, illetve ha nem, az hogy fog mutatni ezzel a technikával.

Engem inkább az aggaszt, hogy egy -- amennyire tudom -- hosszú, alaposan felépített és történet-centrikus mangát próbálnak beleerőszakolni 1x részbe. Már most is érződött, hogy mennyire sietős az expozíció, mennyire tuszkolják előre a főszereplőt (aki láthatóan lvl 99 Plot Immortality Armorral rendelkezik), csak hogy az első rész végére beültethessék a mechába.

És jól mondja -OJ-, eléggé generikusnak tetsző elemekből állt össze az első rész, és ez az összhatást is rontja, az önmagukban érdekes és izgalmas sci-fi ötletek (fotoszintetizáló emberek egy többgenerációs űrhajón, a távoli jövőben jelentősen átalakult szexualitás) ellenére is.
Megint sikerült egy félreérthető kommentet dobnom, ezer bocs...  ^^
A megjegyzésem csak a CG-re vonatkozott, egyéb problémám nincs vele, csak éppen az előbbi annyira zavarja a szemem, hogy egyelőre nem sok kedvem van tovább nézni, holott egyébként érdekesnek tűnik.

Más:
Mekaku City Actors
Na ez érdekes. Ahogy néztem folyton eszembe jutott a Mawaru Penguin Drum meg a Monogatari a környezet ábrázolása miatt.  ::) Egyelőre nagyon sok magyarázat kell még, hogy a most látottak érthetővé váljanak, de egyébként engem lekötött, biztos, hogy végignézem.

Captain Earth 2.
Hahha, különös szituáció volt ez, nem elég, hogy lakat alatt tartották a kölköket, akiknek az lenne a feladata, hogy megvédjék a bolygót, most rögtön fogják az új alanyt, aki épp elhárított egy kisebb katasztrófát és bezárják... Szerencsére a gyerek túl egyszerű ahhoz, hogy ez megrendítse. Egyébként meg korrupció szagolható már az elejétől kezdve. Szerintem a gyenge kezdés ellenére lehet ebből még valami nézhető, nekem eddig nincs bajom vele.

-OJ-

Mekaku City Actors 1.rész

Általában nagyon bírom a SHAFT művészieskedését, amivel még a semmit is érdekesen tudják előadni, de ez a kezdés nem volt nagy szám. Rögtön az elején ellőtték a csúcspontot, vagyis Enét, aztán mihelyt a srác kilépett a lakásból, egyre vontatottabb lett az egész, a végére pedig csak egy sablon terroristatámadás jutott? Meeeeeeeh.
Biztosan nézem tovább, de az indítást sajnos alaposan elbaltázták, mert egyáltalán nem csigáztak fel a folytatással kapcsolatban.



Captain Earth 2.rész

Még mindig elég sötét az egész szituáció, de pár infót már össze tudtam rakni. Daichitől pedig elvárnám, hogy viselkedjen egy kicsit a helyzetnek megfelelően érettebben, mert ez a 'kimegyünk játszani és kész' hozzáállás fárasztóvá fog válni.

Cloud


Seikoku no Dragonar 1. rész

Sárkányos témát szeretem szóval kap egy esélyt tőlem. Amúgy a csaj az álmában most akkor tényleg lepippantotta?! :D

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

-OJ-

Brynhildr in the Darkness 2.rész

Ez már jobb volt.
Ryouta mutatott némi életrevalóságot azzal, hogy még a hamis cím ellenére is kikövetkeztette Kuroha lakóhelyét, majd a lányt is kisegítette az órán, a kíváncsisága pedig behozta Kanát is a képbe. Az ő kellemetlen állapotán szerencsére enyhít valamit az ingerlékeny jelleme.
A nő megmentése szerintem kimaradhatott volna, mert nem láttam sok értelmét a jelenetnek. Remélem nem fognak minden epizódban random embereket mentegetni.
A legérdekesebb infó, amivel az epizód szolgált, hogy saját elmondásuk szerint ők nem sokáig fognak már élni, és elnézve a műtőasztalon fekvő lány végzetét, gondolom rájuk is hasonló sors vár, ha egyszer 'lejárnak'. Tragikus befejezést érzek :bruhuhu:
Azt vártam volna, hogy látva a lányok helyzetét, Ryouta majd odaköltözteti őket magához, de ez még várat magára.



Quote from: Cloud on 2014-04-13, 16:21:43
Amúgy a csaj az álmában most akkor tényleg lepippantotta?! :D

Nagyon valószínű :jee:

Zelda

Isshuukan friends ep 2.
Véleményem szerint az évadban az egyik legéletrevalóbb sorozat eddig... Jól fejlődik a sztori, és az is látszik, hogy a naplóírás ebben az esetben egy kétélű penge, hisz azzal, hogy leírja talán még nagyobb űr marad később, nagyobb a veszteségérzés, mintha nem tudna semmit.

LuckyDingo

Quote from: Zelda on 2014-04-13, 21:37:38
Isshuukan friends ep 2.
Véleményem szerint az évadban az egyik legéletrevalóbb sorozat eddig... Jól fejlődik a sztori, és az is látszik, hogy a naplóírás ebben az esetben egy kétélű penge, hisz azzal, hogy leírja talán még nagyobb űr marad később, nagyobb a veszteségérzés, mintha nem tudna semmit.
Én ezért mondtam, hogy könnyes vége lesz ennek, vagy nagyon happy end. Amúgy nem esik le sem a csajnak, sem a gyereknek, hogy ez nem sima friendship? (Hase-kunnak azért már csak beugrott, hogy hoppá date..)