Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Kazenokizu

#931
Anime társalgó / Re: Anime ZENE
2006-01-24, 14:46:04
Quote from: PredakingNem tudja valaki a BLue gender Opening-nek az elõadoját és a cimét??
Nagy segitség lenne nekem.

Kuniaki Haishima: Tokihanate!
Nekem megvan, de már nem emlékszem, hogy honnan szedtem le, csak azt tudom, hogy némi keresgélésbe belekerült (nem vészes...).
Ha eszembe jut, írok! :)
#932
Quote from: MemberMég csak az elején jársz, csitt. :)
Majd ha lement mind a 95, akkor megbeszéljük.

OK! :)
#933
Quote from: NevlAz eljegyzéseset még nem láttam a festõs jó volt :) Az egyik legjobb rész eddig a 19 volt amikor elmentek vidékre a doki hugához... a fürdõs jeleneteken fetrengtem a röhögéstõl :) De az se volt rossz amikor a kissrác megvédi a  Beef-hot-pot-os felszolgálólányt attól a bandától és Kenshnék végig vigyáznak rá :)

Azokból, amiket én eddig láttam (39 rész), szerintem a 22.-ben voltak a legjobb ökörködQs részek,[COLOR="White"] mikor pl szegény Sanot az istennek sem lehetett rávenni, hogy engedje magát lefényképezni... [/COLOR]:hahaha: Egyébként meg imádom, hogy Kenshin olyan idióta fejeket tud vágni, na meg az állandó "oro"-i is jók!!! :hahaha:
Szóval szerintem alapmq, tök jól ki lehet rajta kapcsolódni pl. egy nehéz vizsga után!!!! :)
Na de errQl ennyit, nem mindenkinek tetszhet minden anime!!!!  :tezsvir:
#934
Help / Keresem a....
2006-01-22, 15:36:13
Quote from: StairanItt vannak feliratok a Kenshin-hez, és még sok máshoz is, de regisztrálni kell.

[SIZE="5"][COLOR="Blue"]Nagyon-nagyon köszi[/COLOR][/SIZE]!

:merci:
#935
Quote from: MemberHonnan töltötted le, hogy nincs hozzá angol felirat? (A USTEAM-es verzióknál szinte mindnek van, asszem)
Alapmû lehetett volna, ha nem húzzák el ennyire és nem erõltetik a Kenshin a "szent jó-fiú, aki minden csávából kihúzza magát" szerepet (aki minden shaller után fölkel). Egyszer nézhetõ, a Shishio-s idõszak többször is, de ennyi.

Usteam-rõl töltöttem le, és van is hozzá felirat, csak kellene még magában a felirat is, mert le kell fordítanom 2 nyelvre a Kenshint, és nagy segítség lenne, pl. az idõhöz, ha már elõttem lenne egy kész szöveg!

Egyébként nekem pont az tetszik benne, hogy Kenshin olyan irreálisan jó fiú! :cool:   Egy Elfen Lied után ez tiszta felüdülés nekem!!!!! :gevumezs:
#936
Hello!

Nem tudnátok nekem ajánlani egy oldalt ahonnan megszerezhetném a Rurouni Kenshin 16-95. részeinek az angol feliratát? Nagyon megköszönném!
Egyébként tudom,hogy már elég régi anime, és szerintem alapmû is, de érdekelne a véleményetek róla!
Ja, és ha tudtok, ajánljatok jó animéket! (Még nagyon az elején vagyok az anime-fan életemnek, úgyhogy nem sokat láttam még:rotflol: )

Arigato!!!
#937
Help / Keresem a....
2006-01-22, 01:59:17
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Hello!

Nem tudna nekem vki ajánlani egy oldalt, ahonnan leszedhetném a Rurouni Kenshin 16-95. részeinek az angol feliratát?
Nagyon köszi elõre is a segítséget!!!![/COLOR][/FONT]
:rotflol: