Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Alkyra

#1
Anime / Rosario+Vampire
2008-01-13, 10:40:26
Frissen indult anime ez is, mely a mangát adaptálja.

Történetünk főhőse, Tsukune véletlenül egy olyan iskolába felvételizik, ahol démonakat, szörnyeket s egyéb misztikus lényeket tanítak s nevelnek arra, hogy miként vegyüljenek el az emberi világban. Itt találkozik a gyönyörű vámpírlánnyal, Moka-val akibe rögtön beleszeret.(s ezért sem akarja elhagyni az iskolát) A történet során Tsukune próbálja titokban tartani valódi kilétét, de természetesen vonza  bajt(=aggresszív diákok, tanárok akik elrágcsálnák a srácot délutáni nasinak).
A team idővel bővül  s ezzel párhuzamos Tsukune gondjai is.(pl egy succubus lány aki akárhogy próbálkozik nem bírja elcsábítani főhősünket s ez meglehetősen bosszantja. :smile:)

Stílusát tekintve akció, románc s ecchi(erősebben mint a manga).
Aki olvassa a mangát az ezt is szeretni fogja valószínűleg.

Eddig megjelent részek:

Rosario+Vampire 01 by Ayako-BakaWolf
Rosario+Vampire 02 by Ayako-BakaWolf
Rosario+Vampire 03 by Ayako-Bakawolf
Rosario+Vampire 04 by Ayako-BakaWolf

Konkrét leírás hozzá:
(angol)
Rosario+Vampire
#2
Anime / Persona-Trinity Soul
2008-01-10, 14:54:48
Aki ismerei a játékot annak nem kell bemutatnom. Aki viszont nem, annak itt egy rövidke leírás:

A történet Ayanagi-ban játszódik, ami egy Japán tenger melletti közeli város. A sztori 10 évvel a Persona 3(ps2) után indul.
A városban ismét felüt az Apátai Szindróma( a fertőzöttek elveszítik elméjüket s akaratukat) s különleges gyilkosságok történnek egymás után.
Főhősünk, Shin épp ebben az időszakban költözik vissza kisöccsével Jun-nel a bátyukhoz(Ryo), ki a helyi rendőrség főnöke s ő vezeti ezeket az ügyeket is.
Shin akaratán kívűl belekeverdik az egészbe s hogy saját életét mentse tudatlanul felébresztil a másik belső énjét,a Persona-ját...

Remek kis anime lesz belőle ezt már előre látom. Szép rajzolása, kellemes zenéje(akkorát röhögtem rajta amikor a bárban voltak s akkor a p3 zenéje ment a háttérbenxD), érdekes karakterek s szépen induló története van..mindenképpen érdemes lesz nézni.

Itt egy torrent a részekhez:

Persona -Trinity Soul ep 1 by OI!
Persona -Trinity Soul ep 2 by OI!
Persona -Trinity Soul ep 3 by OI!
#3
Manga / Mirai Nikki
2007-11-18, 22:14:53
Épp 4chant böngésztem mikor rátaláltam erre a gyöngyszemre. Főleg a Higurashi nézők fogják nagyon értékelni. Stílusát tekintve..hm...Psziho-természetfeletti lenne rá a legjobb szó.
Odarakhatnám a románc szót is...de inkább nem. Mindjárt megértitek miért is.

A történet egy magányos srácról szól, akinek csak képzeletbeli barátai vannak s semmit nem csinál egész nap, a mobiltelefonban létező napló írásán kívűl.
Ám egy a képzeleti barát, aki Yukki elméjében lakozik s a Tér s Idő Istenének titulálja magát, megajándékozza a srácot. Módosítja a mobiltelefonját úgy, hogy az mindig a jővöt mutassa neki.
Yukki előszőr nem akar hinni a dolognak, de hamarosan rájönn, hogy Deus nem viccelt vele.

Ám, ahogy mint tudjuk, semmi sincs ingyen. Deus megjelölt még 11 másik embert akinek szintén van egy ehhez hasonló Future Diary-je s kiadta a feladatot: Meg kell ölniük egymást. Ugyanis Deus Ex Machina, nem véletlenül hívta magát Istennek.Az is. A játéknak egy szabálya van: csak egy maradhat. Persze jutalom nélkül mit sem érne a dolog. Az utolsó élő Napló használó lesz a következő Isten, aki bármit megtehet a világgal.(azaz Dues utódja)

Hogy még érdekesebb legyen a dolog, már Deus "bejelentése" előtt, megtámadja egy ismeretlen alak Yukkit s csak egy valaminek köszönheti az életét: egy lánynak, akiről később kiderül, hogy Ő is Napló használó...de Ő egy kicsit más. Míg Yukki "naplója" körülötte történő dolgoknak mutatja meg a jövőjét...addig a lánynak pontosan azt írja, hogy mit fog csinálni a srác s mi fog vele történni...azaz egyetlenegy szóval a lány egy "stalker". A rosszabbik fajtából, ugyanis...meg van kattanva. Nem gyengén.
S ennek tetejében szerelmes...(kombináld a stalker, szerelmes s őrült jellemeket...képzelheted milyen) s nem fél akárkit is eltenni láb alól, aki el merészeli venni tőle vagy bántani akarná az Ő Yukkiját...
([spoiler] Erre nagyon jó példa, amikor betört a srác lakásába s kikényszerítette, h bemutassa az anyjának őt.(bár ez meglehetősen kedves jelenet volt) A csattanója az volt a dolognak, hogy este, miután az anya áldásat adta a "párra" s lefeküdtek aludni a lány megjegyezte, h milyen jó, hogy nem kellett használnia az eszközeit, hogy "meggyőzze" a mamát arról, hogy neki milyen jó hogy Ő a  fiacsakája mellet van...az eszközök továbbá egy sporttáskányi nagy méretű konyhakés...itt egy kép róla:
http://www.onemanga.com/Mirai_Nikki/10/35/
[/spoiler]
)
Ezért nem raktam oda a románc szót...

Elég lassan jönn ki, mivel csak hónapota adnak ki egy részt, de az 40-50 oldal általában.(szal 21 chaptert láttok, de az valójában eléggé hosszú. )
Minden Higurashi s DeathNote fannak ajánlom. Piszok jó manga.:)

http://www.onemanga.com/Mirai_Nikki/

Itt el tudjátok olvasni.

Eddigi értékelésem: 10/9.8

#4
Anime / Shakugan no Shana
2007-10-12, 23:00:05
Csodálkozom, hogy ennek az anime-nek nincsen topicja még.
Mivel most indult a második season gondoltam csinálok neki egyet.^^
Leírást az első sorozathoz itt találtok:

Shakugan no Shana

Az animét meg fenn van az ftp-n. Az első sorozat értékelése röviden:
Remek grafika, egyszerű ámde magával ragadó történet s látványos harcok. A karakterek közepesen vannak kidolgozva, de illenek a sorozathoz.
A zenék alatta fülbemászóak s a hangok is jól lettek hozzárendelve a sorozathoz.
A vége egyértelműen nem volt lezárva s így sokan várták már a folytatást.

8.9/10

Akit esetleg érdekelne az első rész a második seasonből:

Shakugan no Shana 2nd -Ep 1 [SS-Eclipse].avi

Shakugan no Shana 2nd -Ep 1 [Ayako & Your-Mom].avi

#5
Anime / Sola
2007-06-12, 10:55:39
Nem is értem, hogy miért nincs ennek még külön topicja.Szerintem megérdelmi.Egy kicsit lassan indul be a történet, de mindenegyes résszel egyre jobb lesz.:) A történetet leginkább az Air stílusához tudnám hasonlítani, de majd meglátjátok ti is.Érdemes belenézni.

Típusa: Drama, Psychological, Romance, Supernatural
Leírás:Yorito Morimiya loves taking pictures of the sky so much that one day, he wakes up at 4 am to take pictures of the sunrise overlooking the bay. However, he is deterred when he meets a strange girl trying to force a vending machine that stole her money. Yorito helps her with forcing the machine but when the machine finally vends, the girl has mysteriouslly vanished.
Torrent:
[LunarAnime- Sola 1]
[LunarAnime- Solar 2]
[LunarAnime- Sola 3]
[LunarAnime- Sola 4]
[LunarAnime- Sola 5]
[LunarAnime- Sola 6]
[LunarAnime- Sola 7]
[LunarAnime- Sola 8]
[LunarAnime- Sola 9]
[LunarAnime- Sola 10]
[LunarAnime- Sola 11]
[LunarAnime- Sola 12]
[LunarAnime- Sola 13-END]
#6
Anime / D.Gray-man
2006-10-03, 19:54:29
Ez egy eszméletlen jó manga alapján készülő anime. Én már nagyon régóta olvasom s a One Piece mellett ez a másik nagy kedvencem(meg a BleachXD).

Itt egy rövid leírás a mangáról.^^

Akuma, monsters born from dead souls mistakenly recalled by their loved ones to the living world, are the weapons of the Millenium Earl, who is intent on the destruction of the world. Allen Walker has been cursed with an anti-Akuma weapon as his left arm and an eye that sees the former soul of the Akuma since his youth. He is also one of the few who contain "Innocence", a substance that allows him to kill Akuma and fight the Earl. With these powers, he joins the Black Priest Organization as an Exorcist and sets out with other Exorcists to stop the Earl's attempts to annihilate the human race.

http://bt.saiyaman.info/download.php?id=2791&file=%5BS%5EM%5D+D.Gray-man+01+RAW.avi.torrent

Itt az első rész RAW-ban. Nekem nagy reményeim vannak a sorozattal kapcsolatban.
Egyb. néhol meglehetősen durva(a manga legalábbis) szal azért csak erős idegzetűeknekXD

u.i.: további itt egy barátom által készített fan oldal: http://dgm.extra.hu
Akit komolyabb érdekel a dolog az mindenképpen nézzen be oda.:)
#7
Anime / Eureka 7
2006-08-17, 19:10:39
Csodálkoztam h nincs ennek az animenének külön topicja, pedig megérdemelné.
Én nem szeretem annyira a mecha animéket, de érdekes módon ezt egyszerűen nem tudtam abba hagyni.Két nap alatt megnéztem 40 részt s tűkön ülve várok a folytatásra.
A grafikája az nagyon szép. Egész végig megmarad a csodálatos részletessége. A zene is megállja a helyét.(az OST-t már le is szedtem.:) A karakterek meg egyenesen fenomenálisak. :szemuveges: A történetben erősen benne van egy romantikus szál is, ami elriaszthat pár embert, de nem annyira vészes a dolog.(nekem bejönn me én shoujo fan vok.:))
Most nincs kedvem leírni az alapsztorit ezért belinkelem az A-Net által írt rövid bemutatót:

Renton Thurston is a 14-year-old boy who lived with his mechanic grandfather in a backwater town. Every day he dreamed of being with the mercenary "Light Finding Operation (LFO)" aircraft pilot group "Gekkostate" and riding "Trapar" particle waves-- a sport called "reffing"-- with their charismatic leader Holland, especially when faced with his father's acclaimed past or his grandfather's desire to protect him. When a young girl named Eureka riding the original LFO, the "Nirvash typeZERO", asks his grandfather for a tune-up, she inadvertently brings the attention of the military to the garage; as a result, the garage is destroyed and Renton is forced to deliver a new type of interface-- the "Amita Drive"-- to the Nirvash. After a heated fight in which the Nirvash destroys the military LFOs by unleashing an immense amount of power, Renton is invited into Gekkostate. However, he quickly realizes that behind the facade of a traveling group of mercenaries is a very bitter reality.

Remélem nem én vagyok az egyetlen, aki nézi ezt a remek animét.Remek fordulatok vannak benne, szépen kidolgozott szállakkal.Mindenkinek erősen ajánlom. Az anime egy kicsit nehezen indul be (hasonólan an NGEhez. az eleje gyerekes akció) de után eszméletlen jó lesz. Mindenkinek várom a véleményét róla!!!

(itt a link hozzá A-Net -en. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4797)

u.i.: Vlk tud róla, hogy lesz-e több Season belőle???
u.i.2.: Az anime néhol nagyon durva tud lenni.(pl az mikor Renton tehetetlen dühében megalázz egy halott mechát, majd mikor elkezdi taposni a Nirvash lábára ragad az emberi hullának a letört csonkja...s nem takarnak ki semmit...) Meg néha egy csöppet erotikus.(pl Eurekát meztelenül ábrázolták(mikor leszedik róla azzal a savval a Scrab-ot róla..csak a bőre bánja a lánynak...) de "ott" nincs semmi természetesen..(babaszindróma.-.- ha már mutatják akkor rajzoljanak már oda vlmt kérem..-.- nu mind1.)
Szal azért 16 év alatt ne nagyon nézze meg az ember, kell hozzá némi ideg, azt nem tagadom.
#8
Anime / Utawareru Mono-SPOILER
2006-04-30, 17:42:03
Nos ez most induló anime s nekem nagyon tettszik. Hasonló módon mint a Fate/Stay Night ez is egy sikeres h-gameből készült(amit már letöltöttem s játszom is vele. köszönnhetően az Atlas v11 fordító proginak s az AGTH-nak.)
A története röviden:

"Hakuoro has lost his memory after succumbing to serious injuries; but thanks to a elderly woman and her granddaughter Eruruu, he is nursed back to health. His face is covered by a strange irremovable mask and he occasionally sees beastly visions. Eruruu now cares for him as he becomes accustomed to the village and its inhabitants who all bear strange ears (the women have tails too). Though these people venerate the forces of nature, desecration of an alter forces them to take drastic measures to preserve their lives from the wrath of Mutikapa-sama, guardian of the forest."

Bocsánat, hogy így angolul teszem be, de gondolom, hogy a fórumosok 99% tud angolul.^^
A stílust nézve fantasy, shounen, action és mytery.
Akit érdekel, az ide írhat róla. Nekem egyenlőre nagyon bejönn, mert nagyon jól vannak ábrázolva a karakterek s szeméyiségeik s a történet is nagyon jó.

Eddig megjelent részek(ezek mind Yesy fordítások):

http://bt.yesy-fansubs.com/%5Byesy%5D_Utawarerumono_-_01_%5B0D75D63E%5D.avi.torrent
http://bt.yesy-fansubs.com/%5Byesy%5D_Utawarerumono_-_02_%5B7B45B4FD%5D.avi.torrent
http://yesy.fansub-torrents.com/%5Byesy%5D_Utawarerumono_-_03_%5BDD45CF40%5D.avi.torrent
http://bt.yesy-fansubs.com/%5Byesy%5D_Utawarerumono_-_04_%5B049B1FE4%5D.avi.torrent
#9
Games / Niton Az Elveszett Világ
2004-02-19, 12:57:53
Üdvözletem mindenkinek!

Bár még új vagyok a fórumon, de szeretnék nektek mutatni
egy manga rpg-t amit én csináltam.(össz-vissz két év alatt)

A neve Niton Az Elveszett Világ.
Akinek tetszett a Final Fantasy 6 vagy az Amnézia annak
ez nagyon be fog jönni.
Ha valakinek kedve van rá és van rá ideje kérem
nézze meg és mondjon róla véleményt ebbe a topicba!!!

Innen le lehet szedni!