Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - motifator

#1
Offtopic / Re: Offtopic
2014-03-11, 19:20:17
Quote from: Cobra on 2014-03-05, 22:31:05
Próbáld ki a -t, nekem Németországból jól működött. Amit régebben adtál linekt a proxy listához, onnan nekem se ment már egyik se használhatóan.
Annyi még, hogy a options alól vedd ki a jobboldali 2 pipát.
Ez tök jó, köszi szépen, csak posztolni nem lehet vele. Ha kiveszem a két pipát, akkor legalább már a preview megy, he a Post-ra nyomok, akkor csak sima fehér képernyőt kapok, és hiába megyek vissza, a post sose érkezett meg a fórumra. Most pont van egy használható proxy, erről meg majd csak lurkolok legfeljebb.

Router van otthon, csak anyukámat majd meg kell győzni, hogy ne kapcsolja ki folyton :) Lehet, hogy ránézek majd, ha legközelebb otthon leszek.

Váltani már nem tudom, hogy miért váltottam. Gondolom valami olyasmi történhetett, hogy a firefox rohadt lassú lett, vagy a flash nem ment, vagy valami, én meg felhúztam magam rajta, és váltottam Chrome-ra. Aztán megszoktam. Azóta a Chrome is lassú, majd egyszer ezen is felhúzom magam, aztán megyek máshová, ami ugyanolyan szar lesz. Lehet, hogy inkább a 40+ nyitott tabról kéne leszokni...
Ugyanezt eljátszottam már IDE-kkel is, abból azóta se találtam olyat, ami igazán jó lenne. Eclipse mindent tud, de instabil. Netbeans egy csomó mindent nem tud, amihez Eclipse-ben már hozzászoktam. Nincsenek hozzá pluginok, amik nagyon kellenének. JDeveloper furcsa. Lehet, hogy nem rossz, de nem találok benne semmit. Ja, meg lassú, mint a szar, az is, de kénytelen leszek hozzászokni az Oracle Fusion Middleware-es fejlesztések miatt... IDEA felejtős, pénzbe kerül. Egy időben ráálltam arra, hogy csak sima vimet használok, de amikor már azon kaptam magam, hogy belőttem, hogy a háttérben UI nélkül futó eclipse-hez csatlakozik a vim hogy megkapja az összes code completion funkciót, meg miegymást, akkor inkább feladtam az őrületet, és visszatértem az Eclipse-hez. Konklúzió: minden IDE egy kalap szar, de az Eclipse-hez már legalább hozzászoktam.
#2
Végre kijött a full verzió!
Mousou Express - Otorimonogatari OP
Zenbu zenbu zenbu zenbu zenbu!  :whoah: :)
#3
Offtopic / Re: Offtopic
2014-03-05, 21:48:42
VPN-nél szerintem nehéz úgy megoldani, hogy ne a teljes internetforgalom azon keresztül menjen, ha bekapcsolod. De igazából még nem próbáltam, csak így képzelem a dolgot.
Linuxon biztos nem lenne túl nehéz iptables-ben összerakni, de windowsban szerintem macera, vagy legalábbis fingom sincs, hogy hogy kell.
Lehet, hogy valamelyik itteni linuxos sandbox vm-re rakok egy squid proxyt, amit be tudok lőni úgy, hogy a virtuális hálókártyán a céges hálózat tagja is legyen, hogy el tudjam érni az asztali gépről, de a squid kifelé már VPN-en menjen. Na mindegy, majd kitalálom, de ha valakinek van valami jó ötlete, írjon.

Sima proxyra már van megoldás, nem kell hozzá külön böngésző se. Most jelenleg egy privoxy van fent, amibe be lehet állítani szabályokat arra, hogy milyen URL pattern milyen proxyhoz legyen továbbítva. Ez mondjuk kényszermegoldás volt akkor, amikor átálltam Chrome-ra Firefoxról, és a FoxyProxy-nak még nem volt normálisan működő Chrome-os megfelelője.
Azóta van ez a SwitchySharp, ami elég jó, otthon azt is használom, de itt munkahelyen már be van lőve a privoxy, én meg lusta vagyok hozzányúlni.
#4
Offtopic / Re: Offtopic
2014-03-05, 21:14:34
Üdv mindenkinek. Több hétnyi pangás után végre sikerült egy normális proxy-t taláni.
Nem tudom, mi folyik itt, de azok a listák, amiken régen folyton volt 5-6 szerver, manapság konganak az ürességtől.
Lehet rá kéne menni valami free VPN-re inkább, de tiszta macera lenne úgy belőni, hogy csak az usteam-es forgalom menjen rajta keresztül...
#5
Games / Re: Final Fantasy Rulez
2014-02-03, 19:44:09
Hát tudja a fene, de ez nem annyira hangzik jól. Mindegy, már úgyis előrendeltem, egy bő hét múlva itt lesz, aztán majd meglátjuk.
A XIII és a XIII-2 megvan platinumra, azért annak nem örülnék, ha a XIII-3-at többször kéne az elejéről végigjátszani a platinumért.

Mondjuk ha a sztorit sikerül normálisan befejezniük, azért cserébe sok mindent meg tudnék bocsátani...
#6
GT: Én ezen már egy ideje nem tudok nevetni. A fater is amúgy tök jó példája annak, hogy mennyire nincs normális személyisége a szereplőknek a sorozatban. Az egyik pillanatban még szigorú fejjel pofozkodik, aztán meg ő a comic relief karakter. De ugyanilyen az összes többi szereplő is. Ez nem poén, ez szar írás/rendezés.

Viszont, Kill la Kill ep. 16: Anyuka micsinál!!!!!
Ebbe a sorozatba egyre inkább szerelmes vagyok. Az előző rész EPIC fight-ja, meg a levágott OP után sejteni lehetett, hogy jön az új OP/ED, akár még időugrás is lehetett volna, á la TTGL. Na időugrás nem lett, de ebben a részben megtudtuk a Life Fiber eredetét, kicsit túl sokat is megtudtunk Kiryuin Satsuki és az anyja kapcsolatáról, és a Nudist Beach-ről is kiderült ez-az.
Az új OP király, az új Mankanshoku ED eszement :) A következő részben meg hátha végre kiderül, hogy
[spoiler=spekuláció]Kiryuin Satsuki valójában a jó oldalon áll, és a gonosz (és perverz) anyja birodalmát csak belülről próbálja bomlasztani.[/spoiler]
#7
Offtopic / Re: Motoros topic
2014-02-03, 18:18:44
Ez valami iszonyat jó mókának néz ki :)
#8
Eltartott nekem is egy darabig, de a vicc az, hogy
[spoiler]ez egy Early Access Comic, amit elkezdhetsz olvasni ingyen, de az utolsó kocka hiányzik. A poén megvásárolható $2.99-ért Windowsra.
Ne csak a 3 kockát nézd, olvasd el az egészet az aljáig.[/spoiler]
#9
Offtopic / Re: Gratulációk
2014-01-24, 17:18:09
Boldog szülinapot, kikuchiyo és Member!  :kocc:
#10
Offtopic / Re: Offtopic
2014-01-24, 16:21:13
Innen is gratula Acchan!

Itt egész este ónos eső esett, reggelre meg leesett vagy egy centi ! Ilyet se láttam itt 3 éve  :he:
Mindenesetre mókás volt majd' 300 lóerős hátsókerekes kocsival munkába jönni  :lazza:
#11
Ezt jó tudni, ezek után kicsit visszább vettem az elvárásokat. Attól még az anime egyelőre ígéretesnek néz ki, meglátjuk, hogy alakul.
Azt lehet tudni, hogy hány évadosra tervezik? Rövid google-ezéssel nem igazán találtam semmit...
#12
Offtopic / Re: Tudomány és Technika
2014-01-20, 19:59:56
Quote from: Kvikveg on 2014-01-19, 16:37:49
Highlights of Disney Pixar's Animation for Frozen
http://9gag.com/gag/a3YAz18
Orakig el tudnam nezegetni.
:cool:
Itt a whitepaper a teljes videóval: http://www.disneyanimation.com/technology/publications
#13
Anime társalgó / Re: Mit nézel most?
2014-01-20, 18:42:29
Hmm, lehet, hogy ebbe majd belenézek, de majd csak később, mert egyszerre egy sportanime elég.
Ugyanis nemrég elkezdtem az Eyeshield 21-et.
Röviden arról szól, hogy van a főszereplő srác, akit apró termete miatt gyerekkora óta folyton mindenki csicskáztatott és vert, és legtöbbször csak a fürge lábai mentették meg. Aztán amikor végre középiskolába megy, elhatározza, hogy ezentúl nem lesz senki csicskája, és valódi barátokat szerez.
Ilyen-olyan körülmények között bekerül a suli amerikai foci csapatjába managernek, aminek összesen 2 (azaz kettő) tagja van rajta kívül. A srácról kiderül, hogy gyorsak a lábai, elképesztően gyorsak, így be is rakják futójátékosnak, de a csapat démoni irányítója attól tartva, hogy a srácot a jó lábai miatt elcsábítják más csapatba, megparancsolja neki, hogy sötétített maszkos sisakot hordjon, és senkinek se árulja el, hogy valójában ő a 21-es számú maszkos futójátékos.

Eddig a huszonsokadik résznél járok, de imádom. Egyszerű shounen sport, nincs benne semmi kavarás, semmi dráma, semmi túlzott romantika (nem mintha azzal bármi baj lenne). De nagyon jók a karakterek, viccesek a párbeszédek, izgalmas, jó a sztori, és többnyire nem veszi túl komolyan magát a sorozat.
Majd' 150 rész az egész, szal még nagyon az elején vagyok, de eddig nagyon bejön.
#14
Én is belekezdtem a Nisekoiba, és pont olyan jó, mint amilyennek írtátok.
Csak arra vagyok kiváncsi, hogy vajon ilyen utolsó-részig-szerencsétlenkedős szerelmi háromszög lesz, vagy már hamarabb összeszedik magukat, és történni is fog valami.
Ja, és blonde tsundere = LOVE, szal Kirisaki FTW
#15
Tegnap megnéztük az Anohana filmet moziban!

Ha láttátok a sorozatot, akkor nagyon tudom ajánlani a filmet. Arra számítottam, hogy sima recap lesz az egész, esetleg 1-2 perc új animációval (vagy annyi se), ehhez képes a film kb. fele teljesen új anyag.
Persze kicsit nyálas, meg itt-ott kicsit lassúcska, de összességében így is nagyon tetszett. Ja, és készítsétek a százas zsepit. Én ugyan nem sírtam el magam rajta, csak kicsit könnyes lett a szemem, de a film végefelé mindenhonnan hallottam a szipogást a nézőtéren :)

Ha nem láttátok a sorozatot, a film szerintem akkor is élvezhető, de sokkal zavarosabb. Nem lineárisan adja elő a történetet, hanem 3 idősík között ugrál (egy évvel a sorozat eseményei után, a sorozat ideje és gyerekkori emlékek), na meg sokáig nem tudod, hogy ki-kicsoda.
Szal inkább nézzétek meg az eredeti sorozatot, még úgyis van idő, amíg a film kijön blu-ray-en.

Egy héttel ezelőtt a harmadik Evangelion filmet néztem meg ugyanitt. A film még mindig egy nagy rakás szemét, de így másodjára, nagyon alacsony elvárásokkal sokkal kevésbé volt felháborító élmény.
Meglátjuk, hogy hogyan fejezik majd be az utolsó részben. Igazából úgy vagyok vele, hogy a második résszel véget ért a jóság, innentől kezdve már minden csak bónusz. Ha az utolsó filmet sikerül normálisan megcsinálniuk, az csak extra bónusz, ha nem, hát így jártunk.
#16
Quote from: danika230 on 2014-01-16, 01:58:05
K-ON! S2: hozta az első évad színvonalát, és kapott egy teljesen korrekt befejezést.
Ne felejtsd el a filmet se, az is nagyon jó.
#17
Quote from: Cobra on 2014-01-10, 22:24:53
Uchuu kyodai 88: jó az új OP meg ED, illetve maga a rész is jó volt.
+1

Viszont, Golden Time ep. 13:
Az új OP egy vicc, az új ED se valami jó, de ez még nem is zavarna annyira. A rész nagyon kiábrándító volt, vicces akart lenni, de egyszer se sikerült nevetni, furcsa volt és gagyi.
[spoiler]Az egész "régi Banri bosszút fogad" dolog is nagyon izzadságszagú.[/spoiler]
Ha az elkövetkező 1-2 rész is hasonló lesz, akkor lehet, hogy dobni fogom a sorozatot. Alapból nem voltak már nagy elvárásaim, de a tegnapi részben így is nagyot csalódtam...
Én Crunchyroll-on néztem, de a rész hangjával valami nagyon el volt cseszve. A háttérzene és a zajok nagyon hangosak voltak, a beszéd viszont nagyon halk. Az én készülékemben van a hiba, vagy a ripek is ilyenek?

Azonban, Kill la Kill ep. 13:
Ez továbbra is teljesen agyament és EPIC, várom a következő részt.
#18
Hanamonogatari meg Kizumonogatari elvileg jönne még idén, de SHAFT-et ismerve ki tudja meddig fog csúszni...
A short story-kat feldolgozó harmadik évadról nem is beszélve. Talán 2-3 év múlva?

Amúgy a Hanamonogatari is biztos jó lesz, de mivel csak egy arc, gondolom OVA lesz, mint a Nekomonogatari Kuro. De szeretjük Kanbarut nagyon, és nem nagyon szerepelt a Second Season-ben, szal jöhet.
Igazából minden jöhet, ami Monogatari, [spoiler=nem spoiler]a fire sisters kivételével. Belőlük elég volt.[/spoiler]
#19
Iiigeeen, én is csak most vettem észre, hogy csak eyecancer verzió van még, és jöttem volna editálni a hsz-t, hogy tárgytalan a dolog.
Na mindegy, akkor igazából még ráérünk, addig tényleg újranézés is bőven belefér. No meg az ilyen sztorikat, mint a Madoka Magica, úgyis megéri újranézni.
#20
Volna egy kérdésem:
Látom, hogy van ilyen, hogy Gekijouban Mahou Shoujo Madoka Magica. Azt is látom, hogy 3 rész, és elvileg ugyanaz a sztori, mint a sorozat.
De ott van rögtön 2 review, ami azt írja, hogy a harmadik filmben olyasmi van, ami csak akkor üt nagyot, ha láttad a sorozatot.
Én a sorozatot vagy 2 éve néztem meg, és azért egész jól emlékszem, hogy mi volt a sztori, de biztos, hogy rengeteg apróbb részletet elfelejtettem. Érdemes lenne-e újranézni a sorozatot, mielőtt a filmeknek nekivágok? A sorozat maga nem hosszú, de ha belegondolok, hogy a 3 film is kb. 6 óra összesen, az már úgy elég sok, nem akarom, hogy nagyon uncsi legyen.
#21
Offtopic / Re: Offtopic
2014-01-08, 00:21:56
Nem tom, velem még semmi para nem volt, de a rémhírek se teljesen alaptalanok.
Fehér vagyok, munkavállalói vízummal megyek, programozó vagyok, így nem sok okuk van, hogy basztassanak. Minden papírom mindig rendben van, sose volt még gondom az immigrationnél.
De ha valamin fennakadsz, nem tom, arab vagy, ugyanaz a neved, mint valami körözött terroristának, esetleg nemrég töltöttél 2 hónapot Szaúd-Arábiában, akkor lehet, hogy úgy szivatnak, ahogy tudnak.
Ha mondjuk ESTA-val mész látogatóba, akkor is jobban kikérdeznek, mert nem akarják, hogy ottragadj illegális bevándorlónak. Szerintem régen túrista vízummal is ugyanez volt, de nálam erre nem sok esély van, mivel programozóként, munkavállalói vízummal nem valószínű, hogy valami építkezésen fogok illegális munkáskodni.

Nálam kb. annyi van, hogy immigration-nél odaadom az útlevelem, benne a vízummal, meg egy papírt, amiben az van benne, hogy a cégem engedélyt kapott arra, hogy engem külföldiként alkalmazzon (az alapján a papír alapján kaptam a vízumot is a követségen). Esetleg megkérdezik, hogy hol dolgozok milyen pozícióban, de ez amúgy a papíron is rajta van. Elvileg kérhetnének valami igazolást, hogy még most is ott dolgozok, ilyeneket érdemes esetleg magaddal vinni, mint elmúlt három hónapról bérpapír, meg korábbi adóbevallások, de most pl. a bérpapírokról el is felejtkeztem, szal ha kérték volna, akkor magyarázkodhattam volna. De amúgy túl nagy para úgy sem lehet, legfeljebb benn tartanak pár óráig amíg felhívnak valakit a cégtől aki igazolni tudja, hogy még mindig itt dolgozok.
Ezen kívül a vámvizsgálat az annyi, hogy kitöltesz egy papírt, amiben benne van, hogy nem vallasz be semmit, aztán szúrópróbaszerűen esetleg megkérik, hogy nyisd ki a csomagot. Engem Amcsiba jövet még sose állítottak meg, pedig most legutóbb volt nálam néhány fej csípőspaprika, amit anyukám adott, és elvileg nem szabadna semmilyen magot vagy gyümölcsöt behozni. Simán beírtam a papírra, hogy nincs nálam ilyen, és átsétáltam a vámon. Most decemberben amúgy a magyar vámos megállított Ferihegyen, és volt is nálam ez-az karácsonyra, de még a 450 dolláros limit alatt voltak a cuccok bőven. A beef jerky-re kicsit csúnyán nézett, mondván húsembargó van únión kívülről, de végül nem kobozta el azt se. A hátizsákomat le se kellett venni, csak a bőröndbe nézett bele.
A security meg csak sima reptéri baromság. Ugyanaz majdnem, mint Ferihegyen, csak itt van a teljes testszkenner, meg a TSA emberkék néha kicsit gorombábbak. A feladott csomagot is az esetek 90%-ában kinyitják, mert megtalálod benne a TSA kis szórólapját, de lehet, hogy a magyarok is nyitogatják a csomagot, csak ők nem hagynak benne szórólapot. Amúgy az tuti, hogyha elkezdesz valamelyik reptéren bombát kiabálni, vagy panaszkodni a TSA-ra, akkor csúnyán megszívod, és rá is kerülsz valami listára, ami aztán az életed végéig megnehezíti majd az utazást, és akkor jön a laptop lemásolás meg jelszó lenyúlás meg Gitmo.
#22
Monogatari Series Second Season
A méltán híres Bakemonogatari legújabb folytatása. Nekem nagyon tetszett, sokkal jobban lekötött, mint anno a Nisemonogatari.
Minden arc nagyon tetszett, újra szerelmes lettem az összes csajba. A dialógusok továbbra is zseniálisak, a fanservice elsőosztályú, a sztori izgalmas, nem sok mindenbe lehet belekötni.
Talán csak a Hitagi End arc vége lett kicsit antiklimaktikus, legalábbis a többihez képest. Kicsit sok volt a duma és kevés az akció, amivel amúgy nem is lenne semmi baj, csak pont a season utolsó arc-ját kicsit epicebb befejezéssel is el tudtam volna képzelni (ez milyen mondat már...)
Ezután már csak a Kizumonogatarit várom nagyon, mert az ebben az évadban elszórt infók után már nagyon kiváncsi vagyok, hogy anno az alatt a bizonyos tavaszi szünet alatt hogyan találkozott Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade Araragi Koyomival, na meg mi volt a szerepe ebben az egészben Gaen Izuko-nak.
A Kizumonogatari előtt biztos újranézem az egészet az elejéről, már a Bakemonogatariból se rémlik 1-2 részlet, de a Nisemonogatarinak a bő felét elfelejtettem már. A sok időben ugrálás miatt, meg elszórt infók miatt ez egy olyan sorozat, amit tuti érdemes újranézni.
Ha pontozni kéne, kaphat egy 9/10-et, csak mert a vége lehetett volna kicsit akciódúsabb.

Macross Frontier filmek: Itsuwari no Utahime & Sayonara no Tsubasa
Nem rossz, de mi a fenéért kell minden anime filmnek 2 órásnak lennie? Főleg ha alapból dupla filmről van szó!
Uncsi volt, meg hosszú, főleg az első. De a második a végére bedurvult, meg úgyis untam magam a gépen, szal összességében nem volt rossz.
Meg amúgy rég láttam már az eredeti sorozatot, de úgy éreztem, hogy a filmből kicsit érthetőbb volt az egész összeesküvés-sztori a végén, szal az is pozitívum.

Ha anno szeretted a Macross Frontier-t, akkor érdemes megnézni a filmeket, de készülj fel, hogy hosszabb lesz, mint szeretnéd. Ha anno bejöttek a Sheryles és Rankás éneklős jelenetek, akkor imádni fogod a filmet, mert szinte más sincs benne.
Összességében nem volt rossz, de ha lett volna más letöltve az iPadre, akkor lehet, hogy a felénél megállítom és nézek inkább mást.
#23
Offtopic / Re: Offtopic
2014-01-07, 22:58:55
Quote from: Lythis on 2014-01-07, 09:50:14
Én vagyok az egyetlen, akinek állandóan rohadt 4-5 órás layover-ei vannak? <.<
Nem tom, én így évi 4 darab 18+ órás utazással próbálom mindig minimalizálni a várakozási időket, mondjuk volt már, hogy megszívtam vele. Igazából minden átszállást próbálok 1.5-2 óra körülire szorítani. Van, hogy kevesebb is elég lenne, de az már necces, ha mondjuk késik a gép. Amikor először belépek az USA-ba, arra inkább 3-4 órát szoktam számolni, mert az immigration-nél néha rengeteget kell sorba állni. Volt is, hogy 2 óra nem volt elég, és simán lekéstem a következő gépet. Na meg azt is nézed, hogy mekkora a repülőtér. Most JFK-n hatalmas sor volt a security-nél, de korábban a newarki reptéren szívtam meg, ott az immigration, a vám és a security is nagyon lassan ment.

Quote from: Kvikveg on 2014-01-07, 19:10:28
Quote from: motifator on 2014-01-07, 07:45:17
... már így három év után...
Wow mar harom eve?  :eek:
Ha pontos akarok lenni, akkor jövő hét kedden lesz három év.
Amúgy rohadtul telik az idő, én mindig is úgy éreztem, hogy relatíve új arc vagyok itt a fórumon, de most lecsekkoltam, és 7 és fél éve regisztráltam  :zomg:
Azért veled is történt rengeteg dolog az elmúlt évek alatt. Emlékszem, amikor még csak tervezgetted Kanadát...
#24
Offtopic / Re: Offtopic
2014-01-07, 07:45:17
Sikerült, köszi szépen. Amúgy a nagy rémisztgetések ellenére nem volt semmi para, szerintem pont lemaradtam a legdurvább részről.
Londonban rohanni kellett, alig értem el a gépet, de New York viszonylag laza volt. Hatalmas sor volt, és láttam embereket rögtönzött kempingágyakon feküdni, de volt elég időm és simán elértem a gépet. Meg egy csávót hallottam panaszkodni, hogy a JetBlue légitársaság mennyire rosszul kezelte a vihart, nem volt elég pilótájuk, és nem tudtak elég gépet indítani a vihar után, hogy elvigyék a sok ottragadt embert.
Itt Austinban sincs most túl hideg, alig -1 °C, de 1-2 napja láttam a telefonomon nagyon durva minuszokat, szal tényleg pont lemaradtam a nagy hidegről. Amúgy nem bánom kicsit se :)

Kb. két órája érkeztem meg, és hulla vagyok így kb. 20 óra utazás után, de jó végre itthon. Hmm, igen, ezért a magyarok mindig be szoktak szólni, de hát ez van, itt van itthon, itt van saját ágyam, ide kapom a leveleimet, ide érkezek haza, már így három év után. Fasza volt otthon ez a majd' három hét, sűrű volt a program, sokat buliztam, de végre jó visszatérni az unalmas hétköznapokba.
#25
Offtopic / Re: Offtopic
2014-01-03, 13:57:54
Uhh, hétfőn repülnék vissza New Yorkon át...
#26
Quote from: danika230 on 2013-12-31, 18:28:26
oh yeah :cool:
Sword art Online II.
Király! Azon a képen nagyon durván néz ki Kirito :)
Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy tényleg csak a GGO arcot csinálják meg, vagy mennek tovább a sztorival. 26 részt nem nagyon ad ki a Phantom Bullet, de majd meglátjuk.
Mindenesetre Sino = love :)
#27
 :lol:, és  :lol:, és メリー・クリスマス innen is!

Nálunk idén felnőttek nem ajándékoztak, így nem kaptam semmit, de nem is bánom. Egyszerűbb így, totál őrületbe tud kergetni a karácsonyi ajándékvásárlás. A gyerkőcök persze kaptak mindenfélét, de nekik egyszerűbb, főleg miután felhívtam nővéremet, aki leadta a drótot, hogy melyik kölök mit szeretne :)
#28
Ugyan le vagyok maradva, de végülis új anime, saját topikja meg nincs, szal ide fosom a szót egy kicsit.
Monogatari Second Season-ról van szó, épp most nyomtam le a Shinobu Time arc-ot (amúgy boldog karit meg minden). Tök jó volt, bár sajnálom kicsit a végét, no meg Araragi-kun túl sokat csókolózik ilyen-olyan szereplőkkel ahhoz képest, hogy a világ legjobb nője várja otthon.

De amiért most itt vagyok, az az, hogy random youtube-ozgatás közben leesett valami.
Ez gyakorlatilag a megfordított/kifordított változata ennek.
Persze nem én vagyok az első vagy akár egyetlen, aki ezt észrevette, sőt, úgy néz ki, csak én élek egy szikla alatt (???). Hmm, mi ennek a mondásnak a magyar megfelelője? Na mindegy, itt van például egy fasza kis összehasonlító videó.
Na, csak ennyit akartam, remélem valaki érdekesnek találja, szerintem nagyon kúl. Már csak jönne ki végre ez a szám teljes változatban (az új, természetesen), mert le kéne tölteni meg szarrá kéne hallgatni, ahogy azt szoktuk.
Most volna kedvem belekezdeni a Hitagi End-be, de lehet, hogy inkább meg kéne várni amíg kijön az utolsó rész, és lenyomni egyben az egészet. Hmm, nagy dilemma...
#29
Quote from: NLZ on 2013-12-22, 02:47:09
Megnéztem végre az Evangelion 1-3 -at. Nem vagyok lenyűgözve. 6-7/10
Szerintem az első nem volt rossz, a második kifejezetten EPIC volt, a harmadikon viszont mindent elb***tak, amit csak el lehetett.

Más:
Tegnap este megnéztem a Hotarubi no Mori e című rövid kis filmet. Aranyos, szép, szentimentális, ha van fölös 45 perced, érdemes megnézni.
#30
Quote from: danika230 on 2013-12-21, 00:43:17
Golden Time ep12: ez a rész egyáltalán nem tetszett, Linda nem ezt érdemelte.  :frown:
Hát igen, szar a szitu, de te mit csináltál volna? Most vagy Kaga, vagy Linda szív, és elég megnézni az openinget vagy az endinget, hogy lásd, hogy melyikük a sorozat főszereplője...
Amúgy nekem se szimpatikus, ahogy Kaga betegesen függ Banritól, de attól még ebben a részben vele is durván kib***tak, ő se ezt érdemelte.Mellesleg az is fura, hogy mennyire könnyen túltette magát rajta, én a helyében egy pár napig szóba se álltam volna Banrival. De abba egyrész Kaga maga is beleőrülne, másrész félő, hogy addig Banri meg tényleg összejön Lindával.
Szó, mi szó, jó kis szarkavarós szappanopera lett ebből is :)