Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Kazenokizu

#1
sziasztok! (ehmm... 3 [vagy 4?] év után újra itt. de jó látni a sok ismerős arcot nicknevet!)

Ez az én topicom (tekintve, hogy évekkel ezelőtt animéről dorámára váltottam).  :redface:

A Kimi wa petto egynek elmegy kategória, romantika-kedvelőknek ajánlott, de fiúknak nem gondolnám, hogy ezzel kellene kezdeni a jdrama-nézést, túl csöpögős és a sztori is elég erőltetett néhol.

Az én abszolút kedvenceim (a teljesség igánye nélkül):

Kisarazu Cat's Eye: első blikkre eszement vígjátéknak tűnhet, az ember nem vár tőle semmit csak laza kikapcsolódást, aztán ahogy halad előre a sztori, rájön, hogy csupa cinizmus az egész. A sorozat a zseniális rendezői és vágási megoldásoknak hála nagyon egyedi, nagyon pörgős, és -nagy örömömre- nem szűkölködik a már-már groteszkbe hajló humorban sem. Karakterei mind-mind ízig-vérig valóságosak, szerethetőek. Sokszor volt olyan érzésem, hogy ha nem japánul beszélnének és nem lenne ferde a szemük, akár itthon, Magyarországon is játszódhatna a történet.

Nobuta wo Produce: ez is sokkal több szerintem, mint aminek látszik. Könnyű tinivígjátéknak gondolhatnánk a szokásos klisékkel körítve (harc az iskolai népszerűségért, a legmenőbb lány jár a legmenőbb sráccal, durva kiközösítések, iskolai csínyek, stb.). Legfőbb erénye viszont, hogy olyan egyedi hangulata van, amit nehéz leírni, egyszerűen meg kell nézni, és hagyni, hogy az embert átjárja az a keserédes érzés, amit a film áraszt magából. Eddig 4x néztem végig, de egyszerűen nem bírom megunni.

Ikebukuro West Gate Park: nekem nagyon hajaz a Kisarazura, habár ez kissé kommerszebb. A vége elég klisés, viszont amit imádok benne, az szintén a hangulata. A Kubozuka Yosuke által játszott mellékszereplőt, Takeshit pedig egyszerűen nem lehet nem szeretni. :)

Tatta Hitotsu no Koi: nagyon édes romantikus történet. Semmi extra, de pont ezért jó. Szerethető karakterek, nem túl bonyolult sztori, átlagos színészi alakítás. Külön kiemelném, hogy a zenéje (Ike Yoshihiro munkája, ő írta a Nobuta flmzenéjét is) zseniális, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyire megszeressem a sorozatot. Hideg téli estékre kiváló szórakozás.

Bloody Monday 1-2: alapvetően nem szeretem a krimi/akció műfajt, mégis adtam neki egy esélyt és belevágtam. Nem bántam meg. Ritka az olyan film/sorozat, aminél már az elején nem sejtem legalább nagyjából, hogy mi lesz a vége. Ez egyike ezeknek. Egyszerűen nem lehet abbahagyni! A sorozat végig képes fenntartani a feszültséget, hihetetlen fordulatos és izgalmas. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kurosagi: ezt is többször láttam már (na jó, bevallom, nagy Yamashita Tomohisa-fan vagyok - ez látszik a listán is :redface: ), de állítom, hogy akkor is tetszene, ha nem ő játszaná a főszerepet. Kicsit klisés, a színészi alakítás sem egetrengető, de mégis izgalmas és élvezhető.

A Nodame Cantabile live-action dorama is jó lett, érdemes megnézni. Ha valaki szereti a kórház-sorozatokat annak ajánlom figyelmébe még a Code Blue-t.
#2
Help / Re: Bittorrent
2008-08-22, 01:40:37
Quote from: Próféta on 2008-08-22, 01:22:07
Egészen pontosan hogyan nem működik?
Hát, hogy szaknyelven fogalmazzak: nála nem zöldül ki a uTorrent. :D
QuoteViszont ha nem kapcsolódtok azonos torrentekhez / trackerekre / peerekhez, akkor ebből nem kéne bajnak származnia.
Ebből nagy gondok szerintem nem lesznek, mert teljesen más dolgokat töltene ő, mint én, ráadásul nem is egy időben torrentezünk/nénk. (Vagy csak én gondolom nagy naívan, hogy ebből így nem lesz sok gond? ::) )

QuoteMindketten jó sok más peerhez kapcsolódnátok, és így egymás elől veszitek el a sávszélességet, maximális aktív NATolt TCP kapcsolatokat, illetve a router és a nethozzáférés minden egyéb fizikai paraméterét. Minthogy két külön torrent kliens üzemel, nem lehet központilag bekorlátozni / bekalibrálni a torrent éhségét. Ennek következtében egyikőtöknél se megy igazán jól a torrent, bedühödtök, és véget vettek egymás életének.
Hehhe, ebből legalább biztosan én kerülnék ki győztesen, és akkor repülne a router, enyém lenne az egész sávszél, és jöhetne a teljes boldogság. :D

Na de köszönöm szépen a sok segítséget és a türelmet egy ilyen pc-s szerencsecsomaghoz, mint amilyen én is vagyok. Cserébe viszonzásul nemigen tudok mit felajánlani, de ha gondoljátok, jövőre ingyen kiveszem a vakbeleteket. ;)
#3
Help / Re: Bittorrent
2008-08-22, 01:05:22
Quote from: Próféta on 2008-08-22, 01:01:49
Ugye jól értem, közös routert használtok, mindkettőtök gépe ugyanazzal a routerrel van összekötve egy-egy kábellel, és abba a routerbe érkezik kívülről a net?
Pontosan.

QuoteHa így van, akkor a két gépen használjatok különböző portot a torrentezésre; az egyik portot az egyik gép IP címére, a másikat a másikra forwardoljátok a routerben, és a torrent programokat is az adott géphez irányított portra állítsátok be.
Így csináltam, neki is a saját ip-jére forwardoltam, és nem működik.

QuoteEttől függetlenül nem feltétlenül bölcs egy router mögül két géppel torrentezni; ha nem vigyáztok, megölitek egymást.
Ezt pontosan hogy érted?
#4
Help / Re: Bittorrent
2008-08-22, 00:53:10
m(_ _)m  :merci:
Tényleg annyi volt a baja, hogy az a 192.168. kezdetű ip kellett a forwardinghoz, most már kizöldültem. :D

[Viszont ugyanezt kijavítva a lakótársam gépén, az ő torrentjén még mindig átjárhatatlan a port. (Az övéhez van a router csatlakoztatva, nála is azt a 192.168. kezdetű ip-t kell írnom, vagy nála mást?)]
#5
Help / Re: Bittorrent
2008-08-21, 23:42:16
Quote from: Cobra on 2008-08-21, 23:30:39
uTorrentben a Connections alatt lehet állítani. És itt a randomize porton kívül legyen mind kipipálva.
Ez megvan, mégis kiszürkült: [spoiler][/spoiler]

Router-beállításokról a képeket meg elküldöm nektek pm-ben.

Próféta: én megmutatok bármit, csak mondd meg, hogy csináljam az ipconfig/all-t?  :redface:

#6
Help / Re: Bittorrent
2008-08-21, 23:26:44
Igen Cobra, engedélyezve van az UPnP, és meg is jelenik a uTorrent a router-beállításoknál.

Kipróbáltuk router nélkül, de akkor meg net sem volt, nemhogy torrent. :)

Esetleg az nem lehet a probléma forrása, hogy dinamikus az IP-m?

Meg nekem gyanús, hogy mióta 1.8 van a gépemen, azóta a port így be van szürkülve, eddig nem ilyen volt. De ezen sem tudok hol állítani:

#7
Help / Re: Bittorrent
2008-08-21, 23:14:51
Nem ment régebben vele, mert tegnapelőtt köttettük be lakótársaimmal a netet, rögtön routerrel szétosztva. (3 gép közt)
És az a vicc az egészben, hogy tegnapelőtt még úgy-ahogy ment a torrent, habár sárga volt, nem zöld, de jött a cucc olyan 200-zal kb. Viszont feltölteni már akkor sem akart. (És igazából ez idegesít nagyon, mert ugye előbb-utóbb bannolni fognak az asiandvdclub-ról, ha marad ilyen gyér az arányom.) De aztán ma frissítettem 1.8-ra, és azóta semmi. Néha, pár percre elkezd csordogálni olyan 10-zel, de az sem tart sokáig, feltölteni meg még mindig semmit nem tud.
#8
Help / Re: Bittorrent
2008-08-21, 22:53:26
Tenshi: ezeket mind meg is csináltam, pontosan úgy állítottam be a routert, ahogyan a portforwardos leírásban szerepelt, ráadásul a Windows tűzfalon is engedélyezve van a port (UDP és TCP egyaránt -na nem, mintha tudnám, hogy ez mit jelent, mindenesetre betettem őket a kivételek közé), ennek ellenére mindig az errort kapom a port-átirányítás tesztelésénél, és a uTorrent-es kis ikonom sem akar bezöldülni, hol piros, hol sárga, ez a 2 váltakozik. A router-en meg ki van kapcsolva a tűzfal. (Be sem volt kapcsolva, ha jól tudom.) Szóval több ötletem nincs, hogy miben lehet a hiba. Viszont marha idegesítő, hogy Ftp-ről simán töltök 3000 kbyte/s-mal, a torrent meg alig 10-zel vánszorog, ha egyáltalán vánszorog, mert legtöbbször piros, és nincs semmi bejövő adat.
Esetleg az nem lehet, hogy a vírusírtónak van vmi tűzfala, ami nem engedi megnyílni a portot? Ősrégi Nod-om van ezen a gépen, és próbáltam már rajta megkeresni, hogy a port engedélyezését hol kell beállítani, de nem találtam sehol. Meg arra is gondoltam, hogy leszedem a jelenlegit, és rárakom a gépre a legújabb Nod-ot, de nem tudom, hogy ennek lenne-e értelme...

Cobra: TP-LINK WR340GD a routerem, a net pedig 30/20 kábeles internet.
#9
Help / Re: Bittorrent
2008-08-21, 19:48:54
Én is frissítettem 1.8-ra, azóta nem jön semmi... O.o Se egy seed, se egy peer, senki. És nem tudom, mitől.

De ami a legdühítőbb: egyszerűen nem tudok passzívból átmenni aktívba, sehogy nem vagyok képes azt a szerencsétlen portot megnyitni, ami a utorrentnek kéne. Legszívesebben már a falhoz vágnám a routerrel együtt a gépet is... :( (esetleg valakinek vmi tippje, hasonló élménye, felajálnható szabad válla, amin kibőghetném magam van-e?)
#10
Offtopic / Re: Offtopic
2008-07-21, 20:24:04
Quote from: kikuchiyo on 2008-07-21, 20:05:50
Ezen dühöngtem egyet. Hosszan lehetne beszélni arról, hogy mennyi elbaszott dologra világít rá ez a hír, szubjektív tudomány-fag-ológusként csak annyi, hogy vagyonelkobzást és életfogytiglani kőtörést érdemelne, aki ilyen szarokat forgalmaz.
Erre csak annyit: aki hülye, haljon meg. Ha valaki 3 diplomával a zsebében beveszi, hogy ettől majd  "szállíts zsírt a mitchondriába (-iumba, de mindegy) és gyárts ATP-t"- alapon fitt lesz, háááát...
"javíthatók az öregkori problémák, a memória vagy az intelligencia"Ha ez igaz lenne, már mindannyian körül lennénk véve 150 éves, bikatestű zsenikkel... Lehet, hogy túl korlátolt vagyok, de az ilyesmit mindig zsigerből elutasítom.

Quote
Streaming videó rögzítésére olcsó (ingyenes, azonnal működő) megoldás az mplayer vagy a mencoder használata:
mplayer mms://waryas.ath.cx/wowow -dumpstream
-vagy-
mencoder mms://waryas.ath.cx/wowow -oac copy -ovc copy -o moonmovie.wmv

Hátrány, hogy ilyenkor nézni nem lehet a filmet közben (legalábbis nekem úgy tűnik).
Köszi, erre nem gondoltam. :smile:
(öööö.... és azon belül hogy? :redface: )
#11
Help / Re: Általános kérdések
2008-07-21, 18:54:57
Viszonylag új, ahogy olvasgattam a bemutatkozást (pár hónapos), de nekem változatlanul nagyon gyanús. Pedig kinéztem ezt-azt, amit szívesen a magamévá tennék. És összeadva egész szép summát tesznek ki, szóval nem szeretnék ráfázni.

Edit:
Quote from: motifator on 2008-07-21, 18:51:11
Gyanús ez nekem is, de annyira olcsó, hogy egy próbát mindenképp megér.
Na ez az...
Lehet, hogy kezdetnek rendelek egy 600 Ft-os kulcstartót, az még postaköltséggel sem halálos veszteség... :D
#12
Help / Re: Általános kérdések
2008-07-21, 18:35:41
Innen rendelt már valaki valamit? Csak mert némely dolognak nekem gyanúsan alacsonynak tűnik az ára.
#13
Kultúra / Re: Keresek egy filmet/zenét
2008-07-21, 18:23:01
Quote from: Én on 2008-07-21, 18:00:37
Van egy film, aminek nem emlékszem egyáltalán a címére. Az volt benne kb, hogy David Hasselhoff megkefél az elején a reptéren egy nőt, akinek mint kiderül, a barátja valami őrült állat, ezért el kell játszani, hogy ismerősök, de kiderül, hogy csak bele akarták rángatni Hoffot valami bűncselekménybe. Ilyen repteres akciófilm. Halp?
Halálos átverés
(Layover, 2001)

(Most ment a tv-ben, csak onnan tudom, hogy láttam a reklámot. -mielőtt még bárki messzebb menő következtetéseket vonna le a filmes ízlésemről...- :D ::) )

#14
Offtopic / Re: Offtopic
2008-07-21, 13:51:17
Hát akkor gratula mindenkinek (Az alteregósoknál jó lenne tudni az előzőt is...)!  :smile:

Fazék: a Betadine jó ötlet volt, esetleg vmi steril, Betadine-os, Mull-lapos kötést nem tudtok ráerősíteni valahogy? (Elég nehéz a szőrre ráragasztani, de nem lehetetlen.) Addig sem lifegne a skalp-szelet, nem menne tele kosszal, és hamarabb gyógyulna. Szerintem egy állatorvos sem csinálna sokkal többet, aztán, ha látványosan rosszabbodna/szenvedne szegényke, nem ártana mégis elvinni szakemberhez.

Edit: lame kérdés, de az informatika területén semmit nem fejlődtem az elmúlt időszakban, szóval nézem én itt a Kiku által linkelt tévéket, a WMP-rel, és azon gondolkoztam, hogy rögzíteni lehet-e vele valahogy a műsorokat?
#15
Japan / Re: nyelv
2008-07-21, 13:34:25
Quote from: kikuchiyo on 2008-06-14, 02:29:38
Néha hasznos dolgokra bukkan az ember a 4chanon:

Streaming japán TV-csatornák
mms://waryas.ath.cx/wowow (Wowow)
mms://waryas.ath.cx/live (TV Tokyo)
mms://waryas.ath.cx/anime (Animax)
Óóóó, mondtam már, hogy szeretlek?  :merci:
#16
Offtopic / Re: Offtopic
2008-07-21, 12:39:50
Hát sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, de jó látni, hogy a megszokott emberkék a megszokott módon postolgatnak még mindig. :D
Távollétem oka röviden és tömören: fél évig külföldön tanultam, mikor visszaestem jött a 9 hetes vizsgaidőszak, majd a diplomamunka-írás (ez a fázis jelenleg is tart, de most van teljes 3 napom pihenni => remélem, értékelitek, hogy ez alatt itt fogok lógni, és az agyatokra menni!  :P ). Hülye kérdés, de nincs kedvem 3/4 évnyit visszaolvasni: mi újság magukkal, kedves fórum-társak? Kinek gratulálhatok diplomaszerzés, eljegyzés, házasság, gyermekáldás, válás, tudomisénmi miatt?
#17
Japan / Re: nyelv
2007-11-11, 18:31:31
Nemrég találtam ezt az oldalt, és nagyon megtetszett. Ha vki már postolta, bocs.
Jó kis kanji-gyakorló. Ami nagyon tetszik benne, hogy a "review" részben külön végig lehet menni rajtuk.

#18
Offtopic / Re: Offtopic
2007-11-11, 18:24:57
Sziasztok!

Na múlt hét óta most van annyi időm, hogy postoljak ide, de annyi már nincs, hogy szépen mindent végigolvassak, amit termeltetek. Kéne nekem egy Dumbledore-féle időnyerő...
Na de mindegy, majd apránként...

DE LEGALÁBB MÁR ESIK A HÓ!  :whoah: (Egész héten olyan karácsony-fílingem volt, pechemre ugyanis vmelyik este megnéztem a Kiskarácsony mindenáron-t...)


Elméletileg cikket kellene írnom a Medikus Lap-ba (!) az animékről, max egy oldalnyit (mit lehet ennyibe besűríteni?). Szóval alkotnom kéne, de nincs kedvem, és itt is olyan régen jártam már. Hahhhhha, nincs jobb, mint rengeteg munkával a nyakunkon fórumozni...  :Kiraly:
#19
Offtopic / Re: Ez nagyon lol :DD
2007-11-11, 18:10:12
Most találtam, itt röhögök...

Cosplayers' Hall of Shame

Alulról a 3. képen REI =>  :muhahah: :muhahah:
#20
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-31, 00:45:52
Quote from: noriko on 2007-10-31, 00:08:39
szia Kaze! Nagy grat az ötöshöz!!!!

Quote from: .Attila on 2007-10-31, 00:22:58
Gratula az eredményhez és jó, megérdemelt pihenést! :)

Szankjú! :haha:

Quote from: noriko on 2007-10-31, 00:08:39Adj tippeket! Pl. hogy foganatosítottad a 3hetes elvonást? nekem nem sikerült eddig rendesen....pedig lehet, hogy nem ártana
Nos, én a legjobb módszert alkalmazom: nincs netünk a debreceni albérletben. :D Már egy csomószor meginogtam, és majdnem beköttettem oda is, de aztán -ismerve magamat: ha van net, egész nap előtte ülnék, és nem tanulnék semmit- mindig meggondoltam magam, és minden maradt a régiben. Borzasztó sok időt el tud venni, ráadásul én is tipikus "mindent az utolsó pillanatban"-ember vagyok, ált. alig végzek a tanulnivalóval.
[spoiler=, avagy Kaze tanulási szokásai]Most is már az első 3 napban 30 tétellel elszálltam, mert tanulás helyett inkább megnéztem a Kanont, meg a Suzukát, meg a Shingetsutan Tsukihimét, meg kiolvastam a Battle Royale-t, és elkezdtem egy másik könyvet. Profi vagyok tanuláshalogatásban, aztán 2 nappal a vizsga előtt meg, mint egy kész idegroncs. Akárcsak az előttem szólók. Viszont nálam ez a lazaság ált. csak a vizsgaidőszak első vizsgájára vonatkozik, onnantól átállok a gépi üzemmódra: napi 12 óra intenzív tanulás (még az evés is alig fér bele), akkor meg amiatt vagyok kész idegbajos a vizsga előtt, mert a gyomrom nem bírja a 100% bagó+kávé, 0% értelmes élelem kombót. De pár nap alatt megszokom, és akkor már megy. Bezombisodom.
Az az én legnagyobb bajom, hogy nagyon sok minden egyáltalán nem érdekel. Pl. ez a szemészet. Köze nincs ahhoz, ami én talán később dolgozni fogok, mégis töviről-hegyire meg kellett tanulnom, mert durván részletesen kérdezték... (4 emberrel együtt feleltem ma 8-13-ig...) Ez a legrosszabb, hogy erre rávedd magad. Én az utóbbi időben ki szoktam jegyzetelgetni a könyveket. Egyrészt, míg kiírom, legalább egyszer elolvasom, másrészt, meg azt nem lehet logikusan kijegyzetelni, amit nem értünk meg, szóval ezzel kényszerítem magam, hogy mélyebben is foglalkozzak a dologgal.[/spoiler]

Na de lőjetek le, én most már tényleg megyek aludni! :)
#21
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-31, 00:05:45
Hát sziasztok kedveskéim!

Újra visszatértem, ezennel 3hetes kényszer-netelvonásomról: ma reggel ugyanis sikeres szigorlati vizsgát tettem szemészetből. Igen, tudom, mennyire hiányoztam itt mindenkinek, ne szégyelljétek a kicsorduló örömkönnyeiteket... :D
Szóval, 38. órája nem aludtam egyetlen pillanatot sem, reggel kétszer hánytam vizsga előtt, és a biztonság kedvéért egyszer utána is, a szervezetemben lassan több a nikotin, mint a H2O (igen, ezen 38 óra alatt elfüstöltem teljes 3 doboz aranyszínű Marlboro-t, és megittam hozzá egy vödör kávét, úgyhogy jelenlegi fittségem egy hathetes döglött rinocéroszéval vetekszik...), de legalább 5öst kaptam.
Nem is igen írok most többet, majd holnap átböngészem nagy vonalakban, hogy mit alkottatok távollétemben, és újra belevetem magam 3 teljes napra a cyberéletbe. De addig is ALSZOK vagy 15 órát egyhuzamban.
#22
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-07, 16:15:26
Nálatok sem megy az AniDB?
#23
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-07, 14:34:24
Én is...   :haha:
#24
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-06, 19:01:06
Nyomorult ETR! Nem engedi lezárni a kurzusfelvételemet, pedig már mindent felvettem, amit kellett. Addig meg nem enged vizsgára jelentkezni, amíg nincs lezárva a kurzusfelvétel. Pedig már nagyon kéne, mert 2 hét múlva vizsga, és be kellene magam szorítani, de SENKI nem tud semmit, hogy miért nem engedi... (Pár embernek már sikerült, de mivel nevet nem ír ki, hogy kiknek, lövésünk sincs, hogy kit kéne megkérdezni...) :frown:
Imádom az egyetemet... :S
Az ETR-t meg még jobban. Ennél még a jó öreg Neptun is ezerszer jobb volt...
#25
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-05, 23:13:34
Én: egyél sok csirkemájat spenóttal. Vagy szedj naponta egy szem Supradin-t. De előtte csináltass egy vérképet! [Actival-t, Centrum-ot fiúknak nem ajánlom, mert hogyismondjamcsak, khm... bizonyos működési zavarokat képes okozni. Már ha értitek a célzást. (Nem tudom, mennyi a tudományos alapja, egyik oktatónk állította.)]


Más: volt (bal)szerencsém ma belekukkantani ama csodálatos, remek műsorba, melynek címe: "Okosabb vagy, mint egy ötödikes?" Nem kellett volna. Hogy tud ember 54 évesen úgy élni, hogy nem képes kiszámolni, hogy X : 3 = 54 : 9 esetén mennyi az iksz? És hogyan jutott el az érettségiig egy olyan ember, akinek halovány lila sejtelme sincs, hogy Achilles-nek mi volt a sebezhető pontja? Ólmot az ilyeneknek, már bocsánat.
#26
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-05, 21:27:26
Ha nem fogytál, akkor valószínűleg nincs nagy gáz. Azért egy vérkép nem ártana. Szerintem is menj el orvoshoz.
#27
Offtopic / Re: Offtopic
2007-10-05, 21:15:27
A vashiány fiatal férfiaknál igen ritka dolog, általában van vmi mögöttes dolog náluk.

Gmer: neked nem nézték véletlenül a lisztérzékenységet? (Fiatal férfiaknál ez az egyik leggyakoribb oka a fáradtságnak és a vashiánynak.)

Én: fogytál is mostanában? Étvágyad?
#28
Hát, ki fogtok röhögni, de nemrég találtam rá, és tetszik: megzenésített József Attila verseket hallgatok jelenleg, Ágnes Vanilla (most lehet röhögni :D ) tolmácsolásában. Szerencséje, hogy előbb hallottam, mint tudtam, hogy ő az, aki énekel, különben zsigerből elutasítottam volna. Nagyon jó kis megnyugtató zene, munka mellé háttérzajnak egészen kiváló.
#29
A helyzet az, hogy én 5 éve szeretem, neki meg 6 éve van meg a jelenlegi barátnője. Szóval nem azért nem szóltam, mert féltem a választól, egyszerűen nem volt értelme. És hiába voltak próbálkozásaim mással ez alatt az 5 év alatt, a vége mindnek az lett, hogy visszatáncoltam, mert nekem nem kell más. Az elmondjam-ne mondjam dilemmában viszont az szólna az elmondás mellett, hogy igen, valószínűleg akkor megszakadna a kapcsolat köztünk, és akkor talán ki tudnék szeretni belőle. Ha viszont folyton hivogat, együtt megyünk mindenhová, együtt tanulunk, stb (gyakorlatilag minden idejét velem tölti, jóval többet van velem, mint a barátnőjével), akkor a büdös életben nem teszem magam túl rajta. De ennyire nem vagyok mazohista, szóval nem hiszem, hogy elmondom.

Na de most már lassan abbahagyom a rinyálást, úgyis mindegy, minden mindegy... és megyek aludni. :smile:
#30
Quote from: Selmo on 2007-10-05, 02:39:40
Ha eddig nem tetted, most már ne tedd,
Valószínűleg nem fogom megtenni, de néha rohadt nehéz megállni... 
Quoteés nem lenne jobb, egyáltalán nem. :redface:
Tapasztalat?