Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Nimlot

#1
Anime társalgó / Sport animék
2007-04-16, 23:39:54
Üdv mindenkinek!

Elöször is HA már van ilyen topic elnézésteket kérem de nem ellenöriztem le.
Indítási indokom az lenne, hogy ne szórodjanak szét a sport animék külön topicokra , mive úgy sincs belölük túl sok mégis időről időre megjelenik egy ami felkeltheti az érdeklődést (pl.: overdrive, kenichi). Ugyanakkor általánosságan is megoszthatjátok véleményetek mi nem tetszik és mi az amiért érdemes nézni sport animét. (szeretném megjegyezni, hogy szvsz a martial arts is a sport kategoria része lehet)

Yoroshiku! :tezsvir:

Akkor meg is kezdeném az Overdrive-al. Nekem az opening zenéje már tetszett és a jövőbetekintés. Igaz már van egy Tour de France feldolgozás de sajnos nem láttam így nem tudok hasonlítani, mindenesetre kis cukormázas külselyü és történetü animék főhőse útraindult, hogy ő legyen a biciklizés királya :D. Nézzük együtt, mi sül ki belöle.


Mégszer várok minden kedves hozzászólót  :D
#2
Háj all!
Gondoltam létre hozom ezt a topicot hogy ne kelljen minden új talán kicsit rövidebb élettartamú animék miatt új topicokat megnyitni.

Meg is kezdeném:
3 anime ami nem rég kezdőtött: Kiba; Ari gear; Black lagoon,
mind3 ígéretesnek tűnik mind rajzolás történetben karakter fomálásban és számomra mostanában kedves szempont: zeneileg is ott vannak!

Kiba: 7. résznél jár a fordítás amiből megismerhettük a 2 főszereplő bemutatkozását és kis utalást kaptunk az elkövetkezőkre. A világ szerepjátékhoz hasonlítható kicsit pokemon feeling az idézés de legalább komolyabban néznek ki a lényeg :P. A rajzolás az azért egyszerü, de nem rossz. A zenéje nem biztos h mindenkinek tetszeni fog kicsit sajátos ill érdekes de nekem nagyon bejött.

Air gear: 6. részig van fordítva. elég látványos tehát szépen megrajzolt. Történet :babyface a csúcsra jut? majd meglátjuk :). Úgy tűnt zenére szintén nagy hangúlyt fektettek mivel sok a jó szám benne :D. És azok az ecchi jelenetek  :Kiraly: Nagyon jó anime. Ill érdemes megjegyezni hogy kb mint a GTO-ban úgy grimaszol itt is a főszereplő.

Black lagoon: 3. részig van fordítva de már 5ig van raw. Szintén egy látványos, lövöldözős akció anime. Az introja egyszerüen KIRÁLY :Kiraly:. Asszem ez is azok az animék közé fog tartozni amiknek mindig meg kell nézni az introját:D. túl sok nem derült ki a storyból, csak h 4en vannak a szállító bizniszben és az oroszokkal szimpatizálnak :)

Egyenlőre ennyit!
#3
Games / Sudeki
2005-09-21, 17:08:43
Hali! nem fogjátok elhinni de megérkezett az elsõ Angolok által készített final fantasy hasonmás és ezúttal PC-re! A játék neve Sudeki. Az X-boxal rendelkezõk biztosan többett hallottak róla mivel ha jól tudom arra jött ki elõször talán még 1 éve. Viszont itt van PC-re is. A játék nagyon kellemes szép grafikával (anime stylusú fantasy-knak megfelelõ) Én mindenkinek nagyon ajánlom.

De már itt feltenném az elsõ kérdésemet: lehet hogy törési programhiba de nálam valamiért a karakterek törpe hangon beszélnek, azaz mintha húznák a szallagot... elég idegesítõ és így nem igazán lvezhetõek a párbeszédek. A patchet is feltelepítettem de nem segített rajta. Ha valaki tudna ezügyben segíteni azt nagyon megköszönném.