Main Menu

OnePiece

Started by LuckyDingo, 2007-05-02, 00:09:16

Previous topic - Next topic

chilip

#3990
hangosan felröhögtem mikor [spoiler]a nagypofájú jacket elsöpörte 1 mozdulattal :D ott vamzerkodott a kis ágyúkkal meg adta az eszét a gigászi elefánt előtt[/spoiler]

Jack D. Jobber

Squazee2005

Jó volt.  :cool: Nagyon tetszik a colourspread, rég láttam már ilyen jót OP-nél.  :jee:

Végigértem a Dressrosán, újraolvastam. Így egyben érthetőbb, jobban megmaradtak a karakterek is. Szégyen ide, szégyen oda, amikor felállt a szövetség, mármint Luffy kalóztámogatói, több tagra nem emlékeztem, amikor heti folytatásban olvastam. Így már teljesebb a kép. Nagyon masszív és nagy volt a Dressrosa és túl hosszú, főleg a vége. Az eleje/közepe egész jó.

blackronin

Quote from: Squazee2005 on 2016-03-31, 22:48:39
Jó volt.  :cool: Nagyon tetszik a colourspread, rég láttam már ilyen jót OP-nél.  :jee:

Végigértem a Dressrosán, újraolvastam. Így egyben érthetőbb, jobban megmaradtak a karakterek is. Szégyen ide, szégyen oda, amikor felállt a szövetség, mármint Luffy kalóztámogatói, több tagra nem emlékeztem, amikor heti folytatásban olvastam. Így már teljesebb a kép. Nagyon masszív és nagy volt a Dressrosa és túl hosszú, főleg a vége. Az eleje/közepe egész jó.
Örülök, hogy valaki vette a fáradságot, rajtam kívül, hogy újraolvassa a Dressrosa arc-ot.
Egyben élvezetesebb, de ahogy te is írtad, túl hosszú és masszív volt az arc.

Remélem, hogy Oda most inkább a rövidebb, de pörgősebb történetvezetésre fókuszál majd a Kaido elleni harcban.
Nem kell annyi mellékszereplő, a SH banda legyen a főszerepben és 1 vs 1 harcok domináljanak, ne olyan össze-vissza csapongás legyen mint a Dressrosa-ban.
Nem kell megmentendő hercegnő szál, s főleg nem kellenek irritáló női karakterek, mint Rebecca.
Azokból elég volt egy életre.

Kraivan

Szóval kaptunk egy újabb Luffy-Roger közös vonást. Kezdem azt tételezni, h Roger végül egy DF-et evett meg ami resurrection volt és így lett Luffy...
De most egy újabb faj is itt van. Az elefánt ugyanis intelligens, és örök vándorlásra büntették. De ki(k) vagy mik?

Szóval most irány Big Mom-hoz.
QuoteAz egész OP erről szól végső soron, legyen az falu, város, sziget, királyság stb. . Aki ezzel nem tud együttélni, azt nem értem, hogy szerethette eddig is az egészet.
Attól h van egy jól bevált recept, nem kéne mindig ugyanazt csinálni.
Dressrosa arc-nál tetszett h nem a SH vs the world volt, hanem megjelentek a szövetségesek. Sőt, a Sh csapat meg lett felezve.
Erőviszonylatokban még mindig nem tetszett h annyi nagyágyú nem volt képes megfékezni a Birdcage-t. Ok h évek alatt pakolta bele az energiát, de azért akkoris. Meg ha ennyire nincs menekvés, akkor Issho mehetett volna segíteni Luffy-nak, mondván, h "elég bizonyíték van Doffy ellen, és Straw hat bounty ide vagy oda, te a civilek, a legénységem és az én életem árán türanniskodsz itt"

Az anime most érte el h Doffy megkapta a végső ütést, és nem voltam megelégedve. A Gear 4th első harca sokkal ütősebb volt. Az a hangulat amikor Luffy Blueno ellen harcolt, és gear 2nd-öt először használt.
Aztán egy az egyben párhuzam: King Kong Gun és Gigant Pistol (első gear 3rd Lucci ellen). De a Gigant Pistol ütött, míg a King Kong gun az olyan meh volt.  Az animáció másik hátránya hogy értem én h erősek, és King Haki, de azért ne legyen már h egy egész város omlik össze egyetlen pofontól. Kaido ellen mi lesz? Bevágják majd az Azuras Wrath harcait?

Vissza a jelenbe:
Még érdekel h Jack-el mi lett. Nem hiszem h ezzel el is tűnt.
Quotenem kellenek irritáló női karakterek
Még mindig azon vagyok, h ideje lenne valami romantikát bevinni az animebe. Mégiscsak sok sok idő eltelt, és a rajongói réteg aki elkezdte anno ovlasni, már igencsak családosok, biztos túl vannak a "fúj másik nem" korszakon.
És szívesen venném, h Sanji és Big Mom lánya valóban összejönnek, mert az a szál lenne h érdekházasság, mégiscsak elvan a pár, csak épp a körülményeket nem szeretik (egyik se akar bábu lenni) így meglenne az újabb SH tag. Csakhogy a női karakter is rohadt erős hakihasználó, és sokször összetűzésbe keveredne Luffyval. Kb mint amikor Nami vitatkozik, csak neki neki meg is lenne az ereje hozzá (+ egy Sanjipapucs :D)

Tudom... Nem ez a topic, de harcok terén Oda kicsit vehetne a HxH és a Fairy tailből. Egy harcnak nem kellene 10 kötet/karakternek lennie.
Itt újra jönne az a dolog, h Oda már igencsak lehetne koordinátor. Ő csinálná a manga főszálat, az anime mutatna ignyes fillereket, míg mondjuk video játékok is Oda approved történeteket éltetne át.
Megintcsak anime, de ANNYIRA látszik h valami fillerjelenet. A menekülő tömeg, a random nyavalygó civilek... Az ilyet igencsak megcsinálhatnák osztott képernyőben. De valakinek érdeke h az anime 1 évvel a manga mögött legyen, és mérget rá, h míg elérnek Zou-ra kapunk egy újabb idétlen fillert, ahol Luffy persze G4th+KingKong gunnal kell h győzzön valami random hülyegyerek ellen...

Nademostmár jöjjön BigMoM és a választott ara. :D


blackronin

#3994
Luffy-Roger párhuzam:
A manga eleje óta fel van vezetve ez, így eddigre már megszokhattad volna...

Anime-s dolgok:
Mindennel egyetértek, de a mangában a Gear 4th remek volt.
Azt hogy az anime-ben kicsit elcseszték az más tészta.
A gagyi filler pedig gagyi marad, mindegy hogy mit mondunk rá.

Romantika:
Oda egy kicsit "fura" ebben a kérdésben.
Állandóan azt hangoztatja, hogy a tinédzser fiúkat nem érdekli a romantika és a szerelem, de az OP-t olvasók 75-80 %-a 18 évnél idősebb... Szóval nem értem Oda-t.
Nekem simán bejönne egy Sanji x Purin dolog, valamint az "irritáló, női karakter" alatt én Rebecca-t értem.
Túl sok volt belőle a Dressrosa alatt, képtelen volt bármi érdemlegeset felmutatni.
Feleslegesen vette el az időt a többi karaktertől.

Harcok:
A felhozott HxH-t, inkább hagyjuk (egy kezemen meg tudnám számolni a király küzdelmek számát), a Fairy-t nem ismerem igazából, de a külföldi fórumokon mindent olvastam a küzdelmekről csak azt nem, hogy jók.
A Dressrosa-ban pedig sok kicsi küzdelem volt, amik között ugrálgattunk és emiatt lett nehezen élvezhető.

chilip

Quote from: Kraivan on 2016-04-04, 19:02:37
...
Tudom... Nem ez a topic, de harcok terén Oda kicsit vehetne a HxH és a Fairy tailből.
...
nem! NEM! NEM!
véletlenűl se hasonlítson arra a szemétre! HxH-re hasonlíthat  :Kiraly:

Junchi

#3996
Quote from: blackronin on 2016-04-04, 20:01:08
A felhozott HxH-t, inkább hagyjuk

Inkább ne hagyjuk, egy kezemen megtudom számolni, melyik OP harcok vehetnék fel a versenyt a H×H küzdelmeivel. (A Meruem vs Netero például csuklóból alázza az összes harczot, ami az OP-ben volt.) Mondom mindezt úgy, hogy különösebben én sem vagyok nagy H×H fan (már legalábbis a Madhouse-féle verzióra vonatkoztatva a mondókámat; a régit kimondottan szerettem).

(Nem mellesleg Gintama fájtok rulz. Ott érdekes módon mindig megtudják oldani úgy, hogy ne legyen 5000 részre elhúzva, ne kelljen kretén képességekkel vagy idióta asspullokkal dobálózni, amiből azért a One Piece sem szenvedett sosem hiányt.)

blackronin

#3997
Quote from: Junchi on 2016-04-04, 20:30:23
Quote from: blackronin on 2016-04-04, 20:01:08
A felhozott HxH-t, inkább hagyjuk

Inkább ne hagyjuk
De.  :P

A Meruem vs Netero egy EPIC harc, de azért annyira nem legendás a shonen mangák történelmében, mint amilyennek mindenki beállítja... messze túlhype-olt.
Nálam ez a lista a HxH-ben és ezzel fel is soroltam minden harcot, amit valamire tartottam a mangában:
1. Meruem vs Netero
2. Zeno vs Chrollo
3. Gon vs Hisoka
4. Kurapika vs Uvogin
5. Feiton vs Zazan

Számomra a többi felejtős, vagy olyan rövid, hogy harcnak se nevezhető.
Szóval nem értem a nagy imádatot...

Quote from: Junchi on 2016-04-04, 20:30:23
Quote from: blackronin on 2016-04-04, 20:01:08
A felhozott HxH-t, inkább hagyjuk

melyik OP harcok vehetnék fel a versenyt a H×H küzdelmeivel.
Lássuk csak... csak "pár" a jobbak közül:
Luffy vs Crocodile, Luffy vs Magellan, Luffy vs Enel, Ace vs Teach, WB vs mindenki, Luffy vs Bellamy (első harc), Luffy vs Blueno, Luffy vs Lucci, Luffy vs Arlong, Zoro vs Daz Bones, Sanji vs Bon Kurei, Ivankov vs Magellan, Zoro vs Kaku, Sanji vs Jabra, Usopp és Chopper vs Mister 4 és Merry Christmas, Franky vs Fukuro, Nero vs Franky, Aokiji vs SH banda, Kizaru vs mindenki, Bartolomeo Kuma vs SH banda, Pacifista vs SH banda, Supernova vs Pacifista és Marine, Raylaigh vs Kizaru, Doflamingo vs Luffy, Mihawk vs Zoro, Luffy vs Krieg, Sanji vs Gin, Smoker vs Luffy, Smoker vs Vergo, SH banda vs Oars, Luffy vs Usopp...
Folytassam még?  :D

chilip

Ace vs Teach lement pár skill és offscreen befejeződött, luffy vs bellamy nem is volt harc csak bellamy járatta a pofáját míg le nem csapták, luffy vs arlongnak volt pár (nekem) nem tetsző mozzanata, pl mikor luffy mint egy retardált beleplántálta magát a betonba, van ereje beleverni a lábát de kihúzni nincs azt a tenger fenekén végzi, aokiji vs sh banda se volt "harc"

nem állítom hogy nincs benne jó harc de hogy fanboy mode-ban végigmész a mangán és felsorolsz mindent azért az kicsit túlzás. és igaz ez a HxH-re is amúgy, pontosan ugyan ez. vannak ott is epic fightok, meg filler fightok. nem azt jelenti hogy "10/10 IGN" de a harcok pacingje HxH-ben (nekem!) jobb volt.

blackronin

#3999
Quote from: chilip on 2016-04-04, 21:27:48
de hogy fanboy mode-ban végigmész a mangán és felsorolsz mindent azért az kicsit túlzás.
Nem mentem csak úgy végig a mangán, mert a sorozatban ennél SOKKAL több harc van.
A felsoroltakat valóban mind nagyon szerettem, mert mindegyikben volt valami csavar.
Pl. Luffy vs Bellamy pont a rövidsége volt miatt volt egyedi, Aokiji vs SH banda király volt, mert Luffy ekkor szembesült először azzal igazán, hogy milyen tehetetlennek lenni, Ace vs Teach sok személyes szöveg és imba képesség miatt volt emlékezetes, Luffy vs Usopp nagyon drámai és személyes küzdelem volt, stb.
Most végigmehetnék az összesen, de nincs annyi időm.
Az OP ezért ilyen remek, mert ennyi mindent rögtön fel tudtam sorolni, különösebb gondolkodás nélkül.
Persze voltak gyenge küzdelmek is több alkalommal, de ami ment a HxH mangában többször is, az durva.
Pl. Greed Island arc küzdelmei, Chimera Ant harcainak többsége (kivétel ugye Meruem vs Netero, de Gon vs macskalány is csak parasztvakítás volt a javából).

Na, most kiírtam magamból a fanboy-t.  :D

Összeségében mindenki azt szeret, amit akar, de azért az OP-t se kell ledegradálni, csak azért mert egy kicsit biztonságosabb pályán hozza a shonen harcokat, mint pl. a HxH vagy a Gintama.

chilip

[off]greed island az nekem se teccett >.> még úgyis h az egyik kedvenc shounenem a HxH (OP-el együtt persze)[/off]

Kraivan

Oh...
HxH és FT párhuzam annyiban, h a harcok le tudnak menni részek alatt, mégis izgalmas marad. Bár a FT a megaplotwinekről híres.
QuoteSzámomra a többi felejtős, vagy olyan rövid, hogy harcnak se nevezhető.
Értem én hogy harcokról szól a sorozat, de attól egy harc ne egy Dragonball féle harc legyen. Igenis legyen az hogy ha valaki erős akkor egyértelműen nyerjen. HxH-ben Hisoka volt aki saját szórakoztatására elnyújtotta a harcokat.
OP-ben ha valaki gyenge, akkor
a) gyenge ellenfelet kap és 10 részen át nézhetjük őt is
b) az cannonfiller és akkor 10 részen át nézzük ahogy hőseink Dynasty Warrior módban lassan, nagyon lassan  de biztosan haladnak előre.

Másik: Ok... vettem... Doflamingo szó szerint a sz*rból is stringet tud csinálni. De nem akarom azt nézni 4 részen át. D:

HxH nekem tetszett. Nem kell mindennek legendásnak lennie. Jó volt.
A lényeg h engem jobban érdekel már h egy harcban milyen trükkökkel jönnek elő, és hogy reagálnak. Illetve hogy mi fog történni.
A dragonball szép és jó volt, de idejemúlt. A DBS meg egy merő unalom. hatatatatatatata 2 részen át, és OMFGhessopowerfullwecantwin-piffpaff-gj-plot. Annyiban más minden hogy már godlvl-ben verekednek.


Másik dolog amit szívesen néznik, az az hogy Luffy ellenséges területre lép. És most nem arra gondolok h elmegy majd BigMomhoz. Hanem arra hogy egy szigetre megy, ahol tudják ki ő, és a híres karizmája sem segít rajta, mert az ottlévők máshoz lojálisak. Persze ehhez az kell, hogy Luffy akarjon is ott valamit, mert eddig mindig az motiválta, hogy az újonnan szerzett barátainak tett egy szívességet azzal h beverta a gonosz arcát.

Squazee2005

Egy kérdés: Amúgy nem az volt, hogy Jack kiszabadítja Doflamingot? Vagy most mi lett vajon?

Quote from: Kraivan on 2016-04-04, 19:02:37

QuoteAz egész OP erről szól végső soron, legyen az falu, város, sziget, királyság stb. . Aki ezzel nem tud együttélni, azt nem értem, hogy szerethette eddig is az egészet.
Attól h van egy jól bevált recept, nem kéne mindig ugyanazt csinálni.

Mondjuk jogos.

Quote
Az anime most érte el h Doffy megkapta a végső ütést, és nem voltam megelégedve. A Gear 4th első harca sokkal ütősebb volt. Az a hangulat amikor Luffy Blueno ellen harcolt, és gear 2nd-öt először használt.
Aztán egy az egyben párhuzam: King Kong Gun és Gigant Pistol (első gear 3rd Lucci ellen). De a Gigant Pistol ütött, míg a King Kong gun az olyan meh volt.

Igen, csak annak lehetett amúgy is örülni, hogy végre vége, de nem volt olyan élmény mint a Lucci harc vége.

Quote
Tudom... Nem ez a topic, de harcok terén Oda kicsit vehetne a HxH és a Fairy tailből. Egy harcnak nem kellene 10 kötet/karakternek lennie.

Max annyiban értek egyet a HxH-t nem olvasom az FT-t igen, hogy ott rövidebbek a harcok. Na de, mennyi bullshit van már ott? Bemutatnak egy elvileg nagyon fura dizájnos alakot, aki vagy tényleg atom jól néz ki, vagy okádni lehetne tőle, aki bivalyerős és a következő fejezetben már one-shotolják egy teljesen random bullshit módon. Ezután vagy soha az életben nem látjuk viszont vagy visszajön haverként, csak mert. Mert amúgy nem lenne az ég-egy-adta-világon (életemben most írom le ezt a szót először :D ) semmi, de semmi oka rá, hogy segítsen nekik. És persze nem múlhat el harc csöcs és bugyivillantás nélkül, mert hamár a karaktereknek és a történetnek nincs semmi értelme, legalább ezért olvassák/nézzék minden héten, mert ez legalább jó cucc. Mondjuk Mashimáról van szó, szóval...
Ettől a sorozattól varázstumort lehet kapni, olyat mint az egyik FT-s karakter. Na az és annak a gyógyítása volt a bullshit netovábbja.

A többi panaszod inkább az animével van, a mangában azért jóval összeszedettebb a dolog. Az OP anime borzalmas, ez tény. Két részt simán össze lehetne vonni eggyé.

A BigMom érdekes lesz így, az ellenséges területen.  :jee:

blackronin

#4003
822
EPIC fejezet, de nem azért mert valami rendkívüli dolog történt volna benne.
Egyszerűen a hangulat, a SH tagok közötti jelenetek és az egész TERMÉSZETESSÉGE vett le a lábamról.
A Dressrosa arc végével kezdődött, az egész Zou arcban folytatódott, de a most elinduló Kaido arc fogja igazán szerintem visszahozni nekem a régi OP-t teljes valójában.
Alig várom a fejezeteket hétről hétre, valamint érzem, hogy most egy igazán remek arc elé nézünk, sok emlékezetes jelenettel.
Jó OP fan-nak lenni mostanság.  :smile: :smile:

Finlandia

#4004
Quote from: chilip on 2016-04-04, 20:20:51
Quote from: Kraivan on 2016-04-04, 19:02:37
...
Tudom... Nem ez a topic, de harcok terén Oda kicsit vehetne a HxH és a Fairy tailből.
...
nem! NEM! NEM!
véletlenűl se hasonlítson arra a szemétre! HxH-re hasonlíthat  :Kiraly:

Ordas nagy +1  :zomg:

Quote from: Junchi on 2016-04-04, 20:30:23
Quote from: blackronin on 2016-04-04, 20:01:08
A felhozott HxH-t, inkább hagyjuk

Inkább ne hagyjuk, egy kezemen megtudom számolni, melyik OP harcok vehetnék fel a versenyt a H×H küzdelmeivel. (A Meruem vs Netero például csuklóból alázza az összes harczot, ami az OP-ben volt.) Mondom mindezt úgy, hogy különösebben én sem vagyok nagy H×H fan (már legalábbis a Madhouse-féle verzióra vonatkoztatva a mondókámat; a régit kimondottan szerettem).

(Nem mellesleg Gintama fájtok rulz. Ott érdekes módon mindig megtudják oldani úgy, hogy ne legyen 5000 részre elhúzva, ne kelljen kretén képességekkel vagy idióta asspullokkal dobálózni, amiből azért a One Piece sem szenvedett sosem hiányt.)

Pfú, a Meruem vs Netero alázott, többször is megnéztem. Olyat egyik másik shounenben sem láttam eddig.
Gintama meg... >  :Kiraly:

Kraivan

Látom nem olvastad a későbbi posztokat:
QuoteHxH és FT párhuzam annyiban, h a harcok le tudnak menni részek alatt, mégis izgalmas marad.
Az h mennyire epic és mennyire izgalmas az két külön dolog.
MOndjuk nekem pont a Meurem x Netero nem jött be. Istenek harca...
Sokkal sokkal izgalmasabb volt Morel összes harca ami erős taktikára és észjátékra épített. Imádtam amikor be volt zárva Cheetah-val és lealázza a fenébe. A castle invasion meg csapatmunka magasszinten.
Fary tale... ott is csak az az előny h 1-2 rész alatt lemegy egy harc, hacsak fillermarhaságokkal nem hosszabbítják.

OP-ben mindenkinek kötelezően 1vs1 harc kell hogy legyen férfiböcsület miatt, és előírásszerűen 10 fejezet.
Gondolom mindneki tűkön ülve várja a legendás Senior Pink tribute harcokat. A kolusszeumtól pont emiatt féltem amikor elkezdődött... Megnevez oda vagy 50 hőst, mondom ha ennek csak a harmada kap központi figyelmet nyugdíjas leszek mire véget ér ez az arc...

blackronin

#4006
823
http://readms.com/r/one_piece/823/3353/1

Eléggé informatív fejezet volt, Carrot is csatlakozott a "mentsük meg Sanji-t a házasságtól" csapathoz.  :smile:
A Rev. Army miatt pedig nem aggódok, valószínűleg leléptek mielőtt odaért Teach a szigetre.

Jövő héten lesz még fejezet color spread-el, de utána Golden Week.

blackronin

#4007
824
http://readms.com/r/one_piece/824/3366/1

Remek fejezet volt!
Jók voltak a poénok, valamint kiderült pár fontos részlet is.
Luffy-t nem hatotta meg igazán Dragon képe, ellenben főzni "remekül" tud.  ^^"
Kaido egy iszákos, aki egy "picit" kiszámíthatatlan tud lenni néha...  :P
Jack pedig halember, vagy félvér, így egy ideig biztosan el tud lenni az óceán fenekén.  :D

Kár, hogy jövő héten Golden Week, így 2 hét múlva láthatjuk a folytatást csak.

chilip

R.I.P. Sanji  :lol:

blackronin

Quote from: chilip on 2016-04-21, 16:17:21
R.I.P. Sanji  :lol:
Hát igen... ezt el is felejtettem megemlíteni.  :P

Egyébként Purin szinte 100 %, hogy a korábban látott háromszemű lány.
Az arca szinte teljesen megegyezik, valamint a haja "meglepő" módon pont úgy áll, hogy eltakarja a homlokán lévő harmadik szemet...

Leara

Quote from: chilip on 2016-04-21, 16:17:21
R.I.P. Sanji  :lol:
:lol:

Ez az arc eddig ígéretesebbnek tűnik (bár még csak spoilerezgettem belőle  ^^"), szóval ideje lenne belehúznom és befejeznem végre az előzőt :D.
MAL

blackronin

#4011
825
http://readms.com/r/one_piece/825/3383/1

Poénos fejezet volt, a végén pedig Sanji testvérét látjuk talán?

Sajnos jövő héten break, annak ellenére hogy most volt a Golden Week...  :frown:
Az pedig egy kicsit elkeserítő még, hogy Oda csak 13 oldalt tudott kipréselni magából a hétre.

blackronin

#4012
826
http://readms.com/r/one_piece/826/3411/1

Végre a szünet után visszatértünk!

Sanji testvérei elég szórakoztató egyének... sok a közös vonás.  :P
Jinbei is újra a képbe kerül, ami szintén jó jel.

A jövé hét nem is jöhetne hamarabb!

Squazee2005

Az előjelek egyelőre elég pozitívak. Örülök neki, hogy most az egyik SH kerül jobban fókuszba, főleg úgy, hogy közben a történettel is haladhatunk előre, nem is keveset.
Tetszett a fejezet, Sanji tesói egyelőre jók, a többit meglátjuk, kivárjuk. Érdekes lesz.
Amúgy a coverstory-nál feltűnt, hogy kimaradtak az East Blue-i hajóétterem tagjai. Gondolom ez azt jelenti, hogy most látni fogjuk őket is. Bírnám, ha ők állnák a kaját az esküvőre. :D
Szóval várós a jövő hét. :jee:

blackronin

#4014
827
http://readms.com/r/one_piece/827/3424/1

EPIC fejezet, remek felvezetése ez előttünk álló izgalmaknak.
Meglepő, hogy Luffy-ék ilyen hamar összefutottak Puding-al.
Luffy pedig hozta a szokásos "nem érdekel semmi, azt teszek, amit akarok" formáját.  :P
Big Mom bandája elég egyedi, elég megnézni az újabb tagokat.

chilip

az utolsó oldal kiakasztott jó értelemben. jézusom.  :lol: minden happy, meg szivárvány, a növények is dalolnak. big mom fejben épp most nyúzza meg luffyt  :lul:

Squazee2005

Nagyon bizarr BigMom, egyelőre csak tisztes távolból figyelem a csapatát. Puding eddig jó arc és jó volt a fejezet is.

Szórakoztató.  :whoah:

blackronin

#4017
828
http://readms.com/r/one_piece/828/3439/1

Jó fejezet volt, Sanji másik két bátyja elég kemény arc.  :smile:
Big Mom "kis" családjáról is megtudtunk pár dolgot.  :P

A break miatt pedig kár, szinte alig lehet kibírni mostanában, annyira várom a történet folytatását.  :frown:

edit:
829
http://readms.com/r/one_piece/829/3471/1

Király fejezet volt, Big Mom elég meredek ha nem kapja meg azt, amit akar.
Jinbe feltűnése remek, már éppen ideje volt.

edit2:
http://readms.com/r/one_piece/830/3486/1

Jó fejezet volt, csak remélem hogy nem lesz break jövő héten...
Jinbe nakama dolog lényegében eldőlt, bár ehhez egy-két szava még Big Mom-nak.

Squazee2005

Jobb fejezet volt, mint előző. Big Mom nem tetszik, de valahogy ő az "ellenfél" szóval megbocsátható dolog.
Érdekesen alakulnak a történések eddig.

blackronin

#4019
831
http://readms.com/r/one_piece/831/3502/1

Egy kalandozós fejezet, ökörködéssel, ami egy fura erdőbe visz...
Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

A szünet pedig elég rosszkor jött.  :frown:

Lassan megint azt érzem (mint anno a Dressrosa arc idején), hogy Oda sok break-je miatt az arc minősége fog csorbulni, túl "lassúnak" fogjuk érezni a cselekményt.
Egyben biztosan jobb lesz, de a hetenkénti várakozás megint idegörlő lesz...  ^^"