Main Menu

OnePiece

Started by LuckyDingo, 2007-05-02, 00:09:16

Previous topic - Next topic

Squazee2005

BB hajszolása Luffy részéről nem lenne jó, hiszen akkor nem jutna el Merman Islandre, se sehova máshova és elvesznének a kalandok. Luffy nem Sasuke, hogy bosszúból rohangáljon az ellensége után, amíg ki nem nyírja.

Még nem tudom, Oda hogy akarja megoldani a szitut pontosan, mármint hogy Luffy lelkivilágával most mi lesz, meg hogy fog hirtelen visszajönni az életkedve, de... in Oda We Trust.

BB sem feltétlenül fog yonkoukat hajkurászni, mert most már az elsődleges célja a One Piece. Meg ki az az őrült, Luffyn kívül, aki ezek után szembe merne szállni vele? Esetleg azok, akik nem látták élőben az eseményt, a Supernovák addigra már elhúzták a csíkot Shabondyról.

A Marine...hát annak annyi. De az új világ nem elsősorban róluk volt szólni, max. az admirálisok rúghatnak olykor-olykor labdába. Esetleg Vegapunkban és a szerkentyűiben bízhatnak még, és az az 5 fővezér... csak ki tudnak fundálni valamit még.

LuckyDingo

Nem tudom.. nem tetszett ez a fejezet. Eddig bírtam BB-t, de egyszerűen az utolsó oldalon lefejeltem volna. Köbö azt a szintű utálatot váltotta ki belőlem, amit akainu és egy pillanatra az jutott az eszembe, hogy na bazzeg ez itt el lett cseszve.. nehogy már ezért dobni kelljen...
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből... főleg, hogy nem lehet még tudni, hogy csak 2 powert tud, vagy többet is /ott lenne igazán elrontva a dolog/.

Jimbei csatlakozása meg fix mostmár.. ha Luffy nem is akarná Nakamának, Jimbei akkor is védené... úszna a Thousand Sunny mellett XD

Squazee2005

:D Amúgy Jimbei-el kapcsolatban most újraolvastam néhány fejezetet, s ez az oldal ragadt meg: http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v55/c549/7.html .

Jimbei neheztelne emiatt Luffyra? Ezt még le kell rendezniük később.

Vajon az ő őrült oldala az lenne, hogy Luffyt védené tűztől-víztől?  :haha:

Kraivan

BlackBeard igencsak bedurvult.
Pofátlanul számító dög. Vegapunk egyik könyvéből kikereste a legtápabb DF-et. Csatlakozott WB legénységéhez, mert ezen bandának a legnagyobb az esélye h megleli majd, és miután meglett ki is nyírta a társát érte. Ace elkapásával megszerezte magának a Shichibukai rangot, és ezzel kihívta WB haragját a marinekkal szemben, csak azért h majd kinyírja és ellopja a képességét. Időközben a Shichibukai rangját kihasználva lesétált ID-be h a lvl6on őrzött megamonstrumokat besorozza a legénységébe. Mondjuk érdekelne h mivel vett rá ennyi elite, egoista, feltehetőleg vezérállatot, h őt szolgálja...

A Marine a harc miatt meggyengült igencsak, és most nem kis erőt vonultatott fel pár oldal alatt BB.

Egy ideig tuti káosz lesz, de remélem h nem tart sokáig. Elvégre ott van 3 yonku, a marine elite serege, és Sengoku tuti rájön h kell arcbaverni ezt az állatot a csürhéjével. Csak le kell ülni egy picit beszélgetni Vegapunkkal.

Mellékesen BB nagy hátránya az, hogy túl nagy hangsúlyt fektet a DF-ekbe. WB-t is azrt tartotta erősnek, mert a földrengés gyümölcsöt megette, holott DF nélkül is szétpofozott pár dolgot már. A kérdés, h Luffy módszere mennyire válik be? Akkorát üt rá, h helyben eszméletét veszti (mai napig kedvenc harcom Luffy vs Bellamie volt - az a oneshotolás... pure win), vagy kap egy Hakis pofont (attól még Luffy is vért köpött), de úgy rémlik Magellan méregfürdője se volt egészséges számára, vagy maradjunk egyszerű mentális támadásoknál. Bár Lafettinek valszeg az a szerepe, h azok elől megvédje.

Majd kiderül mi lesz ebből, bár táp a gyümölcs, de van pár elképzelésem még mivel lehet gyorsan likvidálni BB-t.

LuckyDingo

Mivel lehet likvidálni? Kairouseki golyók? Azzal még Usopp is kinyírhatná :D

Bishop

Az egész OP univerzum legnagyobb rejtélye hogy miért nem használnak Kairoseki golyókat, valószinűleg túl erős lenne. Egyetlen ötletem hogy a hő és súrlódás ami a golyólövés során keletkezik leégeti a sót a felületéről. Persze ez elég légből kapott tudom  ^^"

Kraivan

Quote from: LuckyDingo on 2010-03-10, 23:37:04
Mivel lehet likvidálni? Kairouseki golyók? Azzal még Usopp is kinyírhatná :D
Többek közt. :P
Eddig BB nem sokat mutatott a saját fizikai erejéből. Legalábbis eddig annyi tuti megmutatkozott h tudna versenyt enni Luffy-val. Kap egy speckó bilincset és pisloghat a nagy DF-ére. Vagy mint mindegyik DF user hátránya: dobd tengerbe. Vagy dobd rá a tengert. XD Jimbei esélyes jelölt.
Amúgy mikor fogunk találkozni a Mizu-mizu fruittal? XD

Squazee2005

@Kraivan: Luffy vs. Bellamy zseniális volt, animében is nagyon jól mutatott- :jee:

Lehet, hogy a kairousekiből véges készletük van, s nem akarják holmi golyókkal szórni a DF-s jónépet, akikben nem is biztos hogy bennemaradna a golyó, hanem átlyukasztaná őket, ami a OP világában még közel sem halálos dolog.
A másik az, hogy logiát csak akkor tudnának kilőni vele, ha teljesen, totál váratlanul támadnak, különben a DF használó a golyó becsapódása előtt veszi fel a logia formáját.

Bishop

Az mind1 hogy átveszi e vagy sem mindenképpen hatásos, Crocodilet Luffy akkor is megtudta ütni mikor már 90%ban homok volt. Viszont az tuti hogy 1 golyó nem okozna sok kárt, és akkor ott van az is hogy a legtöbb erős karakter lazán elugrik egy golyó elől vagy kettévágja. Zoan és Paramecia esetén a ruházat nem változik át így ha az éppenséggel golyóálló akkor az is védi.

LuckyDingo

Quote from: Kraivan on 2010-03-10, 23:49:50
Többek közt. :P
Eddig BB nem sokat mutatott a saját fizikai erejéből.
Hát akkor nézd meg, hogy Ace ellen milyen fightot nyomott.. :D Ace kapott tőle egy szép nyaklevest :D GOndolom ahhoz kell powa.

Bishop

BB egyáltalán nincs elveszve fizikailag. Pont azt mondja Acenek hogy a Logiak hozzá vannak szokva hogy nem kapnak fizikai sebzést. Ám ő külön edzi a testét is, már amennyire. Ez gondolom azzal is jár hogy azért tud ütni ha kell. Az más hogy Luffy pl csak fizikai támadásokra van edzve, ami hakival nagyon pusztitó tud lenni. Valahogy nem hiszem hogy Luffy csak a gumi képességeivel képes nyerni. Gear third és second keverésén túl nem nagyon van már amit ki tud hozni belőle, ott a haki, de az sem garancia semmire. Viszont azt sem tudom elképzelni hogy Luffynak új gyümölcs képessége legyen, de legalább most már tudjuk hogy lehetséges.

LuckyDingo

Nagyon keveset tudunk erről a két képességes dologról.. de ha Marco aszondja, hogy BB különleges adottságokkal bír, akkor lehet hogy az még a Yami yami no mi előtt is így volt... de röhögnék, ha két gyomra lenne és a két gyümit külön emésztette volna meg :XD /végülis belefér a testébe../

Kraivan

Azért Ace nem épp a birkózótípusú személy.
És Teach még jól a képébe is röhögött, h biztos régen volt már h megütöttek, elszoktál tőle...

Ez a két gyomros megoldás meg nem esélyes... Legalábbis az emésztés azzal jár, h a teljes szervezet megkapja a tápanyagot, és nem a gyomrod tart fenn.
Én vmi olyan magyarázatot képzelek el, h elnyeli a dolgokat, és a DF képességet nem löki ki magából. Ha magát a DF-et nyelte el, akkor esélyes h lesz egy kis csetepaté idővel...
Vagy ez az egy gyűrű DF?

Bishop

Annyit tudunk hogy a DFekben valami "ördög" lakozik amik nem férnek meg egymás mellet és taszítják egymást. Ám ha valakinek van elég akaratereje és fizikai tűrőképessége simán el tudom képzelni hogy kibírja még a teste alkalmazkodik.
Persze ez az "ördög" dolog biztos nem olyan mint a Narutoban, de tuti hogy van valami erő ami a használó testében van és nem képes más ilyen erővel együtt létezni mert kioltják egymást. De szerintem tuti hogy egy is erőltetéssel minden lehetséges. És akármilyen teste van BB-nek ha Luffynak nincs akkor senkinek, látván amiken eddig átment.
Bírnám ha ő meg megszerezné Roger képességét(már ha df használó volt) és akkor előre tudná olvasni a másik lépését, igaz nem Luffy-ra jellemző képesség, de Rogerre se igazán szerintem.

chilip

tippre sziámi ikerként született a tesójával de tőle meg megszabadult (akár egy másik devil fruit képességgel vagy más módon, akár a doki műtötte szét őket), lehet így "2" embernek számított (vagyis erre épített => azért nekem az jött le hogy a legénysége hazardírozásnak tartotta a dolgot ergo volt esély arra hogy nem jön be).

Zen

Quote from: chilip on 2010-03-11, 01:46:29
tippre sziámi ikerként született a tesójával de tőle meg megszabadult (akár egy másik devil fruit képességgel vagy más módon, akár a doki műtötte szét őket), lehet így "2" embernek számított (vagyis erre épített => azért nekem az jött le hogy a legénysége hazardírozásnak tartotta a dolgot ergo volt esély arra hogy nem jön be).
Szintén erre tippelnék.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Squazee2005

Tyű, a mindenit.

AnimeNewsNetwork: Rekord első heti eladással kezdte meg pályafutását az 57. kötet, ami közel 1,7 millió példányban kelt el. Hasonlításképp, az előző rekorder, szintén OP 56. kötete 1, 36 millió példányban talált gazdára csak az első héten.

És, ha már sikeres a dolog, Oda városa, prefektúrája szeretne a parkjába egy igazi Going Merry-t építeni gazdasági fellendülés céljából.  :Kiraly:

blackronin

Quote from: Squazee2005 on 2010-03-11, 14:48:10
Tyű, a mindenit.

AnimeNewsNetwork: Rekord első heti eladással kezdte meg pályafutását az 57. kötet, ami közel 1,7 millió példányban kelt el. Hasonlításképp, az előző rekorder, szintén OP 56. kötete 1, 36 millió példányban talált gazdára csak az első héten.

És, ha már sikeres a dolog, Oda városa, prefektúrája szeretne a parkjába egy igazi Going Merry-t építeni gazdasági fellendülés céljából.  :Kiraly:
Hajrá, Oda!  :whoah:

Ja és köszi a hírt...  :smile:

LuckyDingo

Miért pont Going Merryt? Miért nem egy panoptikumot csinálnak a OP összes fontosabb szereplőjével... szerintem komolyabb gazdasági fellendülés lenne abból.

Liquid Snake

Szerintem ebbe a dupla Devil Fruit-os dologba ne nagyon éljük bele magunkat. Valahogy BB a Yami Yami gyümölcs segítségével vette el WB erejét, szerintem semmi más nem képes erre, az is lehet, hogy pont emiatt a gyümölcs miatt bírja ki BB a 2 erőt, hiszen alapból a Yami Yami fruit, arra volt jó, hogy elvegye az erejét az ellennek. A magyarázatra még kíváncsi vagyok, hogy hogy lett ez végleg BB-é, de sztem valami olyasmi lesz, hogy mivel a gyümölcs teste, eredeti használója meghalt, így nincs hova visszatérnie, olyan lehet ez mint egy lélek vagy valami ilyesmi az én elgondolásom szerint.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Lehet csak nem jól fordították, várjuk ki a végét.
[reserved]

smash++

Nem egészen értem, de úgy látom mindenki elég nyugodtan reagálta le az új részt...
Ami inkább nevetséges és szánalmas...ismét

Összeségében Én egy kicsit több eredményt vártam WB-től és csapatától... a -2 elég gyenge

Azt viszont nagyon várom, hogy milyen lesz az új stílusú OP, mert ha ezek után Oda visszamer térni a megszokott stílushoz kitérek az OP hitemből...

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2010-03-12, 00:28:02
Nem egészen értem, de úgy látom mindenki elég nyugodtan reagálta le az új részt...
Ami inkább nevetséges és szánalmas...ismét

Összeségében Én egy kicsit több eredményt vártam WB-től és csapatától... a -2 elég gyenge

Azt viszont nagyon várom, hogy milyen lesz az új stílusú OP, mert ha ezek után Oda visszamer térni a megszokott stílushoz kitérek az OP hitemből...
Nem azért de ennél többet mit vártál? Alapból kevés eséllyel indultak és ahhoz képest szerintem elég sok Marine-t legyaktak.. és nem csak -2 volt ott.. mert rendesen pusztultak a kalózok is. Ez van. WB már úgy ment oda, hogy meg fog halni. Ace meg... hát az kicsit gáz volt, de érthető.

Új stílusú Onepiece? Ne már.. lesz majd kis emozás ezen, de aztán tuti megint jó kis poénos lesz. Ace halála meg szerintem future triggernek lett betéve, hogy ha valaki említi akkor instant Luffya Rage és oneshot kill :)

blackronin

Quote from: NLZ on 2010-03-11, 23:51:39
Lehet csak nem jól fordították, várjuk ki a végét.
Szerintem ez a fordítás közelebb áll a valósághoz:
http://www.onemanga.com/One_Piece/577/16-17/
(tudom, hogy onemanga, de a binktopia is hibázhat néha)

Magyarán: egy másik DF elszívása a Yami yami no mi-hez köthető, a DF alakította át BB testét, vagyis ez a DF egyik különleges képessége.

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2010-03-12, 08:27:11
[spoiler]
Quote from: smash++ on 2010-03-12, 00:28:02
Nem egészen értem, de úgy látom mindenki elég nyugodtan reagálta le az új részt...
Ami inkább nevetséges és szánalmas...ismét

Összeségében Én egy kicsit több eredményt vártam WB-től és csapatától... a -2 elég gyenge

Azt viszont nagyon várom, hogy milyen lesz az új stílusú OP, mert ha ezek után Oda visszamer térni a megszokott stílushoz kitérek az OP hitemből...
[/spoiler]
Nem azért de ennél többet mit vártál? Alapból kevés eséllyel indultak és ahhoz képest szerintem elég sok Marine-t legyaktak.. és nem csak -2 volt ott.. mert rendesen pusztultak a kalózok is. Ez van. WB már úgy ment oda, hogy meg fog halni. Ace meg... hát az kicsit gáz volt, de érthető.

Új stílusú Onepiece? Ne már.. lesz majd kis emozás ezen, de aztán tuti megint jó kis poénos lesz. Ace halála meg szerintem future triggernek lett betéve, hogy ha valaki említi akkor instant Luffya Rage és oneshot kill :)

- Ne értsen félre senki. De WB-t és a csapatát mindenki Istenítette  a mangaban... Erre megjönnek és igazából Luffy-ék nélkül ACE-t ki se tudták volna szabadítani. Egy komoly ellenfelet nem tudtak lenyomni véglegesen. Igazából: Jöttek, láttak, ketten meghaltak. Kit érdekel, hogy a no-name kalózokat és katonákat eltudtak intézni...

- Azután a power csata után nehogy már visszatérjük a megszokott harci felálláshoz...
Luffy is nézhetné a dolgokat kicsit másképpen-> mégis csak megölték a tesóját. Jaaa és azért gondolom Roger sem volt egy mikulás.
De sajnos ez soha nem fog bekövetkezni. Luffy elpofozza az ellenfelet majd az vagy megszökik vagy bedugják a dutyiba.

blackronin

#1436
Quote from: smash++ on 2010-03-12, 10:10:08
Quote from: LuckyDingo on 2010-03-12, 08:27:11
[spoiler]
Quote from: smash++ on 2010-03-12, 00:28:02
Nem egészen értem, de úgy látom mindenki elég nyugodtan reagálta le az új részt...
Ami inkább nevetséges és szánalmas...ismét

Összeségében Én egy kicsit több eredményt vártam WB-től és csapatától... a -2 elég gyenge

Azt viszont nagyon várom, hogy milyen lesz az új stílusú OP, mert ha ezek után Oda visszamer térni a megszokott stílushoz kitérek az OP hitemből...
[/spoiler]
Nem azért de ennél többet mit vártál? Alapból kevés eséllyel indultak és ahhoz képest szerintem elég sok Marine-t legyaktak.. és nem csak -2 volt ott.. mert rendesen pusztultak a kalózok is. Ez van. WB már úgy ment oda, hogy meg fog halni. Ace meg... hát az kicsit gáz volt, de érthető.

Új stílusú Onepiece? Ne már.. lesz majd kis emozás ezen, de aztán tuti megint jó kis poénos lesz. Ace halála meg szerintem future triggernek lett betéve, hogy ha valaki említi akkor instant Luffya Rage és oneshot kill :)

- Ne értsen félre senki. De WB-t és a csapatát mindenki Istenítette  a mangaban... Erre megjönnek és igazából Luffy-ék nélkül ACE-t ki se tudták volna szabadítani. Egy komoly ellenfelet nem tudtak lenyomni véglegesen. Igazából: Jöttek, láttak, ketten meghaltak. Kit érdekel, hogy a no-name kalózokat és katonákat eltudtak intézni...
WB (talán ő nem annyira, de ő is vehette volna komolyabban a dolgokat, túl sokáig várt a konkrét cselekvésre) és csapata valóban eléggé leszerepelt a háborúban...
Nem harcoltak rosszul, de tényleg nem tudták volna megmenteni Ace-t Luffy segítsége nélkül és nem sikerült nekik egy komolyabb Marine-t se lenyomni.
Nekik nagy szívás volt ez az egész háború.

Quote from: smash++ on 2010-03-12, 10:10:08
- Azután a power csata után nehogy már visszatérjük a megszokott harci felálláshoz...
Luffy is nézhetné a dolgokat kicsit másképpen-> mégis csak megölték a tesóját. Jaaa és azért gondolom Roger sem volt egy mikulás.
De sajnos ez soha nem fog bekövetkezni. Luffy elpofozza az ellenfelet majd az vagy megszökik vagy bedugják a dutyiba.
Valamilyen szinten vissza fogunk térni, hiszen elvégre eddig bevált.
Luffy komolyabb lesz biztosan, de még senki nem tudja, hogy Oda miként fogja megoldani ezt.
Roger-ről pedig általában elfelejtik az emberek, hogy elég vérszomjas kalóz volt (az ellenségei szerint is, ami azért már jelent valamit), pl. személyesen ölte meg Squad csapatát. Luffy se maradhat örökké gyerek, egyszer neki is ölnie kell majd... (ha reálisak akarunk lenni, nem lehet mindenkit pár pofonnal észhez téríteni)

LuckyDingo

Áááh Luffy sosem fog ölni... max BB-t. De szerintem ha eddig nem ölt, most már nem fog. Nem illik a profiljába és ezen semmi sem változtathat.

Squazee2005

Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy WB-ék az esélytelenek nyugalmával mentek neki a Marine-nek, vagy komolyan azt hitték, hogy nyerhetnek. Vagy ez olyan becsületbeli dolog volt, csak azért is elmentek.
Most így visszanézve meg elnézve a dolgokat, főleg Marcot és Jozut, ahhoz képest, hogy elméletileg a legerősebb kalóz emberei, egész könnyen lenyomták őket. WB-nek tisztában kellett volna lennie azzal, hogy nem lesz elég csak nekirontani a Marine-nak, mert ők rengetegen lesznek, vagyis kellett volna eleve egy-két ember, aki előre tud menni WB-vel, hogy az admirálisok ellen küzdjön már. Ha Luffy-ék nem jöttek volna, Ace-t minden probléma nélkül lefejezték volna. Oké, Ace-nek így is annyi, de legalább ki tudott szabadulni.

Úgy tűnik, a Roger-féle kalóz és csapatának hiánya (oké, Luffy egynek ott volt) eleve halálra ítélte WB háborús esélyeit. Fura. De végülis a One Piece inkább Luffyról szól, mint WB-ről.  ^^

blackronin

#1439
2 dolog még mindig zavar az arc-al kapcsolatban:

1. Egyrészt ez
Quote from: Squazee2005 on 2010-03-12, 14:32:39
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy WB-ék az esélytelenek nyugalmával mentek neki a Marine-nek, vagy komolyan azt hitték, hogy nyerhetnek. Vagy ez olyan becsületbeli dolog volt, csak azért is elmentek.
Most így visszanézve meg elnézve a dolgokat, főleg Marcot és Jozut, ahhoz képest, hogy elméletileg a legerősebb kalóz emberei, egész könnyen lenyomták őket. WB-nek tisztában kellett volna lennie azzal, hogy nem lesz elég csak nekirontani a Marine-nak, mert ők rengetegen lesznek, vagyis kellett volna eleve egy-két ember, aki előre tud menni WB-vel, hogy az admirálisok ellen küzdjön már. Ha Luffy-ék nem jöttek volna, Ace-t minden probléma nélkül lefejezték volna. Oké, Ace-nek így is annyi, de legalább ki tudott szabadulni.

Úgy tűnik, a Roger-féle kalóz és csapatának hiánya (oké, Luffy egynek ott volt) eleve halálra ítélte WB háborús esélyeit. Fura. De végülis a One Piece inkább Luffyról szól, mint WB-ről.  ^^

2. Másrészt a NW kapitányok jelenléte...
Nekik mi az fene "hasznuk" volt az egészből? (mert csak hulltak, de rendesen)
Miért csatlakoztak WB-hez? Ugyanis erre a miértre még mindig nem derült fény...
Ha csak azért, s remélem hogy Oda nem ezt a választ fogja adni, mert Ace-t kedvelik, akkor az elég fail lesz...  ^^"
Azért kötve hiszem, hogy ilyen mély barátságot alakítottak ki / kedvelték Ace-t, hogy akár meg is haljanak érte.

Én a következőt szeretném:
Ugyebár WB úgy ment oda, hogy valószínűleg meghal...
De tudta azt is, hogy csak az ő legénysége kevés lesz a WG ellen.
Így hát, gondolom kalózként nem jótékonykodásból élt, "szétosztotta" az eddig megszerzett vagyonát a NW kalózok között.
Tehát ha megmentik Ace-t, akkor a NW kalózok megkapják a saját részüket a legendás WB kincseiből. Ez így elég hihetően is hangzana, s a NW kapitányoknak is megérte, hogy kockáztassanak.