Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - katz

#2641
Offtopic / Gratulációk-Archive
2004-12-01, 22:07:55
arigato :merci:
#2642
Quote from: Meskea mester szinten már 213mp. :)
Nekem 161 mp :hehe:
#2643
Quote from: NokiFény derül a G-man kiléttére?
Hát, izé. Nem tom. Végigjátszottam a HL2-t, de nem igazán értem a végét, meg G-man szerepét (most melyik oldalon is áll?). :wtf:
Esetleg vki elmagyarázhatná... :merci:
#2644
Quote from: Blimphmm és te nem is vettél semmi mást korábban, csak így adták ezeket a bronz mellé? ez így tényleg nem tûnik rossz üzletnek. ma már majdnem beraktam a kosárba egy full HL-t Opp-Force + Blue Shift (tényleg ez az utóbbi micsoda pontosan? mert ezt pl nem látom az általad szolgált képen)

A Blue Shift az elsõ kiegészítõ lemez a HL-hez. Ebben egy biztonsági õrrel kell végigmenni és nem egy tudóssal. Az Opp-Force nem t'om mi, azzal nem játszottam. Azt hiszem vmi multi kiegészítõ.
#2645
Quote from: Blimpakkor ezt most nagyon nem értem, a steam oldalon a bronze verzióhoz csak a HL2-t és a CS:S-t írják. ha adják hozzá az elsõ részt is automatikusan, nem hinném hogy olyan hülyék lennének, hogy ne írnák oda :confused:
de akkor pontosan mit is jelent a HL1:Source ? - mert én abban a hiszemben voltam, hogy az jelenti a HL1-et a kiegészítõkkel. elõre is köszi, üdv, én

Na akkor nézd meg ezt  Nekem ATI-s, azaz bronz csomagom van.

A HL1:S azt jelenti, h ez a HL1 feljavított, Source motorra átírt változata, ugyan úgy, mint a CS:S
#2646
Quote from: Blimpamúgy a HL1:source tudtommal csak a Silver változatban van benne +10 dolcsiért, ami persze megéri, de inkább elõtte teszek egy gyors próbát az alapjátékkal, ha 3-4 óra után is tetszik a játék, akkor megrendelem ezt a Silver-t :) különben pedig kihagyom a 2. részt is.

Az alap HL1-re gondoltam. A régi cuccok (HL1, DOD, OpForce, TF) mind letölthetõek a bronz csomagban. A HL1:S tényleg csak a silverben van benne. Annak idején nekem is jobban tetszett a Soldiers of Fortune, mint a HL1 (fõleg mert a SoF-ban lehettet darabolni az ellent :__devil: ), de a HL2-t nagyon eltalálták.
Egyébként lehet upgradelni a csomagot. Ha megtetszik a játék akkor befizetsz még 10 dolcsit és máris silver csomagod van.
#2647
Quote from: Blimpnem akarlak kiábrándítani, de sztem eredeti verziója van és ha jól sejtem nem szeretné kockáztatni az õ aktiválásának az elrontását...

Az a jó az egészben, h nem lehet elrontani az aktiválást :) Ahhoz, h játsz a játékkal, a fájlok egyszeri unlockkolása (szép magyar szó :) ) szükséges, utánna net sem kell. Ha vaki más játszik az accountoddal akkor te nem tudsz belépni a steamre. Ennyi, nem tilt le meg hasonlók. :hopp: Ha az illetõ kilépet akkor te be tudsz lépni. Egyik barátommal így játszunk CS:S-t, de a HL2-t tudjuk mind a ketten egyszerre nyomni.


Quote from: Blimptovábbá leleményesen telerakták bug-okkal, ha valaki warez verzióval szeretne játszani (amiknek egy része console-on belül ideiglenesen megoldható, de akkoris pöcsölõs) rendszerint olyanokba botlik, hogy pl kikapcsol a gépi ellenfelek ai-ja, néhány ajtón nem lehet bemenni, satöbbi, satöbbi... vagyis a teljes játékélményért marad a megvétel lehetõsége... csak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk... én vszleg inkább rendelek majd egy külföldi dvd-s verziót... (persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))


Az eredetiben nem sok buggal találkoztam. Tökéletes játék. Látni, h jó sokat dolgoztak vele. Megérte várni rá, ellentétben a  :uzi: Doom 3-mal.


Quote from: Blimpcsak ne ezt a vacak 5cd egy dvd-tokba begyömöszölt változatot lehetne csak kapni nálunk... én vszleg inkább rendelek majd egy külföldi dvd-s verziót... (persze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))


Nem csak azt lehet. Megveheted a neten és letöltheted Steamen keresztül is.  :)


Quote from: Blimppersze csak ha majd már nekiugrottam az elsõ résznek és végigjátszottam :))

A HL1-re gondolsz? Az benne van a Steames alapverzióban.
#2648
Quote from: ShadowolfTegnap fejeztem be a Half-Life 2-t. :)

Én is.  :)

Quote from: ShadowolfRészletes elemzésbe nem megyek bele, annyit viszont biztosra állíthatok hogy akinek tetszett az elsõ rész annak ez is tuti bejön majd. Az egyetlen ami a játékban zavart, a pályák közti töltések (ez fõleg a vezetõs részeknél idegesített). Ettõl eltekintve egy iszonyú jó játék amire az emberek ugyanúgy vissza fognak emlékezni majd évek múlva mint anno az elõdjére.
10/10

Teljes mértékben egyetértek 10/10 Annak ellenére, h 1Gb RAM mellett is iszonyat sokáig tölt :ejj:
#2649
Games / Counter-Strike
2004-11-22, 13:31:03
Asszem itt egy kicsit félre lettem értve...

Igen tudom h 16.-tól lehettett játszani a HL2-vel (annak ellenére h Steamen keresztül már egy hete le volt szedve az egész :grrr: ). Én csak azt akartam mondani h a CS-vel már korábban lehetett nyomni...

A további félreértések elkerülésére: tényleg egy barátomnak van tört verziója és nem nekem. Én kemény 50k-t perkáltam érte egy ATI 9600XT formájában és szerintem nagyon megérte. Már félig letoltam a játékot és nagyon nagyon tetszik :hopp:  A  :uzi: doom3 nevû minõsíthetelen  :hogyaza: után kész felüdülés egy ilyen jól kivitelezett játékkal játszani. Úgyhogy warezolás helyett menjen mindenki a boltba és perkálja le érte a 10k-t :jee: Megéri
#2650
Games / Counter-Strike
2004-11-20, 14:28:53
4-5 magyar CS:S szerver van csak  :beken:


Úgy tudom a CS:S jár a HL2-höz. Legalábbis láttam a neten tört verziót (3,5GB-os DVD!) Az egyik barátom is azzal játszik, abban alapból volt CS.


Csak 1 szerver a világon? :wtf:
Nekem kiad vagy 100-at 50-es Latency alatt, egyébként meg van vagy 500 szerver.


A CS:S nem 16.-án jelent meg. Béta teszt cimszó alatt már vagy 1 hónapja lehet vele játszani :hopp:
#2651
Help / Keresem a....
2004-11-08, 00:08:32
Quote from: TyraelEloferdulhet, voltam kb. 8 eves, mikor lattam. :P
De valami olyasmi remlett, hogy az "utod" szakasztott masa az anyjanak.

Tyrael
Jaja, pont úgy néz ki, ezért nem bírják az anya társai kinyírni, az egyetlen "apró" különbség, hogy fiú.
#2652
Manga / Hamarosan manga polo!
2004-11-07, 17:35:42
Quote from: MohaA pulcsi egész jó. Bár az 5000 azért egy kicsit húzós.
Szerintem annyira nem vészes. Annyiba kerül mint egy márkás pulcsi és ez is nagyon jó minõségû. Egyébként nagyon meleg is.

Quote from: MohaViszont a srác úgy néz ki a csukjával a fején, mint Qui-Gon Jinn a Star Wars-ból. :D:D:D
Na, ezt megkaptam.
#2653
Manga / Hamarosan manga polo!
2004-11-07, 13:20:10
Quote from: sirtomiEgész jól néznek ki.
Más mintával is lesz?

Csak ha ez elfogy. Ha nincs rá kereslet akkor tomcat sem készít többet...
#2654
Help / Keresem a....
2004-11-07, 12:19:54
Quote from: TyraelÜdv, kéne egy kis segítség.
Van két anime, amit nagyon nagyon régen láttam VHS-en.
Címeket sajna nem tudom. Az egyik (ez már kb. 10éve volt, de lehet tobb) egy csapatnyi noi urhajosrol szolt, az urhajora behatolt vmi masszaszeru dolog (mint egy nagyranott amoba), es elkapta a kapitanyt, aki belehal a tamadasba. Utanna elkapja az egyik foszereplot, aki teherbe esik, es 3 nap mulva megszuletik a lanya, aki hihetetlen sebesseggel eri el a felnott kort.


Báááz. Ez volt az elsõ anime amit láttam. Szintén VHS-en. Rongyosra néztem a kazettát :haha:
Az Ûramazonok angol címe Gall Force - Eternal Story és mellesleg fönt van az ftp-n.
Egyébként fia születik. Ép az a lényege az egésznek, ugyanis az egész civilizációjuk nõkbõl áll :cool:
#2655
Manga / Hamarosan manga polo!
2004-11-07, 02:19:17
tomcatnél végre lehet kapni a mangás polot

Így néz ki:
polo
pulcsi

A polo 2400 a pulcsi 5000 Ft. Mind a kettõ nagyon jó minõségû.

Ha vki nem tudná a címet: www.tomcatpolo.hu
#2656
Anime társalgó / Animét abbahagyni
2004-10-18, 13:02:15
Az Azu-val én is így voltam az elején. Túl gyerekesnek találtam a grafikáját és majdnem töröltem az egész sorozatot, de aztán szerencsére túltettem magam a látványon. Hatalmas anime.  :jee:
Az Alien 9 majdnem abbahagytam pedig csak 4 rész, de iszonyat unalmas   csakúgy, mint a Tokyo Underground (5 rész). Az elején tetszett, de elkezdett nagyon idegesíteni a gagyi grafikai megoldások  :grrr:
A Hack Signet sem tudtam végignézni (7 rész). Elkezdem, aztán már csak 1-1 részbe néztem bele. Szerintem iszonyat lassú. Az egész sorozatot belel lehetne sûríteni 4 részbe és ugyan azt kapnánk.  :comp:
#2657
Manga / Hamarosan manga polo!
2004-08-03, 00:24:56
Quote from: MohaEz is relatív. Én itthon 2 pólót vittem be reggel 9-kor és du. 4-kor már kész is voltak.

A 2 nap itt is csak az átutalás miatt volt. Amikor megérkezett a számlájukra a pénz, küldtek 1 mailt, h elkezdék gyártani a polót és délután már irták is, h mehetek érte.
#2658
Manga / Hamarosan manga polo!
2004-08-02, 22:44:24
A tomcates poló pedig valszeg nem lesz drágább 2000 HUF-nál, és elvileg 1-2 héten belül kapható is lesz.
2 hete vettem tomcattõl egy Mi-24 Hind polót és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az árához képest (2000 HUF)nagyon jó minõségû.


Egyébként itt is lehet egyéni polót rendelni, csak a szitázás elvileg nem annyira tartós (a minta környékét nem lehet vasalni + csak hideg vizben mosható), nem állhat túl sok színbõl a minta és 1 darab elkészítése (a szita miatt) nagyon drága, legalább 10-15 darabnál éri csak meg. Az talán jó lenne, hogy legalább 10 ember összefog, megszavaznak vmi mintát és kiszitáztatják, kb 2-3000-bõl meg is lehetne úszni.
#2659
Manga / Hamarosan manga polo!
2004-08-02, 22:16:22
Nemrég készítettem 1 polót a Multiprintnél, ezzel kapcsolatban lenne néhány észrevételem:
1. Elég barátságos, h mindent el lehet intézni a neten, csak a polóért kell bemenned, ha nem akarsz fizetni a futárért.
2. Elég gyorsan dolgoznak. Nekem a képek feltöltése után pár órával küldték a számlát és 2 nap múlva mehettem is a kész polóért.
3. A poló amire a mintát nyomják közel sem olyan jó minõségû, mint amit õk állítanak (nekem a Fruit of the Loom nem brand), de a kínaipiacos vacaknál sokkal jobb.
4. Fekete polóra ne nyomassatok képet, mert elég tréül néz ki. Én 1 AvP-s polót szerettem volna, de az egész kép olyan mintha csak 1 matricát ragasztottak volna a polóra.

A fentiek miatt/ellenére azonban aki animes poloban szeretne az utcán mászkálni annak nyugodtam ajánlom a céget, mert szvsz elég korrektek.

Készítenek polót a Westendben is, roluk nincs vkinek tapasztalata?
Milyen poloval dolgoznak, milyen a kidolgozás, mennyi idõ alatt készül el, mennyibe kerül + hasonlók?