Main Menu

Japán játékok

Started by gr33n, 2005-09-15, 14:44:03

Previous topic - Next topic

Manitu

Csak a felíratok. Én is most nyomom :D Jó cucc, csak az "irányítása" nem tetszik, hiányoltam a "Hug Aeka" és a "Slap that biatch" gombokat :angyali:


Xzone

Quote from: Manitu on 2008-05-27, 23:43:17
Csak a felíratok. Én is most nyomom :D Jó cucc, csak az "irányítása" nem tetszik, hiányoltam a "Hug Aeka" és a "Slap that biatch" gombokat :angyali:

Tökéletes!

Alkyra

Quote from: Xzone on 2008-05-27, 23:56:43
Quote from: Manitu on 2008-05-27, 23:43:17
Csak a felíratok. Én is most nyomom :D Jó cucc, csak az "irányítása" nem tetszik, hiányoltam a "Hug Aeka" és a "Slap that biatch" gombokat :angyali:

Tökéletes!

Nekem sehogy se akar bejönni az a game...Vlhogy irritál, de nagyon erősen. "Nincs nálam torta. Helyette megdughatsz." meg társai erősen rontják számomra a dolgot...

Rounin

Quote from: Alkyra on 2008-05-28, 00:10:36
"Nincs nálam torta. Helyette megdughatsz." meg társai erősen rontják számomra a dolgot...

IRL pedig tök feelinges ez.

Manitu

Ja, hát vannak benne érdekes dolgok. Néha nagyon elrugaszkodik a valóságtól. Mondjuk az a csaj nem teljesen kompett, szóval ha végigviszed a történetét, akkor már nem tűnik annyira elszálltnak a dolog. Meg itt-ott kicsit bugos a sztori, belefutottam olyan dolgokba, hogy egy másik szál eseményei kerültek szóba, nem azé, amelyiken mentem. De azért alapvetően jó :D


Soul

Már kétszálon túl vagyok, és már csak egy van hátra.Az Aekás eddig a legjobb, még mindíg.Úgy tolom hogy legelőször mindíg magamtól megyek végig rajta, aztán csenek hozzá végigjátszást.Tegnap pórul jártam mert már csak a Neko-s szál van és kicsit lejjebb csúszott a szemem és akkora spoilert írt oda a szerző, hogy még most is szidom érte  :D.Amúgy épp ez a jó benne hogy elrugaszkodik a valóságtól, mondjuk a legtöbb h game elrugaszkodik  :smile:.Az Aekás-tól nagyon kész voltam, miután beindulnak dolgok, nem tudtam egyszerűen otthagyni délutántól hajnalig játszottam amíg lenem ment a kredit  :smile:.Mizuki hangja először irritált, mondom úr*sten milyen hangokat ad ez ki  :rotfl:.

Flaser

#636
Planetarian



Hát én is végre elolvastam ezt a gyöngyszemet. Mert ez a helyes kifejezés, lévén, hogy kinetic novel-ről van szó.
Ez ütött. Nem mint egy ütős szám vagy mint egy mint egy észhez térítő pofon: boxerrel az arcba, övön alul szöges bakanccsal.

alkyria ugya már írt hozzá egy kis ismertetőt, de azért egy-két dolgot pontosítanék a háborúról:

A Föld a túlnépesedés és a nyersanyagok kimerülése folytán már nem képes eltartani az emberiséget. Az utolsó reményt az ENSZ Űrkolonizációs Programja jelentette, de még előtte kitört a Nagy Háború. Minden a zavargásokkal kezdődött, az emberek egymást marták az élelmiszerért és az egyéb javakért s az erőszak az utcákra is kicsapott - megállíthatatlanul. Végül a fejlett államok vezetői "drasztikus megoldás" után néztek - megnyomták a gombot, s az ekkora már szatellitekre telepített ICBM rakéták elindultak a szomszédok felé. A MIRV visszatérő fejeken már nem atom, hanem vírus töltetek voltak így az ellenfelek ipara, infrastruktúrája és nyersanyagai érintetlenül várnák a győztest....nem volt győztes. A fejlentlenebb államok atomcsapással válaszoltak, s a háború első évének végére már egyik bio/atom arzenál birtokosa sem létezett.

A háború mégsem ért véget. A bio támadásoknak áldozatul esett városokat karantén fallal zárták körül, a megmaradt emberek tovább ölték egymást, minden elérhető eszközzel. Ekkora már ilyenek voltak a teljesen automata fegyverrendszerek: a Halálárus (Warmonger) csatamechek, a Sündisznó (Hedgehoge) vadász-tankok és az Embervadász (Menschenjagers) drónok. Mikor már nem volt ember aki a háborút vívja vagy ember aki ellen azt vívni lehetne a ők vitték a háborút tovább, mert a háború már réges rég nem a hodításról szólt: bosszú és mészárlás, s a gépek hűen egykori készítőik parancsaihoz eljuttatták ezt a Föld minden szegletébe.

A háború első évében a Föld népessége megfeleződött, majd a rákövetkező évben szintúgy....tíz éven át. Végül a megmaradt emberek kolóniákba tömörültek, s rettegve tengetik életük....több kolóniát nyom nélkül felszámoltak már a Halálárusok. Így jött el a béke, s megszülettek az első emberek a háború után.

Egy részük furcsa kalandra vállalkozott: áttörtek a mostanra kihalt és így "veszélytelen" virúsbombázott városok falán hogy az odabent maradt kincseket megszerezzék: fegyverek, műszerek, gyógyszer, tartósított élelmiszer és főleg...pia és cigi. Az Ócskások (Junkers) életére az egykori vírusokon túl már is leselkedik: a gépek egy része a mai napig őrzi készítői otthonát, mások meg az ellenség utolsó túlélői után kutatnak....na meg a többi Ócskásnak is lesz egy-két szava a hívatlan konkurenciához.

Aztán elkezdett esni az eső: azóta is esik. Ez nem múlt életet jelentő vize - mérges, savas átok a mennyekből mely fémet és húst egyaránt mar. Megöli a növényeket, megmérgezi a földet, s idővel a betont is elporlasztja.

A főszereplő egy Ócskás, aki betört egy karantén városba. Pechére semmit sem talál, már korábban elvittek minden mozdítható értéket. Egy áruház tetején húzza meg magát az éjjelre, ahol különös házigazda fogadja:

Egy robot. A robotok a katonai gépekkel ellentétben képtelenek ártani az embernek, de mostanra már senki se látott egy működő példányt. A fiatal nőről mintázott Planetarian Reverie ugyanakkor ezen túl sem egy szokványos példány:
Megkérdőjelezhetetlen odaadással erősködik, hogy a főszereplő a Planetárium kedves "vendége"....hogy bármikor betoppanhat a többi vendég....hogy az előadás mindjárt kezdődik....hogy a csillagok.....Istenem, vannak egyáltalán csillagok!?....várnak rá.

Hogy maradt működőképes ez a robot? Mit csinál itt? ...mi ez a Planetárium nevű hely?.....és mik azok a csillagok?
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Xzone

Quote from: Flaser on 2008-07-03, 04:02:05
Planetarian

Ezt meg fogom nézni. Talán a nem pornó témájú játékok jobban tetszenek majd ebből a stílusból.

Soul

#638
Az utóbbi idő termése, hátha valaki kedvet kap valamihez  :smile:.

[spoiler]
Discipline(Hentai Game 18+):
Nem mai darab a játék de 2007-ben került ki angol nyelvű változata.A cím mint Discipline talán nem annyira ismerős sokaknak, de ha azt mondom Bible Black az már annál inkább, na ők felelősek ezért az alkotásért is.A játékból készült hentai video is, de hát a videoban kötve vagyunk, nem mi választunk, ezért is izgalmasabb maga a játék sztem  :smile:.Na meg a játék(vagy manga) verziók másik csábító dolga a részletesebb sztori.

Főhősünk mondhatni tipikus mákos állat,akinek a szülei elutaznak külföldre, ha jól emlékszem munka miatt(ezzel toltam legrégebben), és úgy dönt ő egy vidéki egyetemen tanul.Beis költözik a koliba(de előtte jó sokat gyalogol :smile:), ahol rögtön 1 bombázó(nem csak helyes, okos is, 1 minta diák) várja  :haha:.Kiderül mi vagyunk az egyetlen fiu a koliban(hááát peeerszee mákos), és 4 másik lánnyal fogunk együtt lakni(külön szobákban persze).
A 4 lány 4 különböző típus(viselkedés), és szépen sorjában megis ismerkedünk velük.
Túléljük az első ott töltött éjszakánkat és másnap irány az egyetem.Beérünk és a teremben 1 asztal és szék üres, Hayami(főhős) ráis startol, aztán sustorgások hallhatóak "Mi lesz ha bejön aza bestia, mi lesz szegény sráccal?".Hamarosan 1 szőke szépség jelenik meg, az osztály teremben nagy csend és halál félelem uralkodik el.Leona(a szőkeség) oda megy Hayamihoz és arcon csapja "Hogy mersz a helyemre ülni ujonc?!" és ezzel kimegy.Ki ő, miért fél tőle mindenki?1biztos kinézte magának Hayamit és ráfog szállni nem kicsit  :__devil:.Ennyit az elejéből.Eléggé perverz játék, oké hentai game , de azon belül vannak benne eléggé perverz dolgok én sztem, szóval erősebb gyomrúaknak úgymond.A grafikája nekem különösen tetszik, és külön poén benne hogy megjelenik majd 1 Onizukára hajazó tanár is  :smile:.Még 1 adat, ami miatt talán szeretnénk ilyen egyetemre járni (talán :smile:), a fiú/lány arány olyan, ha jól emlékszem 10%/90%, szóval olvashatjuk hogy itt 1 lány ott 1 lány de még ott ott meg szinte mindenhol  :smile:.


YUME MIRU KUSURI :: A Drug That Makes You Dream(Hentai Game 18+):
Külön gyöngyszem nekem ez a játék.Úgymond a mai fiatalság 3 főbb problémáját mutatná be, kitaszítottság, túlhajtás, és végül drog.3 fő szál ami 3 leányzóhoz kapcsolódik.Grafikalilag , zeneileg, mindenhogy bejött.

Álommal indul a játék, ülünk a vonaton, és 1 ismeretlen nő betámad minket.Felriadunk a valóságba, de megbotlunk valakiben.Az iskola tetjén aludtunk be  :smile:, és máris megismerkedünk az egyik főbb szereplővel Aekával aki szintén szereti az iskola tetejét :smile:.Osztálytársunk, félénk, bezárkózott típus, az osztályunk kiközösítette valamiért.De mi beszélgetünk vele, mert miért ne.Iskolából haza érve, engem kicsit megdöbbentett, de itt 1 normális családott kapunk, együtt élünk anyuval apuval hugival.Másik fontosabb szereplő Mizuki, aki a diáktanács elnöke, és ha hajlunk rá a "rabszolgája" leszünk, azaz segítünk neki a papír munkák kitöltésében, ő sem tiszta teljesen  :smile:.Végül harmadiknak maradt Nekoko, tündérnek adja ki magát aki a földön ragadt és keresi a vissza utat a saját "kis világába".Tünder?! Mivan? Vágjuk a furcsa arcot mikor találkozunk vele és ezt dobja nekünk.Iskola mellett dolgozunk 1 üzletben, ahol Tsubaki munkatárs folyton a hentai gaméit próbálja ránk tukmálni  :smile:.A főbb dolgok leírva ízelítőnek, a sztori haladtával és választásaink után derül ki meik történeti szálba fogunk belecsöppenni.Kitaszítva? Túlhajtva? Drog?
Szóval nagyon tetszett a játék, a 3szálból 2 nagyon is, és ebből a 2ből 1 nagyon nagyon  :smile:.A 3 szálhoz egyenként, tartozik 1 jó és 1 rossz vég is.


Lightning Warrior Raidy(Hentai Game 18+):
Na ez 1 különleges kis darab :smile:.Második rpg elemű hentai game amivel találkoztam.
Stúdió Zyx, kedvenc készítőim, főleg a grafikájuk tetszik, 1-2 korábbi játékaik ismerősek lehetnek Do you like horny bunnies? 1-2, Virgin Roster stb stb.

Itt 1 Raidy nevű vörös szépséget irányítunk, aki nem csak kardforgató de a mágiához is konyít kicsit (lightning warrior  :smile:).Nekem kicsit a Slayers ugrott be, igaz a Slayerset nem láttam végig csak az első sorozatból pár részt, de Raidy engem Lina-ra emlékeztetett :smile:.

Szóval Raidy járja a nagyvilágot, és 1nap elérkezik 1 faluba ahol a lakók kérése fogadja, miszerint lányaikat elrabolták és 1 közeli nagy toronyba tartják őket fogva.Raidy nem tud nemet mondani, így első kép ami fogad minket Raidy a torony előtt áll és méregeti.Bemegyünk mi is fogad minket?6szint azaz 6 emelet, amin végig kell vergődnünk magunkat ha megakarjuk menteni a sok ártatlan szépséget.A grafika, harcon kívül 3d-s pályán mozgunk fps nézetben de nem látjuk Raidy kezét haha, ne számítsatok nagy valamire de pont megfelel a célnak.Ha betámadnak minket akkor 2d-ben láthatjuk szemből az ellenfelet, ami 1 túlvilági lény bájos női formában, olyan Final Fantasy-s megyünk megyünk és egyszer csak betámadnak.Rpg rendszere nagyon egyszerű, harc közben támadás potion villámcsapás és menekülés, Raidy fejlődik, és fegyvere ruházata cserélhető.Minden emeleten van 1 boss úgymond egyéni perverzióval (pl az első emeletena farkaslány ostorozik  :smile:).Az első szint egyszerű, addig járkálunk ugymond vaktába amíg nem találunk 1 ládát a szint térképével, utánna eltünik a szürke köd a térképről és happyk lehetünk, ezt minden szinten meg kell játszanunk.Az első emelet könnyű, de már a másodikon van 1 kis szívató dolog és a többin ez fokozódik  :smile:.Szóval a második emeleten van 1 titkos átjáró a falba amit nem látsz csak át tudsz menni rajta és amíg ezt nem találod meg, tuti nem juthatsz el a térképig.A harmadikon jön  a második kedvencem a padlón található forgató rendszer ugymond, mész és szinte észre vétlenül megforgat és mész is visszafele amerről jöttél és ez fel sem tűnik 1 ideig.Csennem kellett térképet sajna a titkos átjáró(k) miatt  :smile:, a forgatóra a gyógyszer úgymond az iránytű, azt kell nagyon sasolni és ha forog akkor hoppá nem versz át te program  :smile:.Ahogy haladunk felfele rajzolódik ki miért is rabolták el a lányokat.Talán viccnek számít, de a főfőbossra lev 26on lehetne menni, na én lev 35ön értem hozzá  :smile:.1 jó és 1 rossz vég, és a kettő után nyílik még 1 vég, ami sztem szintén rossznak számít.
Nemrossz alkotás, de a sok szivatása miatt veszít szépségéből sztem.


Piece of Wonder(Visual Novel):
Visual Novel hogy kerül ez ide?Mi az a Visual Novel?Hát olyan mint a hentai game csak 18+ tartalom nélkül :smile:.Ez volt az a játék amit nem kedveltem meg elsőre, de végül jó véleményem van róla.

Szóval visual novel, körökre osztott harcal.Főhősünk úgymond a szokásos egyedül élünk, szüleink meg máshol téma.Van 1 gyerekori lány barátunk, aki minden nap jön minket felkelteni és go középsuli.Olyan átlagosan indul hogy nem igaz.Persze nem rögtön így mert az elején van 1 kis bevezető, amit az előbb írt dolog után nem tudtam hova tenni.
Amane a gyerekkori girlfriend, egyik nap beállít 1 ismeretlen leányzóval hozzánk, ő Raki 1 android és Amane személyes testőre.Miért kell 1 hétköznapi lánynak testőr?Amane szüleinek köze van 1 laboratóriumhoz aminek meg köze lesz a játék mozgató rugójához a mutánsokhoz.Emlékeim szerint a játék arra nem tér ki hogyan keletkeztek a mutánsok de vannak csak még még rejtőznek.Harmadik főbb szereplő Shoko aki általános iskolás lány csak megismerkedik a 3as társasággal így már 4en leszünk  :smile:.Átkell vergődni az uncsi első pár napon, és egyszer csak beindulnak a dolgok, haza felé sétálva 2 csövesnek látszó egyén betámad minket(átalakulnak mutánsá), a főhős meghal.Vagy még se?Hát miért is csak ennyi lenne az egész  :smile:.Úgymond a kaszás(Grim Reaper)ként éled újjá, és Rakival ketten rendet raknak.Itt jön az első harc, szóval kell klikkolni 1 darabig.Adott mindíg 1 pálya azon belül mozoghatunk, támadhatunk , védekezhetünk.Érdemes rögtön kiszurnunk a turbózó gombot amivel jóval nagyobbat csaphatunk oda vagy később valaki nagyobbat tud gyógyítani.Külön megjegyzem az ellenfeleknél, ha hátuk mögé megyünk megint csak jobban sebződnek, de a mozgás miatt ilyenkor elszáll a  turbó gomb használata.Szóval a főhős is mutáns lett, és a harcok után oszthatjuk a pontokat.
Hogy ne csak Rakival legyenek kettesben, Amanében és Shokóban is felébred majd az erő.Hát először az egyik szálnál amin végig mentem tök unalmas volt az egész, gyenge harcok unalmas.De jött a másik út és ott szerettem meg a játékot igazán,nemcsak történetben tetszett jobban Raki de a végén az utolsó 2 harc kemény volt ám, az utolsó előtti miatt ujra kellett kezdenem a Raki szálat mert egyszerűen nem tudtam túljutni 2 ellenfelen.Három szál, és ha végeztünk a 3al nyílik 1 plusz(amit csak végig kell klikkolni).
+(lol most nézem a Peach Princess-es ajánlón felvan cserélve Raki és Shoko képe)[/spoiler]

Hát le kellett írni mert csak gyült és csak gyült  :smile:.

Alkyra

Gondoltam szólok, hogy seedelem deltaanimetorrents-en a Men at Work 2 s a Wanko to Kurasou játékot.(az előbbi egy fantasi hentai game a másik meg egy inu-loli hentai game). Mindkettőnek van fordítása mirrormoonon(WTK még béta s csak 40-50% van kész, de megéri már most elkezdeni olvasni..:))

http://www.datorrents.com/torrent/39827-men-at-work-2-and-wanko-to-kurasou-image-files/

Addig vigyétek amíg seedelem.:) Tegnap óta már rácuppantak páran s szívják a netem azóta.:)

Én

FFFFFUUUUUUUUCCCKKKKKKKKK!!! Már naponta többször nézem a mirrormoon honlapot, gondoltam a voice insertation nem lesz hosszú, erra az is vagy 2 hét volt, most meg még ez... Legalább igényes munka lesz, de lassan beigazolódik a jóslatom, hogy 18. szülinapomra lesz kész... :bruhuhu:
Viszont még így is gyorsabbak, mint UBW-vel anno

minuszmiki

[spoiler=Yume Miru Kusuri, Mizuki route]Eddig is meglepett egy-két dologgal már a cucc, de a Reality Strikes scene... Engedjék meg, hogy aztakurva!  :he: :whoah:[/spoiler]

Én

Pont tegnap kezdtem el a YMK-t, de még nagyon elején vagyok, eddig annyira nem jön be... Unaloműző, amíg várok fsn-re :redface:
De azt is tudom, hogy az ilyen cuccoknak idő kell míg kibontakoznak, szal majd haladunk. 1-2 szereplővel (Kyoka :whoah: ) már meg tudnám tervezni a h-jeleneteket :D

minuszmiki

Én meg asszem csütörtökön álltam neki. Vagy pénteken? A Mizuki route-ot asszem most már kipörgetem, mielőtt lefekszem, egészen zseniális.
Btw eleinte nekem is uncsi volt kicsit, de igen faszán beindult.

Xzone

Quote from: Én on 2008-10-20, 03:21:44
Pont tegnap kezdtem el a YMK-t, de még nagyon elején vagyok, eddig annyira nem jön be... Unaloműző, amíg várok fsn-re :redface:
De azt is tudom, hogy az ilyen cuccoknak idő kell míg kibontakoznak, szal majd haladunk. 1-2 szereplővel (Kyoka :whoah: ) már meg tudnám tervezni a h-jeleneteket :D

Kár, hogy Kyoka nem főszereplő, így nem lehet vele semmit csinálni ha jól tudom.

minuszmiki

Igen, ez engem is zavart az elején.

Én

Quote from: Xzone on 2008-10-20, 03:58:59
Quote from: Én on 2008-10-20, 03:21:44
Pont tegnap kezdtem el a YMK-t, de még nagyon elején vagyok, eddig annyira nem jön be... Unaloműző, amíg várok fsn-re :redface:
De azt is tudom, hogy az ilyen cuccoknak idő kell míg kibontakoznak, szal majd haladunk. 1-2 szereplővel (Kyoka :whoah: ) már meg tudnám tervezni a h-jeleneteket :D

Kár, hogy Kyoka nem főszereplő, így nem lehet vele semmit csinálni ha jól tudom.

Én


Alkyra

Hmm...Én már végigvittem azt a route-ot amit akartam(Rin FTW), de azért ezt is megnézzük..^^

Flaser

Akinek még nem lenne egyértelmű:

[spoiler]


Kijött a Fate/Stay Night teljes patch!
Innen lehet szedni:
Mirror Moon
[/spoiler]
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Soldier

Quote from: Flaser on 2008-11-01, 16:50:48
Akinek még nem lenne egyértelmű:

[spoiler]


Kijött a Fate/Stay Night teljes patch!
Innen lehet szedni:
Mirror Moon
[/spoiler]

köszi a értesítést =)

Solid Snake

Quote from: Flaser on 2008-11-01, 16:50:48
Akinek még nem lenne egyértelmű:

[spoiler]


Kijött a Fate/Stay Night teljes patch!
Innen lehet szedni:
Mirror Moon
[/spoiler]

Ez az!  :hopp:

Mellesleg... a patch-hez kompatibilis alapjátékot honnan tudom leszedni?  :lame:

Én

Hmm, úgy látszik az én felhívásom nem volt egyértelmű... :D
Nekem a sima 3cd-s játékkal is működnek a patchek, de ITT a DVD verzió.

Solid Snake

Quote from: Én on 2008-11-01, 17:31:59
Nekem a sima 3cd-s játékkal is működnek a patchek, de ITT a DVD verzió.

Köszi.  ;)

btw: Ha a sima cucc 3 CD-s, akkor a DVD-s hogy lehet 5,27 GB?  :zomg:

Én

Hát ez tényleg elég érdekes, torrentz.com-on a torrent tartalma résznél 2 GB-t írtak, mininován meg mikor leszedem akkor emg már 5.27 :zomg:

Zen

Felfele kerekítettek talán?  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Flaser

#656
Lehet, hogy benne van a Realta Nua is.
Ez a játék PS2-es változata, s a birtokában a patch fölteszi a voice-over-t. (Amit egyébként az anime-vel azonos seiyu-k készítettek).

EDIT: Hát, csak belepillantva a torrentbe semmit se tudok mondani. Egy ISO/MDF-be akárki akármit belepakolhatott.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Én

Decent H-Scene? In MY Fate/Stay Night?
It's more likely than you think! :cool:
[spoiler=Alkyrának]Bár kissé meglepődtem, hogy Rinnel volt, mégha csak álmodta is.[/spoiler]

Alkyra

Quote from: Én on 2008-11-02, 17:35:37
Decent H-Scene? In MY Fate/Stay Night?
It's more likely than you think! :cool:
[spoiler=Alkyrának]Bár kissé meglepődtem, hogy Rinnel volt, mégha csak álmodta is.[/spoiler]

'%''@Đä]äđä :he:? RIN?? HOOL?? :morci: odáig el kell olvasnom...

Én

Már az 5. nap éjszakáján. :D