feltöltés

Started by Shock12, 2003-03-15, 12:56:22

Previous topic - Next topic

zsozso

Quote from: TurboK1 kérdés, a doujinokat nem leheten valahogyan rendszerezni? teszemazt "[author] - cím [sorozat(ok)]" vagy "cím - [sorozat(ok)] [author]" vagy valami hasonló mert nagyon összevissza van.

Ja, és fel tudom tölteni a Night Head összes részét (kivéve a negyediket).
Ha van idod atnevezni 800+ konyvtarat akkor hajra, mert nekem nincs.
Death is the only redemption

Fazék

Quote from: zsozsoHa van idod atnevezni 800+ konyvtarat akkor hajra, mert nekem nincs.
tényleg, ilyet akartam is kérdezni, hogy nekem pl van egy némelyek által már-már betegesnek tartott rendezési mániám, vagyis pl szívesen elvégzek elavult verziók törlését (persze csak közvélemény-kutatás után, hátha valakinek a másik verzió jön be), file-átnevezéseket, sfv-file készítést, csak nem tudom, hogy hogyan tudnék ebben segíteni, megoldható-e, van-e kedved másnak kiadni ilyen feladatokat?

zsozso

Quote from: Blimptényleg, ilyet akartam is kérdezni, hogy nekem pl van egy némelyek által már-már betegesnek tartott rendezési mániám, vagyis pl szívesen elvégzek elavult verziók törlését (persze csak közvélemény-kutatás után, hátha valakinek a másik verzió jön be), file-átnevezéseket, sfv-file készítést, csak nem tudom, hogy hogyan tudnék ebben segíteni, megoldható-e, van-e kedved másnak kiadni ilyen feladatokat?
Hat esetleg megbeszelheto a dolog.
Death is the only redemption

Cobra

Ebbe én is besegítenék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mattanja

Ha valami olyan lenne, amit ez hozzám hasonló analfabéta is el tud végezni, akkor szívesen segítek. Pl. Minden könyvtárba beírkálni, hogy teljes-e, vagy hogy összesen mennyi részes. Mert ezt már megcsináltam magamnak. Jó játék volt ezt a közel egy terrát átnézni...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

TurboK

#185
Quote from: zsozsoHa van idod atnevezni 800+ konyvtarat akkor hajra, mert nekem nincs.
Ami azt illeti jelenleg nincs jobb dolgom.

edit: úgy meg tudom oldani hogy leszedem az egészet, csoportositom, és zipelve visszaküldöm. (FTP-n átnevezni 5x lassabb lenne, meg majd az összeset le kell szedni egy almappával)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Fazék

Quote[R] 227 Entering Passive Mode (193,202,89,3,195,168)
[R] Opening data connection IP: 193.202.89.3 PORT: 50088
[R] APPE SAMURAI 7 episode 19 RAW.avi
[R] 553 Error: file permissions incorrect for resuming/appending (not 644).
[R] Transfer Failed!
erre van valami ötlet? mert egyszerûen nem hajlandó folytatni a megszakadt feltöltést, és már vagy negyedszer ugrom neki, kb 100 MB feltöltés veszett eddig oda... korábban sose volt ilyen gondom a feltöltéssel :confused:

Fazék

#187
sajnos továbbra se megy a feltöltés, mert egyszerre max 20-30 mega hajlandó fölmenni, egyszer csak biztosan megszakad, és nem hajlandó folytatni ott ahol megszakadt... a legutóbbi feltöltésem óta semmit se változtattam, egyszerûen nem értem, hogy mitõl lehet pedig most feltölteném a Samurai ep19 RAW-ot és hozzá a sub-ot, ill a hibás Ai Yori Aoshi file-ok helyett az official CRC-nek megfelelõ 2-es és 23-as file-okat (bár tény, hogy lejátszáskor nem észleltem így se hibát bennük, de ha lehet akkor miért ne a biztosan jó legyen fent, nem?) tényleg nincs senkinek ötlete? elõre is köszi!

zsozso

Quote from: Blimpsajnos továbbra se megy a feltöltés, mert egyszerre max 20-30 mega hajlandó fölmenni, egyszer csak biztosan megszakad, és nem hajlandó folytatni ott ahol megszakadt... a legutóbbi feltöltésem óta semmit se változtattam, egyszerûen nem értem, hogy mitõl lehet pedig most feltölteném a Samurai ep19 RAW-ot és hozzá a sub-ot, ill a hibás Ai Yori Aoshi file-ok helyett az official CRC-nek megfelelõ 2-es és 23-as file-okat (bár tény, hogy lejátszáskor nem észleltem így se hibát bennük, de ha lehet akkor miért ne a biztosan jó legyen fent, nem?) tényleg nincs senkinek ötlete? elõre is köszi!
Sajnos a serverben 1ik vinyo doglodik es emiatt neha elpanikol, holnapig sajnos ezvan -_-
Death is the only redemption

Fazék

Quote from: zsozsoSajnos a serverben 1ik vinyo doglodik es emiatt neha elpanikol, holnapig sajnos ezvan -_-
ok, bocsi, egy kicsit tudatlan vagyok a témában, nem gondoltam, hogy emiatt ilyen gondok lehetnek. akkor majd megpróbálom holnap este. köszönöm a segítséget.

Oblodra

Amikor elkezdem a feltöltést 10 és fél percig semmi baja, majd ezt az üzenetet kapom:(illetve az utolsó 2 sor jön akkor a többi ugyebár a csatlakozás/ndítés)

 :uzi:
257 "/Tales of Phantasia The Animation" is current directory.
    PASV
227 Entering Passive Mode (193,202,89,3,195,120)
    Adatkapcsolat megnyitása IP: 193,202,89,3,195,120 PORT: 50040.
    LIST -aL
150 Opening ASCII mode data connection for directory listing.
    126 bájt fogadása sikerült. (126 B/s) (00:00:01).
226 Transfer complete.
    TYPE I
200 Type set to I.
    PASV
227 Entering Passive Mode (193,202,89,3,195,129)
    Adatkapcsolat megnyitása IP: 193,202,89,3,195,129 PORT: 50049.
    STOR [Aoi-Anime]_Tales_of_Phantasia_OVA_-_01_[DVD][58882745].avi
150 Opening BINARY mode data connection for [Aoi-Anime]_Tales_of_Phantasia_OVA_-_01_[DVD][58882745].avi.
    A létezõ kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta.
426 Data Connection: Operation timed out.

Van valakinek ötlete ezt hogyan tudom orvosolni? SmartFTP-t használok, már próbáltam FlashFxp-vel is de azzal még csak folytatni se sikerült a feltöltést, ezzel legalább tudom folytatani.. csak így kicsit körülményes :)
Embernek ember a farkasa...

Cobra

Ha ZoneAlarmot használsz, akkor már meg is van a bûnös  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Oblodra

Még csak azt kéne, Kerio az illetõ de megnézem.
Viszont lehet az se jó,mert
gondolom ismeritek a Dc++-t noh ha ki van kapcsolva a KErio(vagy akár törölve) és az Xp tûzfal kiszedve akkor se lehetek aktív, pedig már voltam az elõzõ Xp instalálásánál....na mindegy különc egy gép.
Embernek ember a farkasa...

Tyrael

ha leer vadon hercegnoje szinkronosan, szeretnem feltolteni.
2 giga, es 28% ert le eddig.
tv-rip, a tv2bol lett multheten felveve.
eloszor atkonvertaljam valami emberibb meretre (1 cd, 2cd), vagy tegyem fel igy, es majd ti elintezitek.
mondjuk jobb lenne a dvd-riphez hozzailleszteni a magyar hangot, de azt nem vallalom be. :D

Tyrael

Miura

sziasztok!

Nekem nem teljesen tiszta ez a feltöltéses dolog..(sajnálom...;) )
bárki feltöltehet bármit,vagy ha jól értettem,egy külön mappába kell feltölteni,és onnan ha zsozsonak tetszik,akkor átrakja az usteamre??

Meglenne nekem a Penguin Brothers manga összes kötete angolul..szívesen felraknám az usteamre,ha lehet...
(nem láttam az usteamen,de az animehqn sem..)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Cobra

zsozso-nak küldj pm-et, ha úgy értékeli, hogy felkerülhet a szerverre, akkor kér tõled acc/pass-t, amivel majd tudsz feltölteni
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sponge

#196
Hali mindenkinek.

Most vagyok itt először, mármint a fórumben. Sok animét erről az ftpről szedtem le. És most szeretnék hozzájárulni, ha lehet. Elkezdtem tölteni a Tsubasa Kapiányt avi verzióban német szinkronnal. És azt szeretném, ha ezt nem csak én élvezhetném, hanem mindenki aki annyira szereti, mint én. Ezért gondoltam, hogy ha lehet feltölteném. Csak itt kezdődnek a gondok: Hogyan is kell? És mi az hogy 1234 es port??????? :lame: És még annyi ezzel kapcsolatban, hogy nem a 2002es anime, hanem a régi 1983-1986.  :whoah:
Ha lassan iszod a sört, tovább tart!

-Sponge-

Hiei-sama

#197
Csak Japan audioval mehet fel anime,nagyon ritka esetben ha nincs mas felmehet angollal is.Mas nyelveken kizart dolog.Feltoltesre meg kulon engedely kell es acc....

Sponge

De ehhez bárhol kerestem nem volt se japán se angol szinkron. Viszont volt a németen kívül még spanyol   :lazza:.
De ha nem lehet hát nem lesz fent. Akkor csak én fogom élvezni és kész  :hehe: Account van csak még használni nem tudom. :grrr:
Ha lassan iszod a sört, tovább tart!

-Sponge-

Hiei-sama

Igen te fogod csak elvezni.Felolem feltoltheted,de abban a pillanatban mikor felert zso torli is le ; )

Zsiga

Na ha már úgyis feljött ez a téma, valaki mesélne nekem röviden a feltöltésről? Hol kell jelentkezni (pm zsozso-nak, vagy van valami hivatalosabb mód?); külön upload-account kell-e , vagy a letöltő-accountnál lesz engedélyezve a feltöltés; hol tudhatom meg egy sorozatról hogy érdekli-e a népet; ilyesmi.
Előre is köszönöm. :)

Hiei-sama

Zsotol kapsz kulon accot...Nem a nepet kell,hogy erdekelje...Zso azt mondja mehet akkor felmegy ha azt,hogy nem akkor nem,barmi legyen is az.Ennyi. :Đ

dragon87

Hello mindenkinek. Még új vok, de szeretnék feltölteni egy animét ami még nincs fent. Pontosabban a Ginga Nagareboshi Gin c. animéről lenne szó (magyar címe Ezüstnyíl). Japán szinkron van rajta, meg "ráégetett" angol felirat. Nem tudom, remélem jó helyen kérdezősködök. Várom válaszotokat. Előre is köszönöm.


Selmo

Ha 2 postot visszaolvastál volna, mindent tudnál. :redface:

A tökéletesség unalmas.

sanyi007

Hali! Kérdésem a következő lenne: a Kamisama Kazoku (God Family) (link: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4147 ) fel fog kerülni az ftpre? nem rossz anime, jó minőségű softsubos mkvban is ki lett adva (Kamisabu!), és ha lehetséges én fel is tölteném, vagy átküldeném valakinek aki fel tudja tölteni. (azért is lenne fontos hogy felkerüljön, mert fansubot készítek hozzá, de nem fogom folytatni, ha nem lesz fent us-en, ugyanis akkor nincs sok értelme, mert már elég nehéz ezt a softos mkv-t megszerezni.)

Soldier

#205
Quote from: sanyi007 on 2007-11-01, 13:56:06
Hali! Kérdésem a következő lenne: a Kamisama Kazoku (God Family) (link: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4147 ) fel fog kerülni az ftpre? nem rossz anime, jó minőségű softsubos mkvban is ki lett adva (Kamisabu!), és ha lehetséges én fel is tölteném, vagy átküldeném valakinek aki fel tudja tölteni. (azért is lenne fontos hogy felkerüljön, mert fansubot készítek hozzá, de nem fogom folytatni, ha nem lesz fent us-en, ugyanis akkor nincs sok értelme, mert már elég nehéz ezt a softos mkv-t megszerezni.)


ez érdekes ugy emlékeztem ez fenn van(?!) én már láttam de ezekszerint torrenteztem.. biztos van vmi oka hogy nem kerül(t) fel , ha meg nincs akkor vki minjart mond neked vmi okosat hogy mi is a helyzet pontosan. amugy hely hiány van? <- csak kérdés mer most eszembe jutott, hogy ezt most itt(forumon) olvastam avagy álmodtam vmikor

Hiei-sama

Quote from: sanyi007 on 2007-11-01, 13:56:06
Hali! Kérdésem a következő lenne: a Kamisama Kazoku (God Family) (link: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4147 ) fel fog kerülni az ftpre? nem rossz anime, jó minőségű softsubos mkvban is ki lett adva (Kamisabu!), és ha lehetséges én fel is tölteném, vagy átküldeném valakinek aki fel tudja tölteni. (azért is lenne fontos hogy felkerüljön, mert fansubot készítek hozzá, de nem fogom folytatni, ha nem lesz fent us-en, ugyanis akkor nincs sok értelme, mert már elég nehéz ezt a softos mkv-t megszerezni.)


A Rabbit-Force sztem jobb verzio dvdrol van rippelve es meg kevesebbet is foglal :P Zsot kell kerdezni felmehet-e...

legios

Hellósztok!

Nekem több anime is le volt már töltve amelyek láttam, hogy nálatok nincs fenn az ftp-n most is van egy a Ga-Rei zero, az után érdeklődnék, hogy hogyan lehet ezeket feltölteni, mert biztos másokat is érdekelne néhány rétegsorozat amit nehéz beszerezni?

Ramana

Szeretnék feltölteni anime-ket (magyar szinkronnal, extra jó minőségű magyar felirattal melléket), de nem tudom hogy FTP-n mit kell beállítanom.
Please help.

Selmo


A tökéletesség unalmas.