Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Dragon

#1
Games / Re: World of WarCraft
2007-08-20, 17:52:42
Szerintem a Death Knight valami olyan lesz, mint anno MU Online-ban a Magic Gladiator, valamilyen feltétel teljesülése után (ha minden igaz, akkor Quest) indíthatsz egy új karaktert. De nekem ez a "bármelyik faj" sztori sántít.
Tauren death knight? Gnome death knight? Háááát.
Én inkább arra tippelnék, hogy egyféle faj lesz.
Még azt megértem, hogy az alli oldalon úgy-ahogy megvan a helye, hiszen warlock is van, de akkor is egy picit zavar. Már a sámán-paladin keverés sem tetszett. (Habár bevallom indítottam egy kék sámit is, csak nosztalgiából, a régi fiatal sámán koromra emlékezve.)

Aztán hogy az egész WOTLK mennyivel lesz több, mint egy TBC 2.0...
Ez is leginkább arról fog szólni, hogy a top guildek versenyezve letudják pár hónap alatt az összes új instát, aztán slussz.
#2
Games / Re: World of WarCraft
2007-05-20, 11:07:19
Azt én is hallottam, hogy a resto a legéletképesebb pvp-re meg eleve raidbe szinte csak azt viszik, de én sosem szerettem gyógyítani. Meg azt is mondják, hogy pont a grindelés nehezebb, a csekély sebzés miatt, de erről nincs saját tapasztalatom.
Én most fél elemental fél enha talenttel nyomom, és mobokkal 1v1 nincs semmi gondom, meglehetősen távol állok, majd az LB,LB,ES kombó ha crittel, akkor oda sem ér hozzám és nem került 200 manába se :)
Ha viszont több jön, mondjuk 2-3 akkor sincs gondom, pajzzsal meg tudom védeni magam, ha mégis gond lenne, akkor jön a föld elementál.
Sajnos most jól orrbavágják az elem sámánokat a clearcastok visszanerfelésével, pedig épp kezdtem úgy érezni, hogy na, végre, valami kiemelkedő tulajdonságom nekem is van. Mostanában jórészt csak boss fight meg wipe után kellett innom 5fősben, igaz feleakkora DPSt csinálok mint a rendes DPS kasztok. (pláne hogy szinte kizárólag spell critre meg intellectre pakoltam minden cuccot, szóval kevés +damage van) A legnagyobb szemétség az, hogy beetettek minket a durva clearcasttal, minden cuccunkat úgy szedtük össze, és most kiderül, hogy bizonyos esetekben más tulajdonságokat talán jobban megérte volna erősíteni, pedig egy nagyon életképes taktikának tűnt.

Ja igen, ha warlock ellen mentek, akkor nem elég a Tremor, kell a Grounding totem is, mondjuk tőle függ, hogy milyen sorrendben nyomja a varázslatokat, de a grounding megeszi a feart, meg az összes DoTját a locknak, csak jól kell időzíteni, mert különben simán kihúz a hatótávolságából.
A grounding mellesleg hunter ellen is jó, ha lenn van egy groundingod, akkor immun vagy a freezing trapre :D
#3
Games / Re: World of WarCraft
2007-05-13, 22:42:09
Nekem is van egy lockom, de látszik, hogy nem ehhez a játékstílushoz vagyok szokva, amit avval kell játszani.
Sámánnal egészen más.
De azért szeretem, meg aztán jó egy kicsit altozni :)
#4
Games / Re: World of WarCraft
2007-05-01, 19:29:55
Én azért elixir masterként annyira nem örülök a változtatásoknak, még nem tudom milyen lesz, de gyanítom, hogy nem fogja növelni a profitomat.
#5
Games / Re: World of WarCraft
2007-04-27, 21:39:31
Nálunk is ez a helyzet. És a régi nagyobb guildekből kikerült emberek újabb és újabb guildeket alapítanak, nulla hírnévvel, nulla összetartással, majd újra szétesnek. Az így kiesett emberek ismét beállnak valami szedett-vedett guildbe, vagy a véletlenül megmaradt régiekbe kerülnek be, de nem tudom, hogy ott milyen jövő áll előttük.
Ez az egész BC jól felkavarta a dolgokat.
Én meg most alkotói válságban vagyok, elvesztettem a motivációmat. 5200 aranyat adtam a gyors flying mountért, és nincs lelki energiám újra elkezdeni gyűjtögetni :)
#6
Games / Re: World of WarCraft
2007-03-12, 19:24:59
Nem, sőt....
1.4 patch notes:
QuotePvP

    * A handful of spells were added to the list of spells subject to diminishing returns in PvP. It is our goal to set as few spells as possible to be diminished. We've identified this short list of spells as having durations and cooldowns sufficient to almost permanently slow or immobilize targets but without adequate controls or other limiting factors. When a spell with diminishing returns is used against a target in PvP, the first effect has full duration. On the second use of the same category of spell (e.g. slowing), that spell's duration is reduced by 50%. On the third use, the duration is reduced by 75%. On the fourth attempt, the target becomes immune to the spell. Spells must be used on the same target within 15 seconds of the *end* of the duration in order to be diminished. In other words, if a target hasn't had a slowing spell active on them for more than 15 seconds, the next slowing spell will have full effect. The list of affected spells is:
          o Frost Shock
          o Entangling Roots
          o Frost Nova
http://www.wowwiki.com/Diminishing_returns#Affected_Spells_and_Abilities
#7
Games / Re: World of WarCraft
2007-03-06, 19:44:52
Felsmuk, a sámán frostshockolhat, de a FS diminishing returns-ön van, a 15 másodpercen belül újravarázsolt effekt gyengül, nem tom pontosan, hogy a hatóideje, vagy a hatóereje, de asszem 50%, 25%, 0% a ráta, szóval ha negyedszerre varázsolnak rád FSt úgy, hogy nem hagytak 15 másodpercig FS nélkül, akkor immun vagy rá.
#8
Games / Re: World of WarCraft
2007-03-03, 14:13:52
Ner'zhulnak szólt a Blizz, hogy a lockokat fogják imbává tenni, a sámánok meg sorozatosan nerfelve lesznek, ezér lett lock :)
#9
Games / Re: World of WarCraft
2007-02-04, 17:53:00
Hát mostanában ennyit a szép karakterekről: http://www.darklegacycomics.com/77.html
Én is úgy nézek ki, mint egy karácsonyfa, pedig a majdnem teljes kis pvp-szetben még úgy-ahogy kultúrált volt, dehát az értékek a fontosak.
Egyébként tauren rulez :)
#10
Games / Re: World of WarCraft
2007-01-31, 08:30:15
Alkyra: www.wowwiki.com   <--- ezt próbáld meg, és itt keress olyan szavakra, hogy "defense" meg ilyenek...

Mellesleg olyan jót mulatok néha a drenyáj sámánok történetein, pl. hogy a saját csapatában levő tolvaj elfut a totemjétől, mert nem tudja mi az :D

#11
Azért vannak még jó történetek, pl. az egyik általam kedvelt "banda" roppant értelmes tagjáról:
http://en.wikipedia.org/wiki/Varg_Vikernes
[spoiler]Vikernes is currently incarcerated as found guilty for the 1993 charge of involuntary man-slaughter of his former friend and bandmate Øystein Aarseth (also known as Euronymous) of the black metal band Mayhem. Vikernes was additionally found guilty of a number of lesser felonies, the attempted arson of Storetveit Church in Bergen, the arson of Åsane Church in Bergen, Skjold Church in Vindafjord, Holmenkollen Chapel in Oslo, whom were built upon older pagan burial grounds, and the consequent death of a firefighter, landing him the maximum sentence in Norway of 21 years in prison, though it has been shortened (as is normal in Norway) and lengthened due to his escape attempt.
...
Vikernes claimed that Aarseth had plotted to kill him and that the murder was committed in self-defense. Aarseth was found dead outside his apartment in Oslo with twenty-three wounds that seem to have contributed to his death — two to the head, five to the neck, and 16 to the back. Vikernes claims that the majority of those wounds were received when Aarseth fell on pieces of a lamp that was broken in the struggle.
...
In October 2003, Vikernes failed to return to his low-security prison in Tønsberg, Norway, after having been granted a short leave. Vikernes was apprehended by police after hijacking a car. He was found with an unloaded AG-3 assault rifle, 700 rounds of ammunition, a number of smaller weapons, a handheld GPS system, communications systems, a PC, military uniforms, a bullet proof vest, and camouflage clothes[/spoiler]

:D
#12
Hát nekem az ilyen multi-kulti, meg fúziós metál, meg nyers zajos, ilyenek nem igazán jönnek be.
Megaztán ami 23-kor kezdődik az eleve bukta, mert kellemetlen lenne az utcán éjszakázni.
#13
Na, hát, kinn voltam az utolsó napon, derékig a szemétben, megnéztem ezt-azt.
Nem voltam nagyon elájulva egyiktől sem, Sear Bliss, Christian Epidemic, Ensiferum, nem rosszak, de valahogy nem jött meg a hangulatom, hogy stúdióminőségben is meghallgassam. Azért a közönségnek tetszett, ahogy elnéztem, habár teltház egyiken sem volt.
Mindenesetre a Morbid Angelt már nem vártam meg, a Prodigy sem érdekelt, úgyhogy kivételesen korán léptem haza.
Talán majd jövőre.
#14
Na, asszem hogy a Gamma Ray tegnap visszaadta a szigetbe vetett hitemet.
Valami fergetegesen jó volt!
Sajnálhatjátok, ha nem voltatok ott. Fantasztikus hangulat volt, és a hangzás is remek volt.
Leadták többek közt a New World Order-t, a Man on a Mission-t, a Rebellion in Dreamland-et, sőt, egy Helloween számot is, (az egyik kedvencemet) az I Want Out-ot (ami ugyebár szintén Hansen szám...)
Lehet, hogy a közönségen is múlott, meg hogy ez nem az első nap volt, de a hangulat tényleg nagyon jó volt, tiszta tombolás volt, és látszott Kaiékon, hogy élvezik a showt. És jól is produkálták, volt minden, közönséggel való beszélgetés, refrénénekeltetés, a legtöbb dalt a közönség végigénekelte velük.
Azért látszik, hogy az igazi öreg motorosok tudnak valamit.

Megnéztem/hallgattam még előttük a Lord-ot, ami egy háááát, "kemény"(?) rock banda, azok sem valami fiatalok, ők is egész jó produkciót nyomtak, szerintem sokat segítettek a közönség betüzelésében.
Aztán még ott volt a Demonlord, szintén jó kis pörgős volt.

Mondjuk volt egy kis negatívum is a napban, az Ideas nevű banda, amiben egy kedves molett hölgy zihálva és levegő után kapkodva próbálta taglalni, hogy melyik számot fogja énekelni melyik albumról :)
Hát, őket még nem csapta meg a profizmus szele.

Na, azt mondják a csúcson kell abbahagyni, de a pozitív élményeken felbuzdulva, egyenlőre úgy tervezem, hogy talán még kedden kilátogatok, legalábbis ha addig nem őrülök meg a csuklómon levő vacaktól.
#15
Hát, most nem volt akkora a közönség, talán a Franz Ferdiandot jobban kedvelték.
Mindenesetre a hangosítást a saját "szakembereik" végezték, méghozzá majd' háromnegyed órán keresztül, még csúsztak is kicsit emiatt.
Szerencsére meleg nem volt annyira, se kinn, de benn, viszont bagófüst volt rendesen, dehát nem is vártam nagyon mást. Meglátjuk mi lesz holnap. Ha az is szar lesz, akkor itt végeztem a szigettel, már amúgyis idegesít ez a nyamvadt karszalag.
#16
Na, a Sereg egész jó volt.
A Cradle is jó lett volna, ha odafigyelnek a hangosításra, de Daniból semmit sem lehetett hallani...
Azt sem értem, hogy miért kellett pont ezt a színpadot betenni egy sátorba, na mindegy.
Aztán úgy tűnt, hogy Daniék kicsit pipák voltak, mert egyetlen melltartó sem repült be nekik, pedig kétszer is kérték. Meg gondolom csápolásból és ordításból is többet vártak, de nem sok jutott. Pedig mindent megtettek a srácok, egy pillanatra nem volt megállás. Úgy látszik itt magyarékná' ennyire fussa.
Itt van egy pár kép erről is: http://www.sziget.hu/fesztival/galeria/2006/elsonap

Mellékesen meghallgattam még az Overdreamet, az nem volt rossz, de annyira nem is jó, a Dalriadat, az egész tűrhető volt, meg kis kiruccanást tettem a nagyszínpadra a Therapy?-ra, az is elfogadható volt.
Remélem azért a Gamma Ray-ra kikupálódik kicsit a hangmérnök.
#17
Kérdés:
melyikőtök jön szerdán a szigeten a Cradle-re?
Melyikőtök jön szintén szerdán 17:00-kor a Fekete Seregre?
#18
Games / Re: World of WarCraft
2006-07-25, 08:20:49
Én is mikor először olvastam, aszittem valami speciális kanadai naptár szerint most van április elseje, de közben meg nem is.
Szánalmas.
Petíció a blizznek:
1. nem kérünk a loladinokból, tartsák meg az allisok  :mad:
2. a sámánt meg nem adjuk!  :fuk-u:

Nem tudom mit csinálnak, de mintha elfogyott volna minden ötlet. Már a draenei is egy nevetséges próbálkozás, de ezzel minden határon túlmentek.
Csak így tovább srácok! Tauren rogue-t a népnek!
#19
Games / Re: World of WarCraft
2006-05-28, 19:42:28
Ja, értem, jobb ha olyantól függ az ember, ami jövedéki adót tartalmaz, ugye?  :D
Ezért tesznek annyit a közlekedésbiztonságért is, ugyebár aki meghal balesetben, az nem fogyaszt több benzint.  :jee:
#20
Games / Re: World of WarCraft
2006-05-28, 19:38:40
Jajj, most mondták a híradóban, hogy könnyű függővé válni a számítógépes játékoktól....
Mi lesz most?
#21
Games / Re: World of WarCraft
2006-05-28, 10:50:37
Francba, az én wow dobozomon meg egy szőrösképű törpicsek van  :bruhuhu:
Blood Elf csaj seggeket a BC dobozára!  :appl:
#22
Games / Re: World of WarCraft
2006-05-14, 20:56:46
Majd meglátjuk mi lesz.
Legfeljebb elballagok a CDGalaxisba és ott veszem meg. Ha a pénzt megéri, akkor a sétát is megéri.
Persze ezen még gondolkozok, van is idő gondolkozni.
Warcraft manga? Hmm, hát... érdekes párosítás. Majd postoljatok valamit hogyha találtok róla.
#23
Games / Re: World of WarCraft
2006-05-13, 20:34:04
Hát ez a draenei egy jó nagy ratyi szerintem. A mésik változat, ami úgy nézne ki, mint a "Lost One" akármik, az még hangulatos, de ez... pff
A mage retalent nem nagyon dob fel, a shaman retalent viszont annál inkább, végre kiszedik azt a hülyeséget, hogy a semmiresemjó Call of Thunder-ből kelljen megvenni 5-öt ahhoz, hogy meglegyen az Elemental Fury.
Lesz valami Warcraft film is, nemtom hallottatok-e róla, na arra befizetek... gondolom a szokásos nagy csalódás lesz.
Ti már megcsináltátok az árvagyerekes küldit? :D

ja, és még nem dőlt el, hogy hogy fogják árulni a kieget, de valószínű, hogy csak az új fajok indítása, meg az új instance-ok lesznek az addonhoz kötve, megtalán a jewelcrafting prof., de szerintem pl. a jewelcraft-al és socket-el megcsinált cuccokat majd használhatják alapjátékkal rendelkezők is - legalábbis remélem -
azt is mondták, hogy előfordulhat, hogy akár nem is kell majd dobozban megvenni a kieget, hanem az account management vagy valami online fizetős/letöltős szolgáltatás segítségével felpatchelheted a játékodat
de ez még a jövő zenéje, még gondolkoznak rajta
#24
Games / Re: World of WarCraft
2006-04-20, 11:14:30
Ez már szánalmas, nem is vicces.
A legjobb egyébként haverokkal nyomni úgy, hogy valamilyen hangösszeköttetésben is vagytok.
És akkor nincsenek félreértések, vagy legalábbis kevesebb van.
Persze hülyék mindig lesznek.
#25
Games / Re: World of WarCraft
2006-04-19, 18:24:36
Nos nemtudom mennyire él még ez a topik, de majd felmelegítjük, ha kihűlt volna.
Egy hónapja kb. én is befizettem, úgyhogy most még vagy fél évig tutira el leszek.

a karijaim
Khadgar (Normal) - Tauren Shaman lvl 35
Steamwheedle Cartel (RP) - Dwarf Paladin lvl 24
karineveket max. PÜben, de úgy sem biztos

Ja, és jó hosszú idő óta ez az első postom, szóval  :hopp:
(na mit gondoltok, mi vette el az időmet még az animenézéstől is? :D)
#26
Help / MPlayer
2006-01-22, 11:03:36
Lehet, viszont nagyon szép lenne, ha PMben megírnád :D

...........

Na jó, szóval mindezt egyetlen programból kellene meghívnom, anélkül, hogy a felhasználónak bárhol bármit állítania, nyomkodnia, kapcsolgatnia kellene.
Ezért kell paracssoros megoldás.
A felhasználó csak elindítja a programot, ami leül a system traybe, és elintézi a videók lejátszását a TV kimeneten, míg a rendes monitoron a user tud dolgozni. A legjobb, ha nem is látja, hogy mindenféle csilivili ablakos lejátszók ott ténykednek.
Az mplayer szolíd kis szöveges ablaka meg nem zavaró a tálcán.
#27
Help / MPlayer
2006-01-21, 10:46:25
Helló mindnekinek!

Ha nem gond, egy kérdéssel kezdeném az új évet:

Szeretném úgy elindítani az mplayert, hogy a háttérben fusson, és kizárólag a TV Out-ra produkáljon kimenetet.
Mindezt WinXP SP2-vel.
Egyenlõre radeonon, de ennek késõbb nVidia kártyán is mennie kellene.
Milyen kapcsolókat kell a parancssorba írni ehhez?

Most kb. ott tartok, hogy a catalyst-nak megmondtam, hogy van TV, és ha a normál paraméterekkel elindítom az mplayert, akkor a catalyst fullscreenben kiteszi az overlayt a másodlagos displayre, azaz a TV outra, de eközben sajnos a fõképernyõn is fut a videó, amit mindenképp el kéne tüntetni.

a -vo winvidix:radeon_vid.so kapcsolóra azt írja, hogy vosub_vidix: Couldn't find working VIDIX driver
Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.


Az .so -kat bemásoltam ugyanabba a könyvtárba, ahol a mplayer.exe is van, illetve a dhahelper servicet is installáltam, és azt is pluszba bemásoltam az .exe mellé.

Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
#28
Hát, lehet, hogy kicsit elkéstem, de:

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!
#29
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2005-09-07, 20:29:43
Quote from: kisviragszóval, a legtöbbel eddig az volt a bajom, hogy vagy monstas volt, vagy fantáziátlanok voltak a szexjelenetek...
akkor ajánlom a Princess 69-t, az nem monstas, és nem fantáziátlanok a jelenetek *kunc-kunc* :D
de azért készíts oda egy zacsit, biztos, ami biztos
#30
Games / Re: Hírek
2005-09-07, 20:20:02
újabb megjelenési idõpontok:
WH40k: Winter Assault - szeptember 19
UFO: Aftershock - október 7