Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Pr3d4k1ng

#1
Anime / Kaleido Star - Spoiler!!
2006-02-27, 18:13:40
A Kaleido Stage egy "cirkusz", amely egyszerû történeteket ad elõ látványos artistamutatványokkal. Sora pedig egy akrobata-wannabe, aki arról álmodik, hogy egy nap "Kaleido Star" lehet. A felvételi meghallgatást azonban lekési... De semmi gond, egy szerencsés véletlen miatt mégis bekerül. Ettõl fogva azonban meg kell birkóznia a belsõ viszályokkal és saját képességeivel is. És mintha ez még nem lenne elég, a Színpad Szelleme/Tündére/Ilyesmi beköltözik a szobájába, mert Sora a Színpad Választottja, aki egy nap végrehajthatja majd a Legendás Mutatványt, és az õ feladata a kiválasztottak fejlõdését figyelemmel kísérni

Mivel látom nehányanak tetszik ezért létrehozam ezt a helyet. Nekem is tetszik ez az anime aranyos és poénos . (ráadásul a moderátorok sem fognak panaszkodni , hogy az A+csotra ban beszélünk errõl)

Quote from: HVp213Kaido Star összefoglalo:
"- Oldozz el! Vagy legalább a kendõt vedd le..."
:p
Nagyon :lol: jelenet volt :D de "kérlek" szó lemaradta végérõl.
Kicsi és még pimasz is az fantom
#2
Anime társalgó / Anime-ból Film?
2005-11-09, 20:01:14
Bátorkottam ezt megynitni mivel igen érdekes kérdés. Elég sok anime van maibõl remek film lehetne Pl Inuyasha , Gundam.
Ugyan készült egy ilyen (elvben) még pedig a Street Fighter ami bizonyiták arra sajnos :bruhuhu: , hogy elehet szurni filmet, meg adva egy jó anime csak ezt kellet volna megfilmesiteni és itt ott kidizáljnolni.
Állitolag (2-3 éve) már készül a DBZ film is de sekép se hang róla. Tud vki vmit róla?