Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Isley

Space Dandy 2: 6. rész

Jó kis rész volt ez is. Örültem, hogy Honey és Scarlet is szerepelt benne újra. Azon gondolkoztam el, hogy Dandy-ék mikor tudtak legutóbb sikeresen regisztrálni egy ritka idegen lényt? : D Ez a cloudian most jó lett volna, de hát marad az éhezés, vagy az ingyen kaja. : D

blackronin

Space Dandy 2. szezon, 6. rész:
Élvezetes rész volt, Scarlet-ről azt hittem, még a sorozat elején, hogy fontosabb szereplő lesz (esetleg, hogy csatlakozik Dandy-ék szedett-vedett csapatához), erre pedig szegény alig szerepel.  ^^"
Érdekes karakter pedig, biztosan egyedi háttértörténete van neki is, hogy miért lett pont űrlény regisztrátor.

LuckyDingo

Nem tudom miért, de valamiért még mindig nézem a Bakumatsu Rockot. Tök komolytalan, de nagyon komolyan akarja venni magát. A 7. részre megalakul az 5 tagú együttes. Kíváncsi vagyok, hogy kibírom-e a végéig.. xD

Cloud


Pr3d4k1ng

Akame ga Kill! ep. 6.

Ne erre nem számítottam.



Beindult a sorozat.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Isley

Akame ga Kill! 6. rész

Ez elég durva volt. Sajnálatos, mert elég jó Teigu-ja volt, viszont innentől egész komoly sorozattá is válhat ez. Főleg, így hogy Esdeath is megérkezett.

Zelda

SAOII 7.
Állóképek...

Aldnoah.Zero 7.
:eek: :whoah: :uzi:
Ez a hét legjobb epizódja, az összes sorozatot összevetve, amit nézek. De egyébként is az évad legjobbja szerintem ez az anime.

-OJ-

Quote from: Zelda on 2014-08-16, 21:12:49
Aldnoah.Zero 7.

A hetedik részre azért csak visszajöttek a szokásos mecha sablonok, mint a mindent überelő szupermecha, és hozzá egy hasonlóan forradalmi csatahajó. Tipikus Gundam elemek.
Aztán ott van a két főszereplő srác. Inaho a számító és az embereket kihasználó taktikus, mint Lelouch (és még az Orange elnevezést is megkapta), Slaine pedig a jóságos jófiú, aki valószínűleg birtokba veszi a most megtalált szupermechát, pont mint Suzaku.

Nem mintha mindez bármiben is negatívum lenne, és maga a rész is roppant élvezetes volt, de lehet idáig tartott az a nagy  eredetiség.

LuckyDingo

Quote from: Zelda on 2014-08-16, 21:12:49
Aldnoah.Zero 7.


Egyre inkább kezdem utálni Inaho karakterét. Egyébként jó volt ez a rész szerintem.

kikuchiyo

Aldnoah Zero

Én még csak az elején tartok, és alapvetően tetszik a koncepció, amit (eddig) mutat, hogy a nyomasztó túlerő támadását "földközelből", a tehetetlen túlélők szemszögéből mutatja, viszont a kerettörténet időrendjét és egyáltalán az értelmét nem értem. Azt mondják, hogy 202x van, és a Marsot csak pár évtizede kolonizálták - akkor hogy lettek a marsiakból hülyén beszélő, archaizáló egyenruhát viselő, legyőzhetetlen seggfejek?

A Space Dandy ellenben nagyon jó eddig. Minden részben volt valami érdekes, egyedi, meglepő.
Failure is the default option

Cloud

Hogy mitől lettek seggfejek azt nem tudni, a legyőzhetetlenség meg az aldnoah meghajtó miatt van.

[spoiler]Ősi romokat találtak Marson, onnan a technológia[/spoiler]

Zelda

Hát nem tudom, ha 15 évet ücsörögnék egy bolygó körüli pályára állított űrkastélyban, ami képes elpusztítani a bolygót, és a seggem alá tolnák a technológiát cserébe pusztán azért, hogy "szolgálom" a királyt, lehet én is átmennék seggfejbe... xD

Amúgy meg én már nem keresem az eredetiséget az animékben, mert rendkívül nehéz olyat alkotni, amiben nincs újrafelhasznált elem, vagy utalás korábbi művekből. Ezért is nem hasonlítom őket össze. A sötét hősöket meg amúgy is jobban szeretem, szóval nekem bejön Inaho a rideg magatartásával és hidegfejűségével. Háborút amúgy sem lehet érzelmekkel nyerni, oda vasököl kell, és úgyis ott van Slaine aki meg ellensúlyozza Inaho-t.
[spoiler]A végén pedig Inaho reakiója jogos volt, Slaine nem válaszolt a kérdésére, mi több ő lőtt először. Logikus döntés, hisz attól, hogy kicsit összedolgoztak egy közös ellenség ellen, még nem lettek barátok... Majd meglátjuk, hogy oldják meg a nézeteltérést. [/spoiler]
A szupermecha meg igen is kellett, ebben a setting-ben túl sok választás nincs a földiek számára, csak kell valami mentőöv.  ^^
És a hercegnőt is fogják még utálni attól nem félek.

SaiyaGin

SAO II 1-7: látom, Kirito továbbra is mágnesként vonzza a hölgyeket.:D

Isley

Space Dandy 2: 7. rész

Világmegmentés rocksztár Dandy módra. Nagyon tetszetős a második évad, de ez még azon belül is kiemelkedő volt. Érdekes volt a másik birodalommal is megismerkedni végre. Az animáció is most sikerült a legjobbra.

Akame ga Kill! 7. rész

Esdeath három harcosa akcióba lép. Bulat egy nagyon komoly harcot vív. Tetszik, amerre halad a történet. Látványosak és izgalmasak a harcok, a sztori is bontakozik ki szépen és az ellenfelek is karakteresek. Esdeath hatalmas ellenfél lesz.

Zelda

#9074
Akame 7.
Bulat ---> Noxian Guillotine!!! He dunked right.  :lul: Komolyan, azért a pillanatért külön megérte megnézni ezt a részt.
Amúgy pedig tényleg egész jól haladunk, és ezek a figurák is egyre érdekesebbek. Esdeath szerelemről való morfondírozásán pedig majd megszakadtam.

Zankyou no Terror 7.
A 6. végén kicsit elbizonytalanított ez a reptéri sakkjátszma cucc, de teljesen jó volt ez a 7. rész. Lisa nem is annyira használhatatlan, fejlődik a maga módján, nem is rinyál többet a kelleténél csak épp amit a helyzet diktál. Five-tól az első pillanattól kezdve a falat kaparom mondjuk, utálatos egy személyiség.
[spoiler]Nine jól kihasználta Shibazaki-t, és ezek a képességek is egyre jobban izgatják a fantáziám, nem lenne rossz, ha hamarosan megmutatnák, mit csináltak a gyerekekkel abban az intézményben, ahonnét megszöktek.[/spoiler]
Az évad animéi közül ennek tetszik a legjobban a grafikája és kivitelezése, nagyon bejövős, és a soundtrack is kiváló. Csak maradjon ez a szint.

A Tokyo Ghoul-t meg pretty much dobtam, mert én lökött beleolvastam a mangába, ezek után pedig pillanatok alatt élvezhetetlenné vált az anime... Ja, meg a 7. részben tapasztalt minőségbeli zuhanás is közrejátszott...

SAOII 8.
Kirito hamarosan idegösszeroppanást fog kapni, ha így folytatja. Amúgy pedig most már biztos, hogy ez a csajosdi a fetish-e, erről álmodott eddig sötét álmaiban. Ami nem rossz, legalább jókat nevetek rajta.

Aldnoah.Zero 8.
Elmaradt a szupermecha megjelenése, a csatahajó valszeg a marsi mércét nem üti majd meg hatékonyságában. Érdekes rész volt, kibontakozni látszanak a szálak végre, tisztul a kép, hogy ki kivel van... És még mindig nincs finomkodás.

Cloud


Sword Art Online II

8. rész

Ok a Kirito-chanos részen hangosan felröhögtem, de ez a rész már jobb volt mint előző. :)

[spoiler]http://gamepod.hu/dl/upc/2014-08/205171_horriblesubs_sword_art_online_ii_08_720p_mkv_snap.jpg[/spoiler]

SaiyaGin

CE 21: bírom, hogy Akari hozza a döntéseket és osztja ki a parancsokat, a parancsnok meg csak álldogál a helyén.:D

Zelda

Quote from: SaiyaGin on 2014-08-24, 17:47:32
CE 21: bírom, hogy Akari hozza a döntéseket és osztja ki a parancsokat, a parancsnok meg csak álldogál a helyén.:D
Tulajdonképp mondhatjuk, hogy ő hasznosabb karakter, mint az anyja... xD
Azért végül is egész nézhető maradt ez az anime, az egyetlen bajom, hogy bármennyire is szeretném, nem tudom komolyan venni Daichi the Captain szerepét. De azért egy jó lezárás még jöhet. Ha hasonlítanom kéne, hát ez klasszisokkal jobb, mint az Argevollen.

SaiyaGin

Quote from: Zelda on 2014-08-24, 17:54:28
Ha hasonlítanom kéne, hát ez klasszisokkal jobb, mint az Argevollen.

Akkor az se lehet egy nagy szám. :P

Cobra

Ce-vel leragadtam 16-nál, mert Horriblesubsot nem vagyok hajlandó nézni, Commienak meg diszidáltak a fordítói.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2014-08-24, 18:07:40
Ce-vel leragadtam 16-nál, mert Horriblesubsot nem vagyok hajlandó nézni,

Annyira azért nem rossz szerintem.

Isley

Quote from: Zelda on 2014-08-23, 17:06:40
A Tokyo Ghoul-t meg pretty much dobtam, mert én lökött beleolvastam a mangába, ezek után pedig pillanatok alatt élvezhetetlenné vált az anime... Ja, meg a 7. részben tapasztalt minőségbeli zuhanás is közrejátszott...

Egyre kevesebben maradunk akkor. : D Én a 8-ik résznél járok, már azt a maradék négyet tehát megnézem. De Tsukiyama halála a hatodik részben azért elég rossz fejlemény volt. A nyolcadikban legalább ez a vén szadista gerle kimúlt, épp ideje volt már.

A sorozatról az a véleményem ami korábban is volt: nem lenne ez rossz, csak a főszereplő töketlensége zavaró eléggé. Még az Akame ga Kill! Tatsumi-ja is talpraesettebb szegény Kanekinél. Bár már legalább használta egyszer az erejét és nem is rosszul. Szóval még lehet valami. Elég rövid ez a sorozat, így kíváncsi vagyok arra, hogy Jasonnel hogy alakulnak majd a dolgok, mert az még egy izgalmas szál lenne.

Cloud

Én is folytatom, de míg Akame ga kill-ben a főszereplő kardigánja zavar, addig itt az, hogy túl vagyunk pár részen és nem láthattuk még az erejét. Hisz "elméletileg" neki kellene a legerősebbnek lennie. ( a fél szeme miatt)  Plusz lehet hogy csak én nem figyeltem, de kiderülhetne hogy ki volt a doki aki műtötte, mert a szervátültetéskor a sorozat elején vigyorgott a doki. Ergó tudott róla hogy a csaj ghoul volt...

blackronin

Space Dandy 2. szezon, 7-8. rész:
A 7. rész hangulatos rockbanda történet volt, a szokásos Dandy féle beteg humorral.  :P

A 8. rész viszont teljesen más volt.
Most írhatnék mindenféle fantasztikus jelzőt, de a lényeg a következő:
Nem hiába imádom Watanabe-t, aki az ilyen részek elkészítésével mutatja meg, hogy még mindig nagyon érti a dolgát, ha egy bizonyos "életérzés" bemutatásáról van szó.
Az art-ról is nagyon egyedi volt és megragadó.

Zelda

Quote from: Isley on 2014-08-24, 21:23:42
Egyre kevesebben maradunk akkor. : D Én a 8-ik résznél járok, már azt a maradék négyet tehát megnézem. De Tsukiyama halála a hatodik részben azért elég rossz fejlemény volt. A nyolcadikban legalább ez a vén szadista gerle kimúlt, épp ideje volt már.

A sorozatról az a véleményem ami korábban is volt: nem lenne ez rossz, csak a főszereplő töketlensége zavaró eléggé. Még az Akame ga Kill! Tatsumi-ja is talpraesettebb szegény Kanekinél. Bár már legalább használta egyszer az erejét és nem is rosszul. Szóval még lehet valami. Elég rövid ez a sorozat, így kíváncsi vagyok arra, hogy Jasonnel hogy alakulnak majd a dolgok, mert az még egy izgalmas szál lenne.
Quote from: Cloud on 2014-08-24, 22:01:31
Én is folytatom, de míg Akame ga kill-ben a főszereplő kardigánja zavar, addig itt az, hogy túl vagyunk pár részen és nem láthattuk még az erejét. Hisz "elméletileg" neki kellene a legerősebbnek lennie. ( a fél szeme miatt)  Plusz lehet hogy csak én nem figyeltem, de kiderülhetne hogy ki volt a doki aki műtötte, mert a szervátültetéskor a sorozat elején vigyorgott a doki. Ergó tudott róla hogy a csaj ghoul volt...
Nos a 8-at még én is megnéztem, mert öcsém megnézette velem...
[spoiler]Lényegében az a baja a sorozatnak, hogy túl sok a kész anyag a mangából, az anime keret pedig kevés, ennyi információt nem lehet 12 részbe belezsúfolni. (Ez olyan, mint amit a Zetman-nel csináltak...) Engem az zavart meg igazán, hogy a fejezeteket megcserélték. A gourmet-s rész Tsukiyama-val megelőzte a Hinami-val történteket az animében, és így jó pár lényeges információ kimaradt, ráadásul ez eddig látszólag teljesen indokolatlanul történt. Mikor ugyanis Hinami ügyében összefog Kaneki Touka-val, Touka elkezdi őt edzeni, és álruhában bemennek a rendőrségre, hogy hamis infót dobjanak a nyomozóknak Hinami-ról. Ott pedig van egy ghoul detektor, amin a vén szadista gerle (tetszik ez a megfogalmazás xD) átrángatja Kanekit, de az mégsem szólal meg, amin mindenki meglepődik. Ezt pl. kifejezetten hiányoltam az animéből. Persze rengeteg ilyen momentum hiányzik belőle, és így elég üresnek érzem...[/spoiler]
Kíváncsi vagyok, melyik sztori lesz az anime zárófejezete...

Cloud

Aldnoah Zero 8.

No mire valaki ráeszmél kicsinálják. :D jó kis sorozat továbbra is, outró zenéje meg kurta jó. :whoah:

Megmurdel

Quote from: Cloud on 2014-08-26, 19:30:31
Aldnoah Zero 8.

No mire valaki ráeszmél kicsinálják. :D jó kis sorozat továbbra is, outró zenéje meg kurta jó. :whoah:
:tezsvir:
Számomra eddig a szezon legjobbja a Gekkan mellett.  :lul:

SaiyaGin

Sengoku Basara JE 5-6: néhol már egészen emlékeztet az eredeti sorozatra. :)

Isley

Quote from: blackronin on 2014-08-25, 08:23:52
A 8. rész viszont teljesen más volt.
Most írhatnék mindenféle fantasztikus jelzőt, de a lényeg a következő:
Nem hiába imádom Watanabe-t, aki az ilyen részek elkészítésével mutatja meg, hogy még mindig nagyon érti a dolgát, ha egy bizonyos "életérzés" bemutatásáról van szó.
Az art-ról is nagyon egyedi volt és megragadó.

Space Dandy 2: 8. rész

Egyetértek. Ezt a részt a hangulata és az art minősége tette különlegessé. Nagyon élvezetes rész volt.

Cloud


Tokyo Ghoul 9.rész

Na a következő részekben lehet hogy történik valami? :)