Main Menu

OnePiece

Started by LuckyDingo, 2007-05-02, 00:09:16

Previous topic - Next topic

Zen

Amúgy utólag welkum to the OP fagn club blackronin. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Hát nekem is csak most esett le, hogy a manga szekció beírogató tagja lettem...  ^^"
Örülök, hogy ide is írhatok, mert érdemes!

Zen

552 kint.
Visszaolvasva a spoilereket, chilip, [spoiler]naná h két admirális kell a tsunami megállításhoz, aoikiji nem fagyaszthatja le az összes marine-t. :D[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Liquid Snake

#783
Uhh WB képessége kicsit durván van megcsinálva :D Ebben a ch-ban még meg se próbálták megállítani a tsunamit. Következőben sztem tuti, hogy egymásnak esnek, lassan Luffy-ék is odaérhetnének :D Oda kitesz magáért, az utóbbi pár ch-ban legalább 3-4 duplaoldal van mindegyikben...

LuckyDingo

Gyaó lett :D Nekem tetszett az a rész, ahol Ace egyfolytában ki akarta nyírni WB-t XDDD  Főleg a baltás volt a lol XD

Liquid Snake

Jah xD Spoilerek alapján ugye lehetett sejteni, hogy ez inkább ilyen visszaemlékezős rész és a mostani történések nem nagyon fognak előre haladni, de ezzel semmi gond nincs, így tökéletes ahogy van. Opic már csak a megszokás miatt is :D

blackronin

Tökéletes fejezet. Minden rendben volt.
Csak nehogy folytassa Oda ezt a tendenciát, már utána már ez lesz a minimum elvárás!  :D

Squazee2005

Bírom, hogy ezt a poént (Luffy: Ja, nem ugyanaz az apánk. De ez titok.) kétszer is eljátsszák, lásd ugye Garp, és mégis fetrengek a röhögéstől megint. XD

chilip

Quote from: Zen on 2009-07-30, 12:52:53
552 kint.
Visszaolvasva a spoilereket, chilip, [spoiler]naná h két admirális kell a tsunami megállításhoz, aoikiji nem fagyaszthatja le az összes marine-t. :D[/spoiler]

akkor az már az illető plussza volt amit hozzácsapott :D

Dub-zero

az utóbbi pár chapter gecijó volt
a mostani is persze.. visszaemlékezős, pár plusz info. perfect.

milyen ember lehetett Roger, h le tudta győzni Whitebeard-et? :eek: milyen df-et ehetett meg?
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

NLZ

Az se biztos, hogy volt neki. Lehet csak egy haki-király volt.
[reserved]

blackronin

Számomra az egy kicsit félelmetes Gol D. Rogerben, hogy még egyáltalán nem láttuk harcolni! S semmit nem tudunk arról, hogy honnan jött, hogy miként lett belőle ilyen legenda... És persze a bounty-ja is még rejtély...
És milyen lehetett, amikor komoly volt!?   :eek: :eek: :eek: :eek:

Ja és Hakija biztos volt neki, talán biztos Haoshu Haki (vagy minek hívják).

chilip

nono, Reighlight mondta hogy a képessége az volt hogy "hallott mindent". Gondolom az ő szintjén azt is hallotta egy ősi feliratból hogy miként kreálták meg, azért tudta olvasni. Lehet előre hallotta mondjuk hogy mit akar csinálni a másik...

blackronin

#793
Na, végre összejött annyi elmélet, teória, hogy érdemes legyen leírni is őket, mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre ezekkel kapcsolatban: (tudjátok, hogy szeretek elgondolkodni az ilyeneken, lásd Bleach topic  :D)
Most pontokba szedve megyek végig az állításaimon, s próbálom indokolni is ezeket, a legjobb tudásom szerint: (sajnos az Amazon Lily és Impel Down arc-ból csak részeket néztem meg, nem az egészet, így ha esetleg a hiányos részek miatt hibázok, akkor azt jelezzétek + Marinefold arc folytatása alátámaszthat vagy eltörölhet bizonyos teóriákat)

Nem írom le egybe az összes elképzelésemet, hanem majd fokozatosan írom be az újakat.

1. A 4 Kalóz Uralkodó léte, vagyis a Yonkou létezésének lényege:
A mostani fejezetek kapcsán esett le a tantusz, hogy talán mi a célja a Yonkounak, vagyis hogy mást hittem egészen eddig...
Hiszen jön rögtön az első probléma:
Miért nincsen Kalózkirály már 22 éve? Hiszen Roger meghalt! Senki nem akarja átvenni a helyét, pedig rengeteg jelölt van a posztra. Mindenki gondolhatná, hogy WB-nek rögtön meg kellett volna szereznie a titulust, hiszen ő az ember, aki a legközelebb jutott a One Piece-hez... De mégsem tette. Vajon miért? Szerintem a korhoz ehhez semmi köze, nem hiszem, hogy WB azért adta fel, mert öreg lenne.
Talán már nem kell neki a cím, mert elvesztette a riválisát? Valójában nem ez a válasz, de ugorjunk...
Shanks. Ő nem akar Kalózkirály lenni? Neki is minden esélye megvan rá, mégis csak járja a tengereket és kész. Nem láttuk, hogy nagyon igyekezne a One Piece felé, de ennek ellenére ő az egyik Yonkou. Viszont meglepő módon nem láttuk még WB mellett, hiszen ő is szereti Ace-t mégis csak annyit hallottunk róla, hogy megállította a Kaidou-t. (a másik Yonkou-t) Talán lehet, hogy megjelenik később...
Kaidou. Nem tudunk róla sokat, de egyértelműen WB ellen van...
Utolsó Yonkou: nincs info róla.

Ez még nem lenne semmi extra, mondhatnánk, hogy nem írtam le semmi érdemit...
De ekkor jött be Sengoku megjegyzése és az igazság: WB Ace-t akarja PK-nek!
Elsőre még semmi nagyot nem gondoltam mögötte, de később elgondolkoztam.
WB nem akar PK lenni, helyette Ace-t akarja azzá tenni...
És beugrott Shanks és Luffy kapcsolata! Talán Shanks is hasonlóan gondolkodik?
Lehet, hogy nem is ő akar lenne a PK, hanem ő is talált valakit akit PK tehet? Szerintem igen, s ez a személy Luffy. A sorozatban láttuk, hogy azt akarja, hogy minél erősebb és híresebb legyen és találkozzanak még egyszer legalább.
S ekkor jött az az ötlet, hogy a Kaidou és az utolsó Yonkou is így vélekedhet...
+ a sorozat folyamán mindig előjön az a gondolat, hogy az esélyeket latolgatják, ki a legérdemesebb a PK posztra. Mint egy fogadás.
És szerintem Shanks nem fog megjelenni Marinefold-nál, se a másik kettő Yonkou, mert mindenki csak a saját védencét mentheti meg, hogy ne boruljon fel az egyensúly az erőviszonyokban, s mindenkinek ugyanannyi esélye legyen a sikerre.
+ WG mennyire fél attól, hogy esetleg két Yonkou szövetséget köt, pedig se WB-nél, se Shanks-nál még a gondolata se vetődött fel.
Én véleményem szerint egyik Yonkou se akar PK lenni, helyette mindenkinek van egy "favoritja", akit "kinevel" s ezt a kiválasztott személyt akarja PK-nek! Hogy addig, amíg ezek a személyek készen nem állnak a végső megmérettetésre, addig a Yonkou-k bármi áron megvédik a védenceiket, még az életük feláldozása árán is. (lásd WB esete, mert szerintem WB meg fog halni a végén, hogy Ace még PK-é válhasson)
Emiatt Shnaks nem fog közbeavatkozni, mert Ace nem az ő védence, s ha megmentené, akkor a kivívná WB és a másik kettő Yonkou haragját is.
Persze most lehetne mondani, hogy Luffy éppen oda tart, tehát jön majd Shanks is, ha Luffy veszélybe kerül...
Én úgy hiszem, hogy Luffy nem fog eljutni Marinefold-ba, mert valaki meg fogja állítani, s ekkor derül ki, hogy ő Shanks védence. Nem fogják engedni, hogy két potenciális PK jelölt legyen egy helyen, hiszen nem kockáztathatják, hogy két Yonkou kiválasztottat megöljön a WG.
S a One Piece utolsó részében ezek a kiválasztottak fognak harcolni a One Piece megszerzéséért, s remek végjátéka lenne a sorozatnak és tökéletesen illene Oda stílusához is.

Nagyjából ennyi elég az első elgondolásomhoz. Bocsi, hogy ilyen hoszzú, de próbélok mindenre kitérni.

Squazee2005

Őszintén szólva lehet benne valami. Nem rossz ötlet.

Sokszor említették a történet folyamán, hogy egy új korszak van kialakulóban. Ez a korszak vagy egy még totalináriunosabb, korruptabb Marine korszakot jelöl, vagy egy BlackBeard féle "diktatórikus" világot, vagy egy Luffy féle szabad világot.
WB Aceben látja az új korszak "urát", nem csak azért mert Ő Roger fia, hanem, mert rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik elegek lehetnek ahhoz, hogy PK legyen belőle. Shanks is talált egy akaraterős gyereket, Luffyt, akinek az elszántsága és akaratereje, plusz a gondolatai hasonlóak Rogeréhez és támogatja őt, ahol csak tudja. Igazából Luffy sokkal jobban hasonlít természetileg Rogerhez, mint Ace. Ezért lesz ő a PK. :whoah:

A többi yonkout nem ismerjük, de elképzelhető, hogy nekik is van potenciális jelöltjük a PK posztra. Hogy ez egy fogadás lenne... hát azt azért nem hiszem.

blackronin

#795
A fogadást nem a Yonku jelöltekre értettem, hanem arra, hogy a kalózok között mindenki találgat hogy kinek van a legnagyobb esélye a PK posztra.
S szerintem a Yonkou-k, s jelöltjeik a "legbiztosabb" befutók.
+
Gondoljunk csak bele abba, hogy a Yonkou (bármelyik is legyen az) csak jól járhat azzal, hogy a kiválasztottja lesz a PK.
Megmarad a posztjában, ahol a WG nem zargatja annyira (Yonkou-ként eltűrik, hiszen odafigyel a többi kalózra is, s mert PK-ként biztosan jobba rászállnának), valamint a PK-el nagyon baráti viszonyban fog lenni, mivel az az ő "fia", "lánya" vagy "barátja"... Ezzel duplán bevédi magát a WG-el szemben vagy más ellenfelek ellen.
WB érdekes módon azt mondta Ace-nek, hogy magát akarja PK-nek, ezzel próbára teszi Ace hűségét is, hiszen ha Ace azért harcol (s ezzel egyben ez lesz az célja, álma), hogy WB legyen a PK, akkor nem fogja a mesterét hátbatámadni.
Ha WB elmondta volna, hogy Ace-t akarja PK-nek, akkor Ace "elszállt" volna, hiszen tudta volna, hogy minden barátja őt akarja PK-nek.
Shanks is csak nevetett Luffy szövegén, hiszen azt akarja hogy maga erejéből és elhatározásából legyen PK. Luffy nem lett volna ennyire elszánt, ha tudná hogy Shanks őt akarja PK-nek, helyette azt hiszi, hogy Shanks is riválisa a PK címért folytatott harcban. (persze titokban Shanks támogatja Luffy-t, ha a szükség úgy hozzá, lásd. Ace kivégzéséhez hasonló eset előfordulása Luffyval)

És jöjjön a következő teória!

2. Jövőbeli tagok Luffy legénységében:
A külföldi fórumokon elég gyakori téma ez, így hát én is foglalkozok vele.
Elvégre most 9-en vannak, Luffyval együtt.
Jön a kérdés: Elegen vannak vagy jönnek még?
Elsőzör azt leszögezném, hogy a közeljövőben szerintem nem lesz új tag, mert az utóbbi 2 tag (Franky, Brook) csatlakozása még viszonylag friss, még több kaland kéne, hogy teljesen beilleszkedjenek a csapatba, mint a többi régi tag esetében.
Kb. 1 nagyobb arc lesz még a mostani felállással, vagy 2-3 kisebb.
Utána lesz majd bővítés, de akkor biztosan, hogy nem egy fő fog csatlakozni, hanem legvalószínűbb esetben 2.
A csapatban elkélne még egy nőnemű egyed, s egy fishman vagy merman. (vagy mermaid) Az biztos, hogy Luffy csapata sohasem lesz 13-14 főnél nagyobb, nem olyan a legénység, s sokat számít az, hogy mindenki kapjon adásidőt.
2 "tutitipp" van az interneten, mégpedig Jinbei és Boa Hancock.
Később majd leírom a pro és kontra érveket, persze röviden, s érdekelne, hogy ti kiket látnátok szívesen a legénységben (persze indoklással együtt).
Azt már leírom, hogy számomra Jinbei és Boa Hancock csatlakozása telitalálat lenne.  :D

Bishop

Ok na megpróbálom ennyi adat halmaz feldolgozása után reagálni.

Nem hiszem hogy a Younkou nyíltan kimondja a másiknak hogy van egy védencük. Shanks baromira segíti Luffy-t kb folyton részeg, és csak néha néha hall Luffyról, ok ez nem erős érv, de Directbe senki nem támogatja a védencét, WB is csak azért megy a WG ellen mert nincs más választása, illetve a fiaként szereti Ace-t. Amugy meg nem az van hogy jön a Marine megtámadja az egyik védencet aki komoly életveszélybe keveredik, és akkor hoppá ott terem egy Yonkou. Luffy Shabondy arcba teljesen legyőzték, tudott is róla mindenki ha akar Shanks ott teremhetett volna de nem tette. Az hogy Kuma mit akar az nem tiszta de kb 60%ig biztos vagyok benne hogy ő nyitotta ki a Justice gate-t
Hamár belemegyünk ebbe a védenc dologba én szerintem a másik két Pirate King jelölt(utálom azt a rövidítést hogy PK, mindig a player kill jut róla az eszembe :D ) Kid, és Law. Hogy miért? mert nagyon erős jellemek, és látszott a szerepeltetésükön hogy ők még tuti felbukkannak.
Ez az egész inkább olyan hogy minden Yonkou egy új kort akar, és ebbe nagy szerepet vállal egy adott rookie, de tettekkel nem segítik őket, nem az van hogy fogadnak rájuk mint a lovakra hogy ki ér be elöbb. WB egyértelműen segít Acen mert a fiának tekinti. Shanks is megtenné Luffyért, de csak akkor ha hasonló helyzetbe kerülne mint Ace.

Ami a másikat illeti, egyrészről nehéz elképzelni hogy nem lesz új tag mert amikor már a new worldbe vannak 200 chapter óta(már ha megél ennyit) elég lapos lesz ha nem ad Oda új karaktereket. Viszont ha lesz is új csapattag az valami átmenteti lesz mint Vivi.
Egyrészről Boat úgy nem kedvelem ahogy van, szal nálam kizárt hogy csatlakozzon, ÁM nem is fog, mert gondoljatok bele, Jimbei Wb-nek tartozik hűséggel, Luffyt Arlong miatt nem éppen a szívén hordozza, ok ez még eltusolható. De Jimbeinek is meg Boanak is van egy szigete/városa/királysága amit meg kell védeni. Nem úgy mint Franky hogy pár bandatagot hagy ott, Boanak ott a sziget amit meg akar védeni. Jimbei meg egyértelműen a fishman islandot védi.
Akik a jelenlegi impel down csapatból csatlakozhatnak átmeneti időre az Iva, de csak addig amig el nem érik Dragonékat(next arc? ) Buggy, tudom semmi haszna és irritáló, de nem elképzelhetettlen. Crocodile-nak is meg vannak elvileg a céljai.

Zen

Átkozott szófosók.
Blackronin, a szélmalomharcos, aki még próbál eligazodni abban a labirintusban, amit Oda agyának hívnak.
Lövésem nincs h igazad lesz e v sem, de az h WB Ace-t akarja Kingnek nem magyarázza meg h Ace kiskora és kalóznak állása közötti min.15 évben miért nem lett király. Ja és Shanks akart szövetséget WB-vel, csak nem emlékszek mi lett a vége.

Mellékesen vki korábbi hsz-éhez: én még mindig tartom magam ahhoz az elmélethez h WB-nek nincs hakija, mert akkor mi a rákért találta volna Shanks hakizását érdemlegesnek/érdekesnek?

Squazee: A marineknél nincs semmi(=minimális) korrupció, a WG vén tatáinak van vmi csúnya titka, de attól még a marinek ugyanúgy rendfenntartó erők fosztogató kalózok ellen.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Squazee2005

@Zen: ^^ Igen, én a minimális részét ragadtam ki, igazából Morganre és Arlong-Nezumi együttműködésre gondoltam. Na persze East Bleu egy másik sztori.

Átmeneti karakternek max. Jimbei és/vagy a kis hableány meg a tengeri csillagja (ja és Hachi) jöhet szóba, hiszen Luffyék következő állomása a Merman Island, ahová le kell jutni a coatingolt hajóval. Boát bírnám, de nem hiszem, hogy jönne. A csapatba egy erős úszó viszont jól jönne a Fishmen Arcból. Buggy akárcsak anno Shankset, szerintem Luffy ajánlatát, már ha egyáltalán felajánlaná is visszautasítaná, túl nagy az egója ahhoz, hogy csatlakozzon egy "idiótához". Max. szövetségesként. Buggynak úgy is ott van Alvida meg a többi cirkuszos. XD

blackronin

#799
Innentől kezdve egy kicsit átláthatóbban írok, mert így viszanézve tényleg elég nagy katymasz...  ^^"
Sapondy Arc azért nem jó példa arra, hogy Shanks nem jött Luffy segítségére (egyébként tényleg nagy bajban volt) mert ott volt Bart. Kuma, aki szerintem tutibiztos, hogy Dragon szövetségese, s csak beépült a Schibukaiba. Jó bizonyíték erre Thrirrer Bark utójáték, ismeri Luffy családját, vagyis Dragont, Sapody Arc. való mentőakció. Majd a jövőben kiderül, hogy igazam volt-e.
Boa csatlakozása mellett elég jó érvek vannak, amiket most felsorolok:
a, Oda kijelentette egy mostani interjúban, hogy a következő tag, az ellenségtől fog majd csatlakozni. (én ezt az Arlong Park fórumán olvastam valahol, tehát ott keressétek)
Boa -> Schibukai, megfelel ennek
b, Boa háttértörténete, ami szintén olyan tragikus mint a többieké... Azt vettem észre, hogy aki csatlakozni fog, azt alaposan bemutatják, vagy legalábbis a történetének egy részét megismerjük. S a legénység tagjainak mindegyikénél volt tragédia. Boa -> megfelel + személyisége is olyan kettős, mint Robiné, csak radikálisabb mértékben (szó szerint hasadt a személyisége)
c, Szerelmi betegség -> Luffy nélkül nehéz élni  :D
d, Haki, mert Luffy-nak kell majd egy Haki játszótárs. Boa -> más Hakis ember nincs a környéken, aki szóba jöhet, s a Straw Hat legénységbe minden fajta típusból kell egy személy.
e, Nő, tehát kell erősítés a női részlegnek. Boa -> teljesen egyedi stílusa van, ami jól kiegészítheti a csapatot
f, Erős, s hajlandóságot mutat arra, hogy WG szembeszáll. Schibukai léte ellenére szarik a WG-re, csak a szigete tartja vissza, ami annyira nem erős kapocs.

Ja és Shanks azt akarta WB-től, hogy ne engedje el Ace-t BB után, szó sem volt semmiféle szövetségről, ezt a WG hitte, hogy azért megy oda.

Az Eleven Supernovas egy külön történet, Law és Kidd tényleg jó jelöltek a Kalózkirály címre.

Bishop

Kuma nem épült be sehova mivel Vegapunk az aki a Wg-nek "dolgozik" van egy olyan sejtésem hogy Vegapunk magánakciózik. Az elképzelhető hogy Kuma vesztett és azután lett Cyborg, és a rgéi emlékei esetleg Dragonhoz kötik. A gond az hogy Dragon szerintem nem nagyon foglalkozik Luffyval, de ebben tévedhetek. Az hogy Monkey D. , Luffy neve egyértelművé teszi hogy Dragon fia, Sengoku tud róla ergo bárki tudhat róla. Ez a Kumas dolog amugy érdekel várom vele kapcsolatban a fejleményeket. De Shanks meg nem hiszem hogy összedolgozik Dragonnal vagy Kuma-val ergo ha Luffy bajba kerül neki fogalma se lenne arról hogy Kuma azért ment oda hogy megmentse.

Boas elmélet
1. Amikor annó Water seven arcba tudtuk hogy valakit fel akar venni tagnak Luffy, azt is hogy hajó ács lesz, de szerintem nagyon sokan egészen Enies Lobbyig nem tippelt volna Frankyra, még én is Paulie-ra tippeltem. Szóval még akármi lehet De való igaz hogy esélyes Boa is, én remélem hogy nem. Azt is szeretném hozzátenni hogy az hogy ellenség oldaláról nem 100% hogy a WG-t vagy a Royal Shichibukai-t jelenti, lehet hogy Ace
2. Ahogy Jimbeié is meg kb akárkié akinek nem tudjuk a múltját.
3. Majd Oda csinál egy csavart hogy Boa-nál ez múló szerelem volt, meg stb.
4. Ez a haki még mindig rohadtul homályos, az is lehet hogy Zoro meg Sanji is tud, fog tudni.
5. Ez ellen nem tok mit mondani
6. Ez nem új dolog minden Shichibukai szembe száll lazán a Wg-vel amig azt jól tudja leplezni, egyikük sem kedveli a Wg-t. Lásd még a leghűségesebbnek vélt Kuma is ellene ment.

blackronin

#801
Jókat írtál, de most jutott eszembe egy dolog.
Még anno az Arabasta Arc-ban ki gondolta volna, hogy Nico Robin beáll a csapatba?
Mert én egyáltalán nem tartottam valószínűnek, s talán kevesebb esélye volt neki, mint most Boa-nak... Az én véleményem szerint. (egyáltalán volt bármi utalás arra, hogy akár szóba jöjjön mint bajtárs? Az akkori arc szerint, szinte még hajlandóság sem mutatott arra, hogy jólány lesz)
Az is lehet végül, hogy Oda előhúz egy teljesen új karit a semmiből.
De az kétségtelen, hogy Boa most az egyik legesélyesebb arra, hogy beálljon.
Egyedi, erős és nem tudjuk, hogy milyen lenne vele a csapat, tehát izgalmas.
És engem nem zavarna, ha mondjuk akár ellenségként is levernék, meg utána se jönne rögtön, nem kell siettetni a dolgokat...  :D
Jinbei is hasonló eset, senki nem tudja elképzelni őt Luffy mellett hajózgatva, de talán emiatt lesz végül ő is tag.

Oda nem ismétli meg a régi dolgait, tehát ne számítsunk arra, hogy könnyű csatlakozása lesz az új tagnak! És pont ezt bírom benne, hogy mindig rak be egy csavart a történésekbe, ezért nem lehet megunni a One Piece-t.

A WG pedig nagyon érdekes jelenség, s egyáltalán nem hiszek a legyőzhetetlenségében (vagyis, hogy a sorozat végéig ők lesznek az állandó bajkeverők), sőt elég valószínűnek tartom, hogy a mostani háborút talán el is veszíti!
Hiszen ha még Sengoku is azt mondja, hogy a számbeli fölény nem lesz elég WB ellen, az már jelent valamit.

Bishop

a Wg még nem bukhat el mert Dragonnak kell megtennie, vagy legalább megpróbálnia.

Zen

Csak mondom h Boa kővé változtatása vagy hat az emberre, vagy nem, így pedig legénység tagként eléggé megkérdőjelezhető a haszna. Ok Lusopp se okoz nagy kárt, de valamennyit még mindig ér bossok ellen is.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Quote from: Bishop on 2009-08-02, 18:27:31
a Wg még nem bukhat el mert Dragonnak kell megtennie, vagy legalább megpróbálnia.
És ha most fog bavatkozni a harcba? 
Hogy esetleg az ő segítségével fog győzni WB?

Quote from: Zen on 2009-08-02, 19:53:22
Csak mondom h Boa kővé változtatása vagy hat az emberre, vagy nem, így pedig legénység tagként eléggé megkérdőjelezhető a haszna. Ok Lusopp se okoz nagy kárt, de valamennyit még mindig ér bossok ellen is.
Ez valóban így lenne, de kedves Hancock Úrnőnk még rendelkezik egy kígyóféle fegyverrel, amit biztosan jól tud használni + ott az überkemény Haiosho Haki képessége, amivel csak kevés ember születik. (Sengoku is elismeréssel beszél a képességeiről, tehát őt nem kell félteni!)

Zen

Igaz, arról megfeledkeztem.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

De Boa nem lehet már van egy Badass csaj a groupba és az Robin  :D

Squazee2005

Boa csatlakozása kicsit talán túl nagy power-up lenne, nem is beszélve arról, hogy akkor a szigete bajba kerülne, az meg nem lenne kóser. Mondjuk én is szívesen látnám, ahogy a hajón trónol. XD

Liquid Snake

#808
Boa semmiképp nem fog csatlakozni, nem is baj az. Igaz nekem tetszik nagyon mert jó hentai alapanyag xD meg tényleg egyedi a stílusa, de én biztos vagyok benne, hogy ő nem csatlakozik. A szigete miatt nem teheti meg, ezen nincs mit magyarázni kész, pont. Az viszont nagyon igaz, hogy elférne még egy női személy a hajón. Viszotn ha azt nézem eddig mindig megvolt, hogy most kell zenész, hajóács, mesterlövész, navigátor stb stb, és most jelenleg nincs ilyen kritéria. Igaz ettől még csatlakozhat akárki, de én úgy gondolom h majd csak jóval később lesz ez, és vmi teljesen új karakter.

NLZ

Pontosan, Boának túl nagyok a kötődései. Meg már így is kezd alacsony lenni a hím-arány. Így már egyedül csak Boa hajóján lenne nagyobb a nők aránya. Zen, Boa képessége meg akkor aktiválódik, ha a személy, aki ránéz, akár egy kis vággyal is rendelkezik. Mint DragonBall eleje fele, mielőtt harcolt nagyapja szellemével, volt az a sátánfickó, aki megtalálja az áldozatban a legkisebb gonoszságot és azzal megöli őt. Gokut viszont a fejére ejtették gyerekkorában, így egyszerű lelke tiszta, mint a hó. Luffy is pont ugyan ilyen, 5 éves gyerek szintjén van, akit csak a kalandvágy hajt. Ilyen embert nem találsz sehol másutt a világon.
Az a WG küldöncöt meg a leleményessége mentette meg, mert rájött/hallott erről, így kb az egyedüli megoldást választotta, ami hirtelen kiüríti a gondolatait és eltereli a figyelmét. De mivel a kezét késsel kellett átszúrnia, meglehetősen lecsökkentve a harci képességeit, így ez sem tekinthető túl hasznos védelemnek.

Ellenben azért lenne szerepe Hancocknak a hajón. Még ha nem is használja a képességét, sokat látta már a vizeket, kiválló diplomata lenne. Meg ugye a személyisége eltér mindenkitől.
De inkább az lesz sztem, hogy most Ace partiján belefutnak valakibe, aki menekülés közben csatlakozik hivatlanul, mint Robin.
[reserved]