Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Meske

#1
Offtopic / Álmok
2004-08-30, 13:46:43
Mivel a "Kinek honnan származik a neve?"-threadben Zanador névleírásából kiindulva néhány post az álom körül forgott, s elég érdekes dolgok hangzottak el, úgy gondoltam, hogy ha ilyen sok embert érdekli ez a téma, inditok egy threadet, s ezen belül lehet róla beszélni.
Nephilim: ide is válaszolhatsz a "Kinek honnan származik a neve?" threadben írt postomra.
Nagyon jó lenne, ha esetlek valamelyik moderátor áttudná pakolni ide az álommal kapcsolatos postokat, így legalább ott nem lennének  :_off: -ok, hanem itt -ok.  ;)

Nephilim: Egyébként azt, úgy értettem, hogy "kívülröl" látom magamat, hogy kitalálom, hogy mit szeretnék tovább álmodni, de sajna nem sikerül annyira beleélni magam, hogy én legyek az, hanem olyan, mintha egy filmet néznék, aminek az alakulását én döntöm el.

Hát igen, milyen érdekes is tud lenni az emberi agy...  :rolleyes:
#2
Anime / Sailor Moon
2004-07-19, 15:02:16
Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy a Sailor Moon is érdemel egy külön thread-et, ha már a Dragon Ballnak van. (Bár lehet, hogy nem lesz ez hosszú életû)

Van itt egyáltalán valaki, aki szereti ezt az animét? Nekem kiskoromban ez volt a kedvencem, s még most is nagyon szeretem. Általános suliban felosztottuk egymás között a szereplõket, s eljátszottuk az animét a szünetekben (én voltam Hold-tündér :p).

Amúgy nem tudja valaki, hogy hol lehetne beszerezni? Mert tesómmal sehol sem találjuk. Elõre is köszi.

Meske